Nu este exclus ca progresele medicale sa faca posibil ca oamenii morti sa fie reanimati precum zombie.Rusia lucrează si ea la o armă psihotronica care va transforma inamicii în zombie

Tehnica prin care mortii pot fi treziti la viata

 Rusia lucrează la o armă care va transforma inamicii în zombie
Progresele medicale din ultimii ani permit readucerea oamenilor la viata chiar dupa mai multe ore de la oprirea batailor inimii si dupa ce acestia au fost declarati morti, afirma medicii.

De-a lungul timpului, cand oamenilor li se oprea inima si incetau sa mai respire, erau considerati morti, a declarat dr. Sam Parnia, profesor la State University of New York, potrivit Live Science.”Nu se putea face nimic pentru a schimba aceasta stare de lucruri”, explica el.Moartea nu se petrece intr-o clipa, este un intreg proces

Insa, odata cu descifrarea misterelor mortii la nivel celular, oamenii de stiinta au constatat ca moartea nu se petrece intr-o clipa, ci este un intreg proces. Abia dupa ce o persoana „moare” (conform definitiei curente pe care o dam mortii), celulele corpului isi incep propriul proces al mortii, proces care poate dura ore intregi, iar noi putem inversa acest proces.

Candva, se credea ca dupa ce inima a incetat sa mai pompeze sange in corp, nu mai trec decat cateva minute pana cand creierul va suferi leziuni permanente din cauza lipsei de oxigen si nutrienti in celulele sale. Insa conceptia este depasita, afirma oamenii de stiinta. Cand inima inceteaza sa bata, procesul mortii abia incepe, spune dr. Stephan Mayer, profesor de neurologie la Columbia University.

Vatamarea creierului ca urmare a lipsei de oxigen, survine in etape. „Cand o persoana a fost lipsita de oxigen, stim ca exista un intreg set de semnale care incep sa anunte celulele ca e vremea sa moara. Asa ca avem ocazia sa modificam aceasta programare macar un pic, ca si cum am spune: asteapta, pune frana”, explica dr. Lance Becker, profesor in domeniul medicinei de urgenta la University of Pennsylvania.

Cum poate fi oprit procesul mortii

Informatii despre modul in care ar putea fi oprit procesul mortii sunt furnizate de cazurile unor persoane care au fost readuse la viata cu vatamari cerebrale reduse ori chiar absente, dupa ore intregi in care creierul si inima lor nu prezentasera semne de activitate.

In afara de o buna ingrijire medicala, cu proceduri specifice situatiilor critice, factorul esential estehipotermia, spun specialistii. Aceasta este o stare in care temperatura interna a corpului este scazuta cu cateva grade sub cea normala (de cca. 37 grade Celsius).

Mai multe studii indica faptul ca hipotermia protejeaza creierul, deoarece micsoreaza necesarul de oxigen al celulelor si intrerupe procesele de moarte celulara, imbunatatind astfel sansele de supravietuire si recuperare. Insa exista limite ale acestei abordari: desi metodele de racire a corpului au imbunatatit sansele de recuperare ale multor pacienti dupa producerea stopului cardiac, se poate ajunge la un moment cand vatamarea este prea avansata si este prea tarziu pentru ca pacientul sa-si mai poata reveni, declara specialistii.

Mai mult, oamenii de stiinta au aflat ca recuperarea deplina depinde de modul in care a fost tratat pacientul dupa ce inima a fost repornita si de felul in care a fost reincalzit corpul dupa starea de hipotermie. Un flux brusc si puternic de sange si un aflux mare de oxigen pot sa inrautateasca starea pacientului; in schimb, furnizarea de oxigen catre creier in mod prudent, treptat, poate fi esentiala pentru resuscitare.

Putine spitale din lumea occidentala aplica hipotermia ca parte a protocolului medical de resuscitare, iar unul dintre motive il constituie problemele de ordin etic. Apoi, se pune problema supravietuirii, dar cu leziuni cerebrale grave, poate intr-o stare de coma ireversibila.

Informatiile noastre despre leziunile cerebrale si despre moarte sunt incomplete si nu este intotdeauna clar cat de avansata este vatamarea creierului si daca este sau nu reversibila, argumenteaza Dr. Mayer.

Ceea ce au concluzionat oamenii de stiinta, in ultimii ani, este ca informatiile lor anterioare despre ireversibilitatea leziunilor cerebrale sunt cu totul eronate; prin urmare, e necesar sa fie prudenti si sa nu se grabeasca sa spuna ca nu mai e nicio speranta inainte de a fi investigat cu atentie starea pacientului.

==========

Oficialii ruşi au recunoscut că intenţionează să creeze o armă psihotronică ce le va permite să capete control asupra minţilor inamicilor.

Rusia lucrează la o armă care va transforma inamicii în zombie

Potrivit site-ului heraldsun.com.au, Anatoly Serdyukov, ministrul rus al Apărării, a recunoscut că cercetătorii lucrează la o astfel de armă.

Deşi detalii exacte nu au fost oferite, se pare că ar fi vorba de o unde de frecvenţă joasă care au efect asupra neuronilor şi pot astfel influenţa stările mentale ale inamicilor. Mai mult, super-arma va putea transmite sugestii şi comenzi direct în creierul acestora.

http://www.realitatea.net/rusia-lucreaza-la-arma-care-ii-va-transforma-pe-oameni-in-zombie_930354.html#ixzz2iU1pDPKg

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s