Numarul crimelor prin violenta din SUA, au crescut, numai in ultimul an, cu peste 15%

Numarul crimelor prin violenta din SUA, au crescut, numai in ultimul an, cu peste 15%. Mai poate controla sistemul capitalist aceste manifestari sau nici nu este interesat sa o faca?

Se preconizeaza ca in cea mai capitalista si democrata tara a lumii, SUA, numarul crimelor prin violenta, sa se dubleze in urmatorii sase ani. Saracia si programele educationale extrem de vagi si fara relevanta pentru tineri, au dus la acest aspect in principal. Oamenii disperati apeleaza la atitudini disperate.

Anul 2012, a fost al doilea an consecutiv, cind numarul crimelor prin violenta au crescut la nivele istorice. Este una din principalele ratiuni pentru care foarte multi oameni s-au mutat la periferia oraselor, lasind centerele oraselor americane in administrarea gastilor criminale. Politia din Chicago, este de departe depasita de eveniment si de o perioada destul de lunga, nu mai raspunde la cele mai multe din apelurile legate de activitati criminale in oras si suburbii.

http://news.msn.com/us/chicago-police-no-longer-responding-to-all-911-calls

http://chicago.cbslocal.com/2013/10/22/teen-girl-assaulted-on-way-to-bus-stop/

Cam asa arata securitatea strazi in tara care trimite drone si avioane militare sa creeze securitate in Afganistan sau Pakistan si alte tari, omorind sute si chiar mii de copii nevinovati in numele dreptati si si securitati internationale, dar la ei in tara dezmatul este in afara oricarui control.

Dar nu trebuie sa gindim ca nu este un fenomen comun numai oraselor mari americane, ci chiar micile comunitati ravasite de saracie si mizerie, care au devenit tintele spargatorilor si hotilor in general.

http://www.wjbf.com/story/23664067/augusta-man-says-neighborhood-crime-is-getting-worse

Criminali au devenit mai violenti decit oricind, in actiunile lor, ei atacind si amenintind cetatenii in virsta, folosind arme de foc.

http://abclocal.go.com/kfsn/story?section=news/local&id=9298688

Acest lucru se intimpla pe intreg teritoriul SUA, chiar la ore matinale, un exemplu fiind, cu numai citeva zile in urma in Huston. Cine poate da spargeri la ora 8am, decit oameni disperati si fara discernamint.

http://abclocal.go.com/kfsn/story?section=news/local&id=9298688

Unele publicatii americane se intreaba daca crimanlii au devenit mai inteligenti sau populatia mai slab pregatita mental.

Hotii americani au inceput sa fure camioane cu mincare, nemaiavind nici o limita pe drumul disperarii. Ei vind mincarea si bauturile nealcolice furate, in disperare, pentru a face fata traiului din ce in ce mai dificil de sustinut la nivel existential. Acest lucru se intimpla de la vest la est si de la sud la nord, in SUA, in aproape fiecare oras. Ultimele rapoarte, eliberate de politie, arata ceea ce fura hotii in disperare: 40 de tone de alune, in valoare de 300.000 de dolari, in California. Brinza Muenster in valoare de 200.000 de dolari in Wisconsin. Fripturi de vita in valoare de 82.000 de dolari in Texas. Sea food in valoare de 25.000 de dolari in California si asa mai departe.

http://stlouis.cbslocal.com/2013/10/21/thieves-pose-as-truckers-to-steal-huge-cargo-loads/

Multe lanturi de magazine alimentare de pe teritoriul Americii, au inceput sa faca contracte cu patrule inarmate pentru a le supraveghea camioanele cu alimente care aprovizioneaza magazinele, pe timpul deplasarii.

Se schimba America? Poate cel mai bine ar fi de spus ca sistemul capitalist arata nivelul la care a ajuns….

Ce ar mai fi de spus si citi romani stiu ca vor traii si ei si copiii lor aceste secvente, in viitorul apropiat, daca vor continua sa accepte acest sistem capitalist si propaganda lui.

 

Adrian Cosereanu

 http://www.alternativaromaniei.com/index.php?option=com_content&view=article&id=1200:numarul-crimelor-prin-violenta-din-sua-au-crescut-numai-in-ultimul-an-cu-peste-15-mai-poate-controla-sistemul-capitalist-aceste-manifestari-sau-nici-nu-este-interesat-sa-o-faca&catid=1:latest-news&Itemid=50

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s