Avertizment pentru SUA :Pregătiți-vă pentru revolte și tulburări in fiecare oras important!

„Reaparitia fantomele din anii 1930″ Morgan Stanley avertizeaza – Pregătiți-vă pentru revolte și tulburări in fiecare oras important!

Prin Stefan Stanford

Odată cu prăbușirea prețurilor mondiale la petrol au lăsat națiuni socialiste precum Venezuela în imposibilitatea de a importa multe bunuri de bază , rafturile supermarketurilor goale si inflatie conform analiștilor, ciocniri sunt in desfasurare în stradă în acelas timp exista o insuficiență critică de medicamente de bază lipsa lor lasănd cetățenii țării bolnavi și pe moarte. Oameni sunt nevoiti pentru a se alinia ore în șir pentru a obține provizii de bază in aceasta contagiune financiară răspândita în lume, Morgan Stanley tocmai a avertizat ” ca lumea este revizitata de „fantomele anilor de criza 1930”, ca o țară după alta încearcă să supravietuiasca fata de celelalte datorita devalorizarii monedei.

Toata America în ultimii ani, departamentele de poliție și armata SUA au fost pregătite pentru evenimentele care o sa aibe loc in curand aici cum au avertizat în videoclipul recent lansat de mai jos de la GPS Money : complet defalcarea „inginerie” a economiei , decimarea lanțului nostru de bunuri și însămânțare nemulțumirii fata de guvern în orașele mari și mici din America ca dolarul pierde statutul de monedă de rezervă mondială și trecerea totală de Americii , dintr-o țară pe primul loc la o națiune din lumea a treia . Colaps economic global va declanșa frămîntări civile și revolte în orașe mari și mici din America.

Cu sute de milioane de americani care traiesc in orase mari si mici din America, miliardari si bancherii s-au pregătit pentru „spirala morții” . Mutarea din orașe la țară este cel mai bun mod de a asigura șansele noastre de supraviețuire în funcție de posibilitatea relocari strategice. Joel Skousen a avertizat că densitatea populației este cea mai mare amenințare vom confrunta viața noastră și supraviețuirea noastră cu o situatie de urgență în masă și cei care rămân în orașele americane o dată cu haosul final vor fi ei și familiile lor in mare pericol.

 

 

sursa articol

http://translate.google.ro/translate?hl=ro&sl=en&u=http://allnewspipeline.com/&prev=search

 

Reclame

One response to “Avertizment pentru SUA :Pregătiți-vă pentru revolte și tulburări in fiecare oras important!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s