TOTUL DESPRE OCULTA MONDIALA(CARTI FILME)

istoria_iezuitilor_

ISTORIA INTERZISA (PDF)

apocalipsa13

NEW AGE

Totul despre spionaj

Teroristii Secreti

Constitutia Masoneriei

Istoria Secreta a Iezuitilor

Vatican Executive Order

Papa Din Umbra

Despre Reincarnare Si Invazia Extraterestra

Razboiul Nevazut

Preston B Nicholas & Peter Moon – Proiectul Montauk Experimente In Timp

UN Agenda21

Jocul de Carti folosit de Illuminati

2012 si OZN-urile – Oameni si demoni

===========================================

FRANCMASONII

=======================================================

ILLUMINATI MOVIE ============================================

http://youtu.be/p5awmh39hkg

============================================

IEZUITIII VATICANULUI

Cunoaste-ti Dusmanii – Iezuitii si Vaticanul

Alert icon

One response to “TOTUL DESPRE OCULTA MONDIALA(CARTI FILME)

 1. Slujitorii bisericii noastre pot sa ajute tara tocmai pentru ca multi dintre romani nu sunt constienti de ce se intampla- asa a fost todeauna- Biserica a avut viziunea situatiei la dimensiunea ei reala!
  Acum crestinatatea este in pericol pentru ca se pun in functie planurile masoneriei sioniste ,rezumate in mod cinic, arogant , de Henry Kissinger acum cativa ani care spunea in plin public cu nerusinarea caracteristica evreilor askenazi :” Trebuie sa distrugem cultura crestina!”. Nu ma mir ca se spunea de evrei ca sunt antinatura- uite unde ne duc! Soros , Rotchild, Rockefeller si toata evreimea s-a pus cu chibzuinta sa distruga, asa cum l-au ucis pe Isus cu mana altuia, vor sa distruga prin islamici tot ce poarta Sfanta Credinta – o Europa marcata de biserici si catedrale inaltate spre gloria lui Dumnezeu!
  Facem apel la slujitorii bisericii sa faca molitfele SFANTULUI VASILE CEL MARE impotriva masoneriei sioniste in frunte cu Soros, Rotchild, etc, impotriva tradatorilor din structurile de stat si parlamentare si hoardelor de invadatori islamici.Nu exista forta in acesta lume care sa poata sa se impotrivesca uraganului molitfelor sfinte – si acum a sosit ceasul sa fie salvata tara de catre cei care compun Sfanta Biserica – pentru ca altceva nu mai poate salva Romania!
  Personal spun ceea ce in familia mea este marcat ca un eveniment aparte – cand cu aceste rugaciuni un sat intreg in care locuia bunica mea a fost martorul acestei Forte in care cred cu toata fiinta eu si toti din familie!Bunicii mele , vaduva a unui preot cu 5 copii – i s-au furat doi saci cu porumb. Preotul satului cu care a vorbit, a chemat duminica tot satul, a atentionat ce se intampla daca hotii nu inapoiaza porumbul vaduvei si – s-a dus in fundul gradinii bisericii unde cresteau 2 piersici superbi. A tinut molitfele Sfantului Vasile la 10 metri de oameni si tot satul a vazut cum cei doi piersici se usca si crapa de sus pana jos.In dimineata urmatoare cei doi saci cu porumb erau la usa bunicii.
  In numele acestei Invataturi lasate de Dumnezeu prin credinciosul sau slujitor SFANTUL VASILE CEL MARE , este momentul ca Biserica sa treaca de la indemnurile ce nu gasesc ecou la o actiune care va convinge pe toti ,. si cei mai putin credinciosi, ca numai prin credinta se poate razbi!
  DOMNUL SA VA AJUTE SI SA VA DEA SFANTUL DUH SPRE OCROTIRE IN CEEA CE VETI FACE! AMIN!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s