Parintele Elpidios Vagianakis din Rodos :Cand si cum va avea loc intrarea lui antihrist

De fapt, ceea ce duce la fiori sunt cuvintele parintelui Elpidios  pentru venirea lui Antihrist . Evoluțiile dramatice din Egipt, invazia iminentă a Siriei, și implicarea lui Israel și Iran, în conformitate cu  profetiile parintelui  Elpidios  va sta în etape de pregătire pentru apariția unui lider fals care va aduce pacea falsa in lume.
Mai jos este un extras relevant dintr-un discurs recent al parintelui Elpidie (tradus numele inseamna Speranța) la 6 august 2013 (un  exemplu este ca vorbeste mai inainte  cu privire la intenția de invazia americana din Siria), care literalmente spune totul:
„În această mizerie patru state mari vor crea panică si un război generalizat va veni. Și aceste patru state sunt Israel, Iran, Egipt și Siria.
Aceste patru (4), state vor crea noi date pentru aspectul final al veniri lui Antihrist. Antihristul prin propri sai liderii va crea două noi state, care vor fi conduse de 2 lideri încăpățânati și puternici, care se vor ciocni. Cele două state se vor ciocni și prin disputa dintre aceste două state lucrurile vor începe să degenereze în război și extinderea lui astfel încât să atingă si pe cei mai buni.
Cele două state mari aflate in plin  conflict,  vor face ca lumea sa înceapă să vorbească despre pace. Și apoi de nicăieri, de la Est va veni, veți vedea o persoană atât de puternica, atât de inteligenta, atât de diabolica de înțeleapta, atât de fermecătoare, atât  de abila din punct de vedere financiar si un foarte bun negociator. Și această persoană ca negociator va fi capabila pentru a echilibra reacțiile statelor din zona și acesta va fi primul pacificator.
Când va fi venit această primă pace și Israel va avea de suferit. AM spus ca conflictul acestor patru ) state va juca un rol important pentru venirea lui Antihrist. Siria, Israel, Egipt și Iran. Și de acolo se va raspandi in reacție și in celelalte state iar de nicaieri va veni Antihristul, care va fi tot ceea ce am spus, absolut fermecător, cu umor, cu bunăvoință  și apoi acesta va fi capabil de a opri războiul.
Va fi primit ca un prinț al păcii, mass-media și toți liderii de atunci vor accepta acest lucru ca fiind o personalitate de top. Va fi chemat în toate statele lumii pentru discursurile sale, toti vor vrea să-l întâlnească și sa i se supuna . Apoi, va fi promova încet – încet ca lider mondial.
Bisericile vor fi într-o astfel de situație grea de devastare cu multe scandaluri și multe conflicte incat vor striga ca vor sa devină una cu Antihristul. Deci, proorocul mincinos va supune lumea si va spune că el este liderul adevărat.
Antihristul va veni  insa nu va predica religia lui Dumnezeu, ci a omului.El va predica Religie Umanitara. Acesta va sublinia  conceptul de Dumnezeu  dar in sensul de om. El va vorbi despre conceptul ca omul poate deveni Dumnezeu.
Si voi spune-ti ca sunt Dumnezeu! Eu sunt liderul! Va fi acceptat tot ce este indecent si nu există în Biblie, va fi primit ca un membru de bază și lider iar proorocul mincinos va cere tuturor credincioșilor care vor supune și altor biserici sa fie subjugate de el.
Antihristul va livra apoi la Vatican autoritatea absolută în toate celelalte biserici, toate religiile și toate confesiunile.
Apoi, va începe cea mai mare persecuția a crestinismului suferită vreodată. „

SURSA ARTICOL
ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/08/pateras-elpidios-pseudoprofiths.html#ixzz2gNFCp1eP

 PARINTELE ELPIDIOS  – 2013 va fi an de război

Ce a spus parintele Elpidios in toamna anului 2012 pentru ceea ce se va întâmpla în 2013.

Uita-te la video ..

comentariul meu

Acesta este textul tradus cu ajutorul traducatorului automat google pentru ca eu nu am de unde sa cunosc limba greaca.Daca este cineva binevoitor sa corecteze eventuale erori in traducere poate sa o faca la comentarii.Vom vedea foarte curand daca parintele Elpidie a profetit corect, asta pentru a  nu se sminti nimeni de continutul lor.Au fost cazuri in care profetiile s-au dovedit false asa ca trebuie sa fim circumspecti si sa nu credem orice.

cititi si

https://prosistemhaha.wordpress.com/2013/10/01/tatal-elpidios-totul-va-incepe-dupa-rusalii/

 

10 responses to “Parintele Elpidios Vagianakis din Rodos :Cand si cum va avea loc intrarea lui antihrist

  1. este o prostie!
    Nu va fi nici un razboi!

  2. Pai parca zicea ca nu o sa-l prindem pe antihrist astia mai batrani, acu zice ca vine peste cativa ani ?

    • In curand isi va face aparitia nu inseamna ca va actiona de acum ,urmeaza razboaie regionale care culmineaza mai tarziu cu razboiul mondial.Ascensiunea lui va fi treptata si va lucra din umbra cum lucreaza si acum.O generatie inseamna intre 20 si 25 ani asa puteti vedea cam ce varsta ve-ti avea cand el va deveni lider mondial.

      • Asa da, sa zicem in 20-25 de ani cred ca e posibil sa apara si antihristul. Pana atunci rugaciune si pocainta, daca mai ajungem noi vremurile alea. Problema e daca trecem cu bine de razboi.

      • Se pare ca nu ai inteles asa ca te iau altfel.Hitler pana a ajuns la putere a trait multi ani in anonimat.Apoi a intrat intr-un partid si incet incet a ajuns la putere si apoi la conducerea Germaniei.Asa si cu antihristul asta mai intai va aparea ca pacificator in zona Orientului Mijlociu va aduce o pace falsa si temporara ca lumea sa-l aclame si aduleze ca print al pacii.Abia dupa al 3 lea razboi mondial se va pune problema unui lider mondial dar si atunci mai inaintea antihristului vor fi alti lideri el va fi ultimul si ce va face scrie in apocalipsa.Sper ca ai inteles acum.Anihristul este pe pamant dar vremea lui nu a sosit va mai dura intre 20 si 30 de ani.

  3. a cam trecut si 2013 si nu a fost”an de razboi”…asa ca ne-am lamurit si cu aceste mesaje si cei care le popularizeaza…

    • Am observat ca declansezi cand este vorba de profetii.In legatura cu ele se stie ca NU sunt fixe CA DATA nu are acum atat timp cat Dumnezeu asteapta reactia oamenilor la avertizmente.Tu stii bine asta dar cauti sa le minimalizezi.Asa ziceai si cu macelul din 2011…Daca Dumnezeu a fost indurator si a fost numai niste manifestatii la inceputul lui 2012 care a dus la caderea guvernului iti pare rau ca nu a fost chiar macel?Numai zic ca lucrurile se pot modifica si sa fie din nou grave.Nu ai decat sa ignori aceste cui crezi ca-i pasa daca tu crezi sau nu crezi ca acestea se vor intampla ?Profetiile s-au spus si vom vedea daca se vor verifica in general oameni trebuie sa fie pregatiti lucruri bune nu se petrec in ultimi ani.Nu sunt de acord cu ce sustii si faptul ca vrei ca crestini sa stea in adormire ca situatia este roza imi displace.Lasa sa intuiasca si sa simta fiecare vremurile dupa darul discernamantului asa este corect.Ce se intampla in Siria este pace acolo?Ala nu este razboi?Este cumva sotron?Dute acolo sa vezi cum mor crestini cum sunt distruse bisericile la tine nu este razboi ca nu te afli in mijlocul lui privesti de departe.

    • Uite sa fim vigelenti urmareste si profetia asta ca e basm

      Parintele Elpidios: “Totul va începe după Rusalii!”
      Posted on octombrie 1, 2013
      ELPIDIOS

      Și misterul de Solstitiul de Vara …

      Evenimentele teribile și uimitor se întâmplă în ultimele luni, în regiunea noastră, confirmând încă o dată caracterul profetic al Bătrânilor Sfinti și Părinți ai Ortodoxiei! De multe ori în ziarul “Timpul liber” au publicat articole și analize care să promoveze foarte importante informații care vin la noi de la marile figuri ale credinței noastre.Parintele Elpidios care este misionar ortodox in continentul African a fost impresionat ca numai in acest ziar au fost publicate ambele profetii .

      Parintele Elpidios ne dă speranță, dupa cum spune si numele său și pe următoarea “selecție” a semnelor! Ceea ce înseamnă sfârșitul junglei si ne-a oferit cu scopul de a ne aminti si nu a ne aduce durere!Dar la sfârșitul dominației pe care au impuso in urma “înțelegeri” politicieni mincinoși din Parlament și Guvern, împotriva Greciei și omenirii! O omenire careia i s-a redus puterea și dorința de a rezista impotriva Noii Ordini Mondiale! Fiind capabili de a degrada și rupe gândirea și curajul oamenilor de a avea demnitate și mândrie națională … “arma” acestor cercuri intunecate care au unicul scop numai interesele lor economice si care aduc peste Marea Mediterană și oamenilor din jurul ei mizerie și disperare …

      Rezultatul sunt șocurile economice apasand pe familii, cu lovituri teribile ale Noii Ere(Noua Ordine Mondiala) în buzunarul grecilor dar și al altor popoare care-l va durea cu adevărat pe omul modern … Dar toate astea au fost spuse mai devreme și am fost avertizati de parintele Elpidios, de multe evenimente uimitoare pe care le-a declarat într-un discurs șocant, care a fost publicat in ziarul Timp liber.De asemenea, a vorbit în urmă cu câteva luni ca vine o foamete mare și multe boli! Oamenii vor fi foarte rai și se vor fura unul pe altul … Și toate acestea după Rusalii, după iunie! … După o lună, în iunie 2013 veti trai multe … Nu doresc ca să va inspaimant! “

      Cu siguranță trebuie să credem ceea ce a spus Elpidios deoarece toate cele ce a spus anterior s-au verificat cu precizie absolută! Deci trebuie să vă așteptaț la multe lucruri teribile in următoarele câteva luni, așa cum se arată criza din ultimele săptămâni din Turcia, război foarte probabil în Siria de asemenea în curs de desfășurare geutati economice si anarhie în țările din sudul Europei …
      Elpidios,de asemenea a mai spus incepand cu toamna anului 2012 următoarele acum așteptăm cu infrigurare la urmatoarele: “Va fi schimbat aceast Papa il vor indeparta. Va veni proorocul mincinos. State întregi vor dispărea de pe hartă! De foame si epidemii vor muri foarte multi oameni. În Italia, Papa( nota trad. profetul mincinos) … pe cupola va avea steagul rusesc!

      In Germania lui Merkel râul Rin va fi de culoare roșie de sânge! Cu rugăciune se poate schimba totul … Euharistia este un scut și ei nu ne pot afecta … Turcia va fi distrusa, în timp ce Grecia va prospera prin Ortodoxie! Știti de ce oamenii răi sunt pregătiți să facă rău în țară binecuvântată si patria noastră iubita? Din cauza departari noastre spirituale fata de inima plină de compasiune a lui Dumnezeu . Caci noaptea au arestat pe Fiul, in noapte luciferica vor sa aduca ca epitaf pentru tara noastre. Dumnezeu ne cere să credem cuvintele Sale și sa facem acum și fără întârziere un mare lanț de rugăciune pentru milă peste țara noastră ”…

      După Solstitiul de Vara din 21 iunie 2013, va veni un moment de mare schimbare! De atunci lucrurile vor scăpa complet de sub control si au ca scop direct să pună capăt tuturor celor care le-am cunoscut până acum … Într-un cuvânt, acesta este începutul Noii Ere(Noua Ordine Mondiala) în care foarte puțini vor fi cei care vor supraviețui “! …

      Scris de Elena Lavassa

      sursa

      http://www.elora.gr/portal/to-proto-thema/3181-

    • Safimvigilenti……………. oare nu se implnesc pa cu pas profetiile parintelui Elpidie? Dar ale duhovnicilor nostri? Pe ce lume traiesti?

  4. Are sa fie un război mondial,, după câteva conflicte (războaie),, și acesta va fi nuclear, , este cât se poate de limpede,, însă dacă o profeție nu se realizează înseamnă ca cineva a devenit trăitor în rugaciune, iar Bunul Dumnezeu , Ne-a iertat,, dar Cuvântul se v a indeplini.

Lasă un comentariu