Conspiratia Mutantilor. Romania, calcaiul lui Ahile al Europei

Conspiratia Mutantilor. Romania, calcaiul lui Ahile al Europei. Ministrul Tabara si sefii lui de la Monsanto baga Organismele Modificate Genetic (OMG) in Europa pe usa din spate. Bonus – pun pe butuci agricultura si aduc in Romania Holocaustul Genetic 

tabara OMG monsanto 150x150 Conspiratia Mutantilor. Romania, calcaiul lui Ahile al Europei. Ministrul Tabara si sefii lui de la Monsanto baga Organismele Modificate Genetic (OMG) in Europa pe usa din spate. Bonus   pun pe butuci agricultura si aduc in Romania Holocaustul Genetic “Ameliolatorul” Valeriu Tabara de la PDL, aflat pe statul de plata al concernului biochimic american Monsanto in calitate de “consilier” si, absolut “intamplator”, de ministru al Agriculturii (deh, ce sa-i faci, baietii astia de la corporatii stiu “sa cultive” si sa promoveze oameni “cu potential”) insista sa ne vada modificati genetic, incercand bezmetic sa bage pe gat oficialilor UE o autorizatie in numele respectivului concern pentru cultivarea in Romania a Organismelor Modificate Genetic. Cu alte cuvinte, ministrul “roman” valeriu Tabara vrea sa bage OMG-urile in Europa pe usa din spate iar pe noi ne vrea cu tot dinadinsul modificati genetic.

Studii interesante si studii “interesate

In sprijinul solicitarii extreme de insistente a ministrului Tabara/ Monsanto, pe axa lui Basescu, vine un asa-zis studiu al unor mosi decrepiti de la Academia Romana care au primit si ei probabil un mic oscior moale, usor de ros de niste gingii batrane, ca sa debiteze ineptii, asta desi exista nenumarate studii si analize ale unor reputati savanti si ale unor institute, organizatii independente si universitati de prestigiu care arata pur si simplu ca un nou soi de OMG nu poate fi testat pe durata unui an, sau chiar mai repede, asa cum face Monsanto, pentru ca sunt foarte multe necunoscute in acesta ecuatie complicata.

Acesti savanti si aceste studii arata ca vom asista in scurt timp la un adevarat holocaust ecologic ireversibil si ca Dumnezeu a facut ca plantele “naturale” sa fie vulnerabile cu un anumit scop si ca plantele Robocop OMG tulbura echilibrul ecosistemelor ducand in timp la extinctia plantelor naturale. Numai viitorul va arata care va fi efectul introducerii OMG-urilor asupra echilibrului fragil al ecosistemelor.

Aceste studii extinse mai arata ca plantele OMG sunt toxice pentru organele interne ducand, in principal, la insuficienta hepatica, la blocaj renal si la favorizarea cancerului. Studiile realizate pe soareci au aratat ca acestia mor in scurt timp daca li se administreaza o dieta compusa exclusiv din plante OMG pentru simplu motiv ca nu se pot adapta in decursul unei singure generatii  la o hrana complet diferita de cea pe care au mancat-o in decursul evolutiei speciei.

Hop si FNPAR cand e rost de spaga. Dar cu ce pret…

Pentru neofiti amintim ca miza cultivarii acestor plante modificate genetic nu este eradicarea foametei din tarile sarace ale Africii ci profiturile enorme, monopolul alimentar de la planta din camp pana la alimentul din farfurie, (from field to fork) cu alte cuvinte controlul total al populatiilor.

Pentru ca, probabil stiti, corporatiile biochimice au patent pentru fiecare sortiment de grau, porumb sau soia facuta in eprubeta si, ca pentru orice patent, cine il foloseste, plateste. Evident, ca la inceput vi-l da gratis ca sa va prinda. Pentru atingerea acestui scop este nevoie de cativa spalati pe creier locali, fara scrupule si usor de cumparat cu doi arginti. Acestia au fost gasiti de catre Monsanto la Senatul Romaniei si la Federatia Nationala a Producatorilor Agricoli din Romania (FNPAR) care a anunat recent ca sustine trup si suflet, la indemnul “consilierilor” americani, introducerea pe scara larga a OMG-urilor in Romania, compromitand, astfel, ireversibil, resursele de semninte naturale, romanesti.

Acesti indivizi de la FNPAR, carora li s-a promis recolte mai mari la hectar, deci profituri mai mari, daca planteaza semninte OMG de la Monsanto (lucru adevarat, de altfel,  pentru ca plantele Robocop OMG sunt mai rezistente la daunatori si la factorii meteo) nu au mai vazut altceva inaintea ochilor decat euro si dolari si sustin foarte vocal, sus si tare, ca fac zid in jurul Ameliolatorului Tabara. Cu pretul vietii si sanatatii copiilor vostri…Si, nu sunt vorbe in vant!!

Uitati-va numai pe statisticile care arata incidenta cancerului la copii in ultimii cinci ani. Asta, in conditiile in care era absolut utopic sa vorbesti despre cancer la copii cu numai zece ani in urma…Deci, viata voastra si a copiilor vostri costa doar cativa dolari nenorociti aruncati de Monsanto unor mutatii genetice aflate in functii cheie in Romania…

Implicatii. Agricultura romaneasca va intra in colaps iar turismul in moarte clinica

Europa nu vrea Organisme Modificate Genetic – Franta le-a refuzat, Germania le-a refuzat! Pana si Bulgaria a impus un moratoriu pe cinci ani asupra acestora. Numai Romania, cu slugoii corupti cocotati in fruntea tarii, se grabeste sa faca jocurile sefilor lor din SUA. Aceasta graba seamana izbitor de tare cu aceea pentru introducerea pasapoartelor cu cip, in premiera in Europa. Suntem, in sfarsit, si noi primii la ceva.

Dar sa revenim la OMG-uri. Romania avea sansa imensa, daca conducatori romani, sa fie cel mai mare exportator al Europei de produse ecologice. Asta pentru ca tot ni se repeta placa ca loturile de pamant sunt faramitate. Agricultura ecologica, realizata pe suprafete mici si cu preturi de export mari ar fi putut fi solutia pentru punerea pe picioare al acestu domeniu vital pentru Romania. Puteam furniza mancare ecologica pentru toata Europa. Insa, nu. Basescu, Boc, Tabara si Monsanto au decis ca noi avem nevoie, ca ne dorim foarte tare OMG-uri!!

Evident, cativa nenorociti de la FNPAR vor castiga trei lei in plus cu costul imbolnavirii populatiei Romaniei. Insa, aceasta inseamna ca produsele agricole din Romania nu vor mai putea fi exportate nici cat se facea pana acum. Pentru ca o sa se fereasca toti de ele! Dar, e numai bine ca ne ramana noua mai multa otrava.

Asta inseamna falimentul definitiv al agriculturii in Romania. Pentru ca ncio tara europeana nu va cumpara alimente gata preparate, grane sau carne dintr-o tara unde se cultiva OMG-uri si unde animalele ar putea fi hranite cu OMG-uri.

In plus, sa ne gandim cam ce rost ar mai avea “investitiile” de zeci de milioane de euro facute de pupila lui Basescu, Elena Udrea, pentru promovarea turismului romanesc pe principalele posturi TV din lume. Noi credem ca trebuia sa se consulte, mai intai, cu colegul sau, Tabara Ameliolatorul.

Cred ca nemtii, englezii, si, mai ales, nordicii se vor da in vant sa manance niste cartofi prajiti OMG cu paine calda OMG, cu un cotlet rumenit de la un porc hranit cu plante OMG sau chiar modificat genetic. Cu o bere OMG pe masa, desigur. Cred ca, in cazul, in care ii vor purta pasii din greseala prin Romania vor face post negru pana cand vor ajunge in spatii mai civilizate, mai sanatoase la cap si mai propice vietii precum Bulgaria sau Ungaria.

Colac peste pupaza, si dinozaurii specializati in mici spagute in natura de la Viata Satului (TVR) sustin demersul Monsanto. Poate pica ceva…

Nu mica mi-a fost mirarea sa vad duminica, la Viata Satului, cum hidrocefalii burdihanosi si insipizi de la Viata Satului, emisiune realizata la postul national, din banii nostrii adica, ii lingeau cizmele Ameliolatorului Tabara intr-un mod de-a dreptul gretos si se gudurau pe langa Monsanto, in speranta aruncarii unui os cat de mic. Care poate sa fie chiar si fara zgarci. Cu siguranta si astia ne vor modificati genetic. Adica precum sunt ei!

PS: In cazul in care vi se imbolnaveste familia de cancer sau de alte boli metabolice grave ar trebui sa ii supuneti unei cure intensive cu OMG pe domnii Basescu, Boc, Tabara, aproape tot Senatul, Academia, FNPAR-ul, precum si pe familiile acestora luate integral, cu catel si purcel. Daca sunt asa de bune n-au de ce sa-si faca griji!

MAI MULTE RESURSE DESPRE OMG-URI GASITI AICI

  autor:  Aciduzzul 
 sursa   www.badpolitics.ro

Lasă un comentariu