Drama micutei Aida!

Va rugam mult sa popularizati acest caz: drama micutei Aida! Rugam preotii si monahii care citesc acest blog sa se roage pentru Aida!

 

Noi, ca si popor ortodox, suntem vinovati de aceste drame?Da fratilor iubiti, oameni buni si dragi care cititi acest blog, sunt extrem de vinovati! A disparut credinta din mijlocul nostru, suntem blasfemiatori si hulitori, aproape indraciti, si bunul Dumnezeu vedeti bine ca nu bate cu parul. Suntem total dezinteresati de aproapele nostru si multi isi ofera ajutorul doar daca primesc ceva in schimb, prea putini se gandesc la fapta cea buna si cuvinatele Mantuitorului : “Sa va iubiti unii pe altii asa cum v-am iubit si eu pe voi”. Cum vom ajunge fratilor la poarta Raiului, sau in ceata dreptilor, daca noi nu ne ajutam aproapele? O mentalitate absolut sinistra bantuie prin Romania: “De ce sa ma implic eu daca nu-mi iese nimic la afacerea asta?!” Nu aveti idee ce bucurie imensa ne inunda sufletele, cat de impliniti ne simtim, atunci cand ajutam un OM! Noi am pazit cu strasnicie porunca Sfintei Scripturi :”Faptele bune se fac in ascuns si doar Tatal sa stie de ele”.

Vedeti bine in ce situatie se afla tara noastra: indatorata pana in gat si condusa de loja satanica a masonilor si noi ce facem? Nimic, absolut nimic! Acceptam de buna voie guvernarea satanista si pe urma ne intrebam de ce ne bate bunul Dumnezeu! Pai cat sa ne mai rabde nemernicia si hula cea fara de margini?

Trebuie sa ne gandim la Aida ca si la copilul nostru, sange din sangele nostru, si sa facem tot ce este posibil sa o ajutam. Doamne Ajuta si Mantuire, va dorim!

deveghepatriei

Reclame

2 responses to “Drama micutei Aida!

  1. De cand am aflat de acest ingeras minunat
    ma rog ptr ea in fiecare zi sa se faca bine merita sa traiasca este o adevarata printesa blonda cu ochii albastri.Bunul Dumnezeu o va ajuta sa se faca bine si va redeveni fetita de dinainte.O pup dulce si sa auzim numai de bn

  2. daca cineva are vreo informatie despre starea ei de sanatate va rog sa lasati un raspuns

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s