„Voi toți sunteți fii ai diavolului” a strigat Dianne Reidy in congresul SUA.Dianne Reidy a fost o victimă de control al minții?

Reidy explica că Duhul Sfânt a făcut sa spuna totul

” In ultimele  doua saptamani si jumatate  Duhul Sfânt ma  trezit în mijlocul nopții și ma pregătit  pe mine ( prin reticența mea și îndoială ), pentru a transmite un mesaj în Camera Congresului „, a declarat ea Fox News ” Chad Pergram într-o declarație . ” Asta este ceea ce am făcut aseară  „

Aseara o stenografa a pus în scenă un spectacol interesant de la etajul Casei Congresului aproape de sfârșitul votului plafonului datoriei, vorbind despre francmasoni înainte ca ea sa fie indepartata si târâta de agenți de pază.

Cu putin înainte ca membri Congresului sa treca la un proiect de lege pentru a ridica plafonul datoriei, o femeie mai tarziu identificata ca fiind stenografa Diane Reidy sa apropiat de microfon si ca intr-o  stare de transă  a început să strige.

„El nu va fi batjocorit (nu mă atinge) nu va fi batjocorit,” Reidy a mai adaugat „Cea mai mare înșelăciune se intampla aici  nu este o națiune sub Dumnezeu,  nu a fost niciodată.”

Oficialii începe pentru a elimina Reidy care a strigat, „Acesta nu a fost niciodată, dacă ar fi fost, nu ar fi fost …. Constituția a fost scris de către francmasoni, ei merg împotriva lui Dumnezeu, nu puteti sluji la doi stăpâni.”

„Lăudat să fie Dumnezeu, Domnul Isus Hristos”, a adăugat ea.

Reidy, de asemenea, a spus ca „o casa dezbinata nu poate rezista – toți sunteți fii ai diavolului!”

Potrivit Rep Joaquin Castro, femeia a avut o privire pierduta pe chipul ei.A fost foarte deranjant pentru membri ai Congresului”, a spus el.

„Am observat-o în mod evident tot timpul și ea a zâmbit de câteva ori, ea era frumosA , și în funcție de alți membri care au fost în jur mai mult, ea era frumosa”, a declarat reporterilor Castro .

Potrivit Washington Post , personalul etajul casei au fost „vizibil zguduit” de incident și poliția investighează problema.

„Cred că există o mulțime de simpatie, pentru că sa întâmplat ceva în mod clar acolo”, a declarat Rep Gerry Connolly.

Ceea ce face ca incidentul chiar mai ciudat este că Reidy nu este cineva care a apărut la locul de muncă recent, ea a lucrat ca stenograf oficial la Oficiul de Clerk de peste 20 de ani .

Potrivit președintele secției de votare Rep Ileana Ros-Lehtinen, Reidy sa apropiat de platforma si a intrebat daca microfonul este pornit.

„Ne-am zbatut pentru a obține controlul și tăcere ei  Ea a spus ceva despre diavol. A fost brusc, confuza și sfâșietoare. Ea este în mod normal un suflet blând „, a declarat Ros-Lehtinen .

Reidy a fost dus la un spital local pentru o evaluare de sanatate mintala. Nu se cunoaște dacă acuzații penale vor fi depuse.

„Pentru un scurt moment, am urmarit un gest de bun simț și curaj de la etajul Casei Congresului!”, a glumit Daniel McAdams  si a etichetat-o pe Reidy ca „, ultima persoană sănătoasă la Capitol Hill.”

=================

Altii spun ca ar fi fost controlata mintal

Alte imagini bizare din momentele precedente vorbiri de la etajul Congresului sugereaza ca Dianne Reidy a fost o victimă de control al minții?

Un bărbat cu părul alb, pare să-i dea  lui Reidy un semn, provocând starea ei care sa schimba imediat  ea a intrat ca intr-o stare de transă înainte de a merge spre podium pentru a  vorbi. Un om negru stătea opus nu pare să reacționeze la comportamentul ciudat a lui Reidy Omul apoi se duce imediat la telefonul său pentru a trimite un mesaj text.
De asemenea, aflam de ce n-am auzit de fapt ce a declamat real Reidy, atunci când ea a fost si a stat în fața podiumului de vorbitor – mass-media pur și simplu a dublat  vocea cuvintele ei de atunci pana  a fost târata într-o altă parte a clădirii.

===============

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s