Noua Ordine Mondiala-Dragonul Rosu China devine din ce in ce mai puternica

Planurile economice ale Chinei iau contur favorabil in ciuda speculatiilor glumetilor economisti vestici. Premierul Li si Presedintele Xi, creaza orase si aduce din ce in ce mai multi oameni in mediul urban.

De ani de zile, China este criticata pentru megaproiectele ei in infrastructura, in zone care nu sint locuite si chiar construirea de orase nelocuite, dar cu sosele si drumuri, gata pentru a fi ocupate. Toti economisti vestici cinta prohodul economiei chineze de citiva ani, in ideea ca aceste proiecte de dezvoltare nu au acoperire si vor duce situatia lor economica la colaps. Se pare ca liderii chinezi au gindit-o mult mai bine si nu au asteptat sa construiasca casa cu casa in zone potential industrializate sau in pozitie favorabila geografic si nici sa dezvolte periferiile oraselor industriale in ideea de a aduce forta de munca in unitatile economice construibile. Au gindit bine si au investit pe masura. Este evident, ca politica premierului Li, este una de dezvoltare urbana, care aduce dupa ea, ceea ce economisti vestici vedeau ca un factor in scadere masiva si anume o crestrere a consumului intern.

 

Daca vestici credeau ca economia chineza tine de export si  consumul mondial, pentru a supravietuii, acum chinezi ii contrazic urbanizind zone intregi si oferind noii forte de munca salarii pe masura si posibilitatea unui consum intern si o viteza de circulatie a banilor la intern, care duce la marirea profiturilor si posibilitati noi de investitii, dar cel mai mult, va duce la o independenta a anumitor sectoare ale economiei de export, ele incepind sa produca pentru consumul intern, exact ceea ce este complet distrus in tarile capitaliste dezvoltate. Primul Ministru Li, s-a imbarcat intr-un proiect radical de reconfigurare a economiei si societati chineze, cel mai mare si radical de dupa Mao.

Ani de zile, SUA a trait prin munca altora pentru a mentine un dolar american la o valoare care sa nu le afecteze rezervele pe care le detineau aceste state si circuitul comercial care il derula in dolari americani, au trait prin dependenta altor state de moneda lor si de speculatiile in comertul international.

In acest moment, capitalismul nu mai poate face fata nici pietei externe si nici pietei interne, saracita de coruptie, preturi ridicate si calitate scazuta. Populatia rurala aChinei era in 2011, de peste 642 de milioane  locuitori, mai bine de doua ori intreaga populatie a SUA si de peste sase ori populatia lor rurala.

O mare parte a lor se va muta la orase in curind, programele economice permitind sa li se ofere locuri de munca si locuinte. Veniturile acestor fosti tarani, vor creste semnificativ, copiii lor vor primii o educatie mai buna, iar cind vor creste, vor devenii cu siguranta mult mai buni profesional decit tinerii de virsta lor din vest, ceea ce va face o diferenta in plus. Volumul consumului va creste foarte mult prin aceasta urbanizare si odata cu el, investitiile zonale si oportunitatile de noi locuri  munca si deschiderea de noi domenii tehnice.

Urbanizarea va aduce insa si o crestere a veniturilor fermierilor chinezii, care automat vor aduce beneficii populatiei din zona. Cu citeva zile in urma, premierul Li a cerut Bancii Mondiale sa se pronunte daca doreste sa lucreze impreuna cu cabinetul lui pentru dezvoltarea structurilor urbane in China. Este exact invers decit ceea ce fac redusii mental din politica romaneasca, care in continuare cred ca pot dezvolta agricultura si tara poate depinde  un domeniu atit de sensibil si nesustinut de un complex economie si la fel se intimpla si cu turismul in Romania. Basescu insa face conferinte cu femeile, in care crede ca indatorirea lui este sa arate ca tigancile pot sa faca mai multi copii decit romancele si face din asta o dezbatere.

De aici putem vedea capacitatea alesilor de la Cotroceni si Victoria, niste glume de politicieni, care nu ar trebui sa fie acceptati ca primarii ai unor sate cu citiva oameni. Dar acesti prosti si tradatori de tara din politica romaneasca, nu fac altceva decit sa aduca tara la sapa de lemn si sa incerce sa convinga un popor naiv, de faptul ca asa este peste tot in lume si ca este o stare de normalitate. Mergind mai departe, trebuie sa spunem ca premierul Li doreste sa transforme o agricultura de subzistenta, cu o sumedenie de terenuri exploatate diferit si in suprafete foarte restrinse, intr- o agricultura la scara mare, cu ferme uriase si legaturi ale marilor ferme cu sistemul bancar intern si international, cu companiile de  asigurari (nici o companie de asigurari nu asigura productia unei ferme de citeva hectare sau mai putin si deci de aici vine incertitudinea unui sector important pentru hrana populatiei) si chiar relatia cu guvernul prin pirghii de sustinere a productiei agricole in plan fiscal. Este interesnt ca in acest moment, fermierii chinezi, in marea lor majoritate au un teren agricol extrem de redus in exploatare, media fiind  jumatate de hectar, la o tara cu o suprafata agricola imensa. Spre exemplu, fermele din Coreea de Sud sint in medie, de trei ori mai mari decit cele din China. In Taiwan, care are o suprafata agricola mica, fermele lor sint de patru ori mai mari , in medie, decit fermele chinezesti.

In Europa, fermele sint in medie mai mari  30 de ori decit cele din China, iar cele din SUA sint de peste 300 de ori mai mari. Aceste statsitici arata ca o reforma este inevitabila iar Li este determinat sa o faca si chiar are pirghiile necesare. Prima faza este eliminarea partiala a sistemului „hukou”, sau mai pe inteles, sistemul prin care fiecare gospodarie este inregistrata si prin care se specifica pentru fiecare cetatean, daca face parte din mediul rural sau urban, depinzind in ce familie sint nascuti sau unde au domiciliul. Acest sistem „hukou”, face in momentul de fata, ca peste 230 de milioane  muncitori care emigreaza prin tara, sa nu poata beneficia de un sistem de sanatate, de sistemul de educatie si  pensii, pentru ca nu sint inregistrati oficial in acele orase unde isi desfasoara activitatea si mai mult, ei nu au acces la case cu pret redus asa cum au cei care sint inregistrati in orasele respective si au un „urban hukou”. Primul Ministru Li doreste o schimbare radicala in acest sens si odata cu reforma pamintului va crea un sistem prin care cei din mediul rural sa fie inregistrati foarte rapid in zonele urbane si sa aiba toate drepturile si facilitatile, urmind ca ei sa ridice major consumul zonal si pe economie. Un alt obstacol pe care premierul Li doreste sa il indeparteze , este faptul ca potrivit Constitutiei Chinei, terenurile din  mediul rural sint proprietatea colectiva, a taranilor din zona, ei neavind dreptul sa il inchirieze sau sa il vinda, deci nu ar avea bani ca sa  stabileasca in orase.

Li a promis ca va definitiva reforma terenurilor in urmatorii cinci ani si va oferii taranilor terenurile din diferite zone rurale. Dar sistemul este construit sa functioneze putin mai complex si mai eficient, astfel ca in provinciile Chongquing si Chengdu a fost lansat un program pilot, de catre guvernul central, care pare sa fie extrem de eficient, prin el permitindu-se rezindentilor rurali sa isi schimbe terenul dat in proprietate de catre stat, pentru legalizarea statutului lor la oras, deci pentru a deveni „urban hukou” sau pentru a-si cumpara o casa sau alte bunuri de valoare.

In acest sens, daca taranii se stabilesc la oras pentru a gasii lucru, guvernul va adoptat a doua parte a programului prin care in baza cedarii terenului, ei nemaiavind dreptul la altul, acesti tarani primesc gratuit cursuri  pregatire intr- un domeniu profesional util al economiei zonei si nationale.

Deci taranilor li s- a oferit in prorpietate terenuri pe care ei le schimba pentru statut si nu mai pot reveni in zonele rurale ca proprietari si primesc pregatire profesionala pentru a deveni meseriasi in unitatile economice din orase.

Sistemul va functiona si va aduce Chinei pirghiile necesare prin care sa poata contrabalansa o perioada de criza economica capitalista si sa dezvolte zone intregi in sfera industriala, avind in vedere si consumul care va fi mult mai ridicat, iar sistemele de educatie si invatamint vor beneficia de fonduri suficiente.

Un alt aspect important printre masurile propuse de Presedintele Xi si Primul Ministru Li, se afla una finaciara foarte interesanta si anume, pentru prima data in finantele unei tari, se doreste ca dupa ce guvernul chinez central face investitii masive in noile orase si pune la dispozitia municipalitatilor sume mari de bani pentru diferite alte lucrari, organismul financiar al zonei, sa puna in vinzare bonduri(actiuni), adica actiuni ale banci chineze zonale.

In felul acesta , zona fiind puternic industrializata si cu tot ce trebuie, se vor ivi o sumedenie de investitori straqini si locali care vor cumpara aceste actiuni, bonduri, pentru care vor da bani chinezilor cu dobinda extrem de redusa pentru a continua seria proiectelor si investitiilor in diverse domenii.

In felul acesta , guverunul central nu va mai fi nevoit sa dea bani acestor zone si ele se vor dezvolta pe finante internationale, guvernul intervenind ca un garantor si pentru reglarea la nivel national a pirghiilor fiscale.

Acest mecanism dual de finantare, care nu exista in alta tara, va duce la o crestere rapida a investitiilor in anumite zone si la atragerea rapida a fortei de munca rurala catre centrele economice urbane construite si procesul va continua. Sistemul nu poate fi oprit de nici o forta economica. Deocamdata premierul Li spune ca sint niste desincronizari in teritoriu si un anumit grad de neintelegere de catre unii primari, a fenomenului si mecanismelor reformei, dar totul va fi rezolvat in scurt timp. Aceste reforme ale colosului chinez, au loc in timp ce in Romania se distrug unitati economice, sint “impinsi” mii de tineri in afara tarii, terenurile agricole sint in paragina, se acrediteaza de catre gunoaiele asa zis capitaliste care conduc tara, ideea de reactivare a CAP -urilor tocmai pentru a nu se lua nici o masura constructiva, iar romanii nu au de lucru nici la orase si nici la sate, in acest moment fiind pste 40.000 de proiecte de infrastructura pentru care s-au luat banii si au fost cheltuiti dar nu s-au terminat nici unul dintre ele, unele fiind in faza incipienta. Tin minte ca la un moment dat, intr-o vizita in Franta, un prieten imi spunea ca ideea lui in particular despre Romania, este ca nici un politician in tara noastra nu este pepsit daca nu face nimic si fiecare incearca sa demonstreze ca nu a facut nimic pentru a nu fi pedepsit, niciunul neputind sa arate ca a facut ceva, insa spunind ca planul nu a fost cel mai bun posibil sau  ca altii au facut greseli, dar el nu a stiut.

La revenirea in tara mi-am dat seama ca situatia este sinonima cu jaful facut de presedintele tradator al Romaniei, Basescu, care dupa declaratiile lui, nu este cel care a furat flota nationala si nu stie nimic (poate a facut-o altcineva cind era el ministru transporturilor!?!?), dar nu face nimic pentru a arata de ce nu avem flota si nici pentru a construi alta.

Ponta face la fel si se angreneaza in prostia lui in fel de fel condamnari indreptate catre dusmani politici sau care au furat mai mult ca el, dar nu este constient de responsabilitatea lui si nici de cum ar putea face ceva pentru iesirea tarii din acest con de umbra. Ei se multumesc cu fotoliile calde si in continuare cred ca saracia este o pirghie importanta in disciplinarea romanilor, fara sa inteleaga faptul ca saracia accentuata nu poate decit sa aduca anarhie, una care cel mai sigur nu va fi rezolvata dupa molul care ii satisface pe ei si cel mai sigur  va lucra impotriva intereselor lor.

Bucurestiul a mai fost demnumit Micul Paris iar Romania grinarul Europei, in timp ce la citiva kilometri de Bucuresti, taranii cu camasi rupte pe ei, trageau cu spatele plugul in brazda uscata, iar asa zisi boieri, acum baieti destepti, isi trimiteau cucoanele la coafor la Paris si faceau chiolhanuri dupa chiolhanuri multumiti fiind ca saracia le-a inchis gura romanilor. Dar sfirsitul a fost altul , iar acei bogatasi au fugit lasind totul in urma, pentru a-si salva vietile. Aceasi bogatasi, sau o mare parte a lor, revin acum pentru a-si revendica mosiile, fara sa isi dea seama ca dinamica actuala ii poate duce la situatia in care sa nu mai apuce sa isi zugraveasca casele retrocedate cu spaga, de un presedinte maimutoi si un prim ministru de toata gluma.
Adrian Cosereanu

sursa articol

http://www.alternativaromaniei.com/index.php?option=com_content&view=article&id=1101:planurile-economice-ale-chinei-iau-contur-favorabil-in-ciuda-speculatiilor-glumetilor-economisti-vestici-premierul-li-si-presedintele-xi-creaza-orase-si-aduce-din-ce-in-ce-mai-multi-oameni-in-mediul-urban-&catid=1:latest-news&Itemid=50

 

web counter free

Profetia bibilica despre armata celor 200 milioane de soldati

15. Şi au fost dezlegaţi cei patru îngeri, care erau gătiţi spre ceasul şi ziua şi luna şi anul acela, ca să omoare a treia parte din oameni. 16. Şi numărul oştilor era de douăzeci de mii de ori câte zece mii de călăreţi, căci am auzit numărul lor. 17. Şi aşa am văzut, în vedenie, caii şi pe cei ce şedeau pe ei, având platoşe ca de foc şi de iachint şi de pucioasă; iar capetele cailor semănau cu capetele leilor şi din gurile lor ieşea foc şi fum şi pucioasă. 18. De aceste trei plăgi: de focul şi de fumul şi de pucioasă, care ieşea din gurile lor, a fost ucisă a treia parte din oameni. (Apoc. 9:15,16,17 şi 18)

Aceste patru versete din Apocalipsa sunt mai mult decât sugestive în ceea ce priveşte viitorul război mondial. Exista zvonuri cum că marile puteri ale lumii se pregătesc intens pentru o nouă confruntare mondială. În Apocalipsă lui Ioan Teologul se vorbeşte despre o armată imensă de 200 milioane de soldaţi, “douăzeci de mii de ori câte zece mii”, care vor fi pregătiţi să omoare o treime din populaţia globului. Această armată va trece Eufratul şi va invada Orientul Mijlociu şi care va conduce zeci de maşini de luptă care vor zdrobi tot ce le iese în cale.

armata 300x205

Armata cărei tari poate să fie atât de numeroasă şi neînfricata încât să invadeze Orientul Mijlociu? Expresia în limba greacă pentru a descrie “orientul” este “anatolea hellon” , care semnifica răsărit. Această armată imensă porneşte din locul în care răsare soarele şi după cum descrie textul din Apocalipsa după Ioan Teologul, singura ţară care poate strânge o armată de 200 milioane de soldaţi este China. Progresul tehnologic pe care masivul comunist l-a făcut în ultimul deceniu o recomanda cu desăvârşire că fiind ţară despre care se vorbeşte în profeţie.

China comunistă s-a desprins de Rusia în momentul în care ideologiile politice şi economice ale celor doi coloşi nu s-au mai intersectat. Politica externă chineza se bazează pe violenta, pentru că ei cred cu putere ca doar prin forţa armelor se poate schimba lumea. Această politică a împins China să aloce 10% din PIB producerii de armament, specializându-se în bombele cu hidrogen şi rachetele intercontinentale. Un recent documentar televizat despre China roşie, numit “Vocea Balaurului”, spunea că aceştia se laudă ei înşişi că ar putea mobiliza o “armată populară” de 200 milioane de soldaţi. În lauda lor ei au dat chiar cifra prezisă în Biblie. Coincidenţă? Această tactică a “valurilor de oameni” pare a fi la baza strategiei acestei armate de 200 milioane de oameni care, conform profeţiilor, trebuie să invadeze Orientul Mijlociu în bătălia de la Armaghedon

Dar daca luam in calcul ca se va uni si cu Rusia?

Manevre militare ruso-chineze

Preşedintele rus Vladimir Putin a declarat că va întări cooperarea militară cu China, inclusiv prin organizarea mai multor exerciţii comune, după ce Statele Unite ale Americii au anunţat că intenţionează să-şi repoziţioneze majoritatea navelor sale de război în Asia-Pacific până în 2020, informează agenţia Reuters.

Vladimir Putin s-a referit la recentele exerciţii navale comune chino-ruse din Marea Galbenă ca exemplu de cooperare militară, care, a subliniat el, va continua.

“Vom continua de asemenea cooperarea între armatele noastre”, i-a spus Putin vicepreşedintelui chinez Xi Jinping, la Beijing, unde participă la summitul OCS şi se întâlneşte cu omologul său chinez, Hu Jintao. “Exerciţii navale comune au avut loc în Marea Galbenă şi au fost primele exerciţii de acest gen. Am fost de acord cu preşedintele Hu că vom continua această cooperare”, a mai spus Vladimir Putin.

Forţele navale ruse şi chineze au participat timp de şase zile la
exerciţii comune în Marea Galbenă pe coasta de est a Chinei în luna aprilie,
care au inclus operaţiuni antisubmarine şi operaţiuni de salvare a vaselor
deturnate.

“Atribuim un rol important iniţiativei comune de consolidare a securităţii în regiunea Asia-Pacific şi, în acest context, vom menţine relaţia între armatele noastre”, afirmase Vladimir Putin într-o declaraţie anterioară.

China şi Rusia şi-au consolidat legăturile economice şi diplomatice după ani de ostilitate şi suspiciune din timpul Războiului Rece, şi ambele s-au arătat
reticente faţă de implicarea militară a SUA în ceea ce ei consideră a fi zonele
lor de influenţă.

Secretarul american al Apărării, Leon Panetta, a declarat sâmbătă că Statele Unite ale Americii îşi vor repoziţiona flota navală astfel încât 60% din vasele lor de luptă să se afle în Asia-Pacific până la sfârşitul acestui deceniu, de la aproximativ 50% în prezent.

Citiţi mai mult: Rusia
şi China pun la cale securitatea în Asia Centrală și Pacificul de Vest >
EVZ.ro
http://www.evz.ro/detalii/stiri/rusia-si-china-pun-la-cale-securitatea-in-asia-centrala-si-in-pacificul-de-vest-985268.html#ixzz2WqC80JW5

Evenimentele ce vor rasturna vechea ordine mondiala sunt prezentate  in diverse versete ale Bibliei, dar cel mai relevant pentru prezent este  profetia lui Ezekiel despre razboiul dintre Gog si Magog.

 

gog magog eurasia 465 300x264 Vezi cum se configureaza Al Treilea Razboi Mondial

N-am vrea sa credem in profetii biblice, dar  strategii militari se tin de ele

Profetul Ezekiel a prezis razboiul dintre Gog si Magog – vestitor al  Armaghedonului –  care se configureaza a fi Al Treilea Razboi Mondial.

Lista biblica a aliatilor impotriva Israelului

Ezekiel a dat lista „natiunilor” care vor lupta in acest razboi, impotriva  Israelului. „Fiul omului, intoarce fata spre Gog, spre pamantul lui Magog,  printul din Ros, Mesec si Tubal si profeteste impotriva sa. Persia, Etiopia si  Put sunt cu ei, Gomer cu trupele sale, casa lui Togarma cu toate trupele lui,  asemenea.” Specialistii au identificat aliatii impotriva Israelului astfel:  Pamantul lui Magog este Ros – Rusia. Mesec si Tubal, conform teologului Grant R.  Jeffrey, sunt Moscova si Tobolsk, Persia este reprezentata azi de Iran, Irak si  Afganistan, Put este Libia, Etiopia de azi include militar si Sudanul, Gomer  este estul Europei, Togarma este in sud-estul Europei,  posibil Turcia.

Goana dupa razboi

Prezentul arata ca toata lumea se pregateste febril sa indeplineasca profetia  biblica. Cartelul bancar si-a luat masuri sa se sustraga crizei, pentru a  finanta razboiul.  SUA este traditional de partea Israelului, alaturi de  cateva state arabe aliate cu SUA, ca Arabia Saudita, Qatar, Oman, Kuwait,  Bahrain, monarhii aflate sub presiunea maselor. Un astfel de razboi acum, ar  pune sub incidenta legii martiale orice miscare sau protest social si in final va aduce la putere guvernul mondial.

Iranul si Rusia, pe pozitii

Iranul nu sta cu mainile in san si doar ameninta verbal. Economic, primeste  ajutor de la Rusia, China si Japonia. Vanzarile de petrol se fac prin bancile  rusesti. Nave de razboi iraniene vor fi trimise la „exercitii” in Golful Mexic,  dupa cum a anuntat amiralul Habibollah Sayyari. Venezuela este aliata Iranului,  poate de aceea s-a si ales Hugo Chavez cu un cancer galopant. Organizatia  Hezbollah si-a deschis centre in Cuba, Brazilia, Argentina si Paraguay. Iar  „printul” Ros ce face? „Expansiunea NATO spre est sau un atac al SUA si  Israelului asupra Iranului ar obliga Rusia sa intre in razboi”, a declarat  generalul Nikolai Makarov.„Conflictele regionale care se desfasoara la ora  actuala au potential sa declanseze un razboi mondial, cu folosirea inclusiva a  armelor nucleare”.  „Aliatii” profetiti de Biblie strang randurile!

Marile puteri si-au construit orase subterane

China, Rusia si SUA si-au construit buncare antiatomice de marimea unor  orase, in vederea unui conflict mondial ce implica arme nucleare.

MISSILESILO greenbriar 300x200 Vezi cum se configureaza Al Treilea Razboi Mondial Cercetatorul  Joel C. Skousen arata ca Rusia au baze subterane in Muntii Yamantau, Urali,  „construite sa reziste la cel putin sase atacuri nucleare directe, unul dupa  altul, in aceeasi tinta”. Este cea mai mare si cea mai rezistenta facilitate  antiatomica din lume. Ken Timmerman, una dintre cele mai veridice surse din  acest domeniu, spunea ca „rusii au construit doua orase subterane, numite  Beloretsk 15 si Beloretsk 16, fiecare cu o capacitate de 30.000 de oameni”.  Colonelul KGB Oleg Gordievsky, care a defectat in SUA, a depus marturie anul  trecut in fata unui comitet senatorial pentru Armata, confirmand existenta  acestor imense structuri subterane. Acestea fusesera proiectate de specialisti  din cadrul KGB, Directoratul 15, ultrasecret, care a supervizat si constructia.  Cercetatorii americani de la Universitatea Georgetown, condusi de catre experti  ai Pentagonului, au descoperit ca in China exista 4.800 de kilometri de tuneluri  subterane secrete. Acestea ar adaposti 3.000 de focoase nucleare ale armatei  chineze. Conform tratatelor de monitorizare dintre Rusia si SUA, acestea au in  stocuri 8.000 de focoase nucleare (Rusia), respectiv 5.000 (SUA). China n-a  declarat niciodata mai mult de 400.

Comentati si cititi aici: http://www.enational.ro/news/vezi-cum-se-configureaza-al-treilea-razboi-mondial-109857.html/#ixzz2WqHctfv7

Si alta veste trista este ca comunismul se va reintoarce cosmetizat pe ici pe colo dar cu o autoritate si mai crancena asa ca Europa va cunoaste vremuri interesante ,scapa numai cine vrea Dumnezeu caci raul va fi cum n-a mai fost vreodata pe pamant.

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s