ANGAJATII VATICANULUI VOR AVEA MICROCIP RFID IMPLANTAT SUB PIELE

20-01-2013

Papa Benedict a cerut ”cipuirea”  tuturor angajaților Vaticanului, fără nici o excepție.Decizia a fost luată  după ce majordomul său a furat documente secrete și le-a dat publicității. Pentru a preîntâmpina astfel de cazuri Papa a cerut implantarea cipului RFID tuturor angajaților Vaticanului, începand cu luna februarie. Se pare că el nu crede că RFID-ul este semnul fiarei, 666 din Apocalipsă. Această acțiune venită din partea capului Bisericii Catolice nu face decât să încurajeze implantarea cipurilor, din diverse motive, și încearcă să liniștească temerile pe care unii credincioși le au cu privire la cipurile RFID. Faptul că înșiși ” reprezentanții Domnului” pe pământ au aceste cipuri implantate va oferi guvernelor din toată lumea un argument puternic împotriva celor care refuză încă să primească aceste mijloace de urmărire și identificare a persoanei de la distanță și va duce la diminuarea refuzurilor din partea populației, care se ghidează foarte mult după zicala ” să faci ce spune popa”.

Mă întreb cam pe când trebuie să ne așteptăm la o decizie asemănătoare din partea Patriarhului Daniel, care se arată a fi un simpatizant al Papei?

31-06-2014

Papa Francisc si-a dat acordul pentru folosirea microcipurilor RFID implantate sub piele. Intr-o audienta acordata la Vatican el a declarat ca nu se opune noilor tehnologii. Credinciosii catolici si protestanti au ramas siderati la aceasta afirmatie a papei Francisc, cunoscand Sf. Scriptura care spune despre pecetea lui Antihrist ca va fi pe frunte sau pe mana.
El a cerut credincioșilor să aibă o minte deschisă, în această eră în care progresul tehnologic avansează în fiecare zi. Papa si-a exprimat in audienta entuziasmul sau referitor la obligativitatea tuturor angajatilor Vaticanului sa-si implanteze microcipul sub piele.
Luna trecuta postul american de televiziune NBC a prezis ca pana in 2017 fiecare american va avea implantat sub piele un microcp RFID

http://ununiverso.altervista.org/blog/papa-francesco-entusiasta-dei-microchip-sottocutanei-li-rendera-obbligatori-in-vaticano/

PROROCUL MINCINOS:
Si cu aceasta afirmatie nebiblica a papei, nu mai puteti ramane in religia catolica…..
“Nu trebuie sa credeti in D-zeu ca sa mergeti in rai, Papa Francisc”….

http://www.independent.co.uk/news/world/europe/pope-francis-assures-atheists-you-dont-have-to-believe-in-god-to-go-to-heaven-8810062.html

“Cipurile RFID ne sunt impuse de la Bruxelles. Europarlamentarii români nu vor să facă nimic pentru a modifica această reglementare a UE. Birocraţii de la Bruxelles vor să transforme UE într-un imperiu ! Uniunea Europeana NU este paradisul promis! Europarlamentarii pe care i-am votat au aratat că NU vor să ne apere de dictatura Comisiei Europene!
Pasapoartele, cărţile de identitate şi permisele de conducere biometrice cu cip RFID reprezinta un pas important către dictatura globala totală (noua ordine mondială). Următorul pas este reprezentat de unificarea cardurilor existente într-un singur card „universal” care să fie şi ID (carte de identitate), permis de conducere, card de sanatate, card bancar, cheie pentru casă şi maşină etc.

Treptat suntem educaţi şi forţaţi să renuntăm la banii “cash” si să platim numai cu cardul. Ultimul pas, cel decisiv, implică renunţarea şi la aceste carduri universale (ce se pot pierde) şi înlocuirea lor cu implanturi RFID.

Tehnologia RFID şi corupţia UE permit trecerea gradată către pasul final, DICTATURA GLOBALĂ, de la care nu mai există întoarcere. Ei vor să ne facă slcavi pe cheltuiala noastră! Tehnologia pentru introducerea cipurilor în paşapoarte a costat (până în prezent) cel putin un miliard de euro, din banii nostri !!!

ESTE MOMENTUL SĂ NE OPUNEM ŞI SĂ STOPĂM INSTAURAREA ACESTEI DICTATURI!

Comentariu:

Nu cred ca vom putea stopa instaurarea acestei dictaturi  dar putem sa ne opunem.

 

Reclame

3 responses to “ANGAJATII VATICANULUI VOR AVEA MICROCIP RFID IMPLANTAT SUB PIELE

  1. Ce sa mai , reiese ceea ce a spus si pr Elpidie si alti parinti, cum ca noul papa este proorocul mincinos, care pregateste calea lui Antihrist.Incet incet papa isi da si mai mult arama pe fata. A tot vorbit pana acum de importanta noii ordini mondiale, a noului Guvern Mondial, iar acum iata, vorbeste si de acceptarea deja a pecetii Oricum cipurile alea cat bobul de orez ( microtehnica), acum se vorbeste deja de nanotehnica, adica cipuri atat de mici incat nu se vad, intra in adn si se aplica sub forma unui tatuaj de culoarea pielii, tatuaj care nu se mai poate sterge. Pentru ca cuvantul pecetluire din Apocalipsa inseamna in greaca veche incrustare si nu introducere a ceva.
    Imi pare rau ca nu pot sa inserez poze cu tipurile cipuri.

  2. NU exista vreo modalitate de a insera poze in comentariu?

  3. Ce se ascunde in spatele cardurilor de sanatate cu CIP – film document:

    http://dreptate.org.ro/anti-rfid/91-cui-folosete-cardul-de-sntate-video.html

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s