Avertisment: Pokemon Go este jocul Noii Ordini Mondiale

Imagini pentru pokemon co

 

Warning: Pokemon Go is the Game of the New World Order

Traducerea în limba română, scrisă cu voia și ajutorul Domnului Dumnezeului și Mântuitorului nostru Iisus Hristos, Fiul lui Dumnezeu; cine cunoaște mai bine limba engleză și consideră că nu am tradus bine, m-aș bucura dacă ar face alta mai bună:

Laboratoarele Niantic, creatorii jocului Pokemon Go caută să suțină cauza Noii Ordini Mondiale, prin zombificarea persoanelor, prin furtul tuturor datelor lor, și prin revocarea drepturilor lor legale.

Pokemon a fost la origine un joc de cărți pentru copii, dar acum avansează agenda Noii Ordini Mondiale. Creaturile imaginare îi fac pe adulți, la propriu și la figurat, practic, să își piardă mințile din cauza unui joc imaginar. Industria de divertisment este condusă în principal de globaliști al căror unic scop este acela de a distrage atenția persoanelor de la realitatea încojurătoare.

Jocul nu este ceea ce pare, și, practic, nu are nici un beneficiu pentru utilizatorul obișnuit. Pokemon Go este doar o aplicatie globalistă pentru colectarea datelor de utilizator, cartografierea locațiilor înconjurătoare și golirea utilizatorilor de toate drepturile lor. Niantic Labs a zombificat cu succes sute de mii, dacă nu milioane de persoane. Oamenii de bună voie vor să fie monitorizați, urmăriți și vânduți ca sclavi pentru cauza „prinderii tuturor.”

Pokemon Go distrage atenția, și în acest proces, îi „dezbracă” de drepturile lor legale.
În conformitate cu Termenii și Condițiile lor citim:

NOTIFICARE ARBITRARĂ: CU EXCEPȚIA CAZULUI ÎN CARE RENUNȚAȚI ȘI CU EXCEPȚIA ANUMITOR TIPURI DE LITIGII DESCRISE ÎN „ACORDUL DE A ARBITRA” DIN SECȚIUNEA DE MAI JOS, SUNTEȚI DE ACORD CĂ CONFLICTELE ÎNTRE DUMNEAVOASTRĂ ȘI NIANTIC VOR FI SOLUȚIONATE CU TITLU OBLIGATORIU, ÎN ARBITRAJ INDIVIDUAL, ȘI RENUNȚAȚI LA DREPTUL DUMNEAVOASTRĂ LA UN PROCES CU JURAȚI SAU CA SĂ PARTICIPAȚI CA UN RECLAMANT SAU CA UN MEMBRU AL UNEI CLASE ÎN ORICARE PRETINSĂ CLASĂ DE ACȚIUNE SAU PROCEDURĂ REPREZENTANTĂ.

Pentru a renunța la derogarea drepturilor legale utilizatorii trebuie să trimită un email către termsofservice@nianticlabs.com sau pot trimite o scrisoare obișnuită la 2 Bryant St, Ste. 220, San Francisco, CA 94105. Cu toate acestea, utilizatorii au doar 30 de zile de la data la care un utilizator a acceptat mai întâi T și Ce (Termenii și Condițiile – n. n.).

„Să mânăm la adânc”. Utilizatorii de Pokemon Go renunță la drepturile lor la propriu în timp ce sunt total distrași de un joc de copii. Mulți dintre utilizatori au chiar diplome de facultate dar de fapt acționează ca niște copii. Este ca și cum industria divertismentului a înrobit mintea multora într-o stare de spirit copilărească, similar cu ceea ce se întâmplă într-o stare de traumă.

Dar aplicația nu se oprește acolo.

În conformitate cu Politica de Confidențialitate, utilizatorii își predau toate datele:

Informațiile pe care le colectăm de la utilizatorii noștri, inclusiv IIP [informațiile de identificare personală], sunt considerate a fi bunuri comerciale. Astfel, dacă suntem cumpărați de o terță parte ca urmare a unei tranzacții cum ar fi o fuziune, achiziție sau vânzare de active sau dacă bunurile noastre sunt achiziționate de către o terță parte în cazul în care am ieși din afacere sau am intra în faliment, unele sau toate bunurile noastre, inclusiv ale dumneavoastră (sau cele ale copilului dumneavoastră împuternicit) IIP, pot fi divulgate sau transferate către o terță parte cumpărătoare în legătură cu tranzacția.

Datele dumneavoastră personale sunt acum bunuri comerciale, fiecare mișcare făcută în timpul jocului Pokemon go este urmărită și monitorizată. Starea de supraveghere despre care s-a vorbit îndelung, este aici; cu excepția faptului că oamenii de bună voie își dau acordul spre a fi urmăriți, monitorizați, cumpărați, și vânduți ca niște sclavi. Cea mai rea parte a clauzei de mai sus este: „(sau cele ale copilului dumneavoastră împuternicit) IIP„; părinții din întreaga lume își vând copiii corporațiilor.

Niantic Labs este o aripă a unei organizații guvernamentale, cu legătură directă la Google. De fapt, Niantic Labs este o organizație care a fost proiectată să funcționeze ca o mică afacere în cadrul Google. O altă companie implicată se numește Ingress, și atât Niantic Labs cât și Ingress caută să transforme întreaga lume într-o tablă de joc.

Obiectivul Ingress este acela de a pătrunde în minte, sau cel puțin la asta se referă jocul lor din lumea reală, și același lucru este valabil și cu Pokemon go. Locuri secrete peste tot în lume există datorită proprietății private, și Niantic Labs vrea ca persoanele să meargă în acele zone private ca ei să obțină informații, cum ar fi imagini și date. În T și C-le (Termenii și Condițiile – n. n.) Niantic Labs/Google vor obține aceste date deoarece utilizatorul le va oferi fără să știe acest lucru.

VIDEO: Niantic Labs’ John Hanke – „Adventures on Foot” – D.I.C.E. 2014 Summit

Cu toate acestea, acesta este doar începutul unei agende mai largi. Jade Helm 15, ceva la care mulți s-au gândit că ar nimic, de fapt a fost începutul acestui joc. Jade Helm (Jade ~ Jad ~ Iad; Helm = Cârmă, Conducere => Cârma Iadului??? – n. n.) era despre Inginerie Geospațială și tehnologii predictive (ghicitorești, tehnologia ghicitului – n. n.). Derulează înainte un an și acum, cel mai renumit joc al anului 2016 face exact asta transmiterea colecțiilor de date inginerești geospațiale.

Pokemon Go a fost creat de Niantic, Inc., care a fost fondată de cel ce a pus bazele Keyhole Inc. John Hanke.  Keyhole Inc. a fost finanțată de Sony & Nvidia, alături de o considerabilă sumă venind de la firma de capital de risc a CIA, In-Q-Tel, cu In-Q-Tel primind majoritatea fondurilor de la Agenția Geospațială Națională.

AGN (Agenția Geospațială Națională – n. n.) a fost cunoscută în trecut ca ANIC, Agenția Națională de Imagistică și Cartografiere, până în 2003. Obiectivul primar al AGN este cartografierea Inteligenței Geospațiale, sau GEOINT. Inteligența Geospațială reprezintă inteligența despre activitatea umană pe pământ provenită din exploatarea și analiza imaginilor și a informațiilor geospațiale care descriu, evaluează și reprezintă vizual caracteristici fizice și activități cu referire geografică pe Pământ. – Reddit

Următorul videoclip prezintă ceea ce a creat FFT (Freedom Fighter Times – n. n.) anul trecut legat de Ingineria Geospațială și Jade Helm 15:
VIDEO: EXPLOSIVE REPORT Jade Helm 15 is Far Worse Than We Imagined

Fiecare inch (25.4 mm – n. n.) al planetei, inclusiv proprietatea privată, va fi înregistrat în jocuri cum ar fi Pokemon Go și alte jocuri reale care vor apărea. Cu toate acestea, nu aici se oprește totul. Lăsând în urmă starea actuală a Americii, și gândind înainte; Pokemon Go ține de Legea Marțială, deoarece conform protocoalelor de cartografiere și datelor obținute prin fiecare utilizator unic, fiecare inch al Americii va fi cartografiat și calculat, ceea ce va facilita trupelor străine, poliției militarizate, și algoritmilor calculul mișcărilor dizidenților.

Pokemon Go distruge mințile tuturor cetățenilor odată cu desacralizarea Pământului celor Liberi. Cu fiecare „nou utilizator”, încâ câteva mile din America sunt pierdute. Cu fiecare nou utilizator, mai multe date sunt furate, și mai multe drepturi sunt anulate. [Cel mai de folos ar fi – n. n.] Dacă oamenii l-ar căuta pe Iisus Hristos la fel de tare cum caută Pokemon-ul.

Lucrări citate
Ashley Feinberg, “Pokémon Go Is a Government Surveillance Psyop Conspiracy.”, Gawker, 2016:
http://blackbag.gawker.com/pokemon-go-is-a-government-surveillance-psyop-conspirac-1783461240?utm_campaign=socialflow_gawker_facebook&utm_source=gawker_facebook&utm_medium=socialflow

Natasha Lomas, “Pokemon Go T&Cs strip users of legal rights.”, Tech Crunch, 2016:
https://techcrunch.com/2016/07/17/pokemon-go-tcs-strip-users-of-legal-rights/

Woman who was trying to catch Pokemon Go in a cemetery left ‘a bit embarrassed’ after getting stuck in a tree and calling 911 for help
O femeie a rămas blocată în copac în timp ce juca Pokemon Go într-un cimitir

NapocaNews: Biserica Ortodoxă (Rusă – n. n.) avertizează asupra pericolului jocului Pokemon Go. Le cere jucătorilor să nu-și piardă mințile

2 responses to “Avertisment: Pokemon Go este jocul Noii Ordini Mondiale

  1. Woman who was trying to catch Pokemon Go in a cemetery left ‘a bit embarrassed’ after getting stuck in a tree and calling 911 for help
    Scuze !!! incerc sa adaug putin la traducerea dv.

    Femeia care incercase sa prinda Pokémon Go intr-un cimitir a parasit (cimitirul) „putin derutatata” dupa ce a ramas blocata intr-un copac si a sunat la 911 (politia US) pentru ajutor.
    TREBUIE scris mult pe aceasta tema, in idea ca oamenii sa cunoasca reale intentii ale acestui joc Satanist.
    Doamne ai mila de noi!
    Praise be to God!

  2. Catre Administrator ul acestui site, sunteti bine? Ca de cevà vreme nu ati mai postat nimic…

Lasă un comentariu