Sfaturi care vă vor ajuta să vă pregătiți pentru un colaps economic

Ce trebuie să facem pentru a ne  pregăti pentru colapsul economic care vine? Sunt unele măsuri  practice pe care le putem lua chiar acum pentru noi și familiile noastre  Odată ce oamenii devin convinsi că un colaps economic se apropie, ei vor să știe ce trebuie să facă. In acest articol am de gând să vă înmpărtășesc câteva lucruri cheie si sfaturi de la uni dintre experții de top . Daca nu sunteti convinsi ca un dezastru economic este posibil, acest articol nu ar putea fi pentru tine. În schimb, v-aș încuraja să mergi la site-ul meu , unde veți găsi mai mult de 1200 de articole care stabilesc în cazul colapsului economic . Pentru cei dintre voi care sunt interesati sa va pregatiti  îmi cer scuze în avans pentru formatul schiță a acestui articol. Pentru a examina fiecare dintre aceste puncte în detaliu ar lua o carte intreaga.Dar tu nu trebuie să așteptați o carte pentru a te pregătiti. Cea mai mare parte, totul se rezumă la bunul simț. În acest articol, am sa împărtășesc 89 de sfaturi de  bun simț care vă va ajuta să va pregătească pentru criza economică care vine. Sperăm că o mulțime de oameni vor găsi că acestea sunt de foarte mare ajutor.

Acest prim set de sfaturi sunt 11 lucruri pe care le încurajează cu tărie cititorii mei să facă …

1 Existenta unui fond de urgenta – Acest lucru este atât de important încât am scris un întreg articol despre acest recent.

  2 nu pune toate ouale într-un singur cos – În afară de a avea un fond de urgență, veți dori, de asemenea, să aveti aur, argint și alte active. De asemenea, este o idee foarte bună de a păstra o cantitate limitată de numerar la domiciliu, în cazul în care nu pot accesa un bancomat în timpul unei urgențe majore de un anumit fel.

  3 reduce cheltuielile tale și să ieși din datorii

  4 muta banii departe de  Investiții nesigure – Când lumea financiară se destramă, nu vrei finanțele  să fie expuse. Piețele au tendința de a merge în jos mult mai repede decât se duc în sus,.

  5  Stocati alimente și provizii – . Tu, probabil crezi ca nu vei avea nevoie de alimente și provizii de urgență pe termen scurt, dar adevărul este că nici unul dintre noi nu știm vreodată, atunci când o urgență majoră va lovi. Profitati de perioada de relativă stabilitate ecoomica petru  face provizii alimetare.

  6 învata  sa produci sigur alimente – Tot ce poti face pentru a deveni mai independent de sistem este un lucru bun. Aceasta include producerea proprie de alimente. Și adevărul este că unele dintre cele mai scumpe articole din magazin în aceste zile sunt fructe și legume proaspete.

  7 Apărare petru tine si familia ta – Ca lumea noastră să devină din ce în ce instabilă, oamenii vor deveni mult mai disperati. Și oamenii disperați fac lucruri disperate. Ai  nevoie de un plan pentru asta.

  8 Iesirea din marile orase Dacă este posibil – Pentru o mulțime de oameni care depind de locurile lor de muncă actuale, acest lucru nu este pur și simplu posibil chiar acum. Dar dacă este posibil pentru tine, acest lucru este ceva pe care eu recomand insistent să te gândesti. Fiind blocat în mijlocul unui oraș mare nu va fi un loc bun pentru a trai în anii următori.

  9 Să fie gata să PLECI ​​- Ar putea veni o vreme când ești forțat să pleci de acasa. Acest lucru se poate întâmpla fara un preaviz. Dacă acest lucru se întâmplă trebuie sa fii pregatit pentru asta

  10 Construiti o comunitate – vecini și prieteni apropiați poate fi o resursă de neprețuit. Un cordon de mai multe fire nu este ușor de rupt iar dacă aveți oameni care vă puteți increde în timpul unei crize care poate face diferența.

  11 Un plan flexibil – Mike Tyson a observat odată pe bună dreptate că toată lumea are un plan pentru a te lovi lovit în gură. Anii următori vor necesita o mare de flexibilitate, și-ar putea găsi că planurile pe care le-ați făcut trebuie să fie modificate. Deci, nu te baza pentru numai pe o singură abordare.

Atunci când există o urgență majoră, unele dintre elementele cele mai simple devenit brusc unele dintre cele mai importante.

Următoarele sunt 11 elemente pe care le recomand că petru a fi la indemana in fiecare gospodarie …

– Un topor

– Un deschizător de conserve

– lanterne

– Radio cu baterii

– baterii suplimentare

– brichete sau chibrituri

– Extinctor

– pături

– Kit de cusut

– Banda adeziva

– instrumente

Și aici sunt aproximativ o duzină de mai multe elemente cheie care ar trebui să fie pe lista ta de supraviețuire …

  •   Bete luminoase Ele nu au nevoie de baterii și pot fi agățate în sireag in jurul gâtului si constituie o sursa de lumina in jur
  • Șosete de lână și pulovere. Oamenii au înghețat literalmente pana la moarte purtând  bumbac Pentru condițiile de supraviețuire reale, nimic nu bate lână.
  • Ac si ata de tapiterie. Ce se întâmplă dacă un sac de dormit sau cort se rup cu ce le veti repara?
  • Creioane. Uita de stilou cerneala  îngheata pe vreme rece. Cu un cuțit de buzunar, vei avea întotdeauna un creion ascuțit.
  • Super glue  Jucatorii profesionisti de hochei au întotdeauna această la îndemână pentru a lipi, iar adezivul in sine este inofensiv. Dacă nu-l  bagi în ochi, așa cum o fac uni. Dar asta este o poveste pentru un alt tip de mesaj!
  • Benzi adezive
  • Tampoanele într-un tub de carton. Știați că un tampon poate fi potrivi perfect într-o rană glonț? Baieti de pe câmpul de luptă transporta acestea cu cu ei. Doar să fie conștienți de faptul că sângele din rana va începe să se coaguleze. Lăsați la un profesionist medical pentru a elimina tamponul din rana. Sunt, de asemenea, bun pentru surcele.
  • Curea Paracord . Este un instrument accesoriu și supraviețuire
  • Ceas de mână impermeabil.
  • Saci de gunoi  Utilizați acestea atunci când sunteți in camping și animalele vor sta  departe de gunoi tau.
  • Ace de siguranță.
  • Ata dentara. În afară de a ajuta pentru a menține dinții curat, are un fir rezistet pentru cusut ori legat.

Dar nu te doar axat pe dobândirea lucrurilor.

Unele dintre cele mai importante elemente ale pregătire implica lucruri pe care trebuie să le facem pentru noi înșine.

Ochelari de schimb.

medicamente cu si fara prescriptie.

Rezolvarea problemelor cu dintii stomatologice

Orice intervenție chirurgicală  care ati amanato

  Problemele intestinale.

Rămâneți în formă mereu

Rezistența și-sănătatea este deosebit de importanta, având în vedere sarcinile grele necesare pentru supravietuire.

Educate pe teme de supraviețuire, și le practică. De exemplu, chiar dacă  în prezent nu locuiesc in refugiu, ar trebui să plantez o grădină de legume în fiecare an. Este mai bine să înveți prin experiență și sa faci greșeli în prezent, atunci când pierderea de cultură nu  este o mare supărare

elemente  de divertisment pentru a ajuta la stresul ridicat. (Cărți, jocuri, CD-uri, bomboane de ciocolată, etc.)

*****

Dacă aveți o boală gravă  va trebui să fie una dintre prioritățile dumneavoastră de top atunci când se face pregătirile pentru venirea crizei.

Acest sfat următor vine de la un articol excelent care Dave Hodges publicat recent

. Nu uita să obțină unele medicamente pentru durere și antibiotice în caz de situații de urgență neprevăzute.

Probabil una dintre cele mai populare subiecte de pregatire  este de depozitarea alimentelor.

 

  •   OREZ– În primul rând, cumpara un  sac de orez..
  • Fasole – cumpara  un sac de fasole uscatăi.
  • Conserve din carne Pentru conserve din carne, eu recomand ton sau pui, deoarece are un gust BUN. Pentru carnea vei avea nevoie de aproximativ 35 de cutii.
  • Legume Conserve – veți avea nevoie de aproximativ 40 de cutii de legume
  • Fructe Conserve – din nou, fructe simple, care familia ta va mânca.
  • Fulgi de ovăz – Bine fulgi de ovăz de modă veche este simplu de a găti și stoca. .
  • Mierea – Mierea este un aliment minune
  • Sare
  • Multivitamine pentru a spori nutriție în caz de dezastru sau de urgență. Desigur, orez și fasole nu sunt cele mai bune și nu va fi obtinerea cat mai multe substante nutritive din conserve de fructe și legume, astfel vitaminele ajuta pentru a umple golul

Și, după cum am menționat mai sus,un alt element cheie este auto-apărare.

  Usa blindata cu zavoare solide cu sistem de blocare sau chiar bare antifurt. Un zăvor bun este valoros!

Ferestre – Fiecare fereastră sa aiba un sistem de blocare.

Alarmă antifurt Alarmele pot fi monitorizate de către o societate de alarmă sau pot fi auto-monitorizat. sisteme de auto-monitorizare au  avansat și va permite chiar să vizualizați acasă pe telefonul smartphone.

Câini – Un caine sau mai multi constituie un scut mare, mai ales în cazul în care si latra. Câinii mei ma  alerteaza  . Ei  se rasucesc la ușă și nu se opresc până când  nu deschid. Câinii exteriori sunt o aparare a  perimetrului casei  dumneavoastră. Un câine mare pe partea cealaltă a gardului va face orice criminal sa se gândească de două ori.

Lumini exterior – Luminile care sunt montate pe exteriorul casei tale, mai ales cele care sunt declanșate de senzori de miscare sunt o necesitate!  Cineva care este cu ochii pe casa ta nu va dori să-l apropie dacă știu luminile vor să atragă atenția asupra lor.

Amenajare  teritoriului de afara – Tufe poate fi o protectie în jurul ferestrelor. Este important să nu se creeze un mediu ascunzătoare pentru cineva  în așteptare. Asigurați-vă că tufele le alegeți pentru a planta sunt spinoasă și provoca o mulțime de disconfort, dacă cineva vrea să treacă prin ele.

Defensiva Personala – o arma de foc este o protectie necesara.Spray lacrimogen la indemana prin casa.

  Seif

Lumina stradala-cat mai buna

Semne – Nu subestima puterea unui semn ieftin. Un semn pe un gard pe care scrie ” Atentie  caine rau „sau un semn al unei companii de securitate pe peluza din fata undeva va determina baietii rai să se gândească de două ori înainte de a încerca să pătrundă în casa ta.

*****

Dacă aveți nevoie să plecati de acasă în timpul unei crize, ar trebui să aveți o „rucsac” gata pregatit pentru fiecare membru al familiei tale.

Următoarele sunt 7 elemente esentiale din fiecare rucsac/bagaj …

1. Apa

2. alimente

3. Îmbrăcăminte

4. cort

5 Kit de prim ajutor 

6. vesta

7. arme/spray lacrimogen

În cele din urmă, este important să ne amintim că nimeni nu este perfect și că toată lumea face greșeli.

Următoarele greseli comune  …

1. Imposibilitatea de a stocurilor depozitate alimente

2. Imposibilitatea de a efectua o analiză de risc și pregătesc pentru cele mai probabile evenimente perturbatoare

3. Pregătirea rucsacului/bagajului

4. Imposibilitatea de a se evacua la momentul potrivit

5. având  unelte dar nu ști cum să le folosesti

6. Subestimarea altor oameni ca o posibila amenințare

7. Cheltuirea întregul buget pe unelte în loc de pe alimente, apă, precum și consumabile medicale

8.  lipsa cunoștințelor pentru a stoca în mod corespunzător consumabile si alimentele

9. Cumpărarea de  unelte și provizii în timp ce ignoră nevoia de a dezvolta abilități

10. Bazându-se doar pe tine și ignorând  membrii comunității tale

11. Alt cineva trebuie sa o faca nu tu

12. Amanarea pregatirilor

sursa articol

http://theeconomiccollapseblog.com

 

 

2 responses to “Sfaturi care vă vor ajuta să vă pregătiți pentru un colaps economic

  1. penibil. ai copiat cu google translate

Lasă un comentariu