Imperiul financiar Rothschild

Fondatorul familiei,“tatăl pieţii financiare internaţionale”
Amschel Mayer Rothschild s-a născut la 23 februarie în 1744 la Franckfurt, ca fiu al lui Moses Amschel Bauer. El a transformat comerţul cu vânzare pe datorie, practicat de tatăl său, într-o bancă. Averea lui Mayer avea una dintre cele mai uriaşe averi din Europa .

Instalat la Londra, Nathan Mayer Rothschild (1777-1836), fondator al bancii londoneze, ar fi facut avere, fiind informat inaintea tuturor,de victoria englezilor de la Waterloo, ceea ce i-a permis speculatii financiare avantajoase. Aceasta, pentru ca avusese inspiratia de a finanta campania ducelui de Wellington impotriva lui Napoleon.Doua titluri de noblete au fost create pentru a-i rasplati pe membrii familiei Rothschild : cel de baronet si cel de baron. Lionel de Rothschild (1808-1879) finanta guvernul britanic pentru participarea la lucrarile de la canalul Suez si se va lansa in dezvoltarea cailor ferate din Franta, iar fiul sau, Alfred, va conduce 20 de ani banca londoneza. Fratii Rothschild au preluat si controlul companiei miniere spaniole, Rio Tinto, devenind actionari principali ai minelor de diamant din Africa de Sud.

Baronul Guy, patriarhul clanului

In Franta, James de Rothschild (1792-1868) a instalat prima banca a familiei pe strada Laffite din Paris.Mare colectionar de arta, pasionat de cai, vin si receptii filantropice, el a construit castelul De Ferrières. Patriarhul familiei Rothschild, cum era denumit Guy, s-a nascut pe 21 mai 1909 si si-a petrecut o buna parte din copilarie intr-un castel al familiei, atat de somptuos incat se spune ca un monarh european ar fi exclamat:”Un rege nu si-ar putea permite asa ceva. Doar un Rothschild poate”. David de Rothschild, atunci in varsta de 39 ans, a decis sa creeze o noua banca la Paris. In 2003, el preia conducerea “NM Rothschild”. Rothschild a sustinut Michelin, De Beers si IBM,care a avut marele rol în exploatarea de petrol și alte resurse în Sahara si a celor miniere din Mauritania, la care se adauga și mine de plumb din Peru. In 1980, familia Rothschild avea in Franta 2.000 de angajati si controla afaceri cu un profit anual pe atunci de peste 11 miliarde de dolari. Tot in 2000, France Telecom primea sfaturi de la Rothschild&Co in achizitia Orange. Numai din consultanta financiara, Rothschild a dominat piata franceza in perioada respectiva, adunand 17 miliarde de euro din 20 de contracte si inca 10 miliarde din alte opt contracte din 2001, potrivit independent-al.ro.

Un veritabil Rothschild acumuleaza averi

Dupa 200 de ani de la infiintarea dinastiei, Nathaniel Rothschild, 36 de ani, e pe punctul de a deveni cel mai bogat descendent al renumitei familii.Castigurile obtinute de cel de-al cincilea baron de Rothschild vor atinge in curand pragul de un miliard de dolari. Investitiile din Ucraina, Europa de Est si, cel mai important, actiunile detinute la Fondul de investitii Atticus Capital, evaluat la 14 mld. euro, ii asigura un loc confortabil intre miliardarii lumii.Asemeni stramosilor, Nathaniel prefera sa fie o prezenta discreta in viata publica. El este principalul consilier al lui Oleg Deripaska, unul dintre cei mai bogati oligarhi din Rusia, proprietarul gigantului de aluminiu Rosal, care a fuzionat recent cu alte doua grupuri pentru a crea cea mai mare companie de aluminiu la nivel mondial. Si ca un Rothschild veritabil, lui Nathaniel ii place sa traiasca viata la maximum: schior pasionat, are resedinta principala in Klosters, Elvetia, si foloseste avionul personal pentru a ajunge la celelalte locuinte din Paris, Moscova, Londra, New York si Grecia. Se intalneste cu actrite celebre si cu fotomodele, este membru al CA al Brookings Institution, organizatia de cercetare din Washington, si bea vinuri doar din podgoriile Rothschild. “A face parte din familie inseamna enorm. Nat stie ca isi va indeplini misiunea de baron Rothschild doar daca va acumula mari averi”, spune Jeffrey Leeds, un apropiat al baronului.

Amschel avea 7 copii, din care cinci erau băieţi. Fiecare dintre ei, cum împlinea 25 de ani, a fost trimis să creeze sau să preia conducerea unei filiale a băncii Rothschild din Londra, Paris, Viena, Napoli şi Franckfurt, operă a tatălui lor. Aşa au apărut cele cinci ramuri ale familiei. La 29 septembrie 1822, împăratul Austriei François Ier îi ridică la rangul de baroni pe toţi cei cinci fii ai lui Mayer, astfel că descendenţii lor legitimi pe linie masculină poartă titlul, indiferent de naţionalitate. În 2005,este deja considerat pe lista celor mai influenţi oameni din întreaga istorie, potrivit revistei Forbes, care l-a declarat “tatăl pieţii financiare internaţionale”.Căsătoriile dintre ramuri au permis familiei să păstreze controlul asupra averii şi să se dezvolte în mai multe domenii ale activităţii bancare. În secolul XIX, au devenit importanţi finanţatori şi acţionari în exploatări miniere şi în dezvoltări de căi ferate, două paliere ale dezvoltării industriale din Europa. Schimbările de guverne şi evenimentele politice au jucat, după împrejurări, un rol pozitiv sau negativ asupra averii Rothschild.

Casa de Rothschild
Familia Rothschild este o dinastie internationala de bancheri si mari finantisti de origine germano-evreiasca, care are afaceri in toata lumea si a fost inobilata de catre guvernul austriac si cel britanic.
Cresterea puterii si influentei familiei a inceput cu bancherul Mayer Amschel Rothschild (1744-1812), ale carui sfaturi si strategii pentru succes vizau pastrarea controlului afacerilor in sanul familiei, alaturi de mentinerea unei discretii absolute cu privire la dimensiunea averii clanului. Mayer Rotschild si-a incurajat descendentii sa se insoare cu fete apartinand aceluiasi clan pentru a pastra astfel banii in familie.

Fiul sau, Nathan Mayer Rothschild si-a inceput afacerile la Londra in anul 1811, prin lansarea propriei firme, N.M. Rothschild & Sons. Compania si-a stabilit centru in New Court St. Swithin’s Lane, in plin City, centrul financiar al Londrei, unde exista si functioneaza si in prezent. In anul 1818, Nathan Mayer a acordat guvernului Prusiei un imprumut de 5 milioane lire sterline, o suma imensa in acele vremuri, cerand in schimb garantii imobiliare pentru imprumut, garantii cu ajutorul carora si-a intensificat afacerile. N.M. Rothschild a devenit atat de potent financiar in mijlocul City-ului, incat intre anii 1825-1826, putea sa sustina intreaga emisie monetara a Bancii Angliei doar din propriile lichiditati. Familia Rothschild a deschis banci in majoritatea tarilor europene, avand o influenta deosebita in Austria, Franta, Germania, Napoli si Elvetia. Apogeul financiar al familiei a avut loc la mijlocul secolului XIX – averea cumulata a Rothschild din toata Europa s-ar fi ridicat la cateva mii de miliarde de euro, in banii de astazi.
Capital a realizat o lista cu cei mai mari zece miliardari ai lumii care au afaceri imobiliare în România. Printre acestia se numara Benjamin de Rothschild, presedintele bancii Edmond de Rothschild Group si descendent al ramurii franceze a familiei Rothschild. Familia Rothschild are control al lumii de foarte mult timp, tentaculele lor ajungând în multe aspecte ale vieţii noastre de zi cu zi.

” Familia Rothschild “ are cu afaceri in industria bancară încă din 1740 si pana in prezent “ cu o avere de cel puțin 500 miliarde de dolari” aceștia conduc banci,și sunt cei mai bogati. Cu cat saracesc mai multi oameni,cu atat sunt mai bogati. Orice oras sau sat,care poate are in total 20 de case,are minim doua banci,asa e calculat sa poată cere bani de la fiecare locuitor,si sa aiba destul ghiseu unde sa depuna apoi rata imprumutului. Toate razboaiele si revolutiile, asasinatele politice au fost executate de diferite organizatii si servicii care, dupa constituirea Bancii Angliei , au servit exclusiv intereselor oligarhiei financiare. Organizatii ca serviciile secrete engleze, OSS-ul american din timpul razboiului, CIA si KGB au fost concepute si organizate de aceleasi interese ale bancherillor internationali. Primul Razboi Mondial, constituirea FR, Revolutia comunista si asasinarea Tarului, ascensiunea fascismului si hitlerismului, militarizarea Japoniei, razboiul ruso-japonez, revolutia chineza, razboiul americano-spaniol, razboiul din Koreea si Vietnam etc. au fost coordonate de servicii si determinate de interesele cartelului bancar privat. Faptul ca au trecut la falsificatea istoriei se datoreaza necesitatii de a ascunde deznodamintul istoric, pentru a preveni constientizarea similaritatilor istorice. De exemplu , Primul Razboi Mondial a avut ca principala cauza petrolul , care inlocuise ca substrat energetic carbunele, Germania prin constrirea caii ferate Berlin-Bagdad, ameninta suprematia economica Marii Britanii . Solutia a fost implicatea Germaniei in razboi prin conspiratia unor tradatoi in slujba bancherilor.Dupa o suta de ani , tot interesele bancherilor legate de petrol au declansat razboiul impotriva Irakului.
Persecutia comunistilor americani s-a datorat politicii cercurilor bancare care, prin fundatii, au incercat sa “uniformizeze” stilul de viata american pentru o eventuala “contopire” cu Uniunea Sovietica intro lume cu un singur guvern mondial, the new world order. Fenomenul ovservat de Marcuze este expresia deliderata a elitelor de a uniformiza societatile, de a inlocui nationalismul cu globalismul sau internationalismul, de a submina religiile( mai ales catolica) toate acestea pentru a pregati psihologic lumea pentru o dictatura mondiala a unui singur guvern. Reagan a fost o papusa a intereselor oligarhiei bancare ; dupa experienta Truman, si mai ales Kennedy, nici un presedinte american nu a mai fost independent, toti au fost si sunt unelte ale bancherilor. Reagan a venit la putere aducind o administratie cu membrii de la Hoover Institute din Stafford. Acest institut a fost infiintat de Rothschild care , pentru a sterge urmele implicarii lor in declansarea Primului Raboi Mondial au angajat 800 de veterani americani sa sustraga toate documentele incriminatoare, aceste documente sunt la Hoover Institute la secret. Doamna Rice, din bordul companiilor petroliere Rockeffeler si secretar la State Department sub Bush, a provenit tot de la Hoover Institute. In general istoria americana a fost deliberat distorsonata de “istoricii americani” ai asociatiei istoricilor americani, cind cu banii fundatiei Carnegie si Guggenheim, 20 de istorici au fost selectionati sa “rescrie” istoria americana . Documntarea acestei conspiratii se afla in rapoartele comisiei de investigare a Congresului american numita Reece committy din 1953 si pe youtube, marturia domnului Norman Dodd directorul de investigatie a comisiei respective.

In opinia mea , faptul ca istoria a devenit sursa de propaganda politica, a facut ca oligarhia financiara sa-si ascunda operatiunile si interesele pentru a disimula ca fiind conflicte intre state. Familia Rothschild una dintre cele mai bogate familii europene ale secolului XVII si-au consolidat puterea asupra aristocratiei reprezentate de monarhii, prin intermediul controlului asupra bancilor centrale. Autorul actului Federal Reserve legiferat de Congresul american in decembrie 1913, a fost bancherul emigrant Paul Warburg din delegatia americana. In delegatia germana , sef al negociatorilor germani era fratele acestuia Max Warburg bancher german. Teoria conspiratiei spune ca: tarile europene erau, din punct de vedere financiar, precare pentru a incepe razboiul. Din acest motiv, a fost necesara grabirea constituirii FR in 1913, pentru ca imediat banca Morgan sa furnizeze 400 de milioane de dolari nou tipariti de Federal Reserve. Deasemeni, in 1916 cind Germania era pe punctul de prabusire din cauza lipsei de alimente , guvernul american a trimis griu pentru Germania sub falsul act al ” ajutorarii Belgiei” ( care a fost extrem de surprinsa deoarece acel an a fost record la productia lor de griu). Mai mult , asasinarea tarului a fost urmata de sechestrarea uriaselor depozite bancare ale acestuia pe care, bineinteles, guvernul sovietic nu le-a reclamat.
Adevarul, care pare atit de inacceptabil cetatenilor romani, este ca bancile mari comerciale si hedge funds sunt proprietarele tuturor companiilor multinationale si a monopolurilor in toate industriile, nu exista virtual nicio intreprindere ,semnificativa din punct de vedere financiar , care sa nu fie proprietatea acestor institutii financiare care, la rindul lor, sunt proprietatea unui numar restrins de familii. Exemplu clar cum aceste familii isi pastreaza puterea financiara este modul cum sunt constituite aceste banci. De exemplu, Federal Reserve si/sau BIS,actiunile acestora ramin numai in familiile proprietarilor initiali sau fundatiilor acestora , nu se modifica si nimeni nu poate achizitiona actiuni ale acestor banci.

Faptul ca in toiul protestelor populare impotriva exploatarii de la Rosia Montana si gazelor din sisturi tip Chevron , in Romania vin emisari de inalta tinuta din grupul oligarhic Bilderberg , ca la ambasada Statelor Unite predica un profesor din alt grup oligarhic Council on Foreign Relations , nu va da deloc de gindit ? Chevron apartine tatucului de la Council on Foreign Relations unu Rockefeller. Isarescu face politica monetara a Romaniei de 24 de ani, desi apartine acestui grup strain intereselor Romaniei , grupul Bilderberg care ne-a mai ars odata in timpul crizei petrolului din anii 70′. Primul acord la Rosia Montana a fost semnat de guvernul Isarescu. Asta nu mai este teoria conspiratiei, asta e realitatea in care traim. Pe cladirile familiei Rothschild se pot vedea cu ochiul liber embleme cu stele in cinci colturi. Aceste cladiri au fost construite cu mult inainte de 1917.

Nu mai exista mass media libera fata de interesele marelui capital care, are control absolut a tot ce misca . Agentia Reuters a fost cumparata de Rothschilds in secolul XIX , inca de atunci a avansat interesele marii finante. La inceputul secolului XX exista mai multa libertate a presei ca acum. Subiecte ca : monopolul tiparirii banilor de catre bancile centrale nationale din minile oligarhiei erau subiecte de campanii electorale si dezbateri in presa . Dupa constituirea monopolului asupra tiparirii dolarilor , adica Federal Reserve act din 1913, in New York Times Federal Reserve System a fost mentionat doar de trei ori in 20 de ani desi, a fost la originea Marii Depresiuni. Toate companiile de mass media sunt proprietatea oligarhiei si au ca scop indoctrinarea maselor in spiritul supunerii fata de aceasta. Mai mult, Hollywood este tot un instrument in mina propagandei marelui capital. Nu exista agentie occidentala care sa nu fie proprietatea unuia alde Murdoch.

Adevarul este ca “somnul ratiunii naste monstrii” , numai ca , narcoticul zis presa si televiziune a inceput sa se evapore si cruda realitate ( de pe net) iese la lumina. Lincoln si Kennedy au fost asasinati pentru ca au indraznit sa emita moneda a trezoreriei , in ciuda controlului bankerilor din City! De la Kennedy incoace numai papusile Rockefellerilor si Rothschild au ajuns presedinti in America. Acum vad ca Chatham House l-a luat “in probe” pe Rubio !

Atunci cind “serviciili si agenturilii” intra in functie nu prea mai este soft.
Un socialist de a lui Alende povesteste ca inainte de masacru din Chile a fost amenintat de agenti de dreapta cu aluzia : remember Jakarta!!
Hunta militara din Indonezia( Suharto), reprezentind interesele oligarhiei
a masacrat 2 milioane de oameni si a adus populatia la o stare de sclavie comparabila cu aceea din vechiul imperiu aztec.

Atacul cu argumentatie de stinga impotriva ideologiei neoliberale isi gaseste justificarea in dezastrul economic in care Romania si majoritatea tarilor occidentale se zbat in acest moment. Neoliberalismul desanat promovat de oligarhie in politica economica, in cultura universitara si a ademica, in mass media si la nivelul organismelor internationale, nu este decit un paravan care sa mascheze caracterul pradator al sistemului financiar international bazat pe monopolul bancilor,asa zise, centrale nationale. Bankerii internationali au adoptat un sistem financiar care prin design ineaca in datorie absolut toate entitatile: cetateni, municipalitati, industrii,economii , state suverane , toata lumea civilizata intra in sclavia datoriei catre oligarhia financiara. Ideologia promovata de oligarhie este tinta noastra legitima , in aceiasi masura cu, lupta impotriva efectelor sistemului financiar international bazat pe monopolul oligarhiei.
A fi pe baricade impotriva neoliberalismului si oligarhiei nu inseamna cecitate ideologica , inseamna lupta pentru supravietuire. Identificarea originii raului inseamna clarviziune , inseamna eliminarea tintelor false, inseamna discernamint in alegerea strategiei de lupta.
Aceia , ca dumneavoastra , care incearca sa substituie luptei directe contra oligarhiei, bazaconiile disputelor teoretice ideologice si filozofice , nu fac decit , sa creeze ilaritate si confuzie in mintile cititorilor, cu scopul clar de a abate atentia de la singura lupta care conteaza : lupta impotriva oligarhiei financiare! Rothschild & company au decis sa distruga Tarul Rusiei findcă se opunea împotriva Guvernului Mondial. Razboiul ruso-japonez a fost finantat tot de bancheri. Daca barbaria a fost in Europa , atunci cum explicati ca intrarea britanicilor in razboi s-a facut prin atacul localitatii …Basra , din actualul Irak ?? Tot petrolul bata-l vina !
Ce parere aveti de arhiva enorma, pe subiect, de la Stanford , au trecut 100 de ani si tot nu se de- secretizeaza?.? Trotskistii aia din California tin cu dintii de secretele razboiului ! La sfarsitul razboiului, bancherii au hotarat sa stearga urmele implicarii lor in declansarea si desfasurarea razboiului . In acest scop, au angajat 800 de ofiteri americani care au ” cules” , din toate statele beligerante ,documentele care incriminau actiunile bancherilor. Aceste documente se afla in archiva de la Stanford.Administratia Reagan a fost invadata de indivizi de la Stanford. Se numeau trotskisti, pentru ca erau adeptii socialismului intrenationalist , spre deosebire de cei de la New York , stalinistii, adepti ai socialismului nationalist.

“Adevărata ameninţare la adresa oricărei republici este guvernul invizibil, care, ca o caracatiţă gigantică, îşi întinde tentaculele scârboase peste oraşele şi naţiunile noastre. La vârf se află un grup mic de case bancare, la care se face referire, în genere, prin expresia ‘bancherii internaţionali’. Această mică gaşcă ne conduce guvernele către propriile ei ţeluri egoiste. Operează din spatele unui paravan auto-creat şi ne confiscă funcţiile publice, organele legislative, şcolile, tribunalele, ziarele şi orice agenţie creată vreodată cu scopul de a proteja publicul.”(John Francis “Jonef ” Hylan-1868-1936)
Ca o ultimă clarificare: Mossad-ul,serviciul secret al familiei Rothschild din perioada războiului rece, mai mult de câteva mii de ofiţeri de caz, a fost întotdeauna mult mai eficient decât KGB-ul, de pildă, care avea peste 200.000 de ofiţeri operativi, răspândiţi în întreaga lume, iar explicaţia este foarte simplă – toţi evreii din lume se pare că sunt obligaţi să acorde sprijin, necondiţionat, agenţilor Mossad, logistic vorbind (cazare, conturi bancare, maşini de închiriat ş.a.m.d.), ceea ce simplifică la maxim aparatul acestui serviciu de informaţii şi, simultan, confirmă, o dată în plus, dacă mai era nevoie, existenţa unei conduceri centralizate.

Când capitalismul a devenit afacerea lor de familie, în care sunt împinşi spre bursă numai fraierii, buni de jumulit şi jefuit prin scamatorii şi speculaţii financiare, de genul “crizelor economice” regizate de “băncile naţionale” private, care le aparţin – cele de la 1815 sau 1825, regizate direct de Nathan Rothschild sau cele din 1929 şi 2008, regizate de cozile de topor ascunse în firma J.P. Morgan – este normal că a fi naţionalist devine echivalent cu terorist. Singurul motiv, pentru care familia Rothschild a garantat vreodată pacea, într-o ţară, a fost că deja obţinuse sistemul politic dorit, prin războaiele sau “revoluţiile” finanţate anterior, sistem populat cu propriile lor mascote politice masonice. În 2004, scriitorul Henry Makow avansa ideea că invazia a SUA din Irak este, de fapt, “promovarea programului Rothschild către o dictatură mondială”, explicând mai pe larg, într-un articol ulterior:
“Intelectualii neo-conservatori sunt agenţi ai cartelului bancar Illuminati Rothschild. Ţelul său este de a integra Orientul Mijlociu în ‘noua ordine mondială’, pe seama contribuabililor şi soldaţilor americani. Aceasta este adevărata natură a ‘imperialismului’. Printre agenţii lui Rothschild, care mânuiesc sforile paiaţei Bush, se numără Richard Perle, Paul Wolfowitz, Douglas Feith, William Kristol, Elliot Abrams şi Charles Krauthammer […]“ Scriitorul britanic Nicholas Hagger, în cartea sa, “The Syndicate: The Story of the Coming World Government (2004)”, susţinea că: “[…] un grup de agenţi Rothschild, pro-Israel, cu baza în SUA – reprezentat de un grup de presiune, Proiectul pentru un Nou Secol American (PNAC) – a sprijinit invazia, pentru a acorda un răgaz statului Israel, în timp ce un grup de agenţi britanici Rothschild au jucat, de asemenea, un rol în înlăturarea lui Saddam Hussein şi securizarea aprovizionării cu petrol, prin ameliorarea poziţiei statului Israel.” http://youtu.be/PTpLtJldtcE De două veacuri şi ceva, banca Rothschild este centrul finanţelor mondiale, cu o reţea în peste 30 de ţări. Edmond de Rothschild (1926-1997) spunea : “Un Rothschild care nu este bogat, evreu, filantrop, bancher, nu este un Rothschild”. Istoria este aceeaşi ca a oricărei alte familii de industriaşi din SUA sau din Anglia, dar strălucirea ei a iscat şi o mulţime de legende. Numele Rothschild s-a impus încă din secolul XVI în domeniile bancar şi financiar, dar şi filantropic. Trei sute de ani mai târziu, susţinea sionismul, pe care Edmond Rothschild îl explica astfel : “ Un evreu american care dă bani unui evreu englez pentru a aduce un evreu polonez în Palestina”.

Regulile de fier ale clanului atotputernic

La moartea lui Amschel Rothschild, în 1818, familia era influentă şi primise moştenire câteva reguli despre care se spune că sunt respectate şi în zilele noastre. Respectarea acestora ar fi unul din secretele succesului în afacerile bancare al clanului Rothschild, dar şi o explicaţie pentru discreţia lui.Amschel a lăsat cu limbă de moarte ca toate posturile importante din companiile familiei să fie ocupate de membrii acesteia, dar doar barbaţii au voie să facă afaceri. Fiul cel mai mare al celui mai mare fiu este… şeful familiei. Pentru ca averea să rămână în familie, membrii ei trebuie încurajaţi să se căsătorească între ei, fiind acceptate căsătoriile între verişori primari sau “de al doilea”. Amschel a scris în testament: “Niciodată să nu fie făcut un inventar public, de către tribunale sau de oricine altcineva, a averii mele. Interzic publicarea oricărei evaluări a moştenirii mele”. Astăzi, câteva dintre principalele active ale familiei, cele la vedere, sunt băncile de investiţii “NM Rothschild & Sons” din Londra, “Group Edmond de Rothschild” din Elvetia sau grupul francez “Compagnie Financiere”. Activitatea Rothschild înseamnă consiliere financiară, investiţii financiare şi sectorul M&A (fuziuni şi achizitii), afaceri care oferă control în toate domeniile. Discreţia a rămas atotstăpânitoare ! Sunt însă situaţii în care membri ai familiei se află în consiliile de administraţie ale marilor companii industriale sau ale băncilor importante. Legenda continuă.

Amschel Mayer, “tatăl pieții financiare”

Membrii acestei familii nu apar niciodată în topurile miliardarilor, pe care le publică revistele, dar sunt cei mai puternici de pe planetă, influenţând istoria ultimelor secole.Cu banii lor, Ducele de Wellington l-a invins pe Napoleon la Waterloo. Se spune că au finanţat războiul de secesiune din SUA, consolidând democraţia modernă, l-au sprijinit pe Cecil Rhodes, cel care a schimbat faţa Africii, au finanţat armata britanică în timpul cuceririlor coloniale şi au făcut afaceri cu împăraţii Prusiei şi cu ţarii Rusiei. Intuind perfect „vremurile” au construit primele căi ferate din Europa, finanţându-le. S-a aproximat că prin 1900, averea familiei era evaluată între trei şi şase miliarde de dolari. Averea uriaşă este cea care a creat mitul dinastiei Rothschild. Amschel Mayer Rothschild iubea la nebunie banii, motiv pentru care şi-a început ca­­riera ca negustor de monede vechi, la Frankfurt. El a transformat comerţul cu vânzare pe datorie, practicat de tatăl său, într-o bancă, începând să speculeze moneda, profitând din plin de vremurile turbulente, când o valută sau alta se aprecia sau dimpotrivă, în funcţie de războaie. A intuit, fireşte, că aurul este singura valută uni­­versală şi a imaginat un sistem de trans­­mitere a informaţiilor, revoluţionar în epocă. Amschel şi-a trimis cei cinci fii să creeze sau să preia conducerea unei filiale a băncii Rothschild. Amschel jr. a rămas la Frankfurt, Nathan a fost trimis la Londra, James la Paris, Salomon la Viena şi Karl la Napoli. În epoca modernă, doua sunt evenimentele care au schimbat cursul afacerilor dinastiei La început de secol XX, famila Rothschild era prezentă nu doar în sistemul bancar pe care-l domina, ci şi în toate marile companii. Royal Dutch Shell, Rio Tinto, De Beers, Standard Oil sunt doar câteva exemple de afaceri pe care familia Rothschild le controla sau la care avea acţiuni. Edmond Rothschild investise masiv în podgorii şi domenii franceze, iar alţi membrii ai clanului cumpăraseră artă şi terenuri, peste tot în lume. De multă vreme se vor­­­beşte că familia Rot­­­schild ar fi înfiinţat şi finan­­ţat e­­nigmatica şi controversata organizaţie Iluminati, care reprezintă unul dintre cele mai mari repere ale teoriei conspiraţiei. Este un grup care afla în spatele tuturor lucrurilor care se petrec în lumea capitalistă, comunistă, sionis­­tă, islamică sau catolică, în familia re­­gală britanică, în cadrul pre­­şe­­dinţiei americane, în ca­­drul UE sau ONU, al masoneriei, al cavalerilor templieri; toate acestea are legătură cu illuminati, conducatorii secreţi ai lumii. Preţul mondial al aurului, la Bursa Aurului de la Londra, este stabilit de Casa Rothschild. Adevărul este că la ceremonia anunţării cotaţiei zilnice participă şi astăzi un membru al familiei. E bine de ştiut că la Bursa de aur din Londra se învârt miliarde de euro pe zi! Aurul care se vinde aici este garantat că are o puritate de 995 de părţi din 1.000. Doar în primul trimestru al anului, s-au făcut tranzacţii de 10.000 de miliarde de lire sterline, ceea ce înseamnă că în fiecare zi, în medie, la Londra se fac tranzacţii de aproximativ 111 miliarde euro. Şi familia Rothschild nu lipseşte niciodată, fiindcă deţine şi o cantitate de aur în portofoliu. Rothschild sunt “stăpânii uni­­versului”, deoarece prin­­tr-o reţea extraordinar de complexă, cu rădăcini sioniste, controlează finanţele mondiale prin Federal Reserve, Bank of England sau FMI. Familia Rothschild deţine o avere evaluată la peste 500 de tri­­lioane de dolari! Familia Rothschild.

Familia Rothschild. De la Marea Finanta la crearea Israelului. Rothschildzii si era globalizarii

…astazi Rothschildzii sunt la fel de puternici ca in trecut, dar realitatile economiei mondiale, precum aparitia firmelor off-shore si a „fondurilor de investitii”, le permite sa-si ascunda o mare parte din afaceri.

De aceea, ei, urmasii celei mai mari bogatii detinute vreodata, nici nu apar in primele locuri ale topului Forbes, lasandu-i pe altii sa ocupe aceste locuri precum Bill Gates (a carui mama provine din randul bancherilor Maxwell) si Warren Buffet (membri ai grupului Bilderberg) sau pe alti mandatari ai lor precum noi oligarhi rusi, etc…

În luna martie 1994, s-a sărbătorit la Frankfurt cea de-a 250-a aniversare a naşterii lui Mayer Amschel Rothschild, rabinul care a pus bazele dinastiei bancherilor internaţionali Rothschild.

Au venit să-şi depună omagiile cancelarul german Helmut Kohl, primarul Frankfurt-ului Andreas von Schoeler şi preşedintele Băncii Naţionale germane, Hnas Tietmeyer. Au participat circa 250 de membri ai familiei Rothschild care s-au adunat din toată lumea.

Primarul von Schoeler a propus ca pe noua bancnotă a Europei unificate, Euro, să fie tipărit chipul lui Mayer Amschel Rothschild.” (Traian Golea, erou al rezistenţei.)

“Statele occidentale sunt dominate de o supraclică criminală extrem de puternică care este deasupra legii şi nu dă socoteală nimănui, exact ca şi lumea criminală interlopă. Mai mult, cele două lumi, supraclica cămătărească şi lumea interlopă de criminali urmăriţi de poliţie, sunt în strânsă legătură şi colaborează, lumea interlopă de jos fiind finanţată, organizată şi incitată de către supraclică la acte de violenţă şi acţiuni subversive împotriva clasei de producători, atunci când aceştia nu se supun imediat ambiţiei mondiale a supraclicii.” (Ivor Benson, Factorul sionist)
In 1773 a avut loc in casa lui Mayer Amschel Rothschild o intalnire foarte importanta la care au participat 12 evrei bogati, ce acordau credite sume foarte mari. La aceasta intalnire, bineinteles secreta, s-a discutat elaborarea unui plan spre a putea controla averea intregii lumi. Ei au constatat ca prin infiintarea Bancii din Anglia au reusit sa controleze economia intregii tari, dar planul lor era sa poata avea un control absolut asupra averii lumii intregi. Un asemenea plan a fost discutat in astfel de cercuri cu cateva secole inainte. La aceasta data, Rothschild l-a prelucrat din nou. Acest plan poarta numele de „Protocoalele Inteleptilor Sionului“.

Inca din vremea razboaielor napoleoniene, familia Rothschield ajunsese posesoarea celei mai mari averi private din istoria lumii moderne. http://youtu.be/1n9OJW7mjXs Ascensiunea a demarat la inceputul secolului XVIII, cand Amschel Moses Rothschild se indeletnicea cu speculatii valutare, afacerile lui ajungand pana la nivelul printului de Hesse. Nascut in Frankfurt, el a reusit sa-si intemeieze rapid un adevarat imperiu financiar, pe care l-a transmis celor cinci fii ai sai, plasandu-i in principalele cinci centre financiare ale Europei: Londra, Paris, Viena, Napoli si Frankfurt. Gloria familiei s-a mentinut peste doua secole,astazi afacerile familiei sunt gestionarea privata a activelor, la consultanta financiara, agricultura etc. Familia Morgan era paravanul american pentru afacerile baronului britanic Nathan Mayer privind interesele familiei Rothschild a fost, de asemenea, avansată de Eustace Mullins, primul autor care, în 1952, a dezvăluit manevrele creării Sistemului Federal de Rezerve. Referitor la clanul Rothschild, Mullins scria: „Chiar dacă aveau un agent înregistrat în SUA, era extrem de avantajos pentru ei să aibă un reprezentant american, care să nu fie cunoscut ca fiind agent al lui Rothschild”. Mullins spunea despre familia Rothschild că: „Preferau să opereze incognito în SUA, sub paravanul oferit de compania J.P. Morgan.”

„O parte a realităţii cotidiene era recrudescenţa urâtă a antisemitismului”, scria George Wheeler, autorul volumului Pierpont Morgan and Friends: Anatomy of a Myth. „În aceste condiţii, era nevoie de cineva care să servească drept acoperire. Cine era oare mai potrivit pentru acest rol decât J. Pierpont Morgan, un reprezentant marcant al capitalismului, de religie protestantă, care-şi putea identifica arborele genealogic până în epoca pre-revoluţionară?”

„În aceste condiţii, există posibilitatea evidentă ca o mare parte a bogăţiilor şi puterii firmei Morgan să fi fost şi să fie dintotdeauna pur şi simplu numai o manifestare a bogăţiei şi puterii familiei Rothschild, care o ridicaseră la începuturile sale şi o susţinuseră de-a lungul întregii sale existenţe”, era de acord scriitorul Griffin.

J.P. Morgan, iniţiat în societăţi secrete în timpul studiilor universitare

Cu toate că J.P. Morgan se născuse în America, fiind educat la Boston, în 1856, el a călătorit în Germania, unde a studiat la Universitatea din Gottingen, fondată de Regele Angliei, George al II-lea, pe atunci prinţ elector de Hanovra. Această universitate îşi dobândise faima internaţională prin faptul că-i expulzase pe profesorii disidenţi, reuniţi în „Grupul celor Şapte de la Gottingen”, printre care erau şi fraţii Grimm, şi alţi aderenţi ai filozofiei lui Georg Hegel, inclusiv Karl Marx. Universitatea a continuat să fie un cuib al celor revoltaţi împotriva liniei oficiale de gândire şi activităţii societăţilor secrete. Odată întors în SUA, Morgan s-a alăturat băncii newyorkeze Duncan, Sherman & Company, reprezentanţii americani ai companiei lor londoneze. „După aceea, se pare că Morgan a fost agentul financiar american al familiei Rothschild şi a depus deosebite eforturi pentru a da impresia că afacerile lui sunt în întregime americane”, scria Griffin.

Ei controlează, de asemenea, Banca Mondială şi FMI, precum şi cele mai multe agenţii de informaţii din lume. Identitatea lor este secretă, dar familia Rothschild este, cu siguranţă, una din aceste familii ticăloase. Deşi Banca Angliei a fost “naţionalizată” în 1946, puterea de a crea bani a rămas în aceleaşi mâini.

City of London, un adevărat stat în stat

Anglia este de fapt o oligarhie financiară condusă de “Coroană”, care se referă la “City of London” şi nu la regină. “City of London” este administrat de Banca Angliei, o societate privată. Având o suprafaţă foarte mare, “City”-ul este un adevărat stat suveran, situat chiar în inima Londrei. Statutul său se aseamănă foarte mult cu cel al Vaticanului, care este un stat suveran în inima Romei. Ca un adevărat “Vatican al lumii financiare”, “City”-ul nu se supune legilor britanice.

Imperiul Britanic a fost o extensie a intereselor financiare ale bancherilor. Într-adevăr, colonii ca India, Hong Kong sau Gibraltar erau “Coloniile Coroanei”, ele aparţinând lui “City of London”, nefiind supuse dreptului britanic. Banca Angliei a preluat controlul SUA în timpul administraţiei Roosevelt (1901-1909), atunci când agentul JP Morgan a preluat 25% din marile afaceri americane.

“Clubul Insulelor”, clubul bancherilor ce doreşte decimarea a câtorva miliarde de oameni

Potrivit “Almanahului american” (“American Almanac”), bancherii fac parte dintr-o organizaţie denumită “Club of the Isles”, adică “Clubul Insulelor”, o asociaţie informală ce deţine o avere totală în valoare de 10 trilioane de dolari. Din acest club fac parte corporaţii-gigant (ca Royal Dutch Shell, Imperial Chemical Industries, Lloyds, Unilever, Lonrho, Rio Tinto, DeBeers etc.), ce deţin poziţii dominante în industria petrolului, aurului, diamantelor şi a altor materii prime vitale.

Scopul “Clubului Insulelor” este acela de a reduce populatia umană de la nivelul actual de 7 miliarde de oameni la mai puţin de 1 miliard de oameni în următoarele 2-3 generaţii.

Familiile de evrei bancheri au făcut o practică în a-şi căsători urmaşii lor de sex feminin cu aristocraţii europeni. În legea iudaică, copiii rezultaţi dintr-o mamă evreică sunt tot evrei. De exemplu, în 1878, Hannah Rothschild s-a căsătorit cu Lord Rosebery, care mai târziu a devenit prim-ministru. În 1922, Louis Mountbatten, unchiul prinţului Philip şi văr al reginei, s-a căsătorit cu nepoata bancherului evreu Ernest Cassel, unul dintre cei mai bogaţi oameni din lume. Mama lui Winston Churchill, Jenny (Jacobson) Jerome, a fost evreică. Până la începutul anului 1900, existau foarte puţine familii engleze aristocrate care să nu se fi amestecat cu evreii. Aceştia erau atât de amestecaţi cu aristocraţii, încât dacă ai fi lovit în interesele evreilor, ai fi lovit automat şi în interesele aristocraţiei engleze.

Israelul britanic va impune un fals Mesia

Mulţi aristocraţi aparţin mişcării “Israelului britanic” care crede că Imperiul Britanic este capul anglo-saxon al “triburilor pierdute” ale Israelului, iar prin Apocalipsă Imperiul Britanic se va reconstrui complet. Potrivit lui Barbara Aho, rozicrucienii şi francmasonii, care cred în israelismul britanic, au în plan plasarea unuia din moştenitorii lor pe scaunul de domnie al Templului reconstruit al Ierusalimului. Acest fals Mesia, căruia lumea se va închina ca unui Hristos, a fost atent planificat a apărea de-a lungul secolelor.

Din 1860, francmasonii britanici au început demersurile pentru atragerea evreilor în Israel

Potrivit lui Barry Chamish, “nu ar fi existat niciun stat modern al Israelului, fără ajutorul francmasoneriei britanice. În 1860, mişcarea britanico-israelită a fost iniţiată din interiorul masoneriei. Scopul său era de a stabili un stat evreiesc-masonic în provincia turcă din Palestina. Iniţial, familii evreieşti masonice britanice, cum ar fi cei din familia Rothschild şi Montefiores au furnizat capitalul pentru a construi infrastructura necesară valului de imigraţie anticipat.Totuşi, a-i aduce pe evrei în Israel s-a dovedit a fi o sarcină dificilă. Evreilor le plăcea foarte mult viaţa europeană pentru a o abandona. Aşadar, Europa trebuia să fie transformată într-un coşmar pentru evrei.”

Concluzie

Adevăratul iudaism, asemenea islamismului şi creştinismului, afirmă supremaţia lui Dumnezeu ca o forţă morală. Un evreu real, ca un creştin adevărat sau musulman nu poate îndeplini un act imoral. Este momentul de a reafirma credinţa noastră în Dumnezeu şi de a respinge acest imperialism britanico-evreiesc ce nu doreşte decât decimarea populaţiei.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s