„Crestinul” Oreste se scandalizeaza ca nu este lasat sa se roage la zeii dacilor

Oreste Teodorescu provoaca scandal la cetatile dacice – Sarmizegetusa Regia singurul loc din Romania unde Oreste se poate ruga la Dumnezeu

„Crestinul” Oreste se scandalizeaza ca nu este lasat sa se roage la zeii dacilor

Comunicat de presa ASTRADROM Orastie
    Asociatia pentru Pastrarea si Promovarea Valorilor Culturale si  Nationale ale Poporului Român – ASTRADROM, apreciaza munca domnului  Vladimir Brilinski pentru pastrarea valorilor istorice mostenite de la  stramosii nostri daci. 
    Mentionam ca am luat la cunostinta de filmarea facuta saptamana trecuta de Oreste Teodorescu la cetatile dacice in timpul cand il hartuia pe reprezentantul Consiliului Judetean Hunedoara, Vladimir Brilinski,  acuzandu-l si luandu-l la raspundere (cu ce drept?) pentru ca nu i-a  lasat „sa se roage” in sanctuarul unde dacii aduceau jertfe zeilor.  Consideram ca provocarea la un astfel de scandal care a fost facuta  oficialitatilor locale nu este demna de un „luptator pentru dreptate” si un „bun român” cum se pretinde a fi domnul Oreste Teodorescu.
     Mentionam ca la intrarea in cetate este specificat ca situl arheologic  Sarmizegetusa Regia functioneaza in regim de muzeu, iar la intrare este  scris pe un panou de prezentare ca ritualurile religioase sunt  interzise. De acest lucru a fost instiintat si domnul Oreste Teodorescu, inainte de a tulbura linistea in acel loc, care, in loc sa respecte legea s-a gandit sa imprastie cu noroi pe toti care nu se conformeaza principiilor sale. Acest lucru arata lipsa de  respect fata de stramosii daci de a caror nume se foloseste pentru a-si  promova ideile sale religioase.
 purtator de cuvant Roxana Badila

Scandalul lui Oreste:

In urma scandalului provocat de Oreste Teodorescu am contactat si un preot ortodox din apropierea cetatii Sarmizegetusa Regia. Despre acest  incident ieromonahul Eftimie Mitra de la schitul „Sfintii Români” din  Gradistea de Munte ne-a relatat:
„E ciudat acest Oreste,  in emisiunile sale se vede ca nu e un crestin adevarat. S-a folosit de  unele emisiuni sa faca presiuni asupra Bisericii Ortodoxe pentru a il  incinera pe Sergiu Nicolaescu conform ritualurilor necrestine dacice.  Strigă in gura mare ca e impotriva masoneriei dar in emisiunile sale  promoveaza masoni si un sincretism religios de tip New Age si multe  altele. Pe preotii ortodocsi ii numeste „sutanisti” in timp ce pe guru (preoti pagani – n.n.) ii numeste maestri spirituali si multe altele. L-as intreba cand e sincer cand spune ca e  crestin si propovaduieste o religiozitate necrestina? Cand spune ca  lupta impotriva masoneriei dar promoveaza masoni si invataturile sale  sunt conforme unei religii mondiale neopagane? Cand spune ca respecta si iubeste neamul românesc dar lupta cu inversunare impotriva Bisericii  Neamului Romanesc?… si multe altele asupra carora va trebui sa  reflectam mai adanc in viitor.”

Vedeti si „New Age si dacismul in Romania”: http://astradrom-filiala-bihor.blogspot.ro/2013/07/new-age-si-dacismul-in-romania.html
Dintre aberatiile „marca” Oreste: http://www.libertatea.ro/detalii/articol/oreste-ataca-dur-atitudinea-bisericii-ortodoxe-privind-incinerarea-lui-sergiu-nicolaescu-430029.html http://www.realitatea.net/ai-grija-de-tine-oreste_1044971.html http://jurnalul.ro/fun/secretul-lui-oreste-118309.html
Oreste si masoneria: http://saccsiv.wordpress.com/2010/05/11/pentru-cine-mai-avea-dubii-ca-oreste-e-mason/ http://web13.net/oreste-mason-membru-al-ordinului-templierilor/ http://www.fara-secrete.ro/masonul-oreste-teodorescu-mare-aparator-al-masoneriei-si-sustinator-infocat-al-centralizarii-globale-si-a-noii-ordini-mondiale/ http://www.frontpress.ro/2013/02/oreste-presupus-mason-despre-conflictul-dintre-biserica-si-masonerie.html http://codulluioreste.ro/francmasoneria/ http://c-tarziu.blogspot.ro/2010/09/oreste-teologul.html http://saccsiv.wordpress.com/2010/01/17/oreste-pavel-corut-b1tv-elogiu-masoneriei-new-age-si-noii-ordini-mondiale/ http://laurentiudumitru.ro/blog/2010/10/07/oreste-compasul-si-omofoarele/ http://www.com24.ro/index.php/2010/06/despre-masonerie-cu-oreste-teodorescu/
Iata si o scurta prezentare a ritualurilor „românesti” savarsite la cetatile dacice:

Publicat de

2 responses to “„Crestinul” Oreste se scandalizeaza ca nu este lasat sa se roage la zeii dacilor

  1. Am postat pe pagina sa de facebook despre ceea ce nu vrea sa aminteasca Oreste si mi le-a sters. De ce, daca e asa de sincer?
    A sters tot ce arata implicarea sa in masonerie, practicile de yoga si falsitatea sa de care da dovada. In privirea sa se vede ca nu e sincer.
    Vedeti si:
    http://astradrom-filiala-bihor.blogspot.ro/2013/09/vladimir-brilinsky-dezminte-acuzatiile.html

Lasă un comentariu