Profetii despre razboaiele ce au fost,sunt si vor urma

Un preot în vârstă, care a dorit să rămână anonim, a spus următoarele într-o profetie pentru unele evenimente teribile ce vor urma. Doua dintre ele au venit deja, Rusia  a fost in război cu Georgia și statele internationale, al doilea ar fi crahul bursier.

Războiul ruso-georgian 2008 a fost un conflict armat din august 2008 dintre Georgia, pe de o parte, și Rusia și guvernele separatiste Osetia de Sud și Abhazia, pe de altă parte.
Source: http://en.wikipedia.org/wiki/2008_South_Ossetia_war Sursa: http://en.wikipedia.org/wiki/2008_South_Ossetia_war
. Bursele de valori din sudul Europei se destrame și luni a înregistrat o scădere dramatică în Italia încearcă negativ, se scufunda la 3,87%. Mare a fost căderea și bursele de valori din Portugalia, Irlanda și Spania, în timp ce dip indicele înregistrat de bănci europene, care trece scăzut 27 luni.. Criza europeană este  in escaladarea  potențiale victime sunt Cipru, Italia și Spania, care, dacă ar fi confirmat va împărți Europa în două.


. Cu speranța că nimic altceva nu poate avea loc și mai mare  dau cuvintele exact așa cum a fost scrise pe site-uri si forumuri. Subliniez faptul că acest text a fost scris pe forumuri la începutul anului 2008 și înainte de Criza financiară în octombrie 2008 și care prevad exact.
Următorul document nu a fost scris pe forum . Am încercat să le ordonez și pune informațiile în mai multe categorii.Care este citat, sunt informații de pe internet.
 
Toți m-au tratat cu neîncredere. M-am simțit prost.
Ei nu au vrut să înteleaga.
Știi, când ești departe de Dumnezeu, tu nu vrei să auzi despre vesti proaste. Vrei să auzi mai degrabă știri despre bârfă, fotbal, femeii, dar nu pentru evenimente providențiale.  Din păcate, acest lucru va fi pedeapsa
Când le-am discutat cu mai mare aplomb  mi-au spus să încetez imediat. Am încredere în Dumnezeu și rugăciunile sfinților, si  a Fecioarei Maria. Actuala generație de oameni  sa îndepărtat de Dumnezeu si harul Lui. Toată lumea se gândește numai la persoana lor, fiecare cauta sa se se descurce singur  și nu au nevoie de nici un Dumnezeu pentru a merge mai departe. Tehnologia este buna și portofelul plin și totul va fi rezolvat de la sine . Dar această tehnologie este cea care ne va distruge! Mi-a spus că rușii au astfel de arme secrete, și când va fi să le folosească, vor distruge țări întregi, în cazul în care acestea vor fi inamici.
Fara sa incerc sa va mint dau cuvintele exact așa cum au fost scrise în  profetie.Subliniez că acest text a intrat în mâinile mele înainte de criza financiară, în octombrie 2008, care prevede cu exactitate.
Când sora mea a vizitat pe acest preot a deschis discuția   despre aceste evenimente. El a înțeles scopul meu și mi-a spus că mental nu voi avea nici un beneficiu. Doar curiozitatea umană și păcătoasă vor fi îndeplinite.  Am insistat și mi-a spus că doar câteva lucruri ar putea spune pentru unii, care au in minte aceasi îngrijorare ca si mine.
Când am plecat,tremuram cu totul ! Dacă aceste evenimente vor fi numai pe  jumătate ca să spunem așa, atunci un singur cuvânt se potrivește … HORROR!
Voi reda tot ce a spus, și mi-a permis să scriu, nu in intentia să sperie lumea si a crea un climat de defetism.
Grecia noastră nu va suferi distrugeri ori ocuparea teritoriului O alta ar fi tragedie – vor suferi de saracie si foame.

„Fiule sunt nevrednic și păcătos să vorbesc și sa interpretez pe Sfinții drepti și pe martiri.  Dar dragostea de Dumnezeu de multe ori atunci când a fost găsit semne de pocăință vine și ne consolează »
Astfel a început cuvantul preotul acum pensionar.
Tot ce a scris Sfinții Bisericii noastre se vor petrece  pana in detalii”
http://www.inkarp.com/ipb/index.php?showforum=199

Puteți citi profețiile, dacă te duci la acest site http://www.inkarp.com/ipb/index.php?showforum=199

El a spus că atunci când a citit noile profeții ale Sfântului Cosma Aetolian (http://geoment.eee.gr/profities.html) și sa rugat pentru ai descoperi  Domnul când si cum va fi acele evenimente. Dar o vizita la Muntele Athos și cuvintele unui om batran la făcut să înțeleagă greșeala lui.
Domnul și numai El singur va decide dacă cineva este demn de a fi „umplut” de mila. Și deodată intro noapte la rugăciune, când turcii au ucis pe Isaac și Solomos, au început să se manifeste în fața lui evenimente ca intr-un film mi-a spus lucrurile care au să vină.
La 14 august 1996 a fost ucis de turci în Cipru Solomos Solomou momentul în încercarea de a descărca de pe web de pavilion turcesc reprezentând armata de ocupație turcă. Executarea brutală a eroului Solomou văzuta de miliarde de telespectatori din întreaga lume, așa cum sunt înregistrate de camerele video.  A fost un moment șocant al istoriei noastre recente, iar acei greci care au vazut in real scena nu vor uita până la sfârșitul vieții lor. Cu câteva zile inainte de moartea provocata de către turci în demonstrație anti-ocupație în Nicosia vărul lui Solomos, Tasos Isaac arata o scenă care de asemenea, este inregistrată de camerele de televiziune.
Sursa: http://www.mycarclub.gr/index.php?topic=7762.0

El a scris despre șapte războaie adevărate.

Fiecare război va fi mai salbatic decat ultimul.

Fiecare război va implica mai multe țări și se va întinde pe o arie geografică largă.

Intermediar între toate războaiele vor fi intervale de „pace”.

Războiul se va răspândi în întreaga lume.

Ruine, foamete, mizerie, revoluție, jafuri, boala va domina pe o scară globală.

Primului Război

Primul război a fost cel care a avut loc în Georgia. Rusia va suporta un alt atac de provocare din Georgia și de această dată  ii va distruge definitiv. Din păcate, pierderea a populației civile din Georgia va fi terifianta.

Situația din Caucazul de Sud rămâne nerezolvată, iar finalizat un an de la conflictul Tbilisi-Moscova.Ultimul focar de tensiune este o urmare a deciziei guvernului ilegal din Abhazia separatistă susțin că „are apele teritoriale naționale, dacă acestea intră vasele de Georgia va utiliza măsuri militare …
Source:http://www.drougos.gr/?p=1303

Sursa: http://www.drougos.gr/?p=1303

Războiul din Georgia va implica pe ucraineni și americani care vor face provocări mari împotriva rușilor.
Tensiune între Rusia -Ucraina  28 august 2009  Pentru „acțiuni provocatoare”, a vorbit de administrare a flotei ruse, bazate la Sevastopol Crimeea, atunci când un „grup neidentificat”, a încercat să se infiltreze pe o bază navală rusă și a o elimina fără de care nu este posibil navigarea navelor rusești în Peninsula.
Sursa: http://ellinikoforum.blogspot.com/2009/08/blog-post_7084.html

 Turcia va permite navelor americane și aeronave pentru a trece prin spațiul aerian pentru a bate pe ruși.
De atunci începe numărătoarea inversă până la  distrugerea turcilor.  Rușii vor plăti foarte curând ucrainenilor, de fapt, foarte puține ucraineni ar lupta cu rușii, și va fi primiti cu entuziasm în orașele din întreaga Ucraina și Marea Neagră, se va lupta americanii și rușii pentru prima data insa rusii ii vor coplesi.
Turcia va impune dictatura în timp ce kurzii vor fi rebeli.
.În următoarele câteva zile va începe artificial turbulențele financiare globale cu prăbușirea sistemului financiar.
. Economiile se prăbușesc una după alta,  revoltele din jurul cererilor economice.

Încercarea de a semăna disperare și panică pentru omenire. 
Cât de mulți dintre concetățenii noștri vor dori să audă îndemnuri spirituale:

– Când va pierde depozitele lor și a economiilor lor?

– Când sunteți concediati de la locurile lor de muncă?

În cazul în care plățile de împrumut vor crește de zece ori peste noapte?

După un prim val de criză cand totul pare sub control, atunci va lovi din nou altul mai dur și fără milă.
– Oamenii se vor sinucide pentru casele lor și locurile de muncă

Băncile de retail incendiat și jefuite.

. – Economia se va prăbuși.

-taxele vor fi impuse incat si pentru animalele de companie se va cere taxe

-Războiul care se va apropia le va va anula  pe toate. 

Bani, bijuterii, pietre prețioase, a spus bătrânul, nu ne va pasă pentru a le proteja.  Putem pierde pe toate, nu ele ne vor salva salva.  Nu-ți fie frică, nici nu te clinti  atunci când vor începe evenimente.
Domnul nostru, Fecioara Maria și toți sfinții  au înconjurat Grecia noastra.
Orice acțiune ostilă împotriva nu va avea efect.
In  curând americanii si Israelul vor ataca Iranul.

 În cele din urmă, se pare că publicarea ziarului pe 24 decembrie, în care a fost menționat de un posibil atac preventiv SUA-Israel împotriva Iranului va verifica, probabil, și, eventual, perioada scurtă de timp.
Totul pare a atârna de un fir subtire ca amenințarea Iranului de a bloca strâmtoarea Hormuz sunt în creștere în frecvență, și administrarea flotei 5-SUA, a replicat că el va tolera în nici un fel obstrucție de trafic la și de la Golful Persic. Este prima dată că SUA reacționa la amenințările de Iran.
Sursa: http://www.rodiaki.gr/article.php?id=154505&catid=1&subcatid=37

Războiul nu va implica  Grecia.Dar războiul va izbucni în vecinătatea noastră. Albanezi, croați, musulmani bosniaci, și americanii impreuna cu NATO, față de Serbia și Rusia.
În vremea aceea in Grecia in câteva săptămâni, va „cădea”guvernul  se va merge la noi alegeri. Insa atunci junta care conduce pe turcii ne vor ataca tara.
As fi vrut ca evenimentele transmise, sa nu fie niciodată.  Amintiți-vă, doua lucruri atunci când evenimentele se vor întâmpla nu renunța la Hristos și patrie.
. Bătrânul mi-a spus, cu toti  aceia, care spune  date exacte la evenimentele care vor veni este ceva greșit și nu-I luati in considerare.
De asemenea, mulți calendaristi pe stil vechi, care s-au desprins de trupul Bisericii au răspândit lucruri fantastice care nu trebuiesc luate in în considerare.  Profețiile de sfinți, pot prezice nenorociri și suferințe, dar apoi urmează pace și iubire.
Dumnezeu iubește creatura Lui și ii da posibilitatea de a se ridica din nou.  De la profeti mincinosi  numai dezastre vor auzi, și nici o posibilitate de mântuire.În următoarele  zile si luni vor începe turbulențe economice crize  financiare toate create artificial.
Marea Neagră va deveni o mare rusesca după cucerirea Turciei si  va fi prima țară pe care se va testa armele secrete rusesti.

La început, turcii vor crede că au invins dar acest lucru va fi distrugerea lor. Rușii vor învinge în cele din urmă și se încadrează orașul în mâinile lor (Istambul fostul Constantinopole)
Părintele Paisie
Source: http://www.ipanic.gr/afieromata-%CE%B1%CF%…E%BF%CF%85.html Sursa: http://www.ipanic.gr/afieromata-% CE% B1% CF% E …% BF% CF% 85.html

În partea de nord se va invada și cuceri țările nordice, Finlanda, Suedia, Norvegia.  Deoarece aceste țări, în timp ce aparent s-ar păstra o poziție neutră, în cele din urmă de pe teritoriile lor să dezlănțuie primul atac serios de pe teritoriul Rusiei cu victime ale populației civile. Dezastru, care va avea de suferit va încânta îngrozi omenirea.
. Apoi rusii vor invada Polonia, Republica Cehă, Slovacia, România, Republica Moldova.  Oamenii popoarelor ortodoxe din Balcani se va ridica  să răstoarne guvernele lor și se vor alia cu rușii, sârbii și românii, dar nu si bulgari.
După ce rușii vor coborî in sud pentru a ajuta aliatii lor arabi și iranieni  care vor fi atacati de americani.  Americanii vor  ocupa zona de coastă a Iranului, după lupte crancene, dar nu va fi capabili să se deplaseze în țară, datorita rezistentei ridicate a persanilor.
Rușii vor matura peste Persia(Iran) și distruge forțele SUA-NATO Apoi vor invada Irakul, Siria, Iordania, Liban, Kuweit, și în cele din urmă  Israel. Apoi vor încerca să atace prima bază a SUA și Israel, dar se vor opri. Cauza fiind tratative internationale  pentru pace si comunicare.Apoi vor continua cu Egiptul și va ocupa Canalul Suez.
Mergând Orientul Mijlociu, rușii vor petrece trupele lor în și in Grecia, fără cea mai mica distrugere a grecilor. Tranziția va fi foarte rapida.
. Capacitatea de a efectua transporturi  de forțe de mari dimensiuni pe distanțe lungi foarte repede constituie un avantaj mare pentru ruși care detin tehnica militara secreta, aeronave necunoscute acele farfurii zburătoare.

 Dubroff Rusă Aviație Inovare: un unic obiect identificat
Potrivit unor surse de știri, ingineri de aviație din Rusia au un nou proiect de nava pentru zbor numită Lokomoscanner, care are potentialul de a revolutiona aeronavele într-un mod extrem de specializat.Arata ca o farfurie zburătoare, dar aceasta nu este de natură să impresioneze ca acele civilizatii foarte avansate, care pot sau nu pot rămâne departe de sistemul solar.  Cu toate acestea, Lokomoscanner este impresionant, iar acesta este un vehicul gigant, în picioare 100 de metri (350 de picioare) de mare, cu un diametru de 250 de metri (875 de picioare).  Atunci cand este completa, Lokomoscanner va fi capabil să transporte până la 1.500 de tone de diverse bunuri.
Imaginați-vă atașată
Aeronave în formă de farfurie, care zbura nu sunt neobișnuite în sine.Cerința minimă pentru o astfel sunt două Frisbees, unul pe partea de sus și cea de jos cu două motoare mini-nucleare de propulsie. Lokomoscanner este unic, nu din cauza că caracteristică, ci mai degrabă pentru că este o combinație versatila de  avion,  elicopter și un aerostat (un obiect mai usor decat aerul, care pot rămâne staționară în aer).  Lokomoscanner poate muta într-o linie dreaptă (chiar și după câteva pahare), întoarce-te, treceți și îndeplini cu ușurință o aterizare verticală. „Farfurie zburatoare” forma reduce rezistenta la vant. Toți acești factori se combină pentru a crea un vehicul de zbor, care este ușor de manevrat și indispensabil pentru a ajunge la zonele de lucru.
Numai timpul va spune ce spun fanii OZN-uri despre această nouă forma IFO.
M Dee Dubroff M Dee Dubroff Russian Innovations Inovații rusă InventorSpot.com InventorSpot.com
http://inventorspot.com/articles/russian_a…ng_object_25557 http://inventorspot.com/articles/russian_a…ng_object_25557
Apoi se întorc în Balcani pentru a ajuta pe sârbi care lupta cu NATO  si țări musulmane ori catolice din Balcani și de a câștiga. Forțele rusesti  vor fi trădate de China. În timp ce la inceput  vor fi impreuna, China va părăsi alianta și mai rău, va permite trupelor aliate sa lovească în spate pe rușii.
Dar nu am terminat cu primul război. Rușii vor fi pliati în Tracia de Est și în teritoriile asiatice.  Occidentalii vor debarca in Albania care a fost puternic deteriorata, acesta va începe să se miște la est
Dar, pentru că au problemă mare pentru a se muta  pe drumuri deteriorate, drumuri bombardate, poduri care au cazut in atacurile severe ale rușilor, ei vor primi o decizie ciudata.
Acest lucru va fi realizat în primul rând pentru Grecia va fi neutra nu va suferi nici o deteriorare a rețelei de drumuri și, de asemenea Grecia va fi aliata neoficiala a Rusiei. Rușii nu ar îndrăzni să loveasca un „aliat”, și vor fi prietenosi .Deci, se va face.
Aliații, cu toate acestea, le-ar place teribil sa atace pe greci, deoarece ei au fost aliati cu rușii, astfel încât sa existe dezastre și pierderi  la fel ca in țările lor
Vai de greci, care ar cădea în mâinile lor. Cu scuze pentru amuzament  aliati vor chema  să răspundă  tarani sau  pastori intreband dacă este aproape sau  departe orasul si vor fi chinuiti până la moarte.Casele vor fi jefuite, femeile de toate varstele vor violate, oameni fiind uciși, bisericile vor incendiate preoții va fi pus la stâlpul infamiei și răul va fi continua.
Singura salvare este evadare la munte și ascunsi în păduri.
iata cazul de mai sus in profetie:

In trei orase Bougazi , Krapsi și Musina, vor trece multe trupe aliate in drum spre orase Veți fi întrebati dacă orașul este departe • nu se poate spune adevărul, pentru că va vor răni. Această armată nu va ajunge în oraș, în mijlocul drumului vor afla că războiul a fost incheiat. „Sf. Cosma de Etolianul
Sursa: http://geoment.eee.gr/profities.htm

 Vai de vârstă, femeile însărcinate, copiii mici și nevoiași. . Dar „salariul” de noi Crusaders vor fi grele și devastatoare la zidurile Constantinopolului.
Bătrânul mi-a spus că trupele vor fi de aproximativ 3.000.000, se va trimite o trupe prin Tesalia.
Distrugerea teribil vor aștepta locuitorii din zonele în care vor trece. Pasajele din vale va fi distrus o dată și nu va fi nici o aparare fizica. Cei care vor să scape vor merge satul de la poalele Muntelui Olimp și Kissavos.
. Forțele din Tesalia și din Egnatia se vor reuni în afara Salonicului.
Conflictul greco-turc

În timp limitat conflictul greco-turc nimeni nu va fi ucis, nici un soldat grec .  Oricine ar spune  altceva fi o minciună.Distrugeri, cu toate acestea, nu va fi. Soldații vor fi cu degetul pe tragaci, nu va fi focuri de armă, foc tun, mai ales pe insule, dar va fi actiunile impulsive. întrebat acest lucru personal, pentru că nu am putut da seama ce fel de război ar fi în cazul în care nu va fi nici o grec mort.Maica Skepi ne va proteja și apoi conducerea militară luminata  pregătește deja doctrina de apărare a țării, în conformitate cu evenimentele viitoare.


Din motive evidente, să înțeleagă mai multe insule mari grecești.Acesta va stârni migranți coreligionarilor economice cu ei echipament militar, care este deja la o locație prestabilită în țară. sabotaj, poduri sablare, drumuri, incendieri, vor fi expediate. Serviciile de securitate ale țării noastre vor știi totul. sabotarile cele mai periculoase sunt cele la apeducte și a apei potabile. Din informațiile pe care le vor avea turcii vor înțelege ca a ocupa acum insulele grecești, echivaleaza cu tragedia atunci va încerca in final o surpriza va incerca o lovitura  pe continent in Grecia. armata va demara  pentru o aterizare de la Kavala la Atena!
Vor crede că  noi ne-am pus greutatea pe insule și am lăsăm zona nepăzită Va ajunge la o mica distanta de la tinta lor sase mile marine de coasta.  Cand vor vedea  turcii ca nu pot cuceri insulele din Marea Egee,  vor ataca în Cipru.
Nu vor fi lupte înverșunate.Nu vor fi pierderi mari, și populația militară și civilă. Din fericire coborârea rapidă a rușilor le va face să-și retragă toate forțele să-și apere patria lor. Apoi, forțele cipriote vor relua teritoriile ocupate, din păcate evenimentele vor duce la o purificare etnică.

 

Nu toti sunt duhovnicesti, dar eu cred în Domnul, cei de zilele de atunci ierarhia Greciei prin reuniuni extraordinare vor oferi salvare și anunțurile necesare
Membrii familiIor  au avut binecuvântarea de a ști viitorul  și învierea neamului nostru, a spus copilul mai mare spiritual avem datoria sacră de a ajuta fiecare creștin, care va bate la ușă a da chiar și de la economiile lor și  din excedent. Blestemat să fie cel care refuză să ajute vreun creștin.  Cine va bate la usa nu va fi lasata sa sufere de foame de asemenea, îngerii  vor vedea dacă porunca Domnului nostru este respectata.
Blestemat să fie cel ce va cere bani pentru a găzdui asupriți, care vor dezonora femeile.
Binecuvântarea Domnului nostru vă păstrați, vă deschideți casele voastre. Alimentele vor exista  și nu se vor termina. Îngerii Domnului vor dezvălui pentru a  se găsi hrană. Purtati mereu apa sfintita. O picătură amestecata  în apa tulbure si  apa va deveni potabilă.

Ce se va intampla cu America?

Din păcate, distrugere totală. de la 300 de milioane de locuitori cati sunt acum  90% isi vor pierde viața din cauza razboiului. Desigur, nu-mi amintesc evenimentele trecand atât de mult timp când l-am vizitat și a cerut altor copii spirituali sa scrie si pe hartie. Când am întrebat acel Bătrân, cum permite Domnul, la o națiune ca rusii  de a ataca aici si invada dincolo, mi-a spus că, în toate războaiele pe care le vor face  rușii, mai întâi au fost atacați și apoi ei au reacționat. Deci, turcii să nu poate sa vina la Domnul și să spună „Ce rău am făcut de ai distrus tara noastră, prin mana rușillor, ¨» le va spune. Voi ati, atacat fără motiv și fără provocare pe greci. Aceasta va fi pedeapsa. Din acest răspuns a celui Bătrân, am înțeles  ca turcii vin aici din proprie initiative.

Armaghedon

Regele Ioan, după apariția lui la tron, va continua  razboaiele, de această dată împotriva chinezilor. Chinezii cei nenorociți care nu au trimis armata pentru a ajuta pe rușii cu care erau aliati ii  trimite la razboi impotriva armatei grecesti care eroic va fi condus de  Regele Ioan, în bătălia de la Armaghedon.
 Având în vedere aceste evenimente extraordinare, toți credincioșii vor trece la pocăința  din durerea lor  se vor ruga neîncetat lui Dumnezeu să aibă milă de ei, sa opreasca toate relele din lume și sa aduca pace.  Dumnezeu aude cand se roagă  copiii Lui credincioși și trimite la pământ, sub forma unui om, un înger pentru a ajuta  și Sfântul înviat Ioan va aplica deciziile și voința lui Dumnezeu pentru a solutiona  problema din Est și mântuirea lumii , în numele lui Hristos. regele Ioan va fi numit de către Dumnezeu ca și conducător al lumii.
Sursa: http://www.inkarp.com/ipb/index.php?showtopic=38062


Dar nu va fi mult de  așteptat pentru lupta finala cetele cerești ale îngerilor, care vor zdrobi dusmanii.
Grecia ar putea pune succesul puterii sale militare în seama  regelui Ioan Doukas  cel inviat in Constantinopole si indicat de ingeri ca conducator al lumii . Ο  armata greacă in alianta cu alte state ortodoxe 100-150000, vor lupta împotriva a 200 de milioane de soldati asiaticiDomnul va interveni în mod deschis și va lovi dușmanii săi cu focul coborât din cer și se va „arde” toti chinezii. Asta e modul în care a descris el ca vor aduce victorie glorioasa slujitori ai Domnului, Sfinții Îngeri.
După China, se va întoarce împotriva tuturor musulmanilor, mai întâi în Asia, și apoi în Africa de Nord.

Sursa: http://geoment.eee.gr/profities.htm

Traducere efectuata cu google translate din limba greaca  ,scuzati eventualele greseli de exprimare atat s-a putut face neavand un traducator.

5 responses to “Profetii despre razboaiele ce au fost,sunt si vor urma

  1. Eu cred ca aceste profetii se vor implini intocmai.

  2. Profetiile nu sunt fixe, la fel cum Dumnezeu nu a distrus orasul avertizat de Iona, locuitorii pocaindu-se. De asemenea o viziune despre viitor este destul de greu de interpretat de oamenii timpului, acestia pur si simplu neintelegand tehnologia viitorului si de aici apar tot felul de personaje fantastice, gen „ingeri care intervin, lacuste care scuipa foc etc”. Sa ne imaginam cum i s-ar fi parut Sf. Ap. Ioan ( in timpul Revelatiei ) ca arata un elicopter de atac lansand rachete, nu cumva „ca o lacusta care scuipa foc ?
    Razboaie au fost si vor mai fi, dezastre, calamitati, foamete, epidemii, au cazut imperii, au disparut popoare, s-au ridicat altele, nimic nou sub soare. Totul tine de noi si de mila Domnului.

Lasă un comentariu