Arhitectii inselaciunii


Problemele noastre sunt agravate de faptul ca aceia care au inteles cauzele refuza sa vorbeasca. Altii nu au reusit sa vada situatiile evidente: forte economice ascunse au actionat din spatele scenei atent pictate si, fara sa li se opuna cu adevarat cineva, ne-au manipulat si ne-au impins in situatia disperata in care ne aflam acum. Ne-au indus teama si slabiciunea. De aceea dusmanii umanitatii au reusit in conspiratia lor tradatoare.
Fortele ascunse nu au putut sa actioneze liber fara sa stearga fapte importante din istoria noastra. Referindu-ma la aceste informatii ascunse, a fost posibil sa identific clar fortele masonice care au facut tot ce le-a stat in putinta pentru a transforma lumea noastra intr-un adevarat iad.
Am fost agresati mental, fizic si genetic. Am inceput sa preferam intunericul luminii. Multi dintre noi au ales sa creada in miturile iluzorii ale francmasonilor si au asistat la lupta impotriva celor care au incercat sa scoata la iveala faptele reale. Prea multi dintre noi continua sa apere inca aceste forte intunecate. Ele sunt aproape de victorie acum. Iar aparatorii lor trebuie sa impartaseasca responsabilitatea pentru crimele impotriva umanitatii. Multi dintre noi am devenit victime ale francmasonilor si ale propriei noastre lacomii.
Pentru a ne orienta, trebuie sa indraznim sa spunem adevarul despre aceste evenimente si persoane, in ciuda faptului ca cei responsabili au devenit mai puternici ca niciodata si neaga oficial implicarea lor in toate aceste grave, de neiertat crime impotriva umanitatii. Totusi, surse din interiorul Francmasoneriei nu ascund realitatea.
Voi prezenta astfel de fapte ascunse pentru ca orice cautator al adevarului sa poata trage concluzii uimitoare si sa descopere fata adevaratilor nostri tartori. A nu fi constienti de aceste lucruri este un rau in sine, pentru ca ignoranta serveste raul. Din aceasta cauza, conducatorii nostri vor sa credem ca lipsa de cunostinte cu privire la istorie si ignoranta in privinta secretelor naturii sunt dovezi ale cunoasterii adevarate.
Cei care nu studiaza diferitele aspecte ale conspiratiei nu vor putea intelege lumea. Pentru ei totul pare vag si misterios. Dar chiar si anticii spuneau: „Magna est veritas et praevalebit“ („Adevarul este maret si va triumfa“).
Francmasonii au fost dintotdeauna indragostiti de structurile sociale mari si de superstate. Au numit schimbarile sociale violente, cauzate de fapt de Marile lor Loji sub conducerea Marilor Maestri Masoni, „mari revolutii populare“. Psihologul elvetian Carl G. Jung spunea: „Cu cat mai cuprinzatoare sunt organizatiile, cu atat mai inevitabile sunt imoralitatea si prostia lor oarba.“ (Carl G. Jung, Die Beziehungen zwischen dem Ich und dem Unbewussten, Darmstadt, 1928)
Avem de asemenea indicii despre ceea ce se va intampla in Uniunea Europeana – cea mai noua creatie a francmasonilor. Jung a spus in aceeasi carte: „Cu cat mai mare este o societate sau confederatie, cu atat mai mare este amalgamul factorilor colectivi tipici care vor atarna de prejudecatile conservatoare in detrimentul individului si cu atat mai mare este degradarea morala si spirituala a individului. “
Am fost fortati sa inghitim filozofii politice aparent diferite. De fapt, tot timpul ne-am confruntat cu aspecte ale uneia si aceleiasi ideologii – iluminismul propagat de Francmasoneria internationala. Doar indivizii nesiguri si doctrinele slabe trebuie sa recurga la violenta pentru a se afirma (capitalismul s.a.).
Chiar daca realizam ca aceia care ne conduc ascund fapte cu ajutorul „istoricilor“ corupti, trebuie sa intelegem ca aceasta masluire este o parte a conspiratiei, din moment ce aceia care ne controleaza istoria ne controleaza si viitorul.

Iar aceia care ne controleaza prezentul ne controleaza si trecutul.
Toate ideologiile dubioase sunt doar unelte ale fortelor masonice intunecate, care deseori se folosesc de ele in incercarea de a construi „o lume mai buna pentru noi toti“. De aceea francmasonii vor sa distruga tot ceea ce este legat de „vechi“. Adica traditiile si bunul simt.
Pentru cei mai multi oameni, este greu sa se orienteze in puhoiul de informatii cu care sunt bombardati din moment ce nu si-au dezvoltat puterea de a discerne, capacitatea de a distinge adevarul de fals sau binele de rau.
Acesta este motivul pentru care francmasonii au fost atat de eficienti in a crea iluzii cu asa-zisele ideologii sociale. Aceste minciuni sunt amplificate serviabil de megafoanele mass-mediei care incearca sa reduca la tacere, sa opreasca informatii sau, ca ultima varianta, sa ironizeze toate informatiile si ideile care se deosebesc de versiunea oficiala – chiar daca este vorba de uciderea prim-ministrului suedez Olof Palme, de incursiunile submarinelor Uniunii Sovietice in apele teritoriale suedeze, de dezastrul „Estonia“ (se stie acum, in urma analizelor metalurgice, ca aceasta nava a fost scufundata de o explozie), de scrierea istoriei moderne sau de activitatile francmasonilor.
Francmasonii au inventat sau exploatat anumite mituri care le servesc scopurile si care functioneaza impotriva noastra. Aceste fantezii se aplica istoriei, sanatatii, culturii, politicii si altor subiecte importante. Fiecare trebuie sa aiba atat curaj, cat si incredere in sine pentru a fi capabil sa infrunte realitatea prezentata in aceasta carte.
Trezirea din transa este un proces dificil si laborios, care necesita cunoasterea anumitor fapte cheie pe care cititorul, in ciuda tuturor minciunilor induse, poate sa le recunoasca si sa le verifice.

Multora dintre noi ne lipseste judecata critica in ceea ce priveste mediul nostru social, politic si practic, din moment ce credem miturile pe care sursele masonice ni le ofera prin mass-media in fiecare zi. Cel care se gaseste intr-o transa consensuala se simte in siguranta cand recunoaste miturile cu care a fost hranit. Faptele si relatarile legate de lucruri necunoscute lui il sperie, pentru ca acestea nu sunt aprobate de posesorii puterii – prin urmare nu pot fi adevarate.
Majoritatea dintre noi prefera sa creada orbeste diferite scenarii politice, sociale si stiintifice si sa respinga orice sugestie despre controlul exercitat din culise; oamenii nu vor sa priceapa ca cele mai importante evenimente politice, economice si sociale din lume nu sunt rezultatul hazardului, ci au fost pricinuite in mod planificat de grupuri conspirationiste non-democratice care se ascund in spatele numelui de „francmasoni“. Conditiile inferioare si degradante pe care le vedem peste tot in diferite tari nu au ajuns asa din intamplare. Daca acceptam aceasta explicatie, incepem imediat sa intelegem ceea ce se petrece si toate secventele de imagini se asaza la locul lor. Altfel vom bajbai prin intuneric si nu vom intelege nimic.
Mitomanii masoni sunt dusmanii libertatii spirituale a omenirii. Cateva Loji masonice puternice si lipsite de scrupule, formate din elite care s-au ales singure, au orientat societatea catre ruinare sigura in ultimii 200 de ani. Daca refuzam sa vedem aceasta realitate, inseamna ca acceptam sa traim intr-o lume fara sens, absurda, care, fara vreun motiv intelept, a fost transformata intr-o casa de nebuni sau intr-un suprarealism kafkanian. Aceste Loji puternice lucreaza printre altele pentru a crea un superstat in Europa – Uniunea Europeana – si un guvern mondial sub puterea lor, folosindu-se de modalitati de lupta psihologica indreptate impotriva noastra, a non-masonilor. Aceste grupuri submineaza cea mai importanta dimensiune din viata noastra – dimensiunea spirituala. Ei au cauzat cea mai mare criza spirituala din toate epocile. Societatea pe care au creat-o a pierdut din vedere adevaratul scop al vietii. Multi oameni nu mai pot intelege valorile spirituale. Nici macar nu stiu ce inseamna cuvantul „spiritual“.
Francmasonii propaga din ce in ce mai intens idei artificiale, cum ar fi globalismul (noul internationalism) sau mondialismul, aparent pentru a promova dezvoltarea spirituala a umanitatii si pentru a construi o Noua Ordine Mondiala.

De ce sa traim intr-o lume in care unii oameni sunt alesi pentru a conduce, iar ceilalti sunt sclavii ce vor fi sacrificati precum animalele?
În Uniunea Sovietica termenii tipici masonici erau folositi constant pentru miscarea comunista. Voiau sa „construiasca o noua societate“ si un „viitor mai bun si mai stralucitor“ sau voiau sa reconstruiasca ceea ce era vechi (perestroika).
Cea mai periculoasa secta – Francmasoneria – nu s-a detasat de societate, ci intervine in dezvoltarea ei intr-un mod foarte negativ. Membrii sai au reusit sa indoctrineze opinia publica, din moment ce nu mai sunt priviti ca o amenintare serioasa. Doar ei sunt cei care controleaza mass-media. „Daca cineva controleaza radioul, presa, scoala, arta, stiinta, filmul – poate transforma fiecare adevar in minciuna, fiecare nerozie in intelepciune.“ „Puterea de a controla stirile este acelasi lucru cu puterea de a controla modul de a gandi al oamenilor. Ne mandrim cu o presa libera. Dar cat de libera este ea cu adevarat cand primim aceleasi stiri de la toate marile conglomerate ale presei si cand parerile alternative nu ajung niciodata la majoritatea oamenilor ? Puterea de a raporta si de a descrie realitatea este acum in mainile celor putini. Iar interesul acestor oameni putini si puternici este in opozitie cu interesul celor multi, cu interesul public. Nu are nicio importanta ca aceste conglomerate de informare a maselor au nume si aparente diferite din moment ce au acelasi sistem de valori care garanteaza ca vom primi informatii clonate“
Cei putini care controleaza torentul de informatie apartin Francmasoneriei internationale. Acestor forte nu le pasa de interesele populatiei.
„Propaganda functioneaza mai eficient daca se reuseste mentinerea iluziei ca mass-media este un controlor independent al puterii. Dezbaterile dure care au loc intre limite invizibile au ca efect intarirea sistemului“.
Lojile masonice sau alte structuri masonice elitiste nu pot fi controlate. Iar un grup care nu poate fi controlat incepe imediat sa manipuleze presa si crede ca se afla deasupra legii. Francmasonii folosesc miturile ca baza a puterii lor in razboiul impotriva umanitatii.

Extrase din cartea Arhitectii inselaciunii de Juri Lina

Anunțuri

2 responses to “Arhitectii inselaciunii

  1. Unde mai găsim această carte de excepţie?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s