Lipsa de reacție este moarte lentă

 

Români lipsa de reacție este moarte lentă…Mai rău chiar de atât, moarte în lanțuri !
Se pare că am devenit un popor demoralizat care acceptă să fie dus la dispariție, dar nu din lașitate ci fiindcă s-a acționat asupra noastră cu mijloace foarte sofisticate!

RĂZBOI IDEOLOGIC! RĂZBOI PSIHOLOGIC!

Cum se spală creierul unui popor? Procesul de spălare a creierelor se derulează foarte lent şi se împarte în patru etape de bază:

1. DEMORALIZAREA: demoralizarea unei naţiuni durează 15 – 20 de ani fiind vizată crearea unei noi generaţii În România acest proces a început de dinainte de 1989 prin ascunderea adevărului despre resursele economice din acele timpuri, fapt care a dus la revoltă din decembrie.

2. DESTABILIZAREA: 2 – 5 ani şi se referă la: economia, relaţiile externe şi sistemul de apărare al ţării Procesul de demoralizare a continuat după 1989 culminând cu cea de-a doua etapă, concretizată între anii 1998 – 2002 când a devenit clar că atât economia cât şi apărarea ţării sunt distruse.

3. CRIZA: necesită doar 6 săptămâni ca o populaţie să fie adusă în pragul crizei. Acest tip de criză, urmează „crizei economice” fiind punctul culminant favorabil izbucnirii unei noi revolte. Din acest moment se crează posibilitatea ca forţele străine să-şi definitiveze acapararea ţării.

4. NORMALIZAREA! Normalizarea ce urmează crizei este etapa în care ocupaţia conspirată devine ocupaţie pe faţă şi orice reacţie a poporului din acest moment este aproape inutilă, fiindcă forţele ocupante pot desfăşura acţiuni criminale în masă!

Unul din INSTRUMENTELE SUBVERSIVE din afară aparatului coordonator al inamicului sunt şi activiştii civici produşi de ocupant şi care pe fondul apariţiei unor activişti reali se amestecă cu aceştia şi destramă orice mişcare de reacţie reală.

Deşi pare ameninţător şi chiar folositor ocupantului ca populaţia să se revolte este necesară această revoltă, numai că momentul ales trebuie să fie cel puţin înaintea crizei finale. Dacă acest lucru nu este posibil, pe fondul crizei finale în revolta manipulată de ocupant, cei care ştiu adevărul despre aceste lucruri trebuie să întoarcă acţiunea ocupantului în favoarea poporului.

Cei care v-ați trezit încercați să depășiți faza cu facebook … ieșiți la lumină.

Lipsa de reacție înseamnă complicitate…

Lasă un comentariu