Planuri elitei oculte prezentate ca o avampremiera in filme

Red Dawn

Urmăreşte online filmul Red Dawn (Răsăritul Roşu), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

Un remake al celui din 1984, Red Dawn este un film care are ca protagonişti un grup de tineri ce luptă din răsputeri contra invadatorilor nord coreeni pentru a-şi apăra oraşul. După o noapte în care s-a produs o misterioasă pană de curent, Jed Eckert este trezit de către fratele său Matt, care la rându-i a fost trezit de nişte zgomote puternice, şi ambii sunt şocaţi să vadă paraşutişti şi avioane de luptă coreene roind pe deasupra oraşului şi ocupându-l.

Tatăl lor le spune să fugă la o cabană din pădure, în timp ce el va ajuta localnicii să se refugieze. Între timp, celor doi li se vor mai alătura şi alte câteva persoane. Tensiunea creşte pe măsură ce timpul se scurge, iar tinerii refugiaţi în pădure nu ştiu ce să facă, dacă să se predea invadatorilor sau să lupte contra lor.

Soldaţii nord coreeni, aflaţi sub comanda căpitanului Cho, îi scot în faţă pe sergentul Eckert şi pe primar pentru a-i convinge pe tineri să iasă din ascunziş. Pentru că Eckert (tatăl lui Matt şi Jed) refuză să coopereze, ba mai mult, îi încurajează pe tineri să nu se predea şi să lupte contra invadatorilor, Cho îl împuşcă în cap.

Asistând neputincios la uciderea tatălui său, Jed jură răzbunare şi anunţă că va lupta cu toate puterile sale pentru a-i face pe coreeni să plătească pentru faptul că i-au ucis tatăl şi că au îndrăznit să le invadeze oraşul şi ţara. După ce fac rost de arme şi îşi stabilesc baza într-o mină abandonată, grupul condus de Jed începe o serie de atacuri de gherilă asupra soldaţilor coreeni.

http://vk.com/video_ext.php?oid=198831113&id=164421388&hash=b54b02fffecfd12f&hd=1″ width=”607″ height=”360″ frameborder=”0″>

==================================

Never Let Me Go (2010)

Urmăreşte online filmul Never Let Me Go 2010 (Să nu mă părăseşti), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

Never Let Me Go 2010 (Să nu mă părăseşti), film online DVDRip, subtitrat în Română

În anul 1952, o descoperire medicală a făcut ca speranţa de viaţă a oamenilor să depăşească 100 de ani. Primele cadre prezintă un tânăr ce se află pe o masă de operaţii şi zâmbeşte la o femeie care priveşte dintr-o altă încăpere, printr-o fereastră de sticlă. Femeia respectivă este Katy H (Carey Mulligan), care narează filmul şi povesteşte diverse lucruri. Copila Kathy (Izzy Meikle-Small), împreună cu prietenii ei, ommy (Charlie Rowe) and Ruth (Ella Purnell), şi-au petrecut copilăria la internatul Hailsham House în anii ’70. Şcoala este una mai neobişnuită, iar elevii sunt încurajaţi să creeze lucrări de artă în loc să studieze lucruri specifice, iar cele mai bune lucrări ale lor ajung în ceea ce se numeşte „Galerie”.

La un moment dat, o profesoară nouă, Dra. Lucy (Sally Hawkins), îşi informează elevii în secret despre adevărata lor menire: ei există doar ca donatori de organe şi vor muri atunci când vor deveni adulţi. În ziua următoare, profesoara este concediată. Pe măsură ce trece timpul, Kathy şi Tommy se îndrăgostesc, dar Tommy pică într-o relaţie manipulatorie cu Ruth şi rămân împreună tot restul timpului petrecut la Hailsham. Deveniţi acum adulţi, cei trei prieteni sunt relocaţi la o fermă. Lor li se permite să părăsească locaţia dacă-şi doresc acest lucru, dar sfârşitul este unul inevitabil.

La fermă, ei întâlnesc foşti elevi ai şcolilor similare cu a lor, dintre care doi observă o femeie în oraşul din apropiere despre care cred că este posibil să fie persoana din care a fost clonată Ruth. Ea este încântată de această perspectivă, dar când, împreună cu Tommy, Kathy şi ceilalţi doi, merg să o revadă pe femeie ei îşi dau seama că asemănările sunt, totuşi, nesemnificative. Ruth, dezamăgită profund, spune că toţi donatorii provin din „gunoaie”, însemând că sunt clonaţi din oamenii care fac parte din societatea de jos.

http://vk.com/video_ext.php?oid=185997113&id=166580257&hash=4ae47fbc8fc831c8&hd=1″ width=”607″ height=”360″ frameborder=”0″>

========================

Într-un viitor apropiat, compania The Union creează organe artificiale sofisticate şi costisitoare prin intermediul cărora durata de viaţă creşte semnificativ. Latura diabolică a acestei afaceri constă în faptul că, în situaţia în care beneficiarul unui transplant de organ nu este capabil să îşi achite facturile, The Union trimite executori pentru a recupera organele aflate în proprietatea sa, fără a se lăsa impresionată de gravitatea stării de sănătate a debitorului. Remy este cel mai bine pregătit dintre recuperatorii companiei The Union, dar atunci când suferă o criză cardiacă la serviciu şi are nevoie de o inimă nouă se trezeşte îngropat în datorii. Întrucat Remy nu poate plăti facturile la timp, The Union îl însărcinează pe fostul partener al acestuia, Jake Freivald, să recupereze inima artificială; moment în care vânătorul se transformă în pradă şi este forţat să fugă pentru a-şi salva viaţa. Ajutat de către Beth, fosta soţie pe care nu a văzut-o timp de 10 ani şi care este la rândul ei datoare companiei pentru câteva organe transplantate, Remy reuşeşte să evadeze din sistem şi să evite să fie capturat de către Jake Freivald.

http://www.dupamasa.ro/movie/repo-men/

Top 10 filme apocaliptice si ideile promovate in ele

Top 10    filmePost Apocaliptice 

Top 10 filme care prmoveaza idea existentei extraterestrilor

ISTERIA FILMELOR CU ZOMBI

UN SITE FOARTE INTERESANT DE BIOETICA UMANA

http://www.schb.org.uk/

COMENTARIUL MEU

Am incercat in acest articol sa subliniez directiile pe care elita oculta francmaasonica  vrea sa indrepte omenirea spre instaurarea Noii Ordini Mondiale.Prin filme,muzica,literatura incet dar sigur noilor generatii  se imprima mental anumite idei si concepte ca sa accepte cat mai usor o noua societate cu un control total si sclavie de buna voie.O societate fara Dumnezeu,fara moralitate, fara bioetica .Scenarile apocaliptice si post apocalitice sunt defapt scenarii care  chiar fac parte din planurile lor diabolice. Eu sunt sigur ca legea martiala ,revoltele,criza,razboiul,eutanasia,controlul nasterilor ,foametea ,transumanismul ,pandemiile si multe alte nenorociri prezente in aceste filme se vor intampla intocmai.Va veti aduce aminte ca cea ce vedeti acum in filme se va intampla cu mare exactitate foarte curand.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s