Profetii despre viitor

TIMPUL VA TRECE MAI REPEDE

 „Timp nu mai este  mult , ultima dată va fi redus datorita forțelor răului precum si răutatii omului. Nu se pot ucide pasarile – păsările sunt implicate în crearea de timp  (. Băiat Vyacheslav în cartea L.Emelyanovoy / 7 /, p.151) reducerea timpului … „.
Păsările ar trebui să fie protejate. Ucigand păsări  reducem din timp  grabind  sfarsitul. Timpul se va reduce  foarte repede.  Ziua va fi foarte scurta, mai scurta și mai scurta. Și anotimpurile vor fi înlocuite  mai repede și mai repede. (Înger rus. Vyacheslav servitor. Movie 2, partea 2/24 /, 00:21:00).
Timpul – orele si zilele vor fi reduse. Noaptea va rămâne normala, iar a doua zi ,ziua se va accelera. (/ 12 / „sarea pământului” (Film 4), arhimandritul Tavrion, 04:00).

” ZiUA se va desfasura rapid ca o ora ,saptamana ca o zi, o lună ca o săptămână, o lună ca un an. Pentru răutatea umană  care face ca și elementele naturale sa fie tensionate, am început să ne grăbim și chiar mai mult Dumnezeu va incheia mai rapid dupa profetii al 7 lea mileniu. „ (Ven. Neil Mir-flux / 54 /).
„Deci sotia decedata a preotului a venit într-un vis și ia spus că, după 2008 ani vor zbura -. Un an va trece ca o  lună” (Book: Schema-Arhimandritul Christopher / 20 /, p 62)..
Călugărița Serafim (Peshehonova): „Și mama mea, de asemenea a vorbit despre asta:” Oh, îmi pare rău pentru tine!Vine Satana  orele se vor schimba ca o luna  anul va fi! Dar toate acestea va fi datorita guvernelor lumii pentru ca vor face voia antihristului … „(Cartea: Schema-Arhimandritul Christopher / 20 /, p 290)..

 Specialiştii spun că o zi mai are doar 16 ore din 24, Rezonanţa Schumann accelerând de la 7,8 Hz la 12,5 Hz. Geofizicienii contemporani considera ca Rezonanţa Shumann este adevărata bătaie a inimii planetei noastre. Ei au concluzionat că există o relaţie directă între accelerarea ritmului acesteia şi percepţia omului conform căreia timpul trece mai repede.

Unele filme precum „Cazul ciudat al lui Benjamin Button” sau „Ziua in care Pământul s-a oprit” prezintă subtil acest fenomen, iar multă lume nu înţelege cum se poate scurta timpul dacă ceasul arată tot atâtea ore.

 Biblia ne-a avertizat că în vremurile din urmă timpul se va scurta, viaţa omului se va scurta, ca să se scurteze ororile şi suferinţele de pe planetă.

Dezastrele naturale și tehnologice

Principalul motiv al dezastrelor naturale

„Vrăjitoria este distructiva în natură, nu poate fi  creativa” (despre Antony în carte:.. A.Krasnov / 2 /, p 110)..

  Ermoghen a scris: „păcatul neiertătoare a doua va avea în jurul lumii în timpul domniei lui Antihrist, atunci când unii oameni se va imprima pe frunte sau mana dreapta. După aceea de imprimare nu va ierta pe nimeni. Mânia lui Dumnezeu și întreaga naturii armate, și ei vor suferi chiar aici, pe pământ așa cum este în iad „/ 50 /.
Robul Vyacheslav: Valurile vor  crește pe fața Pământului datorita nelegiuirile oamenilor. (Înger rus. Vyacheslav servitor. 2 Movie Part 1/24 / 02:14:00).

Mândrie, beția, curvia, avariția, pofta de putere, necredința, și deja ca rezultat – catastrofa de pe pământ, acest cutremur, teribil fenomene cerești bolii nevăzut, războaie și așa mai departe. Este distrugerea spiritualității va duce la moartea întregului pământ. (Despre Antony în carte:.. A.Krasnov / 2 /, p 55)..
„Am văzut căderea sufletelor, chiar ortodocși. Toate excesele, toate dorind plăcerile mai pământești.Dorintele lor – asta e ceea ce va aduce lumea la capăt. Pentru unii este aurul, mâncarea cu cineva mai atractiv, cineva este foame pentru putere și glorie. Dar toate acestea este incompatibilă cu iubirea, și este doar cea mai sigură cale spre Dumnezeu, pentru că El este dragoste. Numai iubirea „(despre Antony în carte:.. A.Krasnov / 2 /, p 321)..
„Vrăjitoria Acopere tot pământul, și  soarele nu se ridica. Iar acesta este ignorat (2/18/88). Sun la ora patru si un pic, se va face din nou întuneric. Suntem în întuneric (08.27.87). Și lumina nu va lumina, vor spune: trebuie să salvam energia (06/28/88) „. (Shimonahini Makarios din cartea. „Dată de Dumnezeu” / 30 /, p.187).
Acesta este începutul, atunci  va fi rece. Curând Paștile –  va fi cu zapada, iar iarna va fi grea. O iarbă numai Zilei Petrov. Lumina solara se va diminua la jumătate (08.27.87). Vară va fi scurta și iarna lunga. Zăpadă va minți, nici mînecile. Și apoi ce va fi rece Neznamov (29.04.88). (Shimonahini Makarios din cartea. „Dată de Dumnezeu” / 30 /, p.187).
/ Shimonahini Antonia / spuse: „Lumea va muri pentru uciderea copii.” (Profețiile shimonahini Antonia / 29 / 00:50).

„De ce este pământul începe să crape și se agită? De păcatele teribile ale oamenilor, se va cutremura  „(despre Antony în carte:.. A.Krasnov / 2 /, p 168)..
„Cutremurele sunt puternice: China, Japonia si Orientul Indepartat.” (Profețiile shimonahini Antonia / 29 / 13:00).
„Există un potop general. Ritmul de apă spun nu este lucrul principal. Și cel mai important lucru este că păcatul va distruge pământul și toate elementele sale vor oamenii se simt frica de respingere binecuvântare a lui Dumnezeu „(despre Antony în carte:.. A.Krasnov / 2 /, p 92)..
„Tată / Schema-arhimandrit Christopher / a spus că acum există o mânie a lui Dumnezeu pe pământ,  (femeie) a intrat în hainele bărbaților si poartă pantaloni. Parintele meu  a spus Femeia trebuie să fie feminina sa poarte fusta sau rochie.  Și băutură, și fum, și depravare astfel de dezmăț nu a fost niciodată. Acest lucru este Sodoma și Gomora care au murit pentru desfrâu Astfel orașe mari, cum ar fi Moscova, Sankt-Petersburg, vor pieri și este binecuvântat să se părăsească orașele si sa va duceti la țară „(Book: Schema-arhimandritul Christopher / 20 /, p 327)..
„Anglia se va prabusi în mare, copleșita de oceanul păcatelor„(despre Antony în carte:.. A.Krasnov / 2 /, p 138)..
„Recent, cu toate acestea, veți avea o mare varietate de tot, dar atunci va fi sfârșitul a tot.
Când apocaliptic întreg pământul va arde, și nu va fi lăsat nimic. Doar trei biserici din întreaga lume, din intreaga lume vor fi luate ca un întreg, nu a distrus, cerul: o cândva în Kiev Laura celuilalt (eu chiar nu-mi amintesc), iar al treilea, Kazan … „(Ven Serafim de Sarov. / 43 /).

„Mama / Binecuvântat Matrona / a spus:” Dacă oamenii își pierd credința în Dumnezeu, înțelegerea lui de Dumnezeu, și dacă nu se pocăiesc, mori și dispar de pe fața pământului. Cât de mulți oameni au dispărut, iar Rusia a existat și va exista. Roaga-te, roagă-te, pocăiește-te! „(Binecuvântat Matrona / 11 /, p. 61).
„… Existența sistemului creat de om, de fapt de Satana sunt  absolut contrar legilor lui Dumnezeu si vor începe sa se descompuna. Avioane vor cădea, scufundarea navelor vor exploda centrale nucleare, uzine chimice. Și toate acestea sunt în contextul teribil al fenomenelor naturale, care va avea loc în toată țara, dar este deosebit de puternică – în America. Uragane fără precedent ca forta, cutremure, secete severe, și invers potop si inundatii . … Persoana Calm vor avea încredere doar în Dumnezeu, pământul nu va-i dea de protecție „. (Despre Antony în carte:.. A.Krasnov / 2 /, p 32-33.).

Petersburg a devenit – vizuina lui Satan! Deci, mulți au adus-o vrăjitorie ca nu si este format în acest loc mare! După cum se va numi? .. „(/ 17 / St. Binecuvântat Pelagia Ryazan).
„Curand demonii vor iesi din iad  pe pamant și vor intra si în oameni. Acesta va fi un dezastru teribil pe pământ, chiar și apa nu va fi. Atunci va fi un război mondial. Va astfel o bombă puternică, că fierul va arde, pietre se topesc. Foc și praf fum va fi de până la cer. Și pământul va arde. „(Sf. Lawrence Cernauti / 4 /, p.122).
„Slavik spus că războiul nuclear nu este nimic în comparație cu catastrofa iminentă” (Vyacheslav băiat din carte. L.Emelyanovoy / 7 /, p.84).

Radiații radioactive

„Din când în când oamenii simt oboseala, depresie, starea de spirit proasta  și nu poate înțelege cauzele directe ale acestei. Nu numai radiația solară crescută (datorită protecției slabe ale stratului de ozon), dar si radiația radioactivă a crescut, care emit electroni nucleare.

Parintele a spus că radiațiile se intinde pe suprafata apei, ca o pată de ulei. „Am observat, – a declarat tatăl – că după câteva ploi toată viața nu mai părea valida. . Această ploaie a adus radioactivitate, și numai atunci când bate vântul și-l transporta în altă parte, va fi mai bine pentru toate creaturile vii și om. Această sumă de radiatii nu poate fi complet distruse. Ele trec de la un loc la altul „(Elder Thaddeus Vitovnitski / 55 /).

Golurile subterane și fisuri

https://i0.wp.com/daypic.ru/wp-content/uploads/2012/06/holes_008-900x600.jpg

„in interiorul Pământului sunt multe goluri mari, oamenii nu le pot găsi, pentru că acestea sunt ascunse sub un strat de nisip radioactiv” (Vyacheslav băiat în carte. L.Emelyanovoy / 7 /, p.78).
„Amenință întreaga formațiunile mișcare pământ. Straturi uriase încep să se miște, și totul va începe să meargă în direcții diferite. „ (Înger rus. Vyacheslav servitor. 2 Movie Part 1/24 / 01:39:00).

„Ce se va întâmpla în Rusia, la fel se va întâmpla în toata lumea. Toate clădirile grele și facilități  se vor prabusi sub straturi de pământ. Va fi o fisură uriașă în pământ – ca un  abis …
” în lume oamenii se vor stinge de foame și de sete. Apa devine groasa, urât mirositoare și roșie, similar cu sângele persoanei decedate. Plantele se vor opri din cresterea lor. Nu va fi nici un vânt sau ploaie Creaturi foarte mari, cum ar fi viermi vor urca din adancul pamantului. Astfel de creatură îngrozitoare, foarte mari, de patruzeci de metri lungime și doi metri lățime. Ei se târască pe drum, fara a afecta pe nimeni, iar oamenii vor trece si se vor uita surprinsi  la acest „munte”, cu o ridicare din umeri. Slavik spus că, în Extremul Orient au viermi, care pot fi vazuti doar în raze ultraviolet și în Turcia, în nisipurile ei sunt foarte multi dar cu dinții „(băiat Vyacheslav în carte. L.Emelyanovoy / 7 / s.255).
În Turcia, un astfel de șarpe (viermi), care trăiesc în zonele deșertica din apropierea graniței, în cazul în care există puțini oameni, ele pot fi văzute doar în  raze ultraviolet. Ei au o gura mica, triunghiuri de dinti mici, ca un rechin. Acest lucru este foarte periculos, ei trage oameni vaci animale. Atunci aceste șerpi (viermi) va fi mult. (Înger rus. Vyacheslav servitor. Movie 2, partea 2/24 /, 00:33:00).

Dinozauri si alti monstri

  „… Dinozaurii vor apare de-a lungul Pamantului, dar in momente diferite. Pretutindeni sub pământ este gol  si exista vaste întinderi de apă curgătoare curată, limpede, râul are o multime de copaci și multe plante moi. Acesti dinozauri care au trăit pe Pământ au plecat în subteran.

Din cauza exploziilor nucleare subterane, acestia sunt acum foarte mari și încă cresc. În pereții spațiilor subterane exista un număr foarte mare de ouă de dinozaur odata cu încălzirea pământului va fi o mișcare de straturi mari de pe pământ în direcții diferite  surpari sau alunecări de teren  peste tot în diferite țări și chiar regiuni din aceasta țară apariția dinozaurilor va fi  observata .

Dinozauri sunt diferiti: ierbivori și carnivore, și, deși ei vor fi o scurtă perioada în lume, vor avea timp pentru a face o mulțime de necazuri. .. Oul de Dinosaur  aproximativ cat o casă, puiul  – o cladire de 11 etaje, iar dinozaur adult – o cladire de 15 etaje. Acestia vor fi acoperiti cu un strat gros de piele, armura in plăci va fi imposibil glontului sa strapunga mai ales că există doar câteva puncte  unde pot fi răniti, și aproape imposibil să-i omori. Pe Pamant, au existat animale viclene, rele inselatoare si foarte inteligente mai mult  decat dinozaurii.  Primul dinozaur va apărea în Rusia pe râul Volga, în apropiere de podul mare peste râul Volga. … „Pentru păcatele și fărădelegile oamenilor suferă necazurile omenirea, și să facă de rușine oameni de stiinta, care cred  științific ” fără Dumnezeu, pentru a explica  despre Pământ, planete, originea oamenilor și a animalelor …” (Boy Vyacheslav în carte. L.Emelyanovoy / 7 / s.277-278, 280).

Nu există un singur sistem de sânge la dinozaur sau o singura inimă. Uciderea unui animal cu  armele noastre convenționale este aproape imposibila. Dar nu se vor departa mult de apa. Satele vor devenit goale pe Volga. Domnul le va tine o perioadă scurtă de timp. (Înger rus. Vyacheslav servitor. Movie 2, partea 2/24 /, 00:49:00).
„Slavochka spus că toate aceste dinozauri, Bigfoot,” Alexie „, străinilor, OZN-uri – este tot același lucru – este – draci.

Și Biblia spune, „monstrul născut în iad.” (Înger rus. Vyacheslav servitor. Movie 2, partea 2/24 /, 00:55:00).

Sturion sau șarpe preistoric?

Orașele viitorului

„Consecințele cele mai teribile ale naturi furiose amenință orașele deoarece acestea sunt complet detasat de ea. Distrugerea Turnului Babel, blocurile moderne, și sute de oameni îngropati fără pocăință și împărtășania, sute de suflete pierdute. Aceste case stabilite pe picioroange, sunt – săgeți străpuns pământ, ca în cazul în care doresc să ajungă la iad, și vor aduce oamenii un iad de moarte sub dărâmături. Iar cei care rămân în viață vor invidia pe cei care au murit instantaneu, pentru că soarta lor estei chiar mai rau – moartea prin înfometare și sufocare.

Orașele vor fi o priveliște oribila. Chiar și cei care scapă de distrugere completă, lipsită de apă și electricitate, transportul de căldură și de gătit, ele seamănă cu sicrie de piatra imense, atât de mulți oameni vor muri. Bande de huligani sunt efectuați nesfârșit nelegiuiri lor, chiar și în timpul zilei pentru a muta din oraș ar fi periculos pe timp de noapte ca oamenii se vor aduna in grupuri mari, ca să încerce să supraviețuiască până dimineața. Soarele, din păcate, nu anunta bucuria unei noi zile ci  necesitatea de a trăi această zi „(despre Antony în carte:.. A.Krasnov / 2 /, p. 33).

„Acest oraș va fi sub un ochi special al forțelor  întunecate, este mai ușor acolo sa puna oamenii in genunchi.Daca le vor da alimente a doua zi va fi de acord pentru a pune numărul lui Antihrist oriunde. Dar înaintea lui, înainte de venirea lui, cele mai multe locuitorii din mediul urban vor experimenta greutățile tulburărilor trebui să apară. Va fi fi mult mai ușor în ​​sate, în special la distanță, a pierdut. Există diavoli care vor  zbura  sa adune lumea cu forta,insa Dumnezeu este gelos mîntuirii lui si va acorda asistență „(despre Antony în carte:.. A.Krasnov / 2 /, p 171-172.).

„După mai mulți ani pe stradă și în după-amiaza va fi periculoasă, din cauza bandele de tâlhari … A muri va fi asemănător cu animalele fara stapan oraș – fără mărturisire, fără Sacrament, fără înmormântare, chiar și fără sicrie. Nu atât de ușor să îngroape, chiar și în cimitir, cadavrele se vor afla în casele zile până prieteni și rude vor putea conveni cu pistolari controlul locul de odihnă. Deci, ca întotdeauna în vremuri dificile, va apărea în curțile grave, parcuri, acolo unde este posibil. va fi înmormântat în secret, încearcă să ascundă mormânt, pentru că în oraș pe timp de noapte vor fi canibali in cautare de hoituri „(despre Antony în cartea: A.Krasnov / 2 /, p 175…).

„Stocurile nu vor fi salvate, deoarece foamea nu va începe imediat. În fiecare an, va deveni din ce în ce mai greu, randamentele vor scădea mai puțin și mai puțin terenuri vor fi cultivate. Toată lumea ar trebui să încerce să fie mai aproape de sol. În orașele mari, viata ar fi foarte dificila. Foamea vine astfel încât oamenii vor intra în casă pentru a găsi ceva de mâncare. Va bate in geamuri, sparge ușile, omoară oameni pentru alimente. Arme vor fi în mâinile multora, și viața umană va fi lipsita de valoare. „ (Shimonahini Nile / 23 / Biografie, s.193).

 EREZIA

„Erezia va răspândi peste tot și înșela pe mulți. Dușmanul omenirii va acționa viclean dacă este posibil, să-i convingă. El  va respinge  dogma Sfintei Treimi, dumnezeirea lui Iisus Hristos și a demnității Maicii Domnului, și va denatura invizibil Sf .. Părinți ai învățăturii Duhului Sfânt al Bisericii, aceste trucuri ale inamicului le va observa doar câtiva, mai iscusiti în viața spirituală „. (Prep. Anatoliy de la Optina / 44 /).

„Orice dorință de a face modificări în regulile și învățăturile Sfintei Biserici este erezie … hula împotriva Duhului Sfânt nu se va ierta pentru totdeauna. Eu, umilul Serafim, trei zile și trei nopți m-am rugat lui Dumnezeu sa nu-i lipseasca de împărăția cerurilor si sa-i ierte. Dar Domnul a spus: „Eu nu am milă de ei, pentru că ei predau învățăturile oamenilor si inima lor este departe de Mine.” (Profețiile Sfântului Serafim de Sarov / 34 /)

 Din aceea au rămas normele existente și tradițiile de la Sf Apostoli, care a clarificat și a confirmat o dată pentru totdeauna și, în final  si succesorilor  St .. Părinți, condusi de Duhul Sfânt pentru cele 7 Sinoade Ecumenice Vai de cel ce un cuvânt scade sau adauga Biserica noastră nu are viciu; vai de cei care îndrăznesc să facă orice modificări în liturgie și statutul Bisericii, care este „stâlpul și temelia adevărului” și care Mântuitorul însuși a spus că, chiar și porțile iadului nu o vor birui;  că vor rămâne neschimbate până la sfârșitul veacului -.. până la a Doua Venire „ (Profețiile Sfântului Serafim de Sarov / 34 /)

 „EXISTA o singura Biserica Ortodoxa Sfântă, Sobornicească și Apostolească. Alții se numesc biserici dar nu sunt biserici ca neghina printre grâu iari diavolii roiesc in jurul lor. „ (St. Larence Cernauti / 4 / s.124-125).

 Antihrist va fi diferit de învățăturile ortodoxe a lui Hristos  va nega răscumpărătoarea Cruce! Adventiștii de ziua a șaptea sunt primibate dușmani ai crucii lui Hristos. (/ 17 / St. Binecuvântata Pelagia Ryazan).

 Al treilea  razboi mondial bate la usi

Armatele din lumea intreaga se pregatesc pentru o luptă epică, urmeaza Armaghedonul? Din Canada de la Proiectul Maple, la americani la actiunea Jade Helm, la actiunile militare intense ale NATO din Europa, la exercitiile miliatre navale comune intre Rusia si China, tările se pregatesc puternic pentru razboi, iar aceste exerciții sunt printre cele mai intense exerciții inițiate vreodata! Se pare ca se organizeaza pentru ceva MAJOR!

Cele 15 exerciții Jade Helm din America sunt recorduri ca forțe implementate pentru a ocupa 10 state diferite din America. Pregatirile includ exercitii de confiscare a armelor, pregătirea legii martiale, exercitii in caz de război, precum și disponibilitatea de a face fata oricarui tip de criză sau vrenui scenariu cataclismic.

In Canada Proiectul Maple inregistreaza de asemenea recorduri de forte militare, deoarece ocupă diferite părți ale țării, facand de asemnea exercitii de confiscare a armelor, de asediu, de război și de criza sau cataclisme.

În Europa, NATO gazduieste cele mai mari exerciții militare din istorie. Zeci de mii de trupe se pregătesc pentru război. Germania, Norvegia, Scotia, Belgia, Polonia, Romania, Țările de Jos, Finlanda, Lituania, Marea Britanie, Estonia, Turcia toți cei implicați.

În Marea Mediterană vasele navale chinezesti și rusesti isi desfășoară propriile lor exercitii militare. Navele chinezesti fiind mai apoi mutate in Marea Neagra, de ce oare?Japonia de asemnea face pregatiri cu nave militare.In Zona Golfului situatia este dintre cele mai grave din ultimul timp„.

Şi se va ridica neam peste neam şi împărăţie peste împărăţie, vor fi cutremure pe alocuri şi foamete şi tulburări vor fi. Iar acestea sunt începutul durerilor” Marcu 13: 8

„Şi veţi auzi de războaie şi de zvonuri de războaie…” Matei 24:6

 

2 responses to “Profetii despre viitor

  1. calmeaza-te prietene cu elucubratiile tale, mai ales pune mana pe carti si afla ca rezonanta Schumann nu se modifica cand ti se tuna tie. dupa ce ca postezi rar, mai pui si o gramada de prostii.
    de felul tau esti un mistic irational care nu are putere deloc sa filtreze prin propria ratiune tot ce citeste pe internet…
    incepand din titlu, se vede cat mercur ai adunat in tesutul cerebral : profetiile sunt by default despre viitor

    • Ba idiotule canta la alta masa, tot ce este scris acolo nu-mi apartine si postez cand vreau eu si daca apare ceva important.Mercur prin toate tesuturile cred ca ai tu plus ceva pentaclorura de pap.Nu ma mai deranja nu suport ingamfati care se cred destepti si super intelectuali doi bani nu dau pe voi.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s