Adevarul despre „revolutia” din Ucraina

Papusarii revolutiei din Ucraina

https://i0.wp.com/www.razbointrucuvant.ro/recomandari/wp-content/uploads/2014/02/kamensky.jpg

  sursa desen: http://www.humor-kamensky.sk/

 

 Iata ce putem citi in articolul Exposed: Ukrainian ‘Protesters’ Backed by Kony 2012-Style Scam:

In timp ce puneau mana pe arme, preluau clădiri guvernamentale si trageau in mass-media, protestatariilor ucrainieni -sprijiniti de SUA li se ofera legitimitate cu ajutorul unui videoclip stil Kony 2012 in care este elogiata originea demonstratiilor dar care este orchestrat din umbră de ONG-urile care au fost direct implicate în organizarea falselor “revolutii colorate” în trecut.

Videoclipul, intitulat ”sunt un ucrainean”, are deja peste 3 milioane de vizualizari. Acesta infatiseaza o femeie atrăgătoare susținând insistent că revolta din Ucraina este numai despre libertate si democratie.

Videoclipul este evident o propagandă emotională volubila si simplificata care pretinde  că “nu există decât un singur motiv” în spatele protestelor din Ucraina, o minciună crunta care ignoră factorii geopolitici din spatele revoltei, care se centreaza pe zona de război între Statele Unite, UE și Rusia.

Femeia ii incurajeaza pe cei ce vizualizeaza clipul sa “ne ajute numai spunand această poveste ….si doar trimitand mai departe acest film,” dand impresia naiva că aceasta criza este numai despre ucrainenii care doresc “libertate” si deci trecand pe lista neagra motivele reale din spatele revoltei instigata de catre vest, care se concentrează pe izolarea geopolitică a Rusiei.

Originea videoclipului nu este “la nivelul populatiei” cum este descris. Clipul a fost  produs de catre echipa din spatele documentarului “O soapta la un raget”(A Whisper to a Roar), un documentar despre “lupta pentru democratie” din intreaga lume, care a fost finantat de Prince Moulay Hicham din Morocco. “Inspiratia” din spatele documentarului a fost nimeni altul decât Larry Diamond,  membru al Consiliului de Relatii Externe.Consiliul pentru Relații Externe este considerat a fi ” grupul analitic cel mai influent in relatii externe” al Americii si are legături stranse cu Departamentul de Stat al SUA.

Diamond a mai lucrat indeaproape si cu Fondul Național pentru Democrație – National Endowment for Democracy (NED) si cu Agenția Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională -the U.S. Agency for International Development (USAID). Fondul Național pentru Democrație este considerat “bratul civil” al CIA si a fost profund implicat in nenumarate instigari la revolte, tentative de lovituri de stat si acte neo-coloniale de schimbare de regim de la crearea sa în 1983, inclusiv inventata “Revoluție portocalie” din 2004, care a adus la putere pe marioneta Americii Viktor Iușcenko în Ucraina.

Larry Diamond a mai avut si un rol esential in the Primavara Araba sub auspiciile NED, o serie de revolte asa zise civile care de fapt au fost organizate si conduse de unele dintre  cele mai puternice institutii occidentale de pe planeta.

Legatura lui Diamond cu clipul “Eu sunt un ucrainean” sugerează în mod clar că filmul este un efort brut de a convinge publicul că revolta din Ucraina este complet organică și nu este inițiată de către puterile occidentale, atunci când este fix opusul.

Clipul amintește de Kony 2012 scam,un clip video viral care a utilizat propaganda  și manipularea emoțională pentru a convinge milioane de oameni de necesitatea implicării militare americane din Africa. In  Huffington Post interview,creatorul video admite că el a fost în Ucraina “, sa pregateasca un film despre democrație”, înainte de inceperea protestelor.

Furnizand confirmarea ca acest video este doar o “cascadorie” a relatiilor publice, femeia din video a fost invitata sa apara la CNN pentru un interviu cu Anderson Cooper ce va fi difuzat in aceasta seara. Cooper si CNN au promovat farsa Kony 2012 pana cand unul dintre regizori a avut o cadere publica. Cooper a mai fost de asemenea implicat in promovarea  farsei Siria Danny pe care s-a bazat acest film pentru a împinge intervenția militară a SUA în Siria.

Cu evidente clare ca protestatarii au fost platiti printre acuzatii ca au fost inarmati de catre Statele Unite, povestea din spatele crizei Ukrainiene este mult mai complexa decat o simpla revolta civila impotriva coruptiei. Protestatarii pro-UE cauta in mod ciudat legaturi mai apropiate cu o Uniune Europeana recunoscuta pentru coruptia institutionalizata, coruptie care costa anual cat intregul PIB al Ucrainei.

Multi dintre activistii care au preluat cladirile guvernamentale din Kiev fac parte deasemenea din grupul Spilna Sprava, care este o organizatie sponsorizata si sprijinita de catre miliardarul globalist George Soros prin Open Society Institute.

Scena a fost pregatita pentru ca revolta din Ukraina sa devina violenta in Decembrie cand secretarul de stat adjunct pe Europa, Victoria Nuland a anuntat ca America va investi 5 miliarde cu scopul ca Ukraina sa obtina “o forma buna de guvernamant”. Adevarata natura a acelui guvern a fost descoperita la inceputul acestei luni cand a aparut o inregistrare a unei convorbiri telefonice dintre Nuland si ambasadorul SUA in Ucraina, Geoffrey Pyatt, in care conspirau sa aleaga viitorii conducatori marioneta ai Ukrainei, respectand juramantul lui John McCain de a neutraliza influenta Rusiei.

Milioane de oameni nu vor stii niciodata adevarul din spatele revoltei din Ukraina deoarece este cumva mult mai complex decat o fata atractiva care face declaratii volubile despre libertate si democratie intr-un video de 2 minute pe youtube. Asa lucreaza propaganda – cat mai simplu cu atat mai bine. Video de mai jos ne ofera o mai larga imagine referitoare la adevarata agenda din spatele crizei.

sursa articol

http://saccsiv.wordpress.com/2014/02/24/papusarii-revolutiei-din-ucraina/

un comentariu al lui Dextro pe blogul Saccsiv :

Le doresc numai bine vecinilor ucrainieni și le invidiez entuziasmul deși nu mă îndoiesc că se datorează naivității. Știm ce va urma: vânzarea resurselor și industriei profitabile către multinaționale și prin urmare înlocuirea oligarhilor locali cu entități străine impersonale, distrugerea producției interne care concurează vestul și transformarea țării într-o piață de desfacere pentru ”primii dintre egalii” Europei. 40 de miloane este o piață pentru care merită să vopsești o lovitură de stat în revoluție. Am mai văzut scenarii cu teroriști și lunetiști deghizați în soldați și acum 20 de ani. Aceleași metode le-au folosit și la revoluția din 1989. Nu mă îndoiesc că în Maidan au fost și ucrainieni bine intenționați, chiar majoritari, cum au fost și la București, dar mă îndoiesc că aceștia ar fi fost capabili să se organizeze, să reziste forțelor Berkut și chiar să contraatace.

Mă întreb ce s-ar fi întâmplat dacă la Washington, pe la jumătatea mandatului lui Obama, câteva mii de oameni ar fi atacat congresul, casa albă, ar fi lovit cu lanțuri, pietre și cocktailuri Molotov poliția americană pentru că, să presupunem, președintele ar fi refuzat să adere la uniunea Sud-Americană ? Cred că acel caz s-ar fi numit atac la democrație și ar fi fost prezentat de media mainstream ca act de terorism. De fapt, așa s-a și numit revolta de la Los Angeles, din 1992, când au reprimat violent manifestația antiguvernamentală. (25 morți și 572 răniți) Nu am văzut-o pe Victoria Nuland să împartă bomboane acelor oameni, cum face asăzi, la 10.000 km de casă, în Maidanul kievean. Nu am auzit ca miniștrii de externe ai țărilor vecine să se deplaseze la Washington pentru medierea conflictului între guvern și manifestanții. În definitiv și Yanukovici a fost ales democratic, la alegeri supravegheate internațional și necontestate de nimeni. Eu nu văd motivul pentru care nu judecăm lumea cu aceași măsura. De fapt, îl văd, este în mijlocul camerei și se numește televizor. Bine ar fi fost ca ucrainienii să schimbe regimul prin alegeri democratice și să-și impună voința politică prin forța majorității, nu printr-o lovitură de stat. Cei ce au preluat puterea în Ucraina astăzi nu sunt reprezentativi pentru voința întregii Ucraine ci pentru interesele atlantiste în Ucraina. Nu sunt convins că majoritatea își dorește aderarea la UE și cred că ceea ce s-a întâmplat acolo nu va duce decât la scindarea țării.

Anunțuri

One response to “Adevarul despre „revolutia” din Ucraina

  1. DIN CAUZA MAFIEI DIN ROMANIA CONDUSA DE ION CLAMPARU DIN BOTOSANI[ADJUNCT POLITIC DUMITRU],CU PILONII PRICIPALI BAINT VASILE SI BALINT ION,FORMATA DIN POLITICIENI,[PARTIDELE POLITICE],JUSTITIE[PROCURORI,JUDECATORI,AVOCATI],M.A.I[POLIE,POLITIE DE FRONTIERA,ETC],M.APN,STRUCTURI SECRETE DIN M.A.I SI M.APN,S.R.I,S.I.E, SI ALTE INSTITUTII DIN ROMANIA[MINISTERUL SANATATII,MINISTERUL INVATAMINTULUI ,ETC],TELEVIZIUNILE[SOUBIZUL,MANELISTI,MUZICA USOARA SI POPULARA,MODA ],MAFIA SI CRIMA ORGANIZATA DIN TOATE DOMENIILE DE ACTIVITATE SI POZITIILE SOCIALE DIN ROMANIA,CETATENI ROMANI FARA SERVICI,SOMERI,DIN MEDIUL INDRACTIONAL AU MURIT MII CETATENI IN UKRAINA .

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s