Atentie rusii se pregatesc de razboi!

Serviciul secret Suedia: rusii se pregatesc de ATAC iminent

Activitatile de spionaj rusesti au crescut de 20 de ori!

 • Spionaj clasic, prin recrutarea masiva de agenti si dez-informatori (bloggeri, jurnalisti, politicieni, agenti inamici). Recrutorii rusi arunca cu bani in stanga si-n dreapta!
 • Spionaj electronic, prin submarinele din Marea Nordului. Acestea sunt avangarda submarinelor de atac, carora le furnizeaza tinte precise, pentru rachetele nucleare.

Wilhelm Unge, analistul sef al serviciului de contrainformatii suedez Sapo:

“nu incepi asemenea activitati, daca nu ai de gand sa pornesti efectiv un atac in curand”

http://www.independent.co.uk/news/world/europe/russias-preparations-for-war-on-sweden-lead-to-security-service-concerns-9246749.html.

Doua fronturi, nu unul singur!

Suedezii afirma ca rusii se pregatesc sa atace pe doua fronturi:

 1. Frontul Nord. Tinte: tarile baltice, Finlanda, Suedia, Norvegia. Adversari principali: Marea Britanie si Polonia.
 2. Frontul Sud. Tinte: Ucraina, Moldova, Romania, Bulgaria, Ungaria, Cehia si Slovacia. Adversari principali: SUA, Turcia.

 

Planul este de fapt o copie a celui folosit de Stalin in A Doilea Razboi Mondial (creatie a maresalului Jukov). In caz de succes, Rusia va cuceri in 48 de ore, intreaga Europa de Est si de Nord si va bate la portile Germaniei si Marii Britanii.

Adica va recupera tot ce a pierdut Uniunea Sovietica – si mai mult decat atat.

Putin se pregateste de ani de zile!

E o prostie sa crezi ca Putin s-a hotarat peste noapte! Pregatirile militare pentru un asemenea atac dureaza de cel putin 2 ani de zile. Ceea ce inseamna ca au inceput in 2012.

Iar pregatirile informative si de propaganda (crearea de retele de agenti secreti, cumpararea de politicieni, ziaristi, influenceri) sunt evident mult mai vechi – probabil din…2008.

Deci cand Rusia a vazut primele semne ale crizei economice, si-a dat seama ca aceasta se va adanci si ca puterea economica a SUA si UE va scadea. Pe cand, in Romania, toti ziceau superficial ca “nici o problema, criza va trece pana la toamna si oricum pe noi nu ne va atinge”, rusii si-au dat seama imediat de semnificatiile ei. Si de ceea ce reprezinta.

Ocazia perfecta pentru refacerea Imperiului!

articol scris de Mihai Giurgea

http://capitalismpepaine.com/2014/04/24/serviciul-secret-suedia-rusii-se-pregatesc-de-atac-iminent/

===================

comentariul meu

Si uite cum nu mai pare imposibile unele profetii mai putin cunoscute pe care eu le-am pus pe blogul meu dupa ce am scotocit internetul si le-am tradus din limba greaca asa cum am putut si eu.

Al 3-lea Război Mondial se va face în 7 etape consecutive – conflictele vor avansa treptat

wpid-clopote-clopotul.jpg
Dumnezeu al iubirii ne avertizează cu privire la suferințele viitoare, dar noi suntem indiferenți din cauza necredintei. Daca rămânem nepocăiti  nu vom avea nici o scuză atunci când  evenimentele vor erupe ca un al doilea potop.
Să fim atenți și să ne pocăim acum, pentru că dacă încep nenorocirile poate va fi prea târziu. Sunt unele dintre profeții pe care ar trebui să fie predicate  în mod constant, dar, din păcate, din cauza indiferenței și neîncrederi tacem …

Aici sunt cuvintele unui parinte grec actual rostite in septembrie 2007

Vom vedea daca se confirma cele spuse de el atunci.A dorit sa-si pastreze anonimatul iar proba adevarului se va face in timpul scurt care a ramas pana la indeplinirea celor spuse.
Al 3-lea Război Mondial se va face în 7 etape consecutive – conflictele vor avansa treptat.
Fiecare parte va fi mai înverșunata datorita războielor din trecut și va implica mai multe națiuni, în timp ce vor exista si intervale de pace. Oameni ale căror țări sunt în război se vor ruga la Dumnezeu, dar nu vor fi ascultati. Oamenii care vor trăi în țări non-beligerante nu vor sintetiza aceste calamități petrecute la vecinii lor insa vor cere război și distrugere pentru a se răzbuna pe vrăjmașii lor. Război în cele din urmă se va răspândi treptat în întreaga lume. Ruine, distrugere, foamete, mizerie, revoluție, jafuri și boala va domina lumea.
Primul război a fost  între Rusia și Georgia.
Rusia, mai târziu va accepta o altă provocare – un atac din Georgia și  Rusia  va distruge complet aceasta tara. Din păcate, pierderile populației civile din Georgia vor fi terifiante.Rușii vor interveni pentru ucrainieni in conflictul cu Georgia in care americani vor crea multe provocări intense împotriva lor. Turcia va permite apoi navelor si aeronavelor americane pentru a trece prin Strâmtoarea Dardanele și spațiul aerian național pentru a lovi pe ruși. Apoi, va începe numărătoarea inversă până la distrugerea turcilor. Rușii se vor înțelege foarte bine cu ucraineni și vor fi primiti cu entuziasm în orașe. Mai presus de Ucraina sunt interesele  pentru Marea Neagra si  se vor lupta pentru prima dată armatele  americane și ruse insa rușii ii vor copleși. În Turcia se va impune dictatura și kurzi vor fi foarte rebeli. Va urma criza economice globala, încetarea de plăți, prăbușirea unei economii după alta, revoltele populare din întreaga lume cerintele economice si refuzul europenilor pentru recrutare.
  Va fi un atac al Americii și Israelului împotriva Iranului
.Dar războiul va izbucni si în vecinătatea noastră.
Albanezi, croați, musulmani bosniaci, puțini americani și NATO, față de Rusia și Serbia (ortodoxă). Guvernul din Grecia va cadea și vor fi noi alegeri. In acest context junta care va conduce Turcia ne va ataca, dar rușii se vor muta rapid spre sud, cât mai repede posibil  pentru a preveni ca NATO sa-i vina in ajutor Turciei. Turcia va fi lovita cu ferocitate și distrusa complet. Anterior rușii au invadat Georgia, Ucraina, Armenia și Azerbaidjan si au expulzat trupele americane. Vor fi invadate și cucerite pe rand la Nord toate țările nordice Finlanda, Norvegia, Suedia pentru că în timp ce acestea aparent  păstrau o poziție neutră, au planificat cu mare succes in tarile lor o mare prigoana împotriva populației civile ruse. Dezastru care-l vor avea de suferit va soca intreaga omenire. Apoi, rușii vor invada Polonia, Republica Cehă, Slovacia, România și Republica Moldova. Popoarele statelor ortodoxe din Balcani (sârbi și români, dar bulgarii) se vor ridica să răstoarne guvernele lor (care ii transformase in sclavi), aliindu-se cu rușii.
Apoi, rușii vor merge în jos spre Sud pentru a ajuta aliații lor, în special arabii și iranienii care vor fi atacați de americani. Americanii vor cuceri o fasie din coasta Iranului după lupte grele, dar nu vor fi capabili să se deplaseze în interiorul țării, din cauza rezistenței foarte mari a persanilor. Rușii vor matura peste Persia(Iran) și distruge forțele SUA-NATO. Apoi vor invada Irakul, Siria, Iordania, Liban, Kuweit, și în cele din urmă vor ajunge  în Israel. Atunci va fi prima încercare de a se folosi arme nucleare din SUA și Israel, dar se vor neutraliza de catre rușii care vor intrerupe alimentarea cu energie și comunicații la nivel mondial. Apoi vor merge in Egipt si ocupa Canalul Suez. În timpul marșului  rușilor catre Egipt, vor alimenta trupele lor din aer și de pe pământ vor folosi spațiul grec foarte rapid fara sa provoace daune Greciei. Vor avea capacitate sa poate muta trupele si volum mare de tehnica într-un timp scurt si va fi un avantaj strategic asupra rivalilor lor. Apoi se vor întoarce în Balcani pentru a ajuta pe sârbi, care au fost atacati de NATO , de țările musulmane și catolice din Balcani și vor câștiga.
  Ce-i  va slabi pe rușii si duce la redistribuiri de trupe, este trădare din partea Chinei. Deși inițial au fost aliati, chinezii se vor intoarce împotriva rusilor pentru ca nu fost  niciodată de acord cu posesia Siberiei de catre rusi,China va permite trupelor inamice pentru a lovi pe ruși din spate.
Rușii se vor plia în Tracia de Est și țările opuse din Asia Mică. Occidentalii vor debarca în Albania (3.000.000 de militari)  Dar, din cauza pagubelor importante care vor fi in rețeaua de drumuri vor canaliza cea mai mare parte a forțelor NATO  sa treaca prin Grecia, Via Egnatia. Acest lucru se va face  din cauza rețelei de drumuri din Grecia care a suferit pagube minore Grecia find neutră iar rușii nu au atacat o tara neutra si prietena. Occidentalii nu ii vor avea la inima pe greci, deoarece ei nu au luptat împotriva rușilor nici nu au suferit astfel de devastari și pierderi precum au fost in tarile lor. Vai  de greci, care vor cădea în mâinile lor. Vor întreba fiecare agricultor și păstor dacă trupele lor sunt aproape sau departe de oraș și ii vor tortura până la moarte (” Vor întreba dacă e departe orașul… nu spune-ti adevărul, pentru că  va vor abuza-Sf Cosma Etolia-).. Trupele se vor abate de la cursul și vor ataca orașe.Abuzurile din Cruciadele papale se vor repeta. Casele vor fi jefuite, femeile de toate varstele vor violate cetățeni nevinovați, bisericile vor fi arse și răul va fi continuă, deoarece unitățile militare vor urma una după alta. Singura salvare ar fi să fugă în munți și păduri  O parte din trupele NATO vor fi canalizate prin Tesalia. Distrugere teribila ii aștepta pe locuitori din împrejurimi. Satele din câmpia vor fi distruse, deoarece acestea nu au nici o acoperire naturale va scăpa doar satele de la poalele Muntelui Olimp și Kisavos   In satele din apropierea drumurilor cei mai mulți vor fugi .Satele din câmpie vor suferi mari distrugeri în timp ce pe muntele Kissavos oameni simpli vor dormi si  trezi linistiti afara de cei din casele cele mari. Stancile și gropile vor fi pline de oameni -(Sf.Cosma Etolianul). Forțele militare a noilor Cruciati din Tesalia și Egnatia se vor uni în afara orașului pierderile lor vor fi grele și devastatoare la zidurile de Constantiopolelui (rușii vor preda cetatea la greci) Locuitorii din orasele Bougazi ,Krapsi și Musina nu vor suferi pagube atunci cand vor  trece numeroasele trupe in drum spre  Constantinopole.Acesta armata nu va ajunge in oraș, la mijlocul drumului vor afla că războiul sa terminat.In oras (Constantinopole)  va curge  atât de mult sânge incat va trece de gleznele unui vitel-(St. Cosma Etolianul-).

=======================

 Un  război nuclear de 3 zile va urma evenimentelor de mai sus . Sf. Haralambie , Nebun pentru Hristos a proorocit cu privire la al treilea război mondial , că Rusia va deveni timp de 5.5 luni o superputere in lume , dar în cele din urmă va fi învinsa de către americani  care cu greu vor găsi mâinile pentru a aplauda victoria . În esență, nu va fi nici un câștigător iar intreg pământul va fi transformat într-un vast cimitir . Așa cum a spus bătrânul  America va fi si ea complet distrusa, iar 90% din cetățenii ei vor fi pedepsiti  cu moartea ( căderea curvei babiloniene din Apocalipsa )

Pentru atacul Turciei pe mare a declarat următoarele: turcii au un plan pentru a  intra si ocupa unele insule grecești . Acestia vor folosi musulmani  imigranții  din țara noastră le vor furniza echipamente militare și de  operațiuni de sabotaj poduri , drumuri , incendieri , distrugeri de apeducte ( posibil de contaminare a apei potabile ) etc .. În cele din urmă ei vor încerca surpriza finala. Va trimite trupele pe nave și vor fi direcționate pentru a debarca din Kavala la Atena , și  vor ataca și în Cipru , unde vor fi date lupte înverșunate insa nu vor fi pierderi grele în armată și populația civilă . Va ajunge la o distanta de la scopul lor doar de 6 mile marine de la coastă (‘ Examilia care a proorocit Sfântul Kosmas Etolianul ) , dar din cauza metodei rapide de venire a rușilor vor fi nevoiți să-și retragă toate forțele lor  să-și apere patria lor. Apoi, forțele greco – cipriot vor prelua teritoriile ocupate . Din păcate, evenimentele vor produce si o purificare etnică .

► Pentru criza economică , a declarat următoarele : Se recomandă ca toată lumea să aibă grijă de cele necesare pentru familiile lor. Criza are radacini , încercând să semene disperare și panică . Oamenii vor pierde depozitele lor și vor pierde locul de muncă . După un val de criză în primele zile , se pare că totul este sub control . Dar apoi criza va lovi mai tare și fără milă. Plățile de împrumut va crește de zece ori peste noapte . Oamenii vor comite suicid , magazine și bănci jefuite și incendiate , economia s-ar prăbuși se va impune taxe fără precedent , chiar și la animale domestice ( ” Ai pus un impozit pe puii de găină și ferestre . ” , ” Vor da bani cu sacul , dar nu vor avea șansa de ai obține înapoi . ” – Sf Cosma Etolianul – ) . Războiul care se apropie le va anula pe toate .

 

Reclame

22 responses to “Atentie rusii se pregatesc de razboi!

 1. Hristos a Inviat!
  ..una sunt profetiile Sfintilor, alta ‘profetiile’ unui iepure al serviciilor secrete precum M Giurgea..psihopatul asta abereaza din plin sustinut de alti psihopati bine ingrasati de propaganda virulent anti-ortodoxa. via Nuland & McCain..

 2. ps
  tot cretinul asta sinistru, indeamna instiga public la uciderea ortodocsilor in piete..ar fi caz penal daca nu ar avea in spate pe ‘baieti’..

 3. Kosk, fara suparare dar debitezi numai prostii.
  De unde pana unde M Giurgea sa aiba seviciile secrete in spate?
  Care este logica?
  Serviciile secrete care chipurile se afla in gradina presedintiei/palatului Victoria isi schimba BRUSC directia si semneaza de sustinere pt un om care face TOT ce poate pt a contracara actele hotilor care ne conduc?..
  De cand serviciile secrete ale unui stat sprijina actiuni care sunt indreptate CLAR impotriva statului pe care aceste servici secrete il protejeaza?..

  Propaganda anti-ortodoxa via Nuland si McCain? HAHAHAHA!!! De unde pana unde?
  Tu ai impresia ca singura ocupatie a astora este religia ortodoxa? Scuze, dar esti placut paranoic.
  Au trecut acele timpuri in care un dumnezeu era mai tare decat altul, cand o religie era cea „adevarata” iar celelalte erau minciuni sau erezii.
  Daca nu ai aflat inca, credinta ii uneste pe oameni, iar religia ii dezbina.

  Nu te supara, dar sa stii ca o mare parte a necazurilor pe care le resimtim zi de zi in Romania se datoreste unei gandiri habotnice care se rezuma la „ortodoxia este cea dintai si cea mai cea religie” si „doamne ajuta/da doamne/”.
  Adu-ti aminte de „creatorul iti da, dar nu iti baga-n plasa” si de „iubeste-ti aproapele” si incearca sa traiesti ca atare.

 4. 1.schema e asta, Bogdanel: se ia un dobitoc oarecare cu idei putine si fixe dar cu vederi de preferinta simplist-radicale (modellul Goebbels) de genul ‘ moarte comunistilor(?) moarte ‘asistatilor (?), liste negre, China ie buna, rusii ie rai, moarte lui Pimen, e vremea cutitului’, etc etc se plimba pe la posturile basiste (gen b1) sau pe internet..pentru a testa unui anume ‘public tinta’, in speta ‘reactia’ unor fraieri ca tine..si din astia sunteti multi ca hidrogenu prin Romania( no offence..)..
  2. nu are sens sa-ti dezvolt despre ‘exceptionalismul’ amerloc promovat de McCain&co si viitorul razboi pe liniile cultural/religioase (Huntington)..din perspectiva unui ‘habotnic’ ortodox. nu ai discernamantul necesar inca..

  • Raspuns tipic pt o persoana care nu verde mai departe de varful propriului nas sau de propriile preconceptii/idei fixe:
   lipsa unor argumente palpabile si a raspunsurilor la intrebarile adresate, propagarea unor „adevaruri” reciclate, etichetari pe teme religioase si nu in ultimul rand promovarea unor idei placut false despre cine pe cine sprijina sau cat de puternici/slabi sunt unii.
   Pe ce iti bazezi aceste afirmatii?
   Pe „se stie”? Sau pe „am citit pe net”?
   Habotnicule ortodox, s-ar putea sa te lovesti atunci cand iti dai cu parerea atat de sigur pe tine si fara nici cea mai mica urma de a incerca macar sa accepti ca s-ar putea sa existe si alte scenarii MULT mai posibile.
   In loc de final: McCain are CE sa promoveze, respectiv exceptionalismul american. TU/NOI cu ce avem a ne lauda? Cu stramosi? Cam nasol…
   Razboi pe linie cultural/religioasa?
   Poate ar fi cazul sa fie si asa ceva, pt ca umanitatea sa isi aminteasca ca, in cazul in care exista o divinitate, ea este UNA, indiferent de numele pe care i-l dau oamenii.

 5. ps
  1.apropo ce mai stii de ‘paramilitarii lu Vlad Tepes’? aveti grija sa nu va dezerteze ‘el comandante’ inainte de ‘invazia rusa’.
  2 ipotetica ‘invazie’ .sper sa fie spre sud spre bosfor, sa crape spurcaciuna asta masonica (mUE) dar sint sceptic..rusii chiar sustinuti de restul ortodocsilor (greci, romani, sarbi) acum sunt prea slabi (logistic/militar) pt a incerca o ‘aventura’..

 6. ‘cu stramosi? cam nasol..’ ..esti arhetipul ‘romanului’ manelizat, halitor de telenovele, si si coji de seminte in tinti, pe tzava din spatele blocului. tampit de tembelizor, ‘istorii alternative’ si black propaganda. dar vocal. in caz de..urmeaza exemplu sefului tau si du-te fratzica!. ai sansa sa aplici pe un post de paznic. in ‘cartierul rosu’ din Amsterdam..

  • Foarte interesant modul absolut „ortodox” si „crestinesc” de a raspunde: jigniri inutile, etichetari si amenintari, care probabil la un loc nu denota altceva decat iubire, respect, toleranta si alte asemenea valori umane.
   De foarte mult timp ma intreb CUM de religia reuseste sa aiba un asemenea efect asupra oamenilor?..
   Stimabile kosk, nu vad unde te-ai simtit atacat/jignit ca sa raspunzi astfel.
   Expresia „habotnic ortodox” poate? Cu scuzele de rigoare, dar nu ar trebui sa te consideri jignit, si asta din simplul motiv ca „habotnic” inseamna „(Persoană) care respectă cu scrupulozitate exagerată prescripțiile religiei; bigot. – Din rus. habadnik”.
   Iti multumesc pentru toate epitetele si recomadarile alese, la fel si pt fineturile din ultimul mesaj.
   Intotdeauna am apreciat o discutie bazata pe argumente valabile, exemple concrete si formulari ce dovedesc eruditia interlocutorului.
   Ah, si inca ceva: trebuie ca aceasta ortodoxie sa aibe niste standarde de exceptie pentru a accepta in mijlocul ei persoane ca tine, care nu fac altceva decat sa promoveze aceste incontestabile valori crestinesti, asa-i?

   • stai bre linistit,nu te agita.. bea un ceai de musetzel, eu, chiar utilizez in limbaj elegant si civilizat versus grohaielile folosite de tac-tu Giurgea si acolitii, sau pe forumurile de ‘presa’ de catre unii ‘romani’ (gen ‘sa-i spargem’ ori ‘sa le tragem un glont in ceafa’ ori ‘e vremea cutitului’)..etc.

 7. erata
  ‘intre dinti’..din neatentie, scuza-ma..nu am timp acum de tine. poate altadata. sa-ti toc marunt replicile ‘inteligente’..

 8. inca o directa: ai grija Bogdanele, aici ‘joci’ in deplasare pe un blog Orodox nu esti ‘acasa’ la tac-tu Giurgea, pe aratura..deja esti plin de vanatai cu dintii sparti si ochii scosi..

 9. Kosk, observ ca functionezi pe reteta traditionala a celor cu frica de dzeu: „n-avea sabie…si-njura”.
  Dar si asta e un mod de a te face observat, chiar daca nu si apreciat.
  Si-nca ceva: „versus” nu poate fi folosit asa cum ai facut-o tu mai sus, deoarece inseamna „impotriva”. Poate vroiai sa zici „fata de”.;)
  Astept cu interes sa iti faci timp pt a-mi toca replicile inteligente.

 10. am pus nteligente in ghilimele, de regula imi aleg cu grija tinte inteligente (fara ghilimele) da’ tu nu esti in categoria asta. doar un mic (neo)bezbojnic cu pretentii. dar care nu stie sa diferentieze o transfocare de un traveling.. :mrgreen:

 11. Bogdan frate acest giurgea nu este altceva decat o ”sluga credincioasa,, a sistemului si care din pacate multi pun botul, iar daca cumva esti bagat intr-o secta , cauta si fa bine si te debaraseaza de catre acestia, caci nu au nimic in comun cu pocaiala, sunt lupi in blana de oaie, Dumnezeu a lasat o singura credinta ci nu mai multe, restul sunt facaturi ordinare de catre oameni

  • Mihai frate, in cazul in care afirmatia despre Dl Giurgea nu este sustinuta de argumente, ea este invalida.
   Personajele care critica „investitiile” in catedrala neamului, in asistati sociali si alte asemenea.nu au fost niciodata apreciate, ci din contra, hulite.
   Iar in cazul in care pana acum nu ati reusit sa pricepeti, aceasta „sluga credincioada a sistemului” condamna sistemul si propune variante care sa ajute la imbunatatirea traiului FIECARUI CETATEAN!!
   Cat despre apartenenta mea la o secta sau alta: nu apartin niciunui cult.
   Sunt un cetatean al planetei care crede in bun simt, etica, umanitate, toleranta, respect reciproc si alte asemenea „ineptii” greu de acceptat pt cei care inca sustin cu tarie „adevaruri” ale evului mediu.
   Pt cultura mea generala, CARE este acea credinta lasata de dzeu? singura si cea adevarata, fata de care celelalte sunt facaturi ordinare?..
   Ortodoxismul cumva?..

 12. ‘captain planet’, pt ‘cultura’ ta generala, aia de wikipedist, da..

  • Pot sa intreb si DE CE afirmati asta?
   Oricine poate spune acelasi lucru cu exact aceeasi cantitate de dreptate.
   Sau poate ca acest dzeu v-a si confirmat? In scris ma gandesc, cu stampila si parafa?..
   De ce anume va deranjeaza existenta altor religii? Care este minusul pe care il simtiti in viata dvs?
   Ca oameni cu frica acestui dzeu, ca persoane care asculta poruncile si urmeaza cu sfintenie cuvintele bibliei, nu credeti ca tocmai prin atacurile si lipsa tolerantei reusiti sa contraziceti exact esenta celor propovaduite?
   Cam nasol cand un ateu ajunge sa va spuna „cel care este fara de pacat sa arunce primul piatra”..

 13. ..pot sa intreb DE CE sa stricam orzul pe gaste? cam nasol de priceput de catre un ‘ateu’ nu merita osteneala..get a life amice…

  • De ce ai impresia ca strici orzul pe gaste?
   As zice ca o discutie nu strica nimanui. Si-n plus de asta, de unde ar putea cere un ateu niste raspunsuri decat de la un teist?
   Refuzi/ati o discutie doar din cauza ca nu facem parte din acelasi grup religios?
   Asta denota niste „calitati” care nu fac onoare nimanui.
   Nu cumva comunicarea este calea potrivita pt mai multa intelegere?
   S-ar putea sa ne asemanam mai mult decat crezi si singura chestie care ne „desparte” sa fie credinta in ceva, in altceva sau lipsa acesteia.
   Nu inseamna ca daca nu impartim aceleasi pareri si valori ar trebui sa ne anihilam reciproc.
   Nu de alta, dar acest lucru se traduce prin fundamentalism, extremism si alte d-astea.

 14. LOL, pt ca am ‘experienta’ cu atei reductionisti in cele 3 cincinale de cand ‘bantui’ pe net. d’aia.

  • Am inteles: din punctul tau de vedere TOTI sunt/em o apa si-un pamant, respectivi niste ignoranti, spumisti murdari, scara de jos a „creatiei” samd.
   Asta doar daca nu cumva suntem ortodocsi si deci AUTOMAT meritam atentia ta.
   Si ca sa ai o scuza te autoevaluezi ca fiind „deasupra” tuturor, iti tragi o eticheta de „cel mai”, ii trimiti pe restul la coada vacii si…gata treaba.
   Frumos, crestineste, asa cum scrie la manual.
   Stimabile, nu pot decat sa iti multumesc pt aceasta discutie luminata, in urma careia nu am reusit decat sa imi confirm a nu stiu cata oara ca Goya avea mare dreptate: „somnul ratiunii naste monstri”.
   Numai de bine!

 15. ps
  si pt ca m-am saturat si scarbit de tsunami-ul ignorantei venit pe ‘spuma murdara a revolutiei’ pe net. sa dau explicatii(again & again..) unor surzi la argumente e peste puterile mele ,ca surdu’n clopot. si gata punct disputei. ai castigat.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s