Guvernul Statelor Unite pregătește cetățenii pentru ceva „mare”

Exerciții militare în marile orașe din SUA sunt din ce în ce mai frecvente, iar oamenii au început să accepte mediul militar  din jurul lor.

Elicoptere Black Hawk militare au fost identificate în Phoenix, Los Angeles, Dallas si întreaga țară.

SUA este pe punctul  unui eveniment teribil … care este planul  Noua Ordine Mondiala? Războiul civil ? Al treilea război mondial?

==========================

Al treilea  război mondial  si legea martiala în SUA sunt aproape

Conform oficialului Iskra News acest eveniment a avut loc pe 07 martie 2014.

Potrivit Iskra News: „La 02:00 dimineață [07 martie] o aeronava de transport a fost pe pista de marcaj Borispol [Nota: est de Kiev]. Potrivit personalului aeroportului înainte de planul ajuns la aeroport, patru masini si un  autobuz Volkswagen a ajuns in apropierea pistei. Cincisprezece persoane cu uniforme negre, măști și armuri a ieșit, unele armate cu mitraliere. Au  încărcat mai mult de 40 de cutii grele. După aceea un om misterios a sosit și a intrat in avionu. Toate acestea au avut loc sub sarcină și cu grabă. Avionul a decolat la o bază de securitate. Oamenii careau mai vazut acest eveniment misterios  au alertat imediat oficiali aeroportului care le-a raspuns sa nu  se implice în treburile altora. ”

Odată ce secretarul trezorier GATA, Chris Powell, a auzit vestea, el a contactat direct de Rezerva Federală și Departamentul de Stat al SUA, care urmează să fie informat în cazul în care Federal Reserve a „primit custodia” aur ucrainean. Rezerva Federală a răspuns cu un mesaj concis: „Orice anchetă privind conturile de aur trebuie să fie adresate titularului contului, vă recomandăm să contacteze Banca Națională a Ucrainei, pentru a discuta acest raport..” Aceasta este clasic „nu poate confirma nici nega …” plus ciudat este faptul că mass-media occidentală este complet silențios în acest sens. Cu toate acestea, acest lucru este deosebit de important.

McCain solicită Treilea Război Mondial

Senatorul John McCain a făcut o declarație prin biroul său, care solicită, în esență al treilea război mondial. Mesajul „pedepsește” Obama pentru refuzul de a accepta o solicitare din partea de vest bancar instalat-lovitura de stat prim-ministru al Ucrainei, Arsenii „Yats” Yatsenyuk pentru arme, muniții, precum și informații de asistență.

În declarația sa, McCain a spus: „Statele Unite nu ar trebui să impună un embargo asupra armelor o victimă a unui atac. Rusia lui Putin a invadat Ucraina și intenționează să anexeze Crimeea. Forțele ruse s-au concentrat la frontiera Ucrainei, cresterea preocupările legate de extinderea intervenție militară. Acum este momentul pentru a arăta guvernului ucrainean și poporul care Statele Unite este cu ei pentru a avea cea mai mare nevoie. ”

Anterior, McCain a cerut restaurarea planului, în cazul Treilea Război Mondial. Aceasta este o afirmație de rău augur. Intr-un articol precedent, am menționat că al Treilea Război Mondial va incepe in Siria, nu în Ucraina. Rușii vor invada în curând peste Ucraina și McCain a plâns în public despre faptul că nu există o opțiune militară reală de a proteja Ucraina. Cu toate acestea, acest belicos solicită intervenție militară în Siria, la fel cum am prezis. Fereastra pentru Statele Unite pentru a salva petrodolari de flagelul vinde petrol iranian pentru aur cu țările BRIC (de exemplu, Rusia, China, India) se închide repede. În cazul în care rușii sunt capabili de a invada Ucraina și consolida detinerile acestora, o invazie de Siria ca un precursor la invazia de Iran, poate fi pusă la îndoială în mod serios de către ruși desfășoară în afara Crimeea. Aceasta va deschide fereastra cu siguranță pentru eveniment virtuală va fi folosit ca pavilion pentru care Assad și guvernul sirian și acest lucru ar trebui să fie folosit ca o scuză pentru invazia Siriei. McCain a făcut deja comentarii preventive privind invazia Siriei, mai degrabă decât să se opună invazia de Ucraina.

Legii marțiale în SUA este aproape

În ultimele 18 luni, eu sunt destul de clare. Stabilirea de legea marțială în Statele Unite va preceda orice conflict global. Oamenii și resurse din SUA ar trebui să fie asigurate și oamenii ar trebui să fie verificate înainte de instalarea a proiectului și un război. Jaful de aur din Ucraina, prin Fed din New York și Departamentul de Stat deservește mai multe scopuri. În primul rând, atunci când și dacă Ucraina a acceptat eisvli, suporterii de petrodolari nu doriți să vedeți Rusia adune mai de aur de la care să cumpere petrol iranian. În al doilea rând, confiscarea de aur este o poliță de asigurare cu Federal Reserve. Eu cred că această mișcare semnalează intenția de prăbușirea viitoare a monedei în Statele Unite și aurul va fi diferența de securitate împotriva oricărui astfel de incident. Care va fi acoperirii final împotriva colapsul dolar? Nu există nici o îndoială că deținerea rezervelor de aur ar reprezenta singurul mijloc reale de schimb în timpul și după un colaps în moneda. Aceasta ultima rundă de confiscare aur nu este prima dată când îl văd.

În aprilie 2013 am scris aceste cuvinte:

„Prețurile de argint au scăzut dramatic acest trecut luni. Panică a dominat piața, în calitate de investitori și instituțiile financiare nu au putut descărca deținerile lor de argint și aur destul de repede. Piața prezintă semne clare de manipulare în masă  de catre globalisti. Cea mai bună dovadă că susținătorii globalizării manipula prețul de aur de la „Goldman Sachs (care) clienți ar fi spus la începutul acestei luni, care constituie începutul unei poziții scurte în aur. Vă rugăm să rețineți că aceasta este aceeași Goldman Sachs, care în scurt stocurile de pe 9/11. Acest lucru este la fel ca Goldman Sachs, care localizează opțiuni Transocean stocuri in dimineața explozie de petrol din Golf. Acest lucru este la fel ca Goldman Sachs, care a provocat un scurt-circuit în piața imobiliară înainte crizei de locuințe. Practic, atunci când Goldman Sachs iniția proceduri „scurt-circuit”, ar trebui să fim cu toții foarte îngrijorați dacă investițiile noastre individuale oriunde în cartierul mărfurilor afectate de criza. Când Goldman Sachs începe astfel de proceduri, este timpul sa ne protejam bani. Acest timp este acum. ”

Banksters au angajat într-un efort  lung pentru a obține sume uriașe de aur cât mai repede posibil și aceasta achizitie are loc timp de cel puțin un an. La 10 martie 2014, talk-show gazdă și fostul ofițer de informații militare, împreună cu Bob Gaston, a cerut un colaps economic ca urmare din 11 aprilie 2014. Cauza prăbușirii vine asociată cu planurile lui Putin de a respinge complet dolarul. Acest lucru va face ravagii pe Bursa de Valori și cu siguranță ar putea duce la colaps economic. Nu este o coincidență faptul că ultima lucrare de Tom Clancy, «Jack Ryan Shadow Recrutarea», bazat pe un atac rusesc la Bursa de Valori. Clancy este acum mort și a murit în circumstanțe misterioase.

Nu poate fi nici o îndoială că Yats lucrat pentru jefuirea aurului Ucrainei, probabil, legată de faptul de ce a fost instalat ca lider al Ucrainei. Rezervele de aur sunt la locul lor, condițiile sunt coapte pentru un accident bursier. Sigur, vor exista revolte pe străzi, ca americanii pierde totul și legea martiala ar trebui să fie în curând. Cu legea marțială în țară, calea va fi clar catre al Treilea Război Mondial

Concluzie

Nu este nevoie să închid ochii să-și imagineze că McCain ar putea fi un lider care ne-ar putea duce în al Treilea Război Mondial, prin lansarea de acțiuni militare. Nu este o prognoză, dar nu aș fi socat care nu pot Obama demontate și îndepărtate din funcție de către orice infracțiune anterioară (de exemplu. Benghazi, etc.). Votul meu va fi pentru Benghazi, deoarece acest lucru ar putea dura mult mai mică decât întreaga putere executivă a guvernului. Acest lucru va deschide calea pentru crearea McCain ca un rezultat „temporar” lider într-o lovitură de stat moale, deoarece este posibil linia de succesiune ar putea fi distruse de arestări în masă și reclamații. Dacă acest lucru sună așa exagerată, atunci intreaba-te de ce iubitori de război și senatorul belicos suna mult mai prezidențial decât străinul ilegal care ocupă Casa Albă. Este un lucru  pe care putem fi siguri un colaps al monedei în viitorul apropiat și legea marțială astfel urmat de al Treilea Război Mondial.

Sursă

tradus cu google translate in masura posibilitatilor

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s