Profetia este expresia cea mai inalta a iubirii lui Dumnezeu.

Parintele grec ELPIDIE: Va cer sa va rugati toti impreuna, sa faceti un lant al rugaciunii… Sa nu va speriati cand veti vedea ca se vor aprinde focuri in jurul Greciei, ca vor fi linsati oameni politici si state se vor prabusi”

 

2013 -                  - YouTube7

“Se va intampla atata rau, atata nenorocire, incat va rog pe toti cei care iubiti Patriarhia Ecumenica, sa va rugati pentru ceea ce va urma. Acesti oameni (ai Patriarhiei Ecumenice) vor avea multe de suferit. Totusi daca vor fi oameni care sa se roage se va amana acest rau. Il rog pe Dumnezeu ca acest Patriarh care este acum sa nu moara cu sange. Daca nu ne vom ruga, acest Patriarh nu va avea o moarte blanda!”

***

***

2013-YouTube3-e1363940531492

Fragment dintr-o omilie a Parintelui Elpidie Vagianakis din Rodos, din luna ianuarie 2013:

Nu vreau sa va ingrijorati din cauza a ceea ce va urma; trebuie doar sa va rugati si sa-L implorati pe Dumnezeu sa va asculte umilele rugaciuni si sa ne miluiasca. As dori, daca este cu putinta, sa spuneti la toata lumea sa ne strangem multi oameni si sa ne rugam impreuna. Aceasta rugaciune comuna unii o vor desconsidera si vor rade zicand: daca asa a zis Dumnezeu ca se vor intampla lucrurile, atunci asa va fi. Nu, nu este asa! Va incredintez ca profetia este expresia cea mai inalta a iubirii lui Dumnezeu.

Continuare»

9 responses to “Profetia este expresia cea mai inalta a iubirii lui Dumnezeu.

  1. mai cacatule vezi ce articole scrii ca te distrug. vrei sa vina curva de fi-ta mihaela cu copci pe muie acasa fututa in pizda cu un cutit? controleaza-te mosulica ca te termin.

  2. dai ip-ul porcului astuia de mai sus sa vedem de unde provine si sa-i luam urma cu gogle maps ca sa-i taiem putin din avant.. sau depune o plangere la politie..

    • Sunt niste tineri satanisti,Uneori ii declanseaza diavoli dupa criterii numai de ei stiute probabil ii deranjeaza profetia asta.

    • Nu ma mai obosesc ,sunt niste copii isi vor reveni cu timpul cand vor vedea ca dracu nu ofera nimic decat iluzii si minciuna.Sper ca nu au facut vreun pact cu diavolul ca astia asa fac si mai cred in prostia lor ca satana respecta contractul.

  3. Şi duhurile proorocilor se supun proorocilor

    Exista alte proorocii ale sfintilor vechi ca Andrei cel nebun sau Metodie al Patarelor si ale sfintilor noi ca Paisie de la Suroti , crezute si de Sfantul Ioan Hozevitul , despre inflorirea ortodoxiei in toata lumea timp de 32 ani. Papa poate fi un profet mincinios la fel ca ceilalti amagitori dar nu este acela prezentat in Apocalipsa , nu s-au intamplat pedepsele din cap 16 si nici nu or sa se intample cat timp mai traieste Francisc . Sfantul Lavrentie de Cernigov spunea ca antihristul va veni dupa un razboi mondial , nu dupa al treilea cum au adaugat alti destepti, va veni probabil dupa al 4 lea dar nici nu scrie in contractul cu lumea cate razboaie mondiale or sa fie pana la sfarsit . Sa se roage toti monahii si monahiile din Romania pentru Parintele Elpidie , mai are putin si cade groaznic caci sunt puternice duhurile din acele tari. Iar Baal ala cred ca e un mucos care o sa faca pe el cand o veni politia sa vada daca are barba sau seamana cu femeile , e prospatura pentru puscariasi.

  4. … si sa nu publici nimic din ce am vorbit noi doi sau fara acordul la Monahul Irineu.

    • Nu am mai fost la Cernica de pe vremea cand traia parintele Argatu ma spovedeam la parintele Ilie un monah deosebit I-am simtit sfintenia, era o mana de om dar mare suflet avea.

Lasă un comentariu