Simbol illuminati pe bancnota de 500 gryvne ucrainene

 

Pe bancnota de 500 de grivne (moneda Ucrainei), apare simbolul Illuminati: ochiul în triunghi! Dovada că Ucraina e condusă din umbră de această organizaţie malefică, Illuminati!

Ca să vedeţi că Illuminati e peste tot şi că îşi bagă coada unde nu te aştepţi… Astăzi citeam pe Wikipedia mai multe despre Ucraina şi mă uitam puţin la moneda oficială a Ucrainei, grivna. Citez de pe aceeaşi Wikipedia o mică istorie a grivnei:
http://en.wikipedia.org/wiki/Ukrainian_hryvnia
“Grivna este moneda națională a Ucrainei din 1996, în locul „cuponului” (karbovaneț), unitate monetară temporară, folosită după ce Ucraina a părăsit Uniunea Sovietică și zona rublei. La 1 decembrie 1991, Ucraina a organizat un referendum privitor la independența țării, care a fost aprobat cu 90%. Karbovanețul ucrainean, cupon de schimb, a înlocuit rubla sovietică, din 1992. Dar această deviză a suferit o puternică inflație, ca urmare a unei perioade de criză economică. În 1996, mulțumită evoluției favorabile a economiei naționale, karbovanețul ucrainean s-a stabilizat în raport cu principalele devize internaționale. Condițiile deveneau favorabile introducerii noii unități monetare în acord cu Constituiția națională. Decretul prezidențial asupra reformei monetare în Ucraina a fost publicat la 25 august 1996 (conform articolelor 99 și 102 din Constituție), iar tranziția a avut loc între 2 și 16 septembrie: rata de schimb a fost de 100.000 karbovaneți ucraineni pentru 1 grivnă / hryvnă. De atunci, hrivna a devenit unicul mijloc de plată legal în Ucraina”. Bun… din câte am înţeles eu, până în prezent au fost emise 3 serii de grivne. Ultima serie de grivnă a început din 2003 şi a durat până în 2006. Pe 15 septembrie 2006, Banca Naţională a Ucrainei emite bancnota de 500 de grivne. Pe o parte a bancnotei, apare scriitorul şi compozitorul Grigori Skovoroda, iar pe cealaltă parte apare una din clădirile Academiei Mohyla din Kiev. (Aici fac o paranteză şi spun că acest “Mohyla” se citeşte de fapt Movilă în limba română, şi asta pentru că Academia ucrainiană a fost înfiinţată de mitropolitul Kievului Petru Movilă, fiul domnitorul moldovean şi valah, Simion Movilă! Iată că cea mai prestigioasă instituţie educaţională din Ucraina este fondată de un român!). Dar, să revenim. În afara de clădirea Academiei Movilă, pe bancnotă apare şi binecunoscutul simbol Illuminati, ochi în triunghi! Acelaşi simbol poate fi văzut şi pe reversul bancnotei de 1 dolar american.

Lucrurile sunt clare, dragii mei. Organizaţia malefică Illuminati vrea să ne arate, prin simboluri, puterea sa nemărginită… ea este şi stăpâna Ucrainei! Pentru că ce alt motiv ar fi pentru a apărea acest simbol lângă clădirea unei academii… Sursa imaginii este Wikipedia:

https://www.facebook.com/pages/Noua-Ordine-Mondial%C4%83/143141262536653

Anunțuri

3 responses to “Simbol illuminati pe bancnota de 500 gryvne ucrainene

  1. Nu ştiu ce să zic, frate Gerica, pe mine mă sperie gândul (şi aici chiar nu mă refer la tine) că mulţi dintre cei care jubilează la atacarea Ucrainei de către Rusia pot fi aceiaşi care să jubileze la atacarea României de către Rusia. Faptul că România e membră NATO şi UE scapă, momentan, România de pretenţiile Rusiei. În orice caz, a confunda Ortodoxia cu interesele Rusiei e cel puţin copilăresc.
    Dumnezeu are multe planuri, când S-a născut Domnul nostru Iisus Hristos Palestina era parte a Imperiului Roman, însă Iisus nu a îndemnat oamenii la revoltă contra Imperiului Roman.

    • Frate Ioan, rusii vor fi biciul lui Dumnezeu pentru omenire si prin Romania vor trece armatele lor iar alianta noastra cu NATO nu ne va aduce decat dezastru si victime nevinovate pentru interese care nu ne apartin.

  2. Să ne comportăm creştineşte indiferent de zona unde suntem.
    Ast-i singura soluţie.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s