Despre armata rusa si razboiul groaznic ce va urma

 

Analiştii militari se întreabă deja dacă nu cumva vom asista la un al treilea Război Mondial

 

Analiştii militari se întreabă deja dacă nu cumva vom asista la un al treilea Război Mondial, în timp ce specialiştii de la therichest.com au făcut deja un top al ţărilor care ar putea câştiga un asemenea conflict.

Şi se întreabă cât ar putea să dureze acum un război de acest gen, când exista arme mult mai evoluate, în special cele nucleare, care ar rezolva un conflict în minute, ore, zile sau lunI?

Au realizat un TOP 5 şi, evident, Rusia se află pe podium, chiar dacă pe ultimul loc. Pentru departajare, s-au axat pe numărul de soldaţi şi de nave militare şi aeriene, bani investiţi şi numărul de teste nucleare desfăşurate.

Federaţia Rusă se bazează pe 3.250.000 de mlitari, cheltuind 90,7 miliarde dolari în 2013 pe dotări şi personal, adică 4,4 % din PIB-ul Rusiei.

Are 1.900 de avioane de luptă şi 1.655 de elicoptere de atac! Au desfăşurat 4.502 exerciţii milirae nucleare.

Rusia a devenit, astfel, al treilea cel mai mare cheltuitor pe elemente de apărare din lume, tendinţa la nivel mondial fiind acum în creştere, pentru prima dată în cinci ani, depăşind chiar şi Marea Britanie.

Pentru următorii trei ani, tendinţa este ca Armata Rusă să crească cheltuilelile cu 44%, urmărind o revitalizare în domeniu, investind în echipamente militare şi în formarea şi instruirea militarilor săi.

Rusia este deja a doua mare forţă maritimă şi aeriană din lume şi al doilea cel mai mare arsenal nuclear aşa că , fără îndoială, vrea să rămână o putere militară majoră pentru mult timp.

În ceea ce priveşte celelalte patru state care ar putea câştiga un eventual al treilea Război Mondial, acestea sunt Marea Britanie, India, Statele Unite şi China.

LOCUL 5 – MAREA BRITANIE: Specialiştilor militari le-a fost greu să se decidă dacă Franţa, Germania, Japonia sau Marea Britanie ar putea avea şanse mai bune în această competiţie virtuală, în vederea câştigării unui eventual al treilea Război Mondial.

Doar că Marea Britanie este în continuare a doua mare putere militară occidentală în acest moment (deşi unii ar putea argumenta pentru Franţa) , iar cheltuielile lor militare i-au clasat pe locul al patrulea, la nivel mondial, în 2013. A cheltuit 60,8 miliarde dolari în 2013, adică 2,5 % din PIB!

În plus, Marea Britanie este pe cale de a deveni cea mai mare economie din Europa de Vest, întrecând chiar Germania, până în 2030.

Are 387.570 de soldaţi, 222 avioane de luptă şi 153 de elicoptere de atac, cu 225 de exerciţii nucleare.

LOCUL 4 – INDIA: 4.768.407 militari, 1080 de avioane de luptă şi 140 de elicoptere de atac. Aproximativ 100 de teste nucleare. A cehltuit 46,1 miliarde dolari în 2013, adică 2,5 % din PIB!

Deşi nu toate forţele ale militare sunt active în prezent, India deţine al doilea cel mai mare număr de trupe din întreaga lume, având şi multe grupuri masive paramilitare care ar putea susţine potenţial armata indiană în caz de conflict global.

Cheltuielile militare curente clasează India doar pe locul opt, la nivel mondial, dar, cu toate acestea, fosta colonie britanică devine un candidat promiţător pentru o viitoare supremaţia militară, chiar mai tare decât strămoşul său colonial.

LOCUL 3 – RUSIA, dar am vorbit mai sus despre această forţă militară;

LOCUL 2 – SUA: 682 de miliarde de dolari cheltuite în 2013, adică 4,4 % din PIB. 2.291.910 de militari, 3.318 de avioane de luptă şi 6.417 de elicoptere de atac. Aproximativ 1654 de exerciţii militare nucleare desfăşurate.

Armata americană deţine cele mai noi şi bune echipamente militare şi cele mai avansate tehnologii în domeniu.

Are militari bine instruiţi şi o puternică flota aeriană, dar şi maritimă şi un arsenal nuclear înfricoşător.

LOCUL 1 – CHINA: 166 de miliarde de dolari cheltuite în 2013, adică 2 % din PIB. 7.054.000 militari şi 1.500 de avioane de luptă. A efectuat 240 de teste nucleare.

Creşterea economică a Chinei de la sfârşitul anilor ’70 a fost tot, fără precedent, a impresionat pe toată lumea.

În ciuda faptului că ţara are probleme sociale grave şi mari probleme de mediu, autorităţile chineze au demonstrat o capacitate admirabilă de a face reformă economică şi socială.

La fel s-a întâmplat şi cu armata acestei ţări. Este una dezvoltată, solidă şi competitivă, iar supremaţia militară este puternică, în special în Asia

sursa

.http://www.apropo.ro

=======================================================

Rusia a scos la demonstraţie primul său avion ce nu poate fi depistat de radare

Rusia a scos la demonstraţie primul său avion ce nu poate fi depistat de radare, Suhoi T-50, o alternativă mai ieftină la modelul american F-22 Raptor, relatează BBC, potrivit Mediafax.

Avionul supersonic Suhoi T-50 a fost prezentat publicului la un spectacol aerian, MAKS 2011, care a avut loc în apropiere de Moscova.

Aparatul a fost dezvoltat împreună cu India şi seamănă ca design cu avionul american, permiţând în acelaşi timp manevre imposibile vechilor modele de avioane ruseşti.

Rusia intenţionează să construiască până la 1.000 de avioane “invizibile” în următoarele decenii, din care India – cel mai mare client al Moscovei în domeniul armamentului – va cumpăra în jur de o cincime, iar alte 200 de aparate vor dota forţele armate ruse, înlocuind avionul de luptă SU-27. În orice caz, producţia în serie nu va începe înainte de 2015.Dezvoltarea proiectului în tandem cu India a fost decisă în timpul vizitei făcute de preşedintele Dmitri Medvedev la New Delhi în decembrie 2010.

Programat iniţial pentru 2007, zborul experimental cu T-50 a fost amânat în mod repetat din cauza unor probleme tehnice. În cele din urmă, avionul a fost testat în secret, pentru prima dată, în ianuarie anul trecut.

T-50 are capacitatea de a zbura pe orice vreme, poate decola de pe o pistă de doar 300-400 de metri, poate fi realimentat în zbor şi poate ataca simultan ţinte aeriene şi terestre. Totuşi, unii analişti au spus că avionul nu va reprezenta un mare pas înainte.

Presa rusă de stat a relatat anul trecut că pentru dezvoltarea avionului au fost alocate până la 10 miliarde de dolari, dar noul aparat nu va costa totuşi mai mult de 100 de milioane de dolari.

Prototipul american Raptor a fost dezvăluit cu mai bine de două decenii în urmă şi costă 140 de milioane de dolari bucata.

Sursa: RL

=========================================

 Rusia testează arma care poate transforma oamenii în zombie

Președintele Vladimir Putin a confirmat că Rusia testează arme psihotronice care pot transforma oamenii în zombie, scrie Herald Sun.

Armele futuristice, care atacă sistemul nervos central, ar putea fi folosite împotriva dușmanilor țării, sau chiar a dizidenților săi, și ar putea fi gata în câțiva ani.

Putin descrie armele, care folosesc radiațiile electromagnetice, ca fiind instrumente noi în atingerea unor scopuri politice și strategice.

Planurile pentru folosirea acestor arme au fost anunțate de ministrul rus al Apărării, Anatoli Serdyukov.

Deși această tehnologie este cunoscută de mai mult timp, Serdyukov spune că dispozitivele au fost testate pentru controlul mulțumilor, iar când au fost îndreptate spre o anumită persoană, temperatura corporală a acesteia a crescut brusc, ca și când ar fi fost “pusă într-un cuptor cu microunde”.

Undele electromagnetice afectează creierul, stările psihice și pot transmite comenzi sau sugestii direct în mintea unei persoane.

==========================================

Rusia a creat super arme electromagnetice

Rusia a creat super arme electomagnetice şi este pregătită pentru ce poate fi mai rău, în cazul unui conflict major la nivel mondial, dacă acesta ar izbucni chiar mâine. Strategii ruşi în apărare se bazează pe arme de înaltă tehnologie. De altfel, aproape toate marile puteri ale planetei desfăşoară activităţi secrete de cercetare în acest domeniu, nu mai este o noutate. Recent, oamenii de ştiinţă ruşi au pus la punct un generator cu o capacitate care este comparabilă cu cea a unei unităţi nucleare, de miliarde de waţi. Un adevărat progres ştiinţific, dar care nu va fi util numai pentru industria de apărare. Acest dispozitiv are un impuls foarte scurt şi este foarte compact. Niciodată, un dispozitiv atât de mic, care poate să stea pe un birou, de pildă, nu a putut să genereze impulsuri magnetice de o capacitate care ar putea fi comparabilă cu o enormă centrală hidraulică. Este mai puternic de zece ori de cât orice dispozitiv similar care s-ar putea găsi în lume, afirmă specialiştii ruşi de la Academia de Ştiinţe din Rusia. Iar el, ar putea fi folosit practic oriunde ! Invenţia va permite specialiştilor crearea de telescoape radar şi de radare de nouă generaţie, susţine Pravda, grupuri de rachete, ceea ce va interesa cu siguranţă ministerul Apărării din Rusia. Dar noile produse vor fi de asemenea folosite pentru a verifica stabilitatea energetică a marilor obiecte şi a sistemelor. Aparatul este capabil de a imita fulgerele fenomenale sau chiar o explozie nucleară. Este imposibil de a fotografia sau de a filma noua acţiune în generator, căci acesta anihilează imediat toate aparatele electronice, făcându-le inutile. Cercetarea care a condus la realizarea acestui dispozitiv uimitor poate fi folosită însă cel mai mult în dezvoltarea armelor electromagnetice ! Evident că nimeni nu a studiat până acum efectele biologice pe care le-ar putea avea aceste impulsuri extraordinare, dar se ştie că « ele pot afecta echipamentul electronic din apropiere, calculatoarele sau telefoanele mobile şi că trebuie să fie controlate de radiaţii », a spus Mihail Yalandin, un specialist principal de la Institutul de Electrofizică.==================================================

Cosmospheres: Farfurii zburatoare rusesti

În timpul Războiul Rece, atât americanii cât şi ruşii au dezvoltat diverse tehnologii de luptă. Chiar dacă analele istoriei susţin că SUA ar fi dominat indiscutabil această luptă spre cucerirea spaţiului, Rusia deţinea tehnologii impresionante de luptă.

Încă din anul 1977, ruşii au pus bazele unui program special, denumit Star Wars, care consta într-o triadă spatială construită în jurul unui fascicul încărcat cu particule cu neutroni. Tot în același an ruşii au lansat primii sateliți cosmici denumiţi “Cosmos Interceptors” armaţi cu fascicule de neutroni. Un an mai târziu, aceşti sateliţi ajunseseră la performanţa să distrugă toţi sateliţii americani spioni şi de avertizare.

Dosarele secrete ruseşti susţin că laserul a mai fost utilizat şi pentru a şterge o bază secretă americană de pe Lună, pe statusul operațional Copernicus Crater. Apoi ruşii şi-au desfășurat propriile lor baze. Acesta a fost al doilea picior al triadei de cucerire a spațiului.

. Se spune că ele utilizau electronavigația şi erau alimentate cu reactor nuclear. Navele circulau în poziţie orizontală şi erau imposibile de detectat cu radarul, datorită acoperirii lor cu un material stealth. Erau dotate cu arme cu particule gamă de constatare psiho-energetica. De asemenea echipamentul de pe “Cosmospheres” putea să bruieze până şi creierul.

La începutul anul 1978 s-a petrecut o stranie erupţie de bombe aeriene de-a lungul coastei Statelor Unite şi nu numai. Autorităţile nu au avut nicio explicaţie cu privire la această întâmplare lăsând un mare semn de întrebare în sânul mass-media, cât şi al opiniei publice. Exploziile misterioase nu au putut fi identificate cu niciun avion supersonic sau cu o navă spaţial americană. Explicaţia a venit atunci când dosarele secrete ruseşti au fost făcute publice.

Un atac nuclear iniţiat de SUA împotriva Rusiei a fost comandat cu 82 de avioane secrete. “Avioanele submarin”, aşa cum erau ele denumite, s-au strecurat pe sub apă, apoi au zburat la nivelul vârfurilor copacilor. Destinația lor era Marea Caspică şi Norvegia. Ordinele erau clare, odată ajunse la destinaţie trebuiau să aştepte zorii zilei pentru a-şi continua misiunea. Apoi când venea seara trebuiau să-şi atingă ţinta. Avioanele submarin  se aflau suficient într-o apă suficient de adâncă ca să fie vizibile radarului şi totuşi nu puteau să fie detectate nici de sonar. Ruşii, cu ajutorul Cosmopheres au reuşit să le identifice şi prin metode de dezinformare au reuşit să le atragă într-o capcană.

Chiar la miezul nopţii Cosmopheres au început să tragă cu armele încărcate cu fascicul. Erau 10 avioane submarin în Marea Alba şi pe rând au dispărut într-un şuvoi de abur. Armele ruseşti puteau să dezintegreze materia, iar avioanele dispăreau pur şi simplu fără ca nimeni să ştie. La capătul Marii Caspice se aflau alte 19 asemenea avioane care şi-au găsit sfârşitul subit. Astfel, putem spune că ruşii au reuşit să stopeze un holocaust nuclear, pentru că altfel războiul odată declanşat nu putea decât să provoace un şir de explozii nucleare.

===========================================================

PROFETIE

Un preot în vârstă, care a dorit să rămână anonim, a spus următoarele într-o profetie pentru unele evenimente teribile ce vor urma. Doua dintre ele au venit deja, Rusia  a fost in război cu Georgia și statele internationale, al doilea ar fi crahul bursier.

Războiul ruso-georgian 2008 a fost un conflict armat din august 2008 dintre Georgia, pe de o parte, și Rusia și guvernele separatiste Osetia de Sud și Abhazia, pe de altă parte.
Source: http://en.wikipedia.org/wiki/2008_South_Ossetia_war Sursa: http://en.wikipedia.org/wiki/2008_South_Ossetia_war
. Bursele de valori din sudul Europei se destrame și luni a înregistrat o scădere dramatică în Italia încearcă negativ, se scufunda la 3,87%. Mare a fost căderea și bursele de valori din Portugalia, Irlanda și Spania, în timp ce dip indicele înregistrat de bănci europene, care trece scăzut 27 luni.. Criza europeană este  in escaladarea  potențiale victime sunt Cipru, Italia și Spania, care, dacă ar fi confirmat va împărți Europa în două.

Sursa: http://www.xrimanews.gr/oikonomia/11245-katarreysh-twn-xrhmatisthriwn-toy-eyrwpakoy-notoy

. Cu speranța că nimic altceva nu poate avea loc și mai mare  dau cuvintele exact așa cum a fost scrise pe site-uri si forumuri. Subliniez faptul că acest text a fost scris pe forumuri la începutul anului 2008 și înainte de Criza financiară în octombrie 2008 și care prevad exact.
Următorul document nu a fost scris pe forum . Am încercat să le ordonez și pune informațiile în mai multe categorii.Care este citat, sunt informații de pe internet.
 
Toți m-au tratat cu neîncredere. M-am simțit prost.
Ei nu au vrut să înteleaga.
Știi, când ești departe de Dumnezeu, tu nu vrei să auzi despre vesti proaste. Vrei să auzi mai degrabă știri despre bârfă, fotbal, femeii, dar nu pentru evenimente providențiale.  Din păcate, acest lucru va fi pedeapsa
Când le-am discutat cu mai mare aplomb  mi-au spus să încetez imediat. Am încredere în Dumnezeu și rugăciunile sfinților, si  a Fecioarei Maria. Actuala generație de oameni  sa îndepărtat de Dumnezeu si harul Lui. Toată lumea se gândește numai la persoana lor, fiecare cauta sa se se descurce singur  și nu au nevoie de nici un Dumnezeu pentru a merge mai departe. Tehnologia este buna și portofelul plin și totul va fi rezolvat de la sine . Dar această tehnologie este cea care ne va distruge! Mi-a spus că rușii au astfel de arme secrete, și când va fi să le folosească, vor distruge țări întregi, în cazul în care acestea vor fi inamici.
Fara sa incerc sa va mint dau cuvintele exact așa cum au fost scrise în  profetie.Subliniez că acest text a intrat în mâinile mele înainte de criza financiară, în octombrie 2008, care prevede cu exactitate.
Când sora mea a vizitat pe acest preot a deschis discuția   despre aceste evenimente. El a înțeles scopul meu și mi-a spus că mental nu voi avea nici un beneficiu. Doar curiozitatea umană și păcătoasă vor fi îndeplinite.  Am insistat și mi-a spus că doar câteva lucruri ar putea spune pentru unii, care au in minte aceasi îngrijorare ca si mine.
Când am plecat,tremuram cu totul ! Dacă aceste evenimente vor fi numai pe  jumătate ca să spunem așa, atunci un singur cuvânt se potrivește … HORROR!
Voi reda tot ce a spus, și mi-a permis să scriu, nu in intentia să sperie lumea si a crea un climat de defetism.
Grecia noastră nu va suferi distrugeri ori ocuparea teritoriului O alta ar fi tragedie – vor suferi de saracie si foame.

“Fiule sunt nevrednic și păcătos să vorbesc și sa interpretez pe Sfinții drepti și pe martiri.  Dar dragostea de Dumnezeu de multe ori atunci când a fost găsit semne de pocăință vine și ne consolează »
Astfel a început cuvantul preotul acum pensionar.
Tot ce a scris Sfinții Bisericii noastre se vor petrece  pana in detalii”
http://www.inkarp.com/ipb/index.php?showforum=199

Puteți citi profețiile, dacă te duci la acest site http://www.inkarp.com/ipb/index.php?showforum=199

El a spus că atunci când a citit noile profeții ale Sfântului Cosma Aetolian (http://geoment.eee.gr/profities.html) și sa rugat pentru ai descoperi  Domnul când si cum va fi acele evenimente. Dar o vizita la Muntele Athos și cuvintele unui om batran la făcut să înțeleagă greșeala lui.
Domnul și numai El singur va decide dacă cineva este demn de a fi “umplut” de mila. Și deodată intro noapte la rugăciune, când turcii au ucis pe Isaac și Solomos, au început să se manifeste în fața lui evenimente ca intr-un film mi-a spus lucrurile care au să vină.
La 14 august 1996 a fost ucis de turci în Cipru Solomos Solomou momentul în încercarea de a descărca de pe web de pavilion turcesc reprezentând armata de ocupație turcă. Executarea brutală a eroului Solomou văzuta de miliarde de telespectatori din întreaga lume, așa cum sunt înregistrate de camerele video.  A fost un moment șocant al istoriei noastre recente, iar acei greci care au vazut in real scena nu vor uita până la sfârșitul vieții lor. Cu câteva zile inainte de moartea provocata de către turci în demonstrație anti-ocupație în Nicosia vărul lui Solomos, Tasos Isaac arata o scenă care de asemenea, este inregistrată de camerele de televiziune.
Sursa: http://www.mycarclub.gr/index.php?topic=7762.0

El a scris despre șapte războaie adevărate.

Fiecare război va fi mai salbatic decat ultimul.

Fiecare război va implica mai multe țări și se va întinde pe o arie geografică largă.

Intermediar între toate războaiele vor fi intervale de “pace”.

Războiul se va răspândi în întreaga lume.

Ruine, foamete, mizerie, revoluție, jafuri, boala va domina pe o scară globală.

Primului Război

Primul război a fost cel care a avut loc în Georgia. Rusia va suporta un alt atac de provocare din Georgia și de această dată  ii va distruge definitiv. Din păcate, pierderea a populației civile din Georgia va fi terifianta.

Situația din Caucazul de Sud rămâne nerezolvată, iar finalizat un an de la conflictul Tbilisi-Moscova.Ultimul focar de tensiune este o urmare a deciziei guvernului ilegal din Abhazia separatistă susțin că “are apele teritoriale naționale, dacă acestea intră vasele de Georgia va utiliza măsuri militare …
Source:http://www.drougos.gr/?p=1303

Sursa: http://www.drougos.gr/?p=1303

Războiul din Georgia va implica pe ucraineni și americani care vor face provocări mari împotriva rușilor. Tensiune între Rusia -Ucraina  28 august 2009  Pentru “acțiuni provocatoare”, a vorbit de administrare a flotei ruse, bazate la Sevastopol Crimeea, atunci când un “grup neidentificat”, a încercat să se infiltreze pe o bază navală rusă și a o elimina fără de care nu este posibil navigarea navelor rusești în Peninsula.
Sursa: http://ellinikoforum.blogspot.com/2009/08/blog-post_7084.html

Turcia va permite navelor americane și aeronave pentru a trece prin spațiul aerian pentru a bate pe ruși.
De atunci începe numărătoarea inversă până la  distrugerea turcilor.  Rușii vor plăti foarte curând ucrainenilor, de fapt, foarte puține ucraineni ar lupta cu rușii, și va fi primiti cu entuziasm în orașele din întreaga Ucraina și Marea Neagră, se va lupta americanii și rușii pentru prima data insa rusii ii vor coplesi.
Turcia va impune dictatura în timp ce kurzii vor fi rebeli.
.În următoarele câteva zile va începe artificial turbulențele financiare globale cu prăbușirea sistemului financiar.
. Economiile se prăbușesc una după alta,  revoltele din jurul cererilor economice.

Încercarea de a semăna disperare și panică pentru omenire.
Cât de mulți dintre concetățenii noștri vor dori să audă îndemnuri spirituale:

– Când va pierde depozitele lor și a economiilor lor?

– Când sunteți concediati de la locurile lor de muncă?

În cazul în care plățile de împrumut vor crește de zece ori peste noapte?

După un prim val de criză cand totul pare sub control, atunci va lovi din nou altul mai dur și fără milă.
– Oamenii se vor sinucide pentru casele lor și locurile de muncă

Băncile de retail incendiat și jefuite.

. – Economia se va prăbuși.

-taxele vor fi impuse incat si pentru animalele de companie se va cere taxe

-Războiul care se va apropia le va va anula  pe toate.

Bani, bijuterii, pietre prețioase, a spus bătrânul, nu ne va pasă pentru a le proteja.  Putem pierde pe toate, nu ele ne vor salva salva.  Nu-ți fie frică, nici nu te clinti  atunci când vor începe evenimente.
Domnul nostru, Fecioara Maria și toți sfinții  au înconjurat Grecia noastra.
Orice acțiune ostilă împotriva nu va avea efect.
In  curând americanii si Israelul vor ataca Iranul.

În cele din urmă, se pare că publicarea ziarului pe 24 decembrie, în care a fost menționat de un posibil atac preventiv SUA-Israel împotriva Iranului va verifica, probabil, și, eventual, perioada scurtă de timp.
Totul pare a atârna de un fir subtire ca amenințarea Iranului de a bloca strâmtoarea Hormuz sunt în creștere în frecvență, și administrarea flotei 5-SUA, a replicat că el va tolera în nici un fel obstrucție de trafic la și de la Golful Persic. Este prima dată că SUA reacționa la amenințările de Iran.
Sursa: http://www.rodiaki.gr/article.php?id=154505&catid=1&subcatid=37

Războiul nu va implica  Grecia.Dar războiul va izbucni în vecinătatea noastră. Albanezi, croați, musulmani bosniaci, și americanii impreuna cu NATO, față de Serbia și Rusia.
În vremea aceea in Grecia in câteva săptămâni, va “cădea”guvernul  se va merge la noi alegeri. Insa atunci junta care conduce pe turcii ne vor ataca tara.
As fi vrut ca evenimentele transmise, sa nu fie niciodată.  Amintiți-vă, doua lucruri atunci când evenimentele se vor întâmpla nu renunța la Hristos și patrie.
. Bătrânul mi-a spus, cu toti  aceia, care spune  date exacte la evenimentele care vor veni este ceva greșit și nu-I luati in considerare.
De asemenea, mulți calendaristi pe stil vechi, care s-au desprins de trupul Bisericii au răspândit lucruri fantastice care nu trebuiesc luate in în considerare.  Profețiile de sfinți, pot prezice nenorociri și suferințe, dar apoi urmează pace și iubire.
Dumnezeu iubește creatura Lui și ii da posibilitatea de a se ridica din nou.  De la profeti mincinosi  numai dezastre vor auzi, și nici o posibilitate de mântuire.În următoarele  zile si luni vor începe turbulențe economice crize  financiare toate create artificial.
Marea Neagră va deveni o mare rusesca după cucerirea Turciei si  va fi prima țară pe care se va testa armele secrete rusesti.

La început, turcii vor crede că au invins dar acest lucru va fi distrugerea lor. Rușii vor învinge în cele din urmă și se încadrează orașul în mâinile lor (Istambul fostul Constantinopole)
Părintele Paisie
Source: http://www.ipanic.gr/afieromata-%CE%B1%CF%…E%BF%CF%85.html Sursa: http://www.ipanic.gr/afieromata-% CE% B1% CF% E …% BF% CF% 85.html

În partea de nord se va invada și cuceri țările nordice, Finlanda, Suedia, Norvegia.  Deoarece aceste țări, în timp ce aparent s-ar păstra o poziție neutră, în cele din urmă de pe teritoriile lor să dezlănțuie primul atac serios de pe teritoriul Rusiei cu victime ale populației civile. Dezastru, care va avea de suferit va încânta îngrozi omenirea.
. Apoi rusii vor invada Polonia, Republica Cehă, Slovacia, România, Republica Moldova.  Oamenii popoarelor ortodoxe din Balcani se va ridica  să răstoarne guvernele lor și se vor alia cu rușii, sârbii și românii, dar nu si bulgari.
După ce rușii vor coborî in sud pentru a ajuta aliatii lor arabi și iranieni  care vor fi atacati de americani.  Americanii vor  ocupa zona de coastă a Iranului, după lupte crancene, dar nu va fi capabili să se deplaseze în țară, datorita rezistentei ridicate a persanilor.
Rușii vor matura peste Persia(Iran) și distruge forțele SUA-NATO Apoi vor invada Irakul, Siria, Iordania, Liban, Kuweit, și în cele din urmă  Israel. Apoi vor încerca să atace prima bază a SUA și Israel, dar se vor opri. Cauza fiind tratative internationale  pentru pace si comunicare.Apoi vor continua cu Egiptul și va ocupa Canalul Suez.
Mergând Orientul Mijlociu, rușii vor petrece trupele lor în și in Grecia, fără cea mai mica distrugere a grecilor. Tranziția va fi foarte rapida.
. Capacitatea de a efectua transporturi  de forțe de mari dimensiuni pe distanțe lungi foarte repede constituie un avantaj mare pentru ruși care detin tehnica militara secreta, aeronave necunoscute acele farfurii zburătoare.

 

 Dubroff Rusă Aviație Inovare: un unic obiect identificat
Potrivit unor surse de știri, ingineri de aviație din Rusia au un nou proiect de nava pentru zbor numită Lokomoscanner, care are potentialul de a revolutiona aeronavele într-un mod extrem de specializat.Arata ca o farfurie zburătoare, dar aceasta nu este de natură să impresioneze ca acele civilizatii foarte avansate, care pot sau nu pot rămâne departe de sistemul solar.  Cu toate acestea, Lokomoscanner este impresionant, iar acesta este un vehicul gigant, în picioare 100 de metri (350 de picioare) de mare, cu un diametru de 250 de metri (875 de picioare).  Atunci cand este completa, Lokomoscanner va fi capabil să transporte până la 1.500 de tone de diverse bunuri.

Aeronave în formă de farfurie, care zbura nu sunt neobișnuite în sine.Cerința minimă pentru o astfel sunt două Frisbees, unul pe partea de sus și cea de jos cu două motoare mini-nucleare de propulsie. Lokomoscanner este unic, nu din cauza că caracteristică, ci mai degrabă pentru că este o combinație versatila de  avion,  elicopter și un aerostat (un obiect mai usor decat aerul, care pot rămâne staționară în aer).  Lokomoscanner poate muta într-o linie dreaptă (chiar și după câteva pahare), întoarce-te, treceți și îndeplini cu ușurință o aterizare verticală. “Farfurie zburatoare” forma reduce rezistenta la vant. Toți acești factori se combină pentru a crea un vehicul de zbor, care este ușor de manevrat și indispensabil pentru a ajunge la zonele de lucru.
Numai timpul va spune ce spun fanii OZN-uri despre această nouă forma IFO.
M Dee Dubroff M Dee Dubroff Russian Innovations Inovații rusă InventorSpot.com InventorSpot.com
http://inventorspot.com/articles/russian_a…ng_object_25557 http://inventorspot.com/articles/russian_a…ng_object_25557
Apoi se întorc în Balcani pentru a ajuta pe sârbi care lupta cu NATO  si țări musulmane ori catolice din Balcani și de a câștiga. Forțele rusesti  vor fi trădate de China. În timp ce la inceput  vor fi impreuna, China va părăsi alianta și mai rău, va permite trupelor aliate sa lovească în spate pe rușii.
Dar nu am terminat cu primul război. Rușii vor fi pliati în Tracia de Est și în teritoriile asiatice.  Occidentalii vor debarca in Albania care a fost puternic deteriorata, acesta va începe să se miște la est
Dar, pentru că au problemă mare pentru a se muta  pe drumuri deteriorate, drumuri bombardate, poduri care au cazut in atacurile severe ale rușilor, ei vor primi o decizie ciudata.
Acest lucru va fi realizat în primul rând pentru Grecia va fi neutra nu va suferi nici o deteriorare a rețelei de drumuri și, de asemenea Grecia va fi aliata neoficiala a Rusiei. Rușii nu ar îndrăzni să loveasca un “aliat”, și vor fi prietenosi .Deci, se va face.
Aliații, cu toate acestea, le-ar place teribil sa atace pe greci, deoarece ei au fost aliati cu rușii, astfel încât sa existe dezastre și pierderi  la fel ca in țările lor
Vai de greci, care ar cădea în mâinile lor. Cu scuze pentru amuzament  aliati vor chema  să răspundă  tarani sau  pastori intreband dacă este aproape sau  departe orasul si vor fi chinuiti până la moarte.Casele vor fi jefuite, femeile de toate varstele vor violate, oameni fiind uciși, bisericile vor incendiate preoții va fi pus la stâlpul infamiei și răul va fi continua.
Singura salvare este evadare la munte și ascunsi în păduri. iata cazul de mai sus in profetie: In trei orase Bougazi , Krapsi și Musina, vor trece multe trupe aliate in drum spre orase Veți fi întrebati dacă orașul este departe • nu se poate spune adevărul, pentru că va vor răni. Această armată nu va ajunge în oraș, în mijlocul drumului vor afla că războiul a fost incheiat. “Sf. Cosma de Etolianul
Sursa: http://geoment.eee.gr/profities.htm

Vai de vârstă, femeile însărcinate, copiii mici și nevoiași. . Dar “salariul” de noi Crusaders vor fi grele și devastatoare la zidurile Constantinopolului.
Bătrânul mi-a spus că trupele vor fi de aproximativ 3.000.000, se va trimite o trupe prin Tesalia.
Distrugerea teribil vor aștepta locuitorii din zonele în care vor trece. Pasajele din vale va fi distrus o dată și nu va fi nici o aparare fizica. Cei care vor să scape vor merge satul de la poalele Muntelui Olimp și Kissavos.
. Forțele din Tesalia și din Egnatia se vor reuni în afara Salonicului.
Conflictul greco-turc

În timp limitat conflictul greco-turc nimeni nu va fi ucis, nici un soldat grec .  Oricine ar spune  altceva fi o minciună.Distrugeri, cu toate acestea, nu va fi. Soldații vor fi cu degetul pe tragaci, nu va fi focuri de armă, foc tun, mai ales pe insule, dar va fi actiunile impulsive. întrebat acest lucru personal, pentru că nu am putut da seama ce fel de război ar fi în cazul în care nu va fi nici o grec mort.Maica Skepi ne va proteja și apoi conducerea militară luminata  pregătește deja doctrina de apărare a țării, în conformitate cu evenimentele viitoare.
Din motive evidente, să înțeleagă mai multe insule mari grecești.Acesta va stârni migranți coreligionarilor economice cu ei echipament militar, care este deja la o locație prestabilită în țară. sabotaj, poduri sablare, drumuri, incendieri, vor fi expediate. Serviciile de securitate ale țării noastre vor știi totul. sabotarile cele mai periculoase sunt cele la apeducte și a apei potabile. Din informațiile pe care le vor avea turcii vor înțelege ca a ocupa acum insulele grecești, echivaleaza cu tragedia atunci va încerca in final o surpriza va incerca o lovitura  pe continent in Grecia. armata va demara  pentru o aterizare de la Kavala la Atena!
Vor crede că  noi ne-am pus greutatea pe insule și am lăsăm zona nepăzită Va ajunge la o mica distanta de la tinta lor sase mile marine de coasta.  Cand vor vedea  turcii ca nu pot cuceri insulele din Marea Egee,  vor ataca în Cipru.
Nu vor fi lupte înverșunate.Nu vor fi pierderi mari, și populația militară și civilă. Din fericire coborârea rapidă a rușilor le va face să-și retragă toate forțele să-și apere patria lor. Apoi, forțele cipriote vor relua teritoriile ocupate, din păcate evenimentele vor duce la o purificare etnică.

 

Nu toti sunt duhovnicesti, dar eu cred în Domnul, cei de zilele de atunci ierarhia Greciei prin reuniuni extraordinare vor oferi salvare și anunțurile necesare
Membrii familiIor  au avut binecuvântarea de a ști viitorul  și învierea neamului nostru, a spus copilul mai mare spiritual avem datoria sacră de a ajuta fiecare creștin, care va bate la ușă a da chiar și de la economiile lor și  din excedent. Blestemat să fie cel care refuză să ajute vreun creștin.  Cine va bate la usa nu va fi lasata sa sufere de foame de asemenea, îngerii  vor vedea dacă porunca Domnului nostru este respectata.
Blestemat să fie cel ce va cere bani pentru a găzdui asupriți, care vor dezonora femeile.
Binecuvântarea Domnului nostru vă păstrați, vă deschideți casele voastre. Alimentele vor exista  și nu se vor termina. Îngerii Domnului vor dezvălui pentru a  se găsi hrană. Purtati mereu apa sfintita. O picătură amestecata  în apa tulbure si  apa va deveni potabilă.

Ce se va intampla cu America?

Din păcate, distrugere totală. de la 300 de milioane de locuitori cati sunt acum  90% isi vor pierde viața din cauza razboiului. Desigur, nu-mi amintesc evenimentele trecand atât de mult timp când l-am vizitat și a cerut altor copii spirituali sa scrie si pe hartie. Când am întrebat acel Bătrân, cum permite Domnul, la o națiune ca rusii  de a ataca aici si invada dincolo, mi-a spus că, în toate războaiele pe care le vor face  rușii, mai întâi au fost atacați și apoi ei au reacționat. Deci, turcii să nu poate sa vina la Domnul și să spună “Ce rău am făcut de ai distrus tara noastră, prin mana rușillor, ¨» le va spune. Voi ati, atacat fără motiv și fără provocare pe greci. Aceasta va fi pedeapsa. Din acest răspuns a celui Bătrân, am înțeles  ca turcii vin aici din proprie initiative.

Armaghedon

Regele Ioan, după apariția lui la tron, va continua  razboaiele, de această dată împotriva chinezilor. Chinezii cei nenorociți care nu au trimis armata pentru a ajuta pe rușii cu care erau aliati ii  trimite la razboi impotriva armatei grecesti care eroic va fi condus de  Regele Ioan, în bătălia de la Armaghedon.
Având în vedere aceste evenimente extraordinare, toți credincioșii vor trece la pocăința  din durerea lor  se vor ruga neîncetat lui Dumnezeu să aibă milă de ei, sa opreasca toate relele din lume și sa aduca pace.  Dumnezeu aude cand se roagă  copiii Lui credincioși și trimite la pământ, sub forma unui om, un înger pentru a ajuta  și Sfântul înviat Ioan va aplica deciziile și voința lui Dumnezeu pentru a solutiona  problema din Est și mântuirea lumii , în numele lui Hristos. regele Ioan va fi numit de către Dumnezeu ca și conducător al lumii.
Sursa: http://www.inkarp.com/ipb/index.php?showtopic=38062
Dar nu va fi mult de  așteptat pentru lupta finala cetele cerești ale îngerilor, care vor zdrobi dusmanii.
Grecia ar putea pune succesul puterii sale militare în seama  regelui Ioan Doukas  cel inviat in Constantinopole si indicat de ingeri ca conducator al lumii . Ο  armata greacă in alianta cu alte state ortodoxe 100-150000, vor lupta împotriva a 200 de milioane de soldati asiatici.  Domnul va interveni în mod deschis și va lovi dușmanii săi cu focul coborât din cer și se va “arde” toti chinezii. Asta e modul în care a descris el ca vor aduce victorie glorioasa slujitori ai Domnului, Sfinții Îngeri.
După China, se va întoarce împotriva tuturor musulmanilor, mai întâi în Asia, și apoi în Africa de Nord.

Sursa: http://geoment.eee.gr/profities.htm

Traducere efectuata cu google translate din limba greaca  ,scuzati eventualele greseli de exprimare atat s-a putut face neavand un traducator.

 

Reclame

2 responses to “Despre armata rusa si razboiul groaznic ce va urma

 1. imi aduc aminte de un comandant croat si unul sarb care inainte
  sau dupa cate un „asalt” au facut bisnita cu prazile in oameni
  bani si bunuri
  apoi au „sponsorizat” manastiri si biserici
  la doi pasi de gropile comune unde au ingropat „enoriasi”
  fara niciun popa niciodata
  Ptiu scarbe !

 2. o sa fie cel mai scurt razboi din istorie.
  o sa dureze 24 de ore.
  si o sa omoare 90 la suta din tot ce traieste pe planeta.
  nimeni nu o sa castige.
  cine crede ca nu o sa vina se inseala amarnic.
  daca omenirea fa vi suficient de constienta va inchide toate centralele nucleare inainte ca al 3 lea razboi sa inceapa.
  numai in felul asta omenirea va supravietuii celui de al 3 lea razboi.
  al 3 lea razboi va incepe la propiu in momentu in care petrolul se va sfarsii.
  al 3 lea razboi va incepe in urmatorii 20 de ani.
  eu personal nu cred ca planeta mai are 20 de ani de petrol.
  la rimul in care se extrage si se arde si cum toti cauta prin cele mai ciudate locuri din lume.gazele si carbunele nu o sa inlocuiasca niciodata petrolul.
  cand petrolul se va sfarsii civilizatia omeneasca o sa cada ca o piatra.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s