Oameni implantati cu cipuri bio-nanotehnologice fara aprobarea si stiinta lor

Corpuri străine TI Richard Cain îndepărtat

Un cetatean nevinovat  a suferit o operatie vineri în California pentru îndepărtarea a cinci dispozitive biomedicale ascunse implantate în corpul său. Într-un progres major pentru el și, eventual, mii de alte Tis, de „organele străine” experți medicali au analizat au fost identificate în măsura în care cuprinde ghiduri de undă și nanotehnologiei.

Conturile analizelor de experți pentru suferința inumane prin miscari ale corpului involuntare care Cain a descris ca dracu ‘. De asemenea, este un posibil progres pentru mii de alte TI care pretind implantare ilegal și de a fi torturați ..

Potrivit documentelor judiciare, în TI Richard Cain și cei doi copii ar fi fost implantat la Regional Medical Center Sf. Ioan și Pleasant Valley Hospital Sfântului Ioan în 2008, într-un program non-consensual de cercetare medicala umana. De peste cinci ani, familia lui Cain a cunoscut iadul inclusiv mișcări involuntare, cât mai multe TI contacta Deborah Dupré plâng în conturile lor scrise.

R Cain Descoperit pieptului Xray 2008_Implants încercuite

„Un alt pas mai aproape de Justiție”

Richard Cain, care a fost comunicarea cu Dupré de la 2013, a fost supus la ceea ce el numește un „coșmar”, după ce el și fiii lui au fost implantate fără știrea sau consimțământul acestora

„Am fost implantat cu dispozitive biomedicale din cap până în picioare”, a declarat Cain Dupré într-un e-mail pe 10 ianuarie.

Până atunci, raze X și Microscop electronic (SEM) a arătat în mod clar organismele străine în corpul său și că a copiilor săi.

Obiect de Externe 1

Vineri, la UCLA MOB, Cain a suferit indepartarea chirurgicala a cinci corpuri străine care au fost depuse în ambele brațe bilaterale, abdomen ventrală dreapta, si bicepsul stang.

„Dovezile vorbesc de la sine.”, A declarat Cain Dupré vineri seara într-un e-mail. „Dovada este în mâinile UCLA  experți in patologie. Un alt pas mai aproape de dreptate. „

Cain este îngrijorat în mod justificat ca corpurile străine extrase vor fi  pierdute intentionat.

„Probele sunt în posesia unor experț UCLA in patologie. În luni exemplarele vor fi împărțite între experți. După aceea, rapoartele vor fi generate „, Cain a spus Dupré. „Singura mea speranță este că acestea nu vor fi alterate. va fi urmări CT din domeniile care extracții au avut loc.

Cain a adaugat, „la exterior apariția de țesut gras și / sau limfoame AKA până când sunt tăiate. Cele microelectromecanice [MEM] dispozitivele ar putea fi ușor de văzut într-o singură. „

Microsoft Word - 31.doc

„Dispozitivelor MEMS tipice au dimensiuni mai mici decât mm și sunt caracterizate prin inginerie și controlul lungimi și mișcări care variază de obicei de la nanometri la micrometri. JMEMS include și salută subiecte în MEMS, care includ aspecte de nanotehnologii in design, integrare funcțională materiale și de fabricație. „(Jurnalul de microelectromechanical Systems, http://eds.ieee.org/journal-of-microelectromechanical-systems.html)

Duminică dimineață, experții medicali au identificat organisme straine precum semnale de undă  nanotehnologia.

Inainte de suferit interventii chirurgicale, Cain a luat cazul său la Curtea Superioară din California din Santa Barbara. Doi medici au analizat e-raze ale organismelor străine. Unii au fost identificate ca microelectromecanice (MEMS) Aparate idenitifed anterior prin SEM (Scanning Electron Microscope). Medicii Hildegard Staninger și Daniel Ferrier a prezentat atât la declarațiile independente judiciare în acest sens.

„Familia mea și am fost subiecte de cercetare umane Guvern finanțate și / sau infracțiunile motivate de ură”, el a spus Dupré. „Crime hese sunt acoperite, prin utilizarea cuvintelor de securitate națională.

Atacurile secrete nu au fost doar împotriva lui Cain. El este tatăl a doi copii mici, Christopher și Cayden. Ambii au fost, de asemenea, implantati secret. Ambi au suferit de atunci.

„Faptul că cei doi copii minori au aceeași și / sau dispozitive similare din corpurile lor mici vorbesc de la sine”, spusese el. „Fiii mei au vârsta cuprinsă între 3 și 4, atunci când a avut loc descoperirirea cu Raze X iar analizele de sânge și urină prezenta faptele reale.

Conform cercetărilor lui Cain, dispozitivele aplicate lui și copiii sai au poate fi introduse în organism într-o instituție medicală.

În 06 iulie 2013, sisteme integrate de sănătate detectiv particular Melinda Kidder a depus un raport după cercetarea organismele străine care au fost implantate în secret lui Cain și copiilor săi. Raportul ei, „Industrial toxicologice raport comparativ privind emisiile de Semnale de frecvență din corpul uman și originile lor, sa bazat pe o imagine a creierului fiului lui Cain, o imagine a unui plasament de electrod pe mușchiul halluces abductor, și o imagine Principii de vibratorii pe polaritate

„Toți trei au fost pacienti al aceluiași spital”, a spus el.

Cain a declarat într-un e-mail:

„Am observat ca fiii mei au fost TORTURATI   noaptea  atunci cand dispozitivele sunt declanșate interiorul corpului lor mic, lipsindu-i de somn timp de ore până când se trezesc .Si nu voi avea odihna pana cand Departamentul de Justiție va începe să desfășoare o anchetă asupra acestor LINK URA CRIMES.THE JOS Descrie dispozitive în detaliu. Vă puteți imagina aceste dispozitive  implantate în corpul oricaruia, mai ales copiilor este extrem deîngrijorătoare !! Nu există nicio scuză pentru aceste crime, ALTELE DECÂT lăcomie. Dispozitivele sunt SYSTEMS micromecanice (MEMS). „

Fotografia de mai jos este fiul brațul său Chris după implantat:

Chris Cain stânga Arm dispozitive încercuite

Spre deosebire de majoritatea medicilor și alți experți medicali face când un TI a le putea vedea proteste de a fi implantat, Dr. Daniel Ferrier a admis ca jurământul lui Hippocratic toti medicii il dau. El a examinat toate razele X-și rapoarte Cain. El a afirmat într-o declarație a prezentat la Curtea Superioară din California la 07 noiembrie 2013, „Declar acest mecanism stimulator a fi etiologia care stă la baza majorității simptomelor lui Cain.”

Ferrier asemenea, în # 24 al declarației:

„Declar că dimensiunea fizică a inplanturilor adesea menționate în foile  publicate sau rapoarte de cercetare a fi în intervalul fel de mici ca 10s la 100s nanometri suporta o  rezoluție imagistica radiografica curenta în mod obișnuit pentru evaluarea pacientului sunt limitate pentru a obține definitiv regulă, din prezenței fiecare pieceparts sau identificarea și caracterizarea această noii tehnologii. „

Ferrier declarat reclamantul „are una sau mai multe locuri în corpul său care adăpostesc nanotehnologiei funcționalafără echivoc apărat capabil de a primi sau de prelucrare frecvențe extrem de specifice în cadrul spectrului electromagnetic cunoscut pentru și reglementată de FCC.”

Se estimează că 350.000 de oameni nevinovați din Statele Unite  fost implantati în secret dupa cum spun detectivi particulari intervievați de Dupré.

Cain a spus, „Eu nu va renunța și adevărul se va spune.”

http://topinfopost.com/2015/02/02/chip-removed-from-an-individual-b

5 responses to “Oameni implantati cu cipuri bio-nanotehnologice fara aprobarea si stiinta lor

 1. E clar fac experimente. Problema este posibil ca aceste dispozitive bagate in secret sa fie acele lucruri de care spunea Pr Elpidie ca vor fi introduse in organism, chiar fara sa stim, prin diverse vaccinuri inainte de introducerea cipurilor prpopruzise care vor fi adaugate cu un tatuaj pe mana sau pe frunte, in cele din urma. Este destul de dubioasa aceasta campanie modiala de a vaccina oamenii pentru te miri ce si cine stie poate prin aceste vaccinuri introduc aceste instrumente care impreuna cu cipul vor duce la controlul total al omului.

 2. Am primit si eu un model de informare catre CNAS pentru cei care refuza cardul de sanatate. Trebuie completat si depus pe suport de hârtie până pe data de 9 februarie 2015 la Casa Naţională de Asigurari de Sănătate, Calea Călărașilor 248, Bl. S19, Sector 3, 030634, București .

  Către : Casa Naţională de Asigurări de Sănătate (C.N. A. S. )
  În atenţia : Domnului Director General

  Domnule Director,

  Subsemnat(ul)(a), …………………………………………………………, domiciliat în……………………………………………………………………………….., e-mail…………………………………, telefon…………………………………., vă informez ca nu accept cardul electronic de săanătate, pe care îl returnez împreună cu această înştiinţare.

  Prin îndosarierea datelor personale de sănătate în dosarul electronic şi prin utilizarea cardului electronic, voi fi expus(ă) unei serii de abuzuri care pot surveni atât ca urmare a utilizării cu rea-credinţă, cât şi scurgerii sau furtului acestor informaţii din baza de date.
  Introducerea datelor mele personale de sănătate într-un sistem global de supraveghere reprezintă totodată un atac la adresa libertăţii persoanei, o încălcare a dreptului la viaţa privată, la libertatea gândirii şi a opiniilor, la libertatea credinţei religioase şi a dreptului la ocrotirea sănătăţii, garantate prin următoarele articole din Constituţia României:

  Art. 23 (1): ,,Libertatea individuală şi siguranţa persoanei sunt inviolabile.”
  Art. 26 (1): „Autoriţăţile publice respectă şi ocrotesc viaţa intimă, famililaă şi privată.”
  Art. 26 (2): ,,Persoana fizică are dreptul să dispună de ea însăşi, dacă nu încalcă drepturile şi libertăţile altora, ordinea publică sau bunele moravuri.”
  Art. 29 (1): „Libertatea gândirii şi a opiniilor precum şi libertatea credinţelor religioase nu pot fi îngrădite sub nicio formă. Nimeni nu poate fi constrâns să adopte o opinie contrara convingerilor sale.”
  Art. 29 (2): „Libertatea conşiinţei este garantată.”
  Art. 34 (1): ,,Dreptul la ocrotirea sănătăţii este garantat.”

  Vă informez, totodată, că nu voi accepta niciun alt fel de document care are încorporat un mediu de stocarea a informaţiilor (cip, cod de bare, banda magnetică sau orice alt fel de dispozitiv electronic) pe care vor fi inscriptionate date cu caracter personal.
  Solicit alternativă la cardul de sănătate ţinând cont de cele menţionate .

  Data: Numele şi semnătura

 3. OFF TOPIC – VĂ RUGĂM SĂ COPIAȚI ȘI SĂ DAȚI MAI DEPARTE ACEST VOLUM DE 50 DE PAGINI – DE CE RESPINGEM CATEGORIC CARDURILE ELECTRONICE DE SĂNĂTATE ȘI ACTELE BIOMETRICE (CU CIP RFID), Pitești, 2015:

  https://raduiacoboaie.wordpress.com/2015/02/04/2603/

 4. Off topic:
  Al treilea film din ciclul de filme-cateheza a Mitropolitului Ilarion Alfeev „Omul in fata lui Dumnezeu”.
  Omul in fata lui Dumnezeu. Taina Botezului:

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s