Planuri ONU ca fiecare barbat,femeie,copil sa detina card de identitate biometric

https://crisisboom.files.wordpress.com/2011/07/biometric.jpg

Știați că Organizația Națiunilor Unite intenționează să aibă legitimații  de identitate biometrice în mâinile fiecărui bărbat singur, femeie și copil de pe întreaga planetă, până în anul 2030? Și știați că o bază de date centrală în Geneva, Elveția va fi colectarea de date de la multe dintre aceste carduri? Anterior, am scris despre cele 17 noi „obiective globale”, care ONU a lansat la sfârșitul lunii septembrie. Chiar și după ce a scris mai multe articole despre aceste noi obiective globale, eu încă nu cred că cele mai multe dintre cititorii mei într-adevăr înțelege cum insidios sunt în realitate. Această nouă agendă cu adevărat este un șablon pentru o „nouă ordine mondială”, și dacă sapi în sub-puncte pentru aceste noi obiective globale veți găsi unele lucruri foarte alarmante.

De exemplu, scopul 16,9 are următoarea țintă …

„Pana in 2030, prevedea identitate juridică pentru toți, inclusiv pentru înregistrarea nașterii”

Organizația Națiunilor Unite este deja lucrează din greu pentru punerea în aplicare a acestui obiectiv – în special în rândul populațiilor de refugiați. ONU a incheiat un parteneriat cu Accenture să pună în aplicare un sistem de identificare biometric care raportează informații „înapoi la o bază de date centrală la Geneva”. Ceea ce urmează este un extras dintr-un articol care a fost postat pe findbiometrics.com …

Înaltul Comisariat al Națiunilor Unite pentru Refugiați (UNHCR) se deplasează înainte cu ei planuri de a utiliza tehnologia biometrice pentru a identifica și urmări refugiaților, și a selectat un furnizor pentru proiect. Accenture, un furnizor internațional de servicii de tehnologie, a câștigat în concurs de oferte procesa și va supraveghea punerea în aplicare a tehnologiei într-un contract pe trei ani.

UNHCR va folosi biometric System Accenture Identity Management (BIMS) pentru efortul. BIMS poate fi folosit pentru a colecta faciale, iris, și datele biometrice de amprente digitale, și va fi, de asemenea, folosite pentru a oferi mulți refugiați doar cu forma lor de documente oficiale. Sistemul va lucra în colaborare cu Accenture unic de identitate platformă de servicii (UISP) pentru a trimite această informație înapoi la o bază de date centrală în Geneva, permițând birouri UNHCR din întreaga lume pentru a coordona în mod eficient cu autoritatea centrală UNHCR refugiați de urmărire.

Nu știu ce credeti, dar asta sigur sună ciudat pentru mine.

Iar aceste noi carduri de identificare biometrice nu va fi doar pentru refugiați. Potrivit unui raport FindBiometrics diferit, autoritățile speră aceasta tehnologie le va permite pentru a atinge obiectivul de a avea acest tip de identificare în mâinile fiecărui bărbat, femeie și copil de pe planeta de anul 2030 a ONU …

Un rezumat raport constată că aproximativ 1,8 miliarde adulți din întreaga lume în prezent lipsite de orice fel de documente oficiale. Care poate exclude aceste persoane de la accesul la servicii esențiale, și, de asemenea, poate provoca dificultăți grave, atunci cand vine vorba de identificarea transfrontaliere.

Această problemă este una care Accenture a fost abordarea în colaborare cu Înaltul Comisariat al Națiunilor Unite pentru Refugiați, care a fost eliberarea cărților de identitate biometrice Accenture-dezvoltate pentru a populațiilor de persoane strămutate în taberele de refugiați din Thailanda, Sudanul de Sud, și în altă parte. Cărțile de identitate sunt importante pentru a ajuta să se asigure că refugiații pot avea acces la servicii, precum și pentru urmărirea populații de refugiați.

Mai mult decât atât, natura implementări a impus o soluție punct de vedere economic, și-a demonstrat că  carti de identitate biometrice pot fi accesibil utilizat pe scară largă. Acesta oferă speranță pentru ONU Scopul Dezvoltare Durabilă a obține ID legale în mâinile tuturor celor din lume, până în anul 2030, cu identificarea acestuia pentru inițiativa Dezvoltare (ID4D).

Identificarea pentru inițiativa Dezvoltare (ID4D) a fost inițial lansat de Banca Mondială, și sunt mândri de a fi de lucru cot la cot cu ONU pentru a obține „personalitate juridică” în mâinile tuturor. Următoarele vine de la site-ul oficial al Băncii Mondiale …

Asigurarea identitate juridică pentru toți (inclusiv înregistrarea nașterii) până în 2030 este un obiectiv comun de către comunitatea internațională, ca parte a Obiectivelor de Dezvoltare Durabilă (țintă 16,9). Grupul Băncii Mondiale (GBM) a lansat de identificare pentru Dezvoltare (ID4D) inițiativă eco-practică, cu participarea șapte GP / CCSAs împart aceeași viziune și obiective strategice, pentru a ajuta țările noastre client a atinge acest obiectiv și cu viziunea de ceea ce face toată lumea conta: să asigure o identitate juridică unică și permite servicii bazate pe ID digital pentru toți.

Desigur, toate acestea se încadrează ca o societate „umanitar”, chiar acum, dar va rămâne întotdeauna așa?

La un moment dat va fi necesară o identitate biometrice universal pentru toată lumea, inclusiv tu și familia ta?

Și ce s-ar întâmpla dacă ați refuzat să-l ia?

Am putea să prevadă cu siguranta o zi în care nu are „de identificare juridică” ar descalifica de la deținerea unui loc de muncă, obținerea unui nou cont bancar, aplicarea pentru un card de credit, se califică pentru un credit ipotecar, primind orice formă de plăți guvernamentale, etc. etc.

În acel moment, oricine care a refuzat să ia o „identitate universală” ar deveni un proscris din societate.

Ce elita doriți să faceți este să vă asigurați că toată lumea este „în sistem”. Și este un sistem care le controlează și  manipuleaza  pentru propriile lor scopuri. Acesta este unul dintre motivele pentru care sunt încet, dar sigur descurajeaza  utilizarea de numerar peste tot în lume.

În Suedia, această mișcare a devenit deja atât de avansat încât ele sunt acum trăgând de bancomate din chiar locațiile cele mai rurale …

Guvernul suedez instigat de sistemul bancar de rezerve fracționare se îndreaptă implacabil spre o economie complet fără numerar. Băncile suedeze au început eliminarea ATM-uri, chiar și în zonele rurale îndepărtate, și în conformitate cu Credit Suisse a statului de degetul mare in Scandinavia este „Dacă va trebui să plătească în numerar, ceva este în neregulă.” Începând cu anul 2009 valoarea medie anuală a bancnotelor și monedelor în circulație în Suedia a scăzut mai mult de 20 la sută de la peste 100 miliarde la 80 miliarde de coroane. Ce este de conducere această mișcare pentru a distruge bani este dorinta de a elibera Băncii Centrale suedez de a conduce rata dobânzii în jos chiar mai departe în teritoriul negativ. În prezent, acesta se ridică la -0.35 la sută, dar băncile nu au trecut de-a lungul această deponenților lor, pentru că deponenții va retrage pur și simplu de numerar lor, mai degrabă decât lăsați-l în bănci și urmăriți valoarea sa micsoreze inexorabil spre zero. Cu toate acestea, în cazul în care în numerar au fost desființate și depozite bancare au fost singura formă de bani, ei bine atunci nu ar fi nici o limită cu privire la politica ratei dobânzii negativ ca bancile ar putea să treacă aceste ratele dobânzilor negative, pe deponenți fără consecințe negative. Cu salarii tuturor, salariile, dividende etc., plătite de depunere directă în contul său bancar, singura modalitate de a scăpa de ratele dobânzilor negative, ar fi să-și petreacă, petrece, petrece. Acest lucru, desigur, este exact ceea ce economiștii keynesiene consilierea guverne și băncile centrale de funcționare sunt cu scopul de a … .a mișcare de rezistență pro-numerar începe să unească și șeful unui grup de lobby industria de securitate se referă, „am auzit de oameni păstrarea bani în  cuptoarele cu microunde lor, deoarece băncile nu vor mai accepta. „

Dacă nu utilizați numerar, ceea ce înseamnă că toate activitatea economică trece prin băncilor unde poate fi vizionat, cu senile, monitorizate și reglementate.

De fiecare dată când elita propune ceva  „bun”, întotdeauna  ea acapareaza mai multa putere si mai mult control.

Sper că oamenii vor trezi și a vedea ce se întâmplă.

One response to “Planuri ONU ca fiecare barbat,femeie,copil sa detina card de identitate biometric

 1. ATENTIE
  TOATE DATELE PERSONALE , AN DE NASTERE , NUME , NUMARUL PERSONAL ETC
  SUNT STOCATE IN – ISRAEL –
  ESTE O HOTARARE A – EU –
  VECHE ACOLO SUNT TOATE DATELE DELA TOATE POPOARELE INCLUSIV AMERICA , ASIA , AFRICA .
  NU ESTE O GLUMA
  ESTE UN ADEVAR
  –-
  GHEPRGHE GABRIELLI – SUEDIA

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s