Toate războaiele sunt create de bancheri

Toate razboaiele sunt create de bancheri Toate războaiele sunt create de bancheriPrincipala cauză a Revoluției din Statele Unite a fost “Legea privind moneda”, emisă de regele britanic George al III-lea, prin care coloniștii au fost forțați să își desfășoare afacerile doar cu bancnote imprimate de Banca Angliei, contra unei dobânzi. După Revoluție, SUA au adoptat un sistem monetar radical diferit, în care guvernul emitea propria monedă, astfel încât băncile private – precum Banca Angliei – să nu mai poată “sifona” bani prin dobânzile practicate.Însă unica preocupare a bancherilor este să elaboreze noi scheme prin care să producă profit, iar aceștia cunosc foarte bine cât este de ușor să corupi conducătorii unei națiuni. La doar un an după ce Mayer Amschel Rotschild rostea odiosul motto “Dați-mi controlul asupra banilor unei națiuni și nu îmi pasă cine face legile”, bancherii au reușit să înființeze o nouă bancă centrală privată, numită First Bank of the United States (Prima Bancă a SUA).

Acest lucru a fost posibil, în mare parte, prin eforturile susținătorului principal din SUA al familiei Rothschild, Alexander Hamilton. Pe scurt, All Wars Are Bankers’ Wars este un film documentar care explică modul în care bancherii folosesc banii pentru a crea războaie și pentru a controla guvernele.

Toate războaiele sunt create de bancheri subtitrat

 

Reclame

3 responses to “Toate războaiele sunt create de bancheri

 1. Diversiune! Daca zeii finantelor sunt evreii, cum sa faca cineva altceva? DOAR elita evreiasca a ajuns sa conduca intreaga lume! Asta cu bancherii, cu masonii si cu Putin, Obama, Merkel, e praf in ochi. Nimic nu e adevarat! Asa sunteti manipulati de toti soldatii elitei…

 2. Care popor a ajuns cel mai indracit de pe pamant?

  Raspuns: Ioan VIII, 42,44

  ” Dacă Dumnezeu are fi Tatăl vostru, M-aţi iubi pe Mine, căci de la Dumnezeu am ieşit şi am venit ”

  ” Voi sunteţi din tatăl vostru diavolul şi vreţi să faceţi poftele tatălui vostru ”

 3. Nu pot sa nu fiu de acord cu comentatorul de mai sus,adica spunand un adevar pe jumatate de fapt incerci sa minti si sa manipulezi .Fraza de mai sus ,aia cu bancherii razboinici,trebuia sa sune asa :
  Toate războaiele sunt create de bancheri,dar toti bancherii sunt ovreiasi.
  Si ,parerea mea ,ca sunt si d-aia falsi pt ca d-aia adevarati nu cred ca mai sunt de mult.Dovada ca ovreii moderni sunt fake este ca astia nu mai cred in Moise si minunile lui(am vazut ca acum ovreiasii cauta sa explice stiintific minunile lui Moise),nu fac absolut nimic din legea lui Moise,desi intradevar nu se mai poate tine mai nimic din ea,mai putin belirea de sambata si spalatul mainilor de dupa aceea.
  Iar la :Care popor a ajuns cel mai indracit de pe pamant? – ” Voi sunteţi din tatăl vostru diavolul şi vreţi să faceţi poftele tatălui vostru ”-pot sa mai adaug doar adevarat si ca fiul cel mare , ratacitor si neascultator,fiul faradelegii s-a intors.De ceva vreme.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s