„Aceia care acceptă semnul, care va fi sub forma unui card bancar şi a unui cip special care le va fi introdus în mâna, îşi vor pierde sufletele”

Antihristul va crea subvenţii pentru a încuraja companiile, organizaţiile şi asociaţiile de caritate să lucreze pentru noul său centru al comerţului mondial
sâmbătă, 19 octombrie 2013, 20:00
Mult iubita Mea fiică, îi chem pe toţi discipolii Mei care M-au auzit şi Mă recunosc în aceste Mesaje să Mă asculte acum.
 
Această Lucrare care v-a fost dată este Sfântă. În ciuda oricărui chin, abuz, a oricărei suferinţe şi batjocuri pe care poate va trebui să le înduraţi din cauza acestei Misiuni, să vă amintiţi că această Lucrare este a Mea. Misiunea Mea finală, dăruită lumii prin intermediul profetului lui Dumnezeu, este un mare Dar pentru omenire. Ridicaţi-vă deasupra batjocurii la care veţi asista şi să ştiţi că ea este creată de cel rău în efortul său de a împiedica răspândirea Adevărului. Adevărul, Cuvântul Meu Sfânt, va fi călcat în picioare şi toţi demonii, eliberaţi din adâncurile iadului, vor face tot ce este posibil pentru a reduce la tăcere Glasul Meu.
 
Lucrând prin acele suflete care se lasă deschise infestării, operele malefice ale satanei vor fi în curând mascate şi prezentate lumii ca Sfântă Scriptură. Noua doctrină, vor spune ei, a fost inspirată în mod divin de catre Mine, Iisus Hristos. Atentia întregii lumi va fi captată, pe măsură ce noua doctrină va fi dezvăluită treptat, etapă cu etapă, şi aplaudată mai ales de lumea care s-a îndepărtat de credinţă. Aceia la care nu v-aţi aştepta niciodată să se închine lui Dumnezeu vor fi primii care vor sta la rând ca să îmbrăţişeze seria de erezii – minciuni împotriva Mea – pe măsură ce acestea sunt dezvăluite.
 
Ca niciodată până acum, Biserica Catolică va primi o mare cinstire publică din partea mass media mondiale şi a elitei politice. Ca niciodată pana acum, ateii şi toate religiile, inclusiv acelea care nu Mă cinstesc pe Mine, îsi vor deschide braţele şi vor cădea în genunchi pentru a-i onora pe aceia care spun că sunt de la Dumnezeu.
 
Când Imaginea Mea va dispărea şi nu va mai fi văzută şi când Crucile Mele, Sfintele Biblii, micile liturghiere pentru Sfânta Liturghie, rozariile, medaliile, scapularele şi Crucile Benedictine nu se vor mai găsi, veţi şti atunci că domnia fiarei a început.
 
Lumea va cânta imnuri de laudă lui antihrist. De îndată ce va face pace – o pace falsă – creată din cauza războaielor la izbucnirea cărora el a contribuit – el va face declaraţii uimitoare. El, antihristul, va declara că a primit mesaje de la Dumnezeu Tatăl şi ele vor părea autentice. Apoi, folosind puterea ocultă, el va părea că vindecă pe mulţi şi va părea să aibă mari daruri spirituale. Mulţi vor fi uimiţi de aşa-zisele ”miracole” pe care el va părea că le face şi lumea îl va adora şi se va prosterna la picioarele lui. Atunci el, antihristul, se va declara a fi Iisus Hristos, Fiul omului, şi va spune că a venit timpul să îşi revendice lumea şi să salveze întreaga omenire. Oricine va îndrăzni să se opună mizeriei şi obscenităţilor care vor curge din gura fiarei va fi pedepsit sever.
 
În acel moment, din cauza infestării lumii de către satana, păcatul va fi atât de răspândit încât demnitatea umană va ajunge la cel mai jos nivel, unde necurăţia, desfrâul, lăcomia şi toate celelalte păcate grave în Ochii lui Dumnezeu se vor vedea în toate spaţiile publice. Pentru că păcatul va fi declarat un defect omenesc natural şi pentru că vi se va spune că Dumnezeu nu vă va judeca pentru o trăsătura ce ţine de slăbiciunea omenească, mulţi vor îmbrăţişa păcatul şi nu vor avea ruşine în sufletele lor.
 
Celebrităţile lumii, artiştii, mass media, actorii cunoscuţi, cu toţii vor dori să fie văzuţi cu antihristul şi imaginea sa va fi mai vizibilă decât a oricui altcuiva care a venit înaintea sa. El va fi fluent în mai multe limbi; va fi frumos; va avea un deosebit simţ al umorului şi extraordinare aptitudini de comunicare. El va fi foarte atent în legătură cu ceea ce spune despre Dumnezeu şi nu se va referi niciodată la Maica Domnului, pentru că se va considera că ea nu mai are niciun rol de jucat.
 
Interviurile lui antihrist la televizor vor fi un fapt obişnuit şi oamenii vor sorbi fiecare cuvânt ce iese din gura lui. El îi va influenţa pe politicienii din fiecare naţiune şi aceia care se află în compania lui vor fi trataţi ca membrii unei familii regale. Dar lucrurile nu se vor opri aici. Cuvintele lui vor fi citate în predici în toate bisericile. I se va acorda o mare cinstire şi o poziţie înaltă în toate bisericile, până când în sfârşit el se va aşeza pe noul tron în noul templu al Babilonului.Influenţa lui se va extinde asupra tuturor băncilor, legilor comerciale şi a economiei mondiale. Antihristul va crea subvenţii pentru a încuraja companiile, organizaţiile şi asociaţiile de caritate să lucreze pentru noul său centru al comerţului mondial. Cei care vor dori să facă parte din imperiul antihristului se vor îmbogăţi foarte mult. Oricine îi jură credinţă lui, fie prin ceremonii religioase, fie prin acorduri de afaceri sau comerţ, va trebui să primească un semn. Aceia care acceptă semnul, care va fi sub forma unui card bancar şi a unui cip special care le va fi introdus în mâna, îşi vor pierde sufletele în favoarea lui. Toţi cei care poartă Pecetea Dumnezeului celui Viu vor scăpa de încleştarea antihristului şi vor deveni imuni la aceasta oroare. Nu ignoraţi avertismentul. Nu vă temeţi,  pentru că, dacă urmaţi instrucţiunile Mele, veţi fi protejaţi.
 
Am vărsat multe Lacrimi dându-ţi acest Mesaj şi de aceea Durerea Mea în tine, fiica Mea, este atât de mare în acest moment. Mângâie-Mă cerând Milostivirea Mea şi Protecţia Mea.
 
Al vostru Iisus

Toţi aceia care poartă triunghiul, semnul treimii nelegiuite vor fi implicaţi în susţinerea unor astfel de organizaţii de caritate

 
Marţi, 22 octombrie 2013, ora 00:20
 
Mult iubita Mea fiică, fiecare colţ al Bisericii Mele se pregăteşte pentru noile ritualuri. Declaraţiile publice despre nevoia de a fi umili şi de a nu rămâne indiferenţi vor preceda filantropia laică pe care o va introduce antihristul. Toţi aceşti slujitori ai satanei se adună pentru a celebra în mod privat, iar reţeaua lor mondială va crea organizaţii globale de caritate, instituite pentru a vă convinge că ei sunt inspiraţi de Dumnezeu.
 
Toţi aceia care poartă triunghiul, semnul treimii nelegiuite, vor fi implicaţi în susţinerea unor astfel de organizaţii de caritate, şi semnul îi va înălţa în ochii lumii. Brusc, se va vorbi despre o puternică aşa-numită nouă mişcare evanghelică, iar oamenii vor oferi bani pentru a susţine efortul de ajutorare a săracilor din lumea întreagă. Toţi vor considera că se face un mare bine, şi anumiţi lideri din Bisericile Mele vor fi admiraţi în toate colţurile Pământului. Foarte puţini vor pune la îndoială intenţiile lor, însă când veţi vedea cele mai mari bănci ale lumii că se alătură lor în aceste eforturi, veţi ştii atunci că acesta este un act destinat să vă înşele. Cât de vicleană este fiara! Cât de iscusite par a fi acţiunile sale, deoarece acestea vor fi îndulcite cu o formă a înşelăciunii, pe care numai cei binecuvântaţi cu Darul Duhului Sfânt vor fi capabili să o observe. Însă în timpul întregii discuţii despre binele comun al omului, despre dorinţa de a aduce toate religiile laolaltă pentru a forma o vastă comuniune de oameni – nu va fi rostit niciun cuvânt despre Învăţăturile Mele care spun că copiii lui Dumnezeu trebuie să rămână credincioşi Cuvântului Meu Sfânt.
  
Vremurile se mişcă rapid, şi în mijlocul acestei propagande aparent bine conduse şi orchestrate cu grijă, vor începe să apară fisurile.Când satana lucrează, se răspândeşte confuzia; este creată diviziune; contradicţiile devin agresive, şi nimic nu mai este în ordine. Vor dispărea anumite onoruri care Îmi erau acordate Mie în faţa Tabernacolelor. Orele de Adoraţie Perpetuă vor fi oprite şi curând ei vor goli Bisericile de statuile sfinţilor. Toate acţiunile lor vor fi tolerate în numele smulgerii Bisericii din starea ei perimată şi de a o face mai relevantă, mai atrăgătoare şi mai interesantă pentru cei necredincioşi.
  
Aceia care Mă cunosc trebuie să facă tot ce le stă în putere, legat de răspândirea Evangheliilor, deoarece, fiţi siguri, nu veţi auzi nici o vorbă despre Sfânta Biblie. Singurele citate pe care le veţi auzi vor fi acelea care sunt răstălmăcite pentru a susţine minciunile. Pe măsură ce ei dezbracă Biserica de demnitatea ei, pedepsele vor începe să se reverse peste ei din Cer. În timp, ei vor fi opriţi, însă întâi trebuie să aibă lor aceste încercări, aşa cum a fost prezis.
 
Al vostru Iisus

 

sursa mesaje traduse in romana

 

Reclame

6 responses to “„Aceia care acceptă semnul, care va fi sub forma unui card bancar şi a unui cip special care le va fi introdus în mâna, îşi vor pierde sufletele”

  1. De luat aminte , acest avertisment.
    Cu DUMNEZEU inainte.

  2. Am citit si „marsul distrugatorului” , si cred ca a ne putea mantui sufletele,[al meu are pacate….pacate], ar fi bine daca am putea murii ca martiri.

    • Daaa …frate toti avem pacate totusi este bine ca stim asta si vrem sa ne indreptam.In vremurile acestea nu din fapte si virtutii ne vom mantui ca nu avem ,ne putem mantui refuzand antihristul si pecetea sa si marturisind credinta in Iisus Hristos daca facem asta noi cei din urma vom fi cei dintai.

  3. ACEST EPISCOP ROMAN FACE PARTE DIN MISCAREA MISIONARA ORTODOXA ” OASTEA DOMNULUI ”… ASCULTATI CU ATENTIE –>

  4. Dupa umila mea parere,cred ca nu ar trebui sa mai preluati subiecte de pe alte site-uri straine de ortodoxie……alea nu sunt cuvintele lui iisus,e blasfemie ce fac ei,transmitand niste mesaje care cica Mantuitorul sau Maica Maria le-ar fi spus……cred ca e o capcana,urmariti ce spun si sfaturile pustnicilor si sfintilor tarii,respectiv puteti reda din invatamintele parintelui Arsenie Boca,din CUVINTE VII sau CARAREA IMPARATIEI,ETC……..foarte interesante si instructive dealtfel…..poate cineva afirma ca Iisus i-a transmis nu stiu ce……mai ales celor din afara tarii….//sa nu fim cumva inselati……dealtfel aveti subiecte interesante dar acestea cu….’FIICA MEA’ sau ‘FII  MEI’   sunt false.

    • Dumneata crezi ca eu nu m-am framantat inainte sa pun acestea pe blog?Eu cred ca sunt cuvintele lui Iisus Hristos asa simt, unii nu simt asta si reprezinta diferenta dintre noi.Aceste mesaje in curand se vor proba la fel si marele avertizment.Eu nu am gasit nimic rau in ele daca pe cineva sminteste sa nu le citeasca.Nu sunt dogme sunt numai avetizari pentru cine vrea sa tina cont de ele.Daca nu se vor intampla… asta este ne-am luat dupa niste minciuni sau am fost prea creduli la o cursa a diavolului.Fiecare simte in felul lui eu simt in felul meu fiecare cuvant il simt ca venit de la Dumnezeu si nu am simtit asta niciodata in alte scrieri afara de cele ortodoxe.Nu sunt singurul ortodox care a simtit asta mai sunt si altii.Nu am nimic cu romano catolici sunt impotriva ecumenismului si al papei si stiu ca dogmele impuse de ei sunt erezii.Asta nu inseamna ca Dumnezeu ia parasit.Acolo va incepe tot raul ei vor fi primi expusi va aparea o mare scindare restul scrie in mesaje nimeni nu este obligat sa le creada.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s