Dispozitive si nanomotoare biomedicale in „slujba” omului

Nanomotoarele ar putea fi introduse innteriorul celulelor canceroase

De Dexter Johnson

Cercetatorii de la Universitatea de Stat Penn au pus nanoparticule in interiorul celulelor vii umane și a fost capabili de a conduce mișcarea particulelor prin utilizarea atât a undelor ultrasonice și forțe magnetice . În timp ce demonstrații similare au fost efectuate într-o eprubetă ( in vitro ) , aceasta marcheaza prima data ca acest tip de lucrare a reușit în interiorul unei celule umane vii .

Odată ce motoarele de nanoparticule începe să se deplasează despre interiorul lor , cercetatorii au observat ca celulele încep să reacționeze într-un mod care nu au fost observat anterior .

” Deoarece aceste nanomotoare in deplasarea lor se ciocnesc cu structurile din interiorul celulelor , celulele vii arata raspunsuri mecanice interne, pe care nimeni nu le- a mai văzut înainte , ” Tom Mallouk , un profesor de materiale de chimie si fizica la Penn State , a declarat într- un comunicat de presă .

( Un video care arată cum nanomotors deplasa in interiorul celulelor este de mai jos . )

În timp ce comunicatul de presă pe – exuberant comparat lucrările la 1960 sci -fi filmul ” Fantastic Vogage ” , aceasta nu implică nimic de la distanță aproape de complot detalii de acest film . ( Este timpul pentru a pune deoparte această comparație înșelătoare o dată și pentru toate . ) Cu toate acestea , aceasta cercetare nu invita comparații la o propunere de la Universitatea Stanford din nou în 2012, în care antene mici pe un microcip ar putea primi câmpuri magnetice care va propulsa cipul prin fluxul sanguin .

Noua cercetare a nanomotorului , care a fost publicat in editia internațional 10 februarie al revistei Angewandte Chemie ( ” Celule Acoustic Propulsion de nanorod Motors interiorul de viață ” ) , folosit celule HeLa , un tip de celule de cancer de col uterin uman . Celulele HeLa ingera nanoparticule . Odată ce un nivel ridicat de unde ultrasonice este axat pe nanoparticule , ei încep să se miște . Dacă nivelul este prea scăzut ,nanoparticulelor nu reacționează la undele ultrasonice .

În cazul în care o celula de cancer au fost de a ingera aceste nanoparticule , acestea ar putea fi mutate în jurul suficient de rapid , astfel că a acționat ca un fel de procesor de alimente high-tech , ceea ce face un amestec omogenizat de conținutul celulei .

Dar Mallouk vede , de asemenea, un rol mult mai rafinat pentru ei . ” S-ar putea fi capabil de a utiliza nanomotoare pentru tratarea cancerului si a altor boli prin manipularea mecanica a celulelelor din interior „, a spus Mallouk în comunicatul . ” Nanomotoarele ar putea efectua interventii chirurgicale intracelulare și livreze medicamente  la tesuturile vii . ”

Prin combinarea  undelor ultrasonice și forțele magnetice  cercetatorii au fost capabili de a face nanoparticule sa se mute în mod autonom de fiecare alte . Undelor ultrasonice au reușit să  mute nanoparticule înainte sau sa se nvârta în jurul lor . Dar forțele magnetice sunt folosite pentru a le atrage de fapt .

” Mișcare autonomă ar putea ajuta nanomotoarele sa distruga selectiv celulele care le va distruge „, a spus Mallouk . ” Dacă doriți ca aceste motoare să căuta și distruge celulele canceroase , de exemplu , e mai bine ca ele să se mute în mod independent . Nu vrei o masă întreagă din ele sa merge într-o singura direcție . ”

============================

( CNN ) – particule de metal în formă de rachete mici  ar putea intr-o zi sa se plimbe în interiorul corpului tau .

Cercetatorii au instalat  pentru prima data nanomotoare in interiorul celulelor umane vii , ei raporteaza aceasta in revista Angewandte Chemie International Edition .

Aceste nanomotoare sunt motoare sintetice mici , formate din tije de aur , care se mișcă în jurul interiorul celulelor , și pot face ravagii într -un mod care ar putea fi folosite intr-o zi la tratarea bolilor .

” Ai putea imagina dacă ați avut o modalitate de a obține aceste special in interiorul celulelor canceroase doar , ai putea manie atunci la putere și ucide toate aceste celule „, a declarat Tom Mallouk , autorul principal al studiului si profesor de materiale de chimie și fizică la Pennsylvania Universitatea de stat .

Viitoare aplicații ale nanomotoarelor ar putea include , de asemenea, furnizarea de medicamente și efectuarea interventiei chirurgicale intr-o celula .

Dar asta e tot un drum lung off , a spus Mallouk . Nanomotoarele nu au fost testate pe animale sau oameni – un proces care ar putea dura un deceniu . Echipa Mallouk este încă în faza de inceput .

” Suntem interesați în a înțelege cum funcționează aceste lucruri și folosindu-l ca un instrument pentru a intelege biologie celulara „, a spus el .

Cercetatorii au utilizat tije de aur , care sunt de 300 de nanometri in diametru si 3 micrometri lungi . Aceasta este mai mică decât grosimea unui fir de păr .

Ce este special despre nanotehnologie

Nanomotorele  chimice a luat formă , pentru prima dată în urmă cu 10 ani de la Penn State . În acele zile de început foloseau combustibili toxice care au fost necesari pentru a alimenta nanomotoarele și oamenii de știință nu au putut să-i facă să se mute în lichidul biologic . Asta însemna că nu ar putea fi utilizate în celulele umane .

Pentru acest studiu , în loc de combustibil toxic , oamenii de stiinta au utilizat unde ultrasonice pentru a propulsa nanomotoarele , direcționând mișcările de rotire sau înainte . Ei au folosit forțele magnetice pentru a pilota nanomotoarele .

Cele nanomotors nu fac prea multe la putere cu ultrasunete redus . Rotiți-l în sus , deși , și nanomotors începe plin de viață . Ei ciocni în organite – mini- structuri într-o celulă . Acționând ca paletele pentru batut  oul ,  nanomotoarele pot face conținutul celulei omogen . Sau poate strapunge membrana celulelor .

” Când am stârni o anumită parte a celulei am vazut o reactie mecanica într-o altă parte a celulei , care este un fapt  surprinzător „, a spus Mallouk .

O linie specială de celule a fost folosit pentru acest studiu , care a ajuns o mulțime de atenție : celule HeLa . Aceste celule provin de la tumorii canceroase de col uterin  provenite de laHenrietta Lacks , o cultivatoare de tutun  care nu a știut niciodată că celulele ei urmau să fie folosite în cercetare .

Oamenii de stiinta au folosit Nesigur ” celule pentru cercetarea genele care determina si suprima mai multe tipuri de cancer , precum și pentru dezvoltarea de tratamente de droguri pentru o varietate de condiții , scrie Rebecca Skloot în cartea sa , ” The Immortal Viața de Henrietta Lacks . ”

Putem controla destinul nostru genetic ?

Pentru experimente nanomotor , cercetatorii au folosit celule HeLa , din cauza  popularitati lor in cercetarea biomedicala , precum și ușurința lor de manipulare și de creștere ,sa declarat in studiu.

Nanomotoarele pot atașa , de asemenea, la suprafața celulelor , și pentru a muta  celulele .

” Dacă cineva care stie despre cancerul vede o modalitate de a vindeca  cancerul cu aceste lucruri este minunat a spus Mallouk . ” Aș fi bucuros să vorbesc cu ei . ”

surse informatie

http://edition.cnn.com/2014/02/12/health/nanomotors-cells-science/

http://spectrum.ieee.org/nanoclast/biomedical/devices/nanomotors-could-churn-inside-of-cancer-cells-to-mush

===============================

Iata ce spunea parintele Elpidie Vagianakis din Rodos despre inventiile malefice ale oamenilor de stiinta insuflati e duhul satanic:

„Se va putea pregati lumea, se va putea intari pentru ceea ce va urma dupa aceea. Ceea ce va urma va fi foarte greu. Va urma multa violenta impotriva noastra, a celor ce vor sa ne transforme in niste pioni. Prin intermediul controlului alimentelor, a aerului, a apei, chiar si a gandurilor noastre si a sentimentelor noastre si a creierului nostru…si spun asta pentru ca ceea ce ne pregatesc satanistii este ceva ce nu isi poate imagina nimeni, si totusi acesti satanisti si-au imaginat si vor sti cum sa manipuleze si sa controleze mintea oamenilor. Cum ne vor controla? Si nu ma refer acum la controlul exercitat acum prin televizor sau internet, sau la controlul prin telefonul mobil… (…) ci ceea ce va veni va fi ceea ce spune si Apocalipsa, pecetluirea oamenilor cu cipuri. Nu vor fi ca aceste cip-uri de azi, astea nu inseamna nimic… acestea sunt doar o prefigurare a cipului pe care il va pune Antihristul cui va accepta. Nu vor obliga pe nimeni, dar vor sti ca nu vom putea supravietui fara ele.

Acest semn cum va fi? Aceasta pecete va fi o inventie satanica extrem de complexa, dar pe de alta parte si foarte subtila, care va functiona pe doua nivele.

Primul nivel va fi similar cu antena de satelit prin care putem sa receptionam programe la televizor. Prima oara vor incerca sa ne dea aceasta antena, pe cai ocolite, in special prin asa zise “vaccinuri” vor incerca sa ne implanteze nano-echipamente in corp, invizibile cu ochiul liber si care vor juca rolul unui spion. Aceste echipament va putea citi si interpreta semnalele corpului uman. Acesta va fi o parte din pecete.

“………Nu vor putea exista in noi ceea ce satanistii vor incerca sa ne introduca prin inselaciune, acele nano- dispozitive(n.t. primul nivel de care vorbeste parintele). Sfanta Impartasanie va avea o asemenea putere incat va anihila puterea a ceea ce vor sa implanteze (n.t. nano-dispozitivele pe care vor sa le implanteze fara stirea noastra, nu pecetea).

Al doilea nivel va fi un cip extrem de subtil pe care il vor implanta pe mana sau pe frunte, un nano-cip (nu ca cele pe care le stim acum) care va comunica cu echipamentele pe care le vom avea deja in corpul nostru si care vor functiona ca un tot unitar, ca un computer si vor transmite informatii. Acest dispozitiv va putea sa interactioneze strans cu materialul genetic al omului, cu creierul si cu sistemul nervos, astfel incat nimeni nu va putea sa-l mai scoata. De aceea, cei care vor primi acest semn vor fi robiti de Antihrist. Si cine va intelege ca ceva nu e in regula nu-l va mai putea scoate. Cine va incerca sa il scoata va muri. Aceia care vor primi semnul vor suferi mai mult decat crestinii.

Dar asta nu se va intampla acum. Generatia noastra nu va trai aceste vremuri. Urmatoarea generatie va vedea aceste lucruri. Sa nu va imaginati insa ca Antihrist va reusi sa cucereasca toata lumea. Nu va fi asa! Foarte multe suflete se vor revolta impotriva Antihristului. Vor fi razboaie, prigoane, plangere si mult sange. Dar aceia vor fi cei mai mari sfinti ai tuturor vremurilor. Pana acum ne gandeam la Sfantul Dimitrie, Sfantul Gheorghe, Sfanta Ecaterina si ziceam: “Doamne, de am fi trait si noi in vremurile acelea sfinte!” Acum cei ce-L iubesc pe Dumnezeu vor avea in fata, cu ajutorul lui Dumnezeu, vremuri de marturisire si posibilitatea de a invinge.

Totusi, subliniez, ca sa invinga acesti oameni care doresc sa-L marturiseasca pe Dumnezeu si nu vor primi pecetea trebuie sa aiba totala incredere in Dumnezeu, sa I se incredinteze total lui Dumnezeu ca niste prunci, si asa de mare va fi puterea Harului peste ei ca nimic nu va putea sa le faca rau, si nu in ultimul rand ceea ce ii va intari si ii va aparea cel mai mult este Sfanta Impartasanie. Cine nu se va impartasi, cu credinta si cu dragoste, intelegand ca primeste Sangele si Trupul Dumnezeu-Omului, acela va suferi mult.

Puterea noastra in vremurile eshatologice va fi, pe langa credinta noastra in adevaratul Fiu al lui Dumnezeu, Iisus Hristos, va fi Sfanta Impartasanie. Si increderea noastra in Dumnezeu ne va face una cu El si Sfanta Impartasanie ne va da puterea sa vedem ceea ce ceilalti nu vor putea vedea. Nu vor putea exista in noi ceea ce satanistii vor incerca sa ne introduca prin inselaciune, acele nano- dispozitive (n.t. primul nivel de care vorbeste parintele). Sfanta Impartasanie va avea o asemenea putere incat va anihila puterea a ceea ce vor sa implanteze (n.t. nano-dispozitivele pe care vor sa le implanteze fara stirea noastra, nu pecetea). De aceea va rog, va implor sa va schimbati atitudinea fata de Sfanta Impartasanie. Sfanta Impartasanie nu este un premiu pentru virtute, ci este izvorul vietii, este Insusi Iisus Hristos care Se daruieste celor Care Il doresc si Il cauta ca si Salvator. Nu vine Hristos sa premieze sufletele luptatoare, ci vine ca sa intareasca sufletele luptatorilor.

Impreuna cu El vom invinge, impreuna cu Duhul Sfant. Este gresit ceea ce spun cei care spun ca vor lupta [doar prin fortele proprii, n.n.] sa devina buni, smeriti ca sa primeasca Duhul Sfant. Cine credeti ca poate reusi sa duca aceasta lupta impotriva diavolului fara ajutorul iubitului nostru Iisus Hristos? Cu acest ajutor Il rugam pe Dumnezeu sa ne dea puterea ca, intariti, noi impreuna cu El sa ne luptam cu diavolul. Si cand Dumnezeu vede ca Il rugam din tot sufletul acest lucru, atunci ne da Duhul Sfant ca sa ne intareasca si sa putem lupta. Si cand va vedea ca noi luptam cu inima smerita ne va acoperi cu toate darurile Duhului Sfant, atunci sufletele noastre se vor sfinti prin dumnezeiescul sange, prin Duhul Sfant pe care l-am primit prin impartasanie. (…)

Ceea ce va urma acum va face pe cei ce cred in Dumnezeu sa Ii dea slava si mai multa deoarece vor trai in asa fel minunat, vor rezista in mod minunat si inima lor va fi plina de liniste, pace si iubire pentru Dumnezeu in momente in care ceilalti vor trai in panica si durere. Dar ca sa aveti aceasta pace in inimile voastre trebuie sa marturisiti acest lucru: Doamne, Tu esti Dumnezeul inimii mele si Tie cu toata increderea Iti dau sufletul meu; ceea ce Te rugam, Doamne, este sa ne inunzi cu dragostea Ta Dumnezeiasca ca sa Te iubim cu toata inima. (…)

Cati vom spune aceasta rugaciune nu vom suferi de cele pe care le pregateste satana pentru copiii lui. Noi suntem copiii mult-milostivului Dumnezeu Care ne iubeste ca pe pruncii pe care ii poarta in brate mama de prunc. (…)

Ceea ce trebuie sa ne dorim este casa noastra sa fie inima lui Dumnezeu, hrana sa fie Duhul Sfant, odihna noastra sa fie harul Duhului Sfant, iubirea Lui, imbratisarea Lui si copiii cerului, Sfintii nostri sa fie prietenii nostri, fratii nostri. Doar cei care vor avea o familie in Cer vor putea supravietui vremurilor ce vor urma. Acum vom trai fie minunea minunilor sau cea mai adanca disperare.

Nu vor folosi nano-motoarele sau nano-cipurile in scop medical le vor folosi pentru a controla fiinta umana si a o inrobi antihristului acesta este adevaratul scop.

Reclame

2 responses to “Dispozitive si nanomotoare biomedicale in „slujba” omului

  1. Felicitari pentru noua schimbare a site-ului.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s