Oculta Mondiala atenteaza la libertatea spaniolilor

 

 

 

Libertate – este un cuvant din ce in ce mai rar intalnit in Spania, o tara greu incercata de criza mondiala din aceasta perioada.

In ciuda faptului ca oamenii au trebuit sa suporte o scumpire accentuata a vietii cauzata de cheltuielile exagerate si furturile politicienilor, guvernul iberic pare sa nu se dea la o parte de a mai face surprize neplacute populatiei de rand.
Anul acesta guvernul a taiat din avantul celor care doresc energie solara si le-a impus un impozit nesimtit asupra caldurii soarelui. Deci, incepand din acest an guvernul spaniol este propietar pe Soare… dar surprizele nu se opresc aici.
Recent guvernul spaniol a ajuns la concluzia ca oamenii nu ar mai trebui sa protesteze – de ce sa mai ai propia ta opinie? Daca ai o opinie sa o tii pentru tine, chiar daca noi te parlim de nu te vezi. Cam asta este gandirea celor din guvernul iberic ce pare de o nesimtire rara.
Daca pana acum Spania era considerate una dintre cele mai liberale tari din lume acest fapt pare sa se schimbe destul de repede, aceasta tara transformandu-se intr-o inchisoare.
Multi se intreaba cum de s-a ajuns la o asemenea realitate. Raspunsul este unul destul de simplu. Economia spaniola, care a “duduit” timp de 20 de ani a fost construita pe datorii imense. Datorii facute cu ajutorul samsarilor mondiali.
Aceste datorii nu mai pot fi platite (aceeasi situatie avand si Grecia, Irlanda si multe alte tari europene pe care inca nu le stim) asa ca aceasta tara a devenit un spatiu de experiment. Un experiment ce are ca scop sclavizarea populatiei.
Experimentul nu este condus de guvern (acesta este deja vandut) ci de catre Oculta Mondiala care a preluat toate fraiele puterii. Astfel, prima cauza a acestui fapt consta in lipsirea de libetate a oamenilor care, in viitorul apropiat, vor fi amendati cu 30.000 de euro daca vor protesta in strada.
Aceasta viitoare lege, deja, a starnit masive demonstratii in capitala spaniola (demonstratiile sunt mult mai mari decat ne sunt prezentate la tv). Demonstratii care, sper, ca vor mai taia din tupeul ocultei, care, vad, ca nu are limite.

Sursa: DIO Line

Reclame

2 responses to “Oculta Mondiala atenteaza la libertatea spaniolilor

  1. Am avut un prim ministru care a inchis combinat dupa combinat si plangea somerii de la Oltchim. A distrus irigatiile si se lauda ca le reface cu imprumuturi si fonduri UE ca una era ca taranul sa aibe irigatiile lui fara datorii si alta e sa stea la mana UE. A furat tezaurul de la Izverna cu serviciile secrete franceze si in fiecare zi il vedem la tv. Plecau tirurile pline si nimeni nu le controla le vama si locul in care cautau tezaurul era pazit de gorile franceze si era strict interzis romanilor sa vada ce cauta . Era un tezaur care ar fi adus miii de turisti si cu povestea asta puteai face un brand de tara care ar fi adus alte mii de turisti. In 1990 cand era prim ministru tatal meu care a fost sef in Securitatea anilor 50 se trezeste cu DIA pe cap si cu un santaj cu dosarul pe masa dupa care a fost pus sa falsifice dosare de informatori pe declaratiile verbale ale informatorilor. Toate erau facute pe parinti de tineri liberali care participau la evenimentele din iunie 1990 din Piata Universitatii si trebuiau sa contina 5 deportati la Poarta Alba din care unul neaparat mort.

    • Asa a ajuns Petre R liberal cu serviciile franceze si DIA in spate ca e os de liberal si are un cimitir de liberali in spate santajati si batjocoriti.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s