Spre o lume fara oameni-Transumanismul simpla reducere a trupurilor noastre la un aparat

In spatele transumanismului se afla o intreaga politica si industrie. Neoliberalismul este, in special, strans legat de aceasta utopie a eficientei si organizarii totale a lumii sub control digital. O legatura tradusa inclusiv in fonduri care finanteaza respectivele cercetari.

Poate ca mai inspaimantatoare decat monstruozitatea tuturor acestor masinarii, fie ele chiar si nanometrice, este perspectiva nonsalanta si iresponsabila a cercetatorilor. Largirea campului perceptiei senzoriale si posibilitatile de comunicare cu semenii nu li se opune decat riscul unei revolte a robotilor/masinilor, iar mesajul care ni se transmite dintru inceput este unul linistitor, fiind asigurati ca astfel de planuri doar ne par amenintatoare.

Ray Kurzweil :

“Evoluţia biologică este prea înceată pentru specia umană. În următoarele câteva decade va fi lăsată în mizerie.”

Si tot el spunea in 1999:

“ Pana in 2020 va fi un singur guvern mondial “

Bertrand Russell, “Impactul Ştiinţei În Societate„:

“În mod gradat, prin reproducere selectivă, diferenţele congenitale dintre conducători şi conduşi vor creşte până când vor deveni specii aproape diferite. O revoltă a plebei ar deveni la fel de negândită ca şi o insurecţie organizată a oilor împotriva practicii de a mânca carne de oaie. ”    “Dieta, injecţiile şi interdicţiile se vor combina, de la vârstă foarte timpurie să producă acel tip de caracter şi tip de credinţe pe care autorităţile îl consideră dezirabil şi orice critică serioasă a puterii va deveni imposibilă psihologic.”

Bertrand Russell a enumerat doar modalitatile “chimice” de indobitocire, insa categoria de “unelte” este mai larga, incluzand si tehnologia de varf. Acest filmulet promoveaza astfel “increderea” pe care masele “trebuie” s-o aiba in stiinta, automat si indirect indepartandu-le de Dumnezeu si creaza in acelasi timp o familiarizare cu microcipul incorporat. Se pedaleaza ca de obicei pe “binele” individului, ascunzandu-se insa adevaratele scopuri.

Avem de-a face atît cu tehnologii de restaurare cât şi de lărgire a capacităţilor, cu multiplicarea tehnologiilor aşa numit “prietenoase trupului” (compatibile), care pot extinde şi modifica însuşi conceptul de trup şi care anunţă venirea roboţilor “cyborgs” – a trupului post-uman. “În societăţile noastre, trupurile noastre au tendinţa de a deveni materii prime care pot fi modelate după circumstanţele mediului.” Posibilităţile configurărilor personalizate cu siguranţă sînt în creştere, aşa cum se întâmplă şi cu oportunităţile pentru măsurile politice care ţintesc să controleze trupul prin metode tehnologice.

Simpla reducere a trupurilor noastre la un aparat, nu numai că dovedeşte direcţia deja menţionată, către transformarea noastră din ce în ce mai mult într-o unealtă care permite monitorizarea permanentă a indivizilor.

Într-adevăr, indivizii sînt DEPOSEDAŢI DE TRUPURILE LOR ŞI PRIN URMARE DE AUTONOMIA LOR. Trupul ar ajunge să devină sub controlul altcuiva. Ce mai poate face cineva după ce este deposedat de propriul trup?

 Elitele oculte anticreștine au intenția de a obține putere asupra oamenilor de transformându-le în cyborgi

Elita mondială urmareste pentru a forța oamenii sa intre „lagărul morții electronice”, iar singura provocare pe care le poate opri actiunea este perspectiva creștină, Valery Filimonov, Biocibernetica și a sistemelor de management expert, și un membru al Petrovsky Academia de Arte si Stiinte, a spus.
„Este un secret descoperit că principala forță motrice din comunitatea globală Internet unește membrii anticreștini și cosmopoliti ale elitei lumii, mai degrabă decât specialiști în domeniu”, a declarat Filimonov la Intrefax-religie.
unde fiecare persoană va rămâne sub ochiul vigilent al Big Brother care ține de pază a intereselor  camatariilor si elitei oculte globale.”
Este din ce doar evident că actuala recesiune este o parte din schema elitei mondiale de a înrobi omenirea,” Filimonov crede.
El afirmă că „nu numai ca sunt de instituire a sistemului de supraveghere continuă, dar, de asemenea, ele sunt construirea sistemului de putere absoluta asupra oamenilor.”
El a dat un exemplu particular cu referire la Avizul 20 al Grupului european pentru etică în știință și tehnologii noi, care prevede necesitatea de „transformare a rasei umane” prin „multiplicarea unor tehnologii tolerate de corpul uman”, care poate „anunta aparitia cyborgilor „.
Se propune modificarea indivizilor „prin diferite dispozitive electronice, în bio-nanocip-uri de piele și etichete inteligente,” a declarat Filimonov.
El crede că sistemul este introdus cu scopul de „a suprima libertatea divină a fiecărui individ uman și schimba complet toate modele de comportament.”
Filimonov said. „Oamenii vor trăi în conformitate cu normele stricte de modele de comportament de sistem, care este, să devină doar un atașament controlabil la sistemul operat automat + Este evident că oamenii nu sunt capabili să urmeze convingerile lor religioase în astfel de retele la nivel mondial, și nu este un secret că cei care se ocupă de „o nouă ordine mondială”, si-au făcut Ortodoxia inamicul lor numărul unu „, a declarat Filimonov.

Lasă un comentariu