Hawk: ISIS asteapta unda verde de la Washington DC ! Trupele rusesti Spetsnaz se pregatesc pentru legea marțială si confiscarea armelor cetatenilor americani!

În episodul de joi seara de radio Hawk arată gazda noastră are nevoie de timp pentru a lega toate piesele nenumarate ale puzzle-ului impreuna, schimbul de informații atât de la propria sa „sursă împreună cu faptele emergente media mainstream și alternative și a cotelor de mai multe informații uluitoare  că ISIS  are  bombe (din SUA!) și este condusă de oameni din Washington DC!

Hawk începe emisiunea de astăzi de a ne spune despre miscari ale fortelor de apărare israeliene care se deplasează în nordul Israelului în curs de pregătire pentru un posibil atac al  Iranului sau Hezbolah. Aproape de minutul 7  Hawk  întoarce atenția la ISIS și ne spune că ei sunt „în așteptare pentru unda verde” de la liderii lor în  Forțele speciale ruse Spetsnaz, care sunt, de asemenea, aici in America, se pregătesc să facă treaba murdară a Noii Ordini Mondiale prin confiscarea  armelor americane, in timp ce lansarea unor atacuri secrete, cum ar fi uciderea de expert securității cibernetice DOD Don Pyle și întreaga sa familie. Hawk, de asemenea, aduce focul masiv din Edgewater, New Jersey recent care arată toate semnele incendiere. „Uciderea a început” Hawk ne avertizează.Aproape de minutul 12  conversația  continuă cu ce se întâmplă aici, în America pentru a pune în aplicare legea marțială și să ia americanii  la taberele FEMA și ca ne spun că rușii sunt aici pentru a va ajuta!

 

sursa articol

http://allnewspipeline.com/Hawk_ISIS_Has_Nukes.php

Reclame

One response to “Hawk: ISIS asteapta unda verde de la Washington DC ! Trupele rusesti Spetsnaz se pregatesc pentru legea marțială si confiscarea armelor cetatenilor americani!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s