Cele zece națiuni și venirea lui Antihrist

Zece națiuni din Europa, a propus crearea unui super- președinte al Uniunii Europene . Aceste două entități – 10 națiuni și un singur lider puternic – pare a se potrivi perfect cu profețiile biblice . Dar este ea posibila ?

Să ne uităm la problema mai îndeaproape . Săptămâna trecută, o întâlnire a avut loc între reprezentanții a 10 națiuni europene , în palatul regal de la Bruxelles a fost de a dezbate cu privire la crearea unei poziții prezidențiale nou puternic , care va ghida cel mai mare bloc comercial din lume , Uniunea Europeană .

Site-ul EUobserver.com a raportat că ” ideile răspândite și calculate în mod serios de miniștrii de externe selectate ale statelor membre ale UE includ fuziunea a rolurilor de presedinte al Consiliului Uniunii Europene și Comisia Europeană . ” O sursă de mare prestigiu în UE menționat în acest site , după întâlnirea dintre miniștrii de externe a avut locEstate Val Duchesse la Bruxelles la 19 aprilie și joi , că noile yperproedros vor avea mai multă putere și autoritate atât care deține în prezent Herman Van Rompuy sau Jose Manuel Barroso ( 20 aprilie ) .

Grupul format din 10 reprezentanți  a fost reunit sub conducerea  Germaniei  si este compus din Austria , Belgia , Danemarca , Franța , Italia , Luxemburg , Țările de Jos , Polonia , Portugalia și Spania . Deși numărul 10 este foarte importantă pentru profețiile biblice referitoare la Europa in viitorul apropiat ( Apocalipsa 13:17 ) , este extrem de îndoielnic că acest grup de 10 națiuni  care va lua conducerea prin hegemonia germană în viitorul  restructurat al Uniunii Europene .

Un motiv pentru care există o îndoială cu privire la acest lucru , este ca o profeție în paralel de 13:17 Apocalipsa ceea ce este conținute în capitolul 2 din profeția lui Daniel arată că finala zece se va împărți între estul și vestul Europei . Singurele doua tari care pot fi considerate ca Europa de Est, între nivelul actual de 10 sunt Austria și Polonia ..

Cu toate acestea , efortul de convergență și fuziunea celor 10 state membre sau națiuni autoritatea tripartit al Uniunii pentru o conducere puternică la nivel mondial a unui președinte este în mod clar profetică . Problema actuala conducere a UE este că acesta este de multe ori un complex proces de luare a deciziilor – există o problemă serioasă în rezolvarea responsabilitățile instituționale . Primele trei instituții care conduce  Uniunea de 27 de națiuni au tendința de a se ciocnii continuu și a se întrepătrunde în luarea deciziilor .

După cum sa menționat de către EUobserver.com ” Președintele Consiliului Uniunii Europene creată prin Tratatul de la Lisabona în 2009 . Cu toate acestea, strategia din tratat, este complexa, cu Van Rompuy , de exemplu , pentru a monitoriza cele mai recente evoluții și consultări reforma fiscală a UE , în timp ce Comisia Europeană sub Baroso stabilește propriile idei și să pună în aplicare deciziile finale . Un Van Rompuy și Barroso reprezintă , de asemenea, Uniunea la conferințe și organizații internaționale . cu toate acestea , în timp ce Van Rompuy este o figură de frunte în protocolul oficial , un alt post- Lisabona monstruozitate , reprezentantul suprem al UE , ocupat în calitate de Catherine Ashton , să relatiile de zi cu zi externe și contacte . ”

Reveal profeția din timpul nostru cu privire la condițiile globale care va apărea înainte de a doua venire a lui Hristos , este clar că un singur lider politic puternic în ” colaborare ” cu un mare lider religios unic va domina partea de nord  mare forță , care va ține frâiele globale dată perioadă vApocalipsa 13 ) .

Unele surse sugerează că acest lider religios poate sa fi luat luat deja postul său . În ceea ce privește viitorul  lider puternic TIE Europa , faptul că toate cele trei actual lider , Herman van Rompuy , José Manuel Barroso, și Katherine Ashton , sunt gata să ia serios în considerare fuzionarea forțelor lor într-o unitate  cu un super – presedinte al R . E. este foarte important !Așteptăm evoluțiile în ceea ce privește punerea în aplicare a acestei propuneri …

Cu toate acestea  viziunea  alegerii unui puternic super- președinte nu ar trebui să fie ignorata . Spre deosebire de sursa spune Euobserver.com – ceea ce indică faptul că poziția unui european super- președinte va da mai multă legitimitate în Europa și va avea loc prin alegerea de către instituții – profeții biblice indică faptul că viitorul lider politic al 10-lea nu nu va fi ales ci va fi așezat în poziția de onoare al președinției absolute a Uniunii Europene ( Daniel 11:21) .

Întrebarea care rămâne este ce figură politică  harismatica avad un impact politic pe scară largă și potențial prin profilul dinastic să ajunga sa  conduca prin mijloace nedemocratice ?Cred că deocamdata nu s-ar putea insa deja fiara este in așteptare pentru momentul potrivit iar in anii viitori poate ne vom da seama mai bine

sursa

http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/

se intampla in 2012

==================

2013

Presedintele Cehiei, Vaclav Klaus, respinge cu fermitate o federatie a statelor-natiuni: Cu siguranta, nu!

Presedintele Cehiei, Vaclav Klaus, cunoscut pentru opiniile sale eurosceptice, a respins „cu fermitate” joi propunerea lansata cu o zi in urma de presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, privind crearea unei federatii a statelor-natiuni in Europa, scrie AFP.

„Resping cu fermitate aceasta idee a lui Jose Barroso”, a afirmat Klaus, intr-un interviu acordat cotidianului Pravo.”Singurul lucru pe care il apreciez in propunerea sa este ca actualii protagonisti ai aprofundarii integrarii europene au marturisit pentru prima oara cu glas tare obiectivele lor reale”, a adaugat el.”In 2004, am aderat la Uniunea Europeana si nu la o federatie ion care vom deveni o provincie fara importanta”, a argumentat seful statului ceh.

Barroso a pledat miercuri pentru transformarea Uniunii Europene intr-o federatie a statelor-natiuni
, printr-un nou tratat, un subiect sensibil in conditiile in care opinia publica se indeparteaza de proiectul european.

„Cu siguranta, nu!”, a raspuns Vaclav Klaus la intrebarea daca Cehia va intra intr-o astfel de federatie.

Potrivit acestuia, UE ar trebuie sa se „schimbe in sens invers celui propus de Barroso”.

Seful Comisiei Europene a afirmat ca va prezenta o „schita” a acestei noi arhitecturi inaintea viitoarelor alegeri europene din 2014.

Aceasta federatie a statelor-natiuni ar trebui sa fie, potrivit acestuia, „o uniune intre statele membre si nu impotriva statelor membre”. Barroso a negat ca doreste sa infiinteze un „super stat” supranational.

=========

Uniunea Europeana s-a transformat intr-un proiect nedemocratic si elitist, comparabil cu dictaturile comuniste din Europa de Est care interziceau opiniile diferite, a declarat presedintele ceh Vaclav Klaus intr-un discurs rostit, joi, in fata Parlamentului European, transmite AP. In semn de protest, cativa europarlamentari au parasit sala in care liderul ceh isi tinea discursul.

Klaus a afirmat ca actualele practici ale UE amintesc de perioada comunista, cand URSS controla estul Europei si cand discutiile sau dezbaterile nu erau tolerate. “Nu cu multi ani in urma, in partea noastra de Europa am trait intr-un sistem politic care nu permitea alternative si de aceea nici opozitia parlamentara”, a declarat presedintele ceh, adaugand ca “am invatat lectia amara ca fara opozitie nu exista libertate”.

Oficialul de la Praga a afirmat ca UE trebuie sa-si concentreze eforturile pentru a oferi prosperitate europenilor, nu sa caute o uniune politica mai stransa.

Vaclav Klaus a criticat si politica europeana potrivit careia integrarea in UE este singura varianta pentru un viitor corect. “Acest lucru este de neacceptat. Cei care indraznesc sa gandeasca diferit sunt catalogati ca dusmani”, a afirmat presedintele ceh.

El a spus ca “intre cetatenii din UE si europarlamentari este o distanta mare, si nu doar din punct de vedere geografic”, a acuzat sistemul birocratic de la Bruxelles si a criticat din nou Tratatul de la Lisabona despre care a afirmat ca “va inrautati lucrurile”. 

Klaus, a carui tara detine in prezent presedintia UE, este cunoscut pentru opiniile sale eurocsceptice. El a refuzat, de exemplu, sa amplaseze steagul UE deasupra sediului presedintiei cehe, afirmand ca tara sa nu este o provincie a UE.

Klaus a fost huiduit joi de o parte dintre europarlamentari. In acelasi timp, liderul ceh a fost aplaudat de nationalisti si alti eurosceptici. “Nu m-am confruntat pana acum cu aceasta situatie, cand tara care are presedintia Uniunii sa compare UE cu URSS”, a declarat europarlamentarul belgian Ivo Belet

sursa

http://www.hotnews.ro/stiri-international-13215941-presedintele-cehiei-vaclav-klaus-respinge-fermitate-federatie-statelor-natiuni-siguranta-nu.html

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s