IMPERIUL INVIZIBIL si INSELACIUNEA OBAMA

Acest film documentar arata foarte clar că unii dintre cei mai puternici oficiali aleși din America , inclusiv a tuturor președinților recenti , au facut parte din intriga internaționala pentru a stabili un socialist de tip nou si Noua Ordine Mondială , care va eradica suveranitatea națională și multe dintre libertățile date de Dumnezeu stipulate si în Constituția  Statelor Unite , făcând pe toti cetățeni simpli sclavi ai statului .

O colecție uimitoare de imagini video a acestor lideri care afirmă ambițiile lor necondiționate față de stabilirea acestei Noii Ordini Mondiale . De asemenea, se arată cine este în spatele acest cabale internaționale și intențiile lor nefaste și adevărata natură sinistra a misiunii lor. Este profund îngrijorătore și foarte importante toate acestea

În primul rând , aceleași forțe, sunt în spatele multe dintre cazurile de suprimare a  libertatii  individuale. În al doilea rând , apariția de descoperiri de tehnologii energetice gratuite vor ajuta sa detroneze pe acești criminali . Este un antidot puternic la otrava care ne este administrata

Un alt punct de relevanță este faptul că filmul atrage atentia cu privire la faptul că Al Gore este unul dintre cei ma noi indivizi ai NOM in lume pentru a ajuta la realizarea obiectivelor lor prin politizarea schimbările climatice și folosindu-l ca un motiv de a impune taxe globale de carbon , toate în acest timp el a devenit  super- bogat  . El nu ar trebui să fie văzut ca o figură de erou în mișcarea spre libertate .

Înșelăciunea Obama este un film documentar dur , care distruge complet mitul că Barack Obama are  cele mai bune interese pentru poporului american .

Fenomenul Obama este o farsă atent artizanata de către sefi de Noii Ordini Mondiale . El este împins ca salvator al poporului american si  acceptarea sclavieila nivel mondial .

Am ajuns la un moment critic în planurile Noii Ordini Mondiale . Nu e vorba de stânga sau dreapta : este vorba despre un guvern mondial . Băncile internaționale au de gând să jefuiască oamenii din Statele Unite și sai transforme în sclavi de pe o plantatie.

Acoperite în acest film : cine Obama lucrează pentru , ceea ce se află el a spus , și agenda reală . Dacă vrei să știi faptele și a tăiat prin toate hype , acesta este filmul pentru tine .

Uita-te la Înșelăciunea Obama și să învețe cum :

– Obama continua procesul de transformare a Americii în ceva care seamănă cu Germania nazistă , cu serviciu forțat Național , spionaj civil intern , interceptări telefonice fără mandat , distrugerea Al Doilea Amendament , tabere FEMA și legea marțială .

–  Obama anunță în mod deschis crearea unui nou Banci Mondiale , care va domina fiecare națiune de pe pământ prin intermediul taxelor pe carbon și a forței militare .

– Bancherii internationali au proiectat intenționat criza financiară la nivel mondial pentru a falimenta națiunile planetei și să aducă la Guvern Mondial .

– Obama intenționează să jefuiască clasa de mijloc , distrugerea pensiilor și federalizare a statelor , astfel încât populația sa fie complet dependentă de guvernul central.

-Elitele il folosesc pe Obama pentru a pacifica publicul astfel încât să poată inaugura Uniunea Nord Americane  pentru a lansa un nou Război Rece și să continue ocuparea Irakului și Afganistanului .

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s