CELE DOUA PUTERI ALE CREȘTINILOR SUNT CREDINTA SI IUBIREA DIVINA

Este o perioadă in care, în multe părți ale lumii apar tornade, uragane, furtuni teribile și atât de multe alte fenomene naturale stranii. Tu le vezi la televizor, de asemenea. M-a miscat două fotografii pe care le-am văzut ultima dată: în primul rând a fost o  tornadă, iar celălalt de o furtună teribilă. Nu știu cât de tare batea vântul. Dar îmi amintesc că la știri spune că la trecerea acestui Tornade  o casă foarte frumoasă, care a fost făcută din lemn a fost distrusa toata de tornada.  Într-o altă casă de piatră, situata chiar lângă pădure, tornada a provocat pagube  minime, mai ales pe acoperișul casei și a unor copaci care au fost în fața casei.
Acest fapt mi-a lasat o impresie puternica, pentru că pur și simplu spune Dumnezeu pentru noi: „Aceia dintre voi care sunt in construirea casei sufletului vostru cu piatra  credinței, Stiu că vor rezista toți cand va veni  Sfarsitul Vremurilor. Dar cei care construiesc case ale sufletelelor lor superficial, doar cu lemn simplu  vor cădea rapid. Și nu este ca doar vor cădea, dar va distruge întreaga avere  pe care au avut-o în interior. Va mătura totul Tornada! „
Iubirea divină a fost o mare putere pentru Mucenici
Ce am menționat este un exemplu teribil, să ne amintim de tornade care le aduce Lucifer in față  oamenilor și mai ales împotriva creștinilor. Tornadele au fost foarte mari în  și in perioada  Sf. Dumitru.Tornade ca un blestem teribil prin care a încercat Lucifer prin împărați ai provinciilor și prin orice comandant rău care  urăsc pur și simplu, nu doar vorbesc, dar au provocat teribile torturi. Marturisitori au fost  văzut  suferind în închisori și chiar și acolo nu au fost inchisi doar oameni obișnuiți, ci și foști conducători. Acestea au fost oameni care au averi au fost senatori si care au avut o mare importanta in lume. Pentru credința lor,  au pierdut și proprietatea  și toate lucrurile lor. Ei au pierdut totul. De multe ori negati chiar de propriile rude și au suferit multe torturi.
Când am citit viața Sf. Perpetua, am fost teribil impresionat de următorul fapt, care chiar a  a fost comentat  de marele scriitor creștin Tertulian. Când au fost aruncati fiarelor salbatice si suferind multe alte torturi. La un moment dat i-au dus înapoi în celulele închisorii. Sf. Perpetua si a alti marturisitori au întrebat când vor putea relua marturisirea. Ca si cand nu ar fi trăit în aceasta lume.au fost si cazuri în care  acești oameni care au fost aruncati înainte fiarelor  au fost răniți sau ucisi de ele. Într-adevăr, pe  Sf. Perpetua un bivol a lovit-o și a aruncat-o departe. Dar ea sa comportat ca și cum nimic nu sa întâmplat, s-a ridicat în picioare, a scos hainele și si a mutat  ochii ei privind numai la cer.

A se vedea, de asemenea povestea  marelui mărturisitor al Bisericii noastre, Sfântul Efrem de Nea Makri, care si  în prezent face multe minuni in Grecia si peste tot în lume. El povestește  următoarele:

„La început am suferit foarte mult. Dar, după aceea Îngerii au apărut lângă mine și au intarit trupul  hrănindu-l cu hrana divina. „Timp de opt luni și jumătate, dacă este posibil, ia fost incercata credința de catre Agarinous! Au vrut să vadă până când tine  credința și puterea acestui om. Ce nu a înțeles Agarinous este, că el  a devenit mai puternic, nu prin puterea ci prin interventia Lui Dumnezeu  care in dragostea Lui  plina de compasiune  a permis îngerilor Săi sa-l intaresca , să-l fortifice și să-l hrănească cu hrana divina.
Dar secretul a fost o frază care a spus Sfântul Efrem Sirul: ” Iubirea lui Dumnezeu a fost mare”,  aceasta pe care au trăit-o toți marturisitorii de la inceputuri si pana astazi.Dar si cine va  mărturisi mai târziu, în timpul lui Antihrist, același lucru se va spune. Ce au simțit Marturisitori in ei pentru dragostea lui Dumnezeu a fost atât de mare și de intensă încât nu se poate clasifica ca o dragoste simplă. Ea a fost un  act de mare dragoste divină!
Această iubire divină dată lor, nu doar să o înțeleagă și să o simtă  extatic la infinit, cu cat era mai chinuiti cu atât mai mult au simțit această dragoste divină ajungand la punctul de a căuta mai multe martiriu ca sa obțina mai mult acel sentiment minunat al iubirii divine. Așa  de dulce era iubirea divină incat torturile li se pareau foarte mici, până la punctul de a nu simți nimic acum, pentru că același Duh Sfânt, care a fost acest mare iubire divină, lor plin de har. Aceasta a fost Cel care au acoperit și sufletul și trupul. Așa că am citit mărturia sfinților pe care păgânii le-au chinuit trupurile .
Ce este această putere, care le-a făcut bine? Nu a fost Duhul Sfânt? Ei erau abandonati în interiorul închisorilor umede unde omul nu ar putea trăi cu ușurință cu, mult mai greu pentru niste fetițe care au fost aduse din caldura caminelor lor.. Cât de adevărat  cum ar putea sta în închisoare întuneric, umiditate îngrozitore, fără hrană, fără apă, fără soare? O zi am stat într-o cameră umeda și in cealalta zi am fost bolnav. Cum pot ei să rămână în aceste închisori atât de mult?
Cu toate acestea, ei doar au văzut ș pei Sfantul Fanoyrios, acea lumina de seara a lui Hristos, care a fost un soldat în închisorile creștinilor. Acolo a văzut sclipirile unor creștini inundații de dragoste divina care cu bucurie  cântau și laudau pe Dumnezeu. Asta a fost ceea ce la  transformat și a făcut să-și schimbe credința  devenind  mai târziu  un crestin devotat  al Lui Hristos.
Cine a fost cel care încălzește inimile acestor oameni nu a fost oare  Duhul Sfânt,? Căci Duhul Sfânt este cel care vine într-o inimă și astfel Tornada nu va produce nimic sufletului tau intarit de Duhul Sfant. Creștinii au crezut și s-au daruit iubirii divine! Credeti-ma ca asa este!
Cred că Tatăl ceresc este singura ta mama și tată care te face puternic in luptă pentru dragostea Lui.
Credință puternică în Dumnezeu din inimile noastre
că este tatăl și mama noastră,
este marea putere a creștinilor 
Anii Antihristului vor veni, crezi că omul va fi capabil să reziste cu ușurință? Va asigur ca nu va rezista inaintea lui nimeni!Și cine va reusi sa suporte toate? Cei care iubesc pe Dumnezeu! Vor rezista cei a căror credință fermă în Dumnezeu le va da astfel de posibilități teribile, în scopul de a supraviețui ca primii creștini. Atunci când produsele alimentare vor lipsi atunci cand acestea vor fi infectate și vor mânca oamenii vor muri de infectie, crestini adevarati vor supraviețui în mod miraculos! Oamenii vor bea apă și vor muri de infectie, in timp ce creștinii  și nu vor avea  nimic desuferit.
Amintiți-vă, în primii ani ai creștinilor, ceea ce a făcut un episcop atunci când un prefect l-au forțat să bea otrava? Răstignit fiind nu a patit nimic! Dar atuncicand aceea otravă a fost data la un alt păgâni să-l încerce, a murit pe loc! Acelasi lucru se va petrece si la Sfarsitul Timpului. Acum, cei care cred vor sta singur! Când spun „acum” nu înseamnă in acest moment, pentru că astfel de date si perioada nu se dau in profeții. Este timpul de pregatire. Este timpul de avertizare.
Uneori ati spus, „Tu ne-ai spus că va fi rău și nu s-a intamplat. De ce nu s-a intamplat acum? „Când Dumnezeu a profețit pentru proprii SaI copii, nu proorocește astazi luni de exemplu, care va avea loc marți. Dar prooroci spun de luni  pentru a învăța ca copii sa se pregateasca pe parcursul saptamani și la momentul potrivit cand El va alege  va avea loc toate cele spuse. Dar va fi in momentul în care nu te aștepti
Știti ce mesaj doresc sa transmit din cer pentru voi si in toata lumea? Trebuie să ne înarmăm cu credință profundă. Care este credința noastră profundă?! Că Dumnezeu este Tatăl nostru Ceresc ! El este un Dumnezeu al inimilor noastre! Dar nu numai atat El este tată și mama. Este Tatal care protejeaza și îndruma copiii Săi.  Daca  omul va crede, va fi salvat. Și dacă credeți cel mai mai mare adevăr pe care Dumnezeu însuși la dat la toate creaturile Sale de pe pământ este că Iisus este singurul  Sau Fiu  Unul născut, nu numai ca veti fi salvati  dar Tatăl nostru ceresc  va va ține cu fermitate în brațe.
Dar atenție, impotriva acestui adevăr, Lucifer, prin acoliti sai, Profetul Mincinos și Antihristul va va lupta îngrozitor. Va pretinde că Iisus Hristos nu este Fiul lui Dumnezeu! Ne va spune că aceasta este o minciună! Va încerca  sa sterga Sfânt Numele Lui și va mai încearca să discrediteze învățăturile divine! Deci, vom vedea treptat cum intra în întreaga lume o teribila satanica si luciferica propagandă ,va distruge mesajele puternice ale Evangheliei, celei ce duce la viața veșnică  De aceea, el va veni la un moment dat să spună: „Isus nu a făcut nimic!Eu sunt real! Nu mă va credeti! „Și astfel folosind forță va forța pe oameni să-l creadă.
Cine credeți că va avea puterea de atunci de a se opune atunci când Apocalipsa spune că nimeni nu va fi capabil de a contesta puterea fiarei? Desigur, toți cei care au credință și lumea vie va ceda, cu excepția celor care vor avea profunda credința în Iisus. Credința este ca solul. În acest pământ bun, udat cu lacrimi de sacrificiu, a fluturat roata mare a iubirii divine. Și eu vă asigur, ca in Rai  vor fi  mulțime de oameni care au în inima lor  încolțite, aceasta au crescut și astfel va izbucnit iubirea divină. Deci, dacă te uiți în scrierile și cuvintele tuturor sfinților, moderni, acum vorbim despre relația părinte  cu copiii Săi pentru ca El dorește pe copiii Săi.
Acesta este motivul pentru care un sfânt din ultimele zile, care a apărut în epoca otomană și martir, Sfântul Efrem? Cu mâna dreaptă binecuvanta în timp ce la stânga păstra mereu o flacără. Ce este aceasta flacara? Este flacăra credinței! Să știți că pentru a a arde lumânarea cat,si uleiul din candela fara foc nu se pot aprinde. Prin urmare în inima ta arde singura cu puterea credinței voastre. Această credință profundă va fi ars și va deveni dragostea divina. Nu ignora puterea teribilă a iubirii divine, deoarece acesta va fi a doua putere a creștinilor la cea mai mare măsură.
În ultimele zile lui Dumnezeu va inunda
cu iubirii divine nenumărate inimi umane
Ce înseamnă iubirea divină? E o relație cu totul personala. Ca nici o dragoste nu spune ceea ce face el în fața altor oameni, deci cei care se încadrează divin spiritual în iubirea lui Dumnezeu nu spune nimănui că nu comunica cu regele lor. Dar cei care se încadrează în dragoste cu Dumnezeu, ei știu că sunt cu mult peste iubirea divină a trupului. Acest curs va fi dezvăluit atunci când te-ar dori cu credință profundă de a accepta că Dumnezeu este mama și tatăl vostru.
Pentru a-ti spun un cuvânt divin, și nu mă înțelegeți greșit despre aceasta, iubire divina ea este iubirea cerului și al pământului! Pe baza acestei convingeri va fi capabil să absoarba și să fie inundate de ceea ce se transformă el însuși iubirea divină a cerului. Știu că de data aceasta am vorbi, pe lungimea și lățimea a țării, sute de profeți iubirii divine sunt de avertizare de mesaje teribile ale Raiului și nenumărate multe suflete simple, eu subliniez acest lucru suflete simple, care acceptă acest mesaj deja sunt inundate de acest fascicul teribil numite iubirea divină. Și veți vedea copii mici, copii, care vor  iubi pe Dumnezeu cu atâta dragoste minunata divină care nimeni nu va fi niciodată capabili să-și imagineze.
Parintele Iakovos Tsalikis din Eubeea, iar celelalte două farurii moderne prin care Dumnezeu  S-a descoperit în timpul nostru, Părintele Paisie și Bătrânul Porfirie mărturisesc schimbarea teribila care s-a produs in sufletele copiilor mici. Au primit mulți copii la spovedanie și acolo au descoperit că sufletele copiilor mici au început deja să fie iluminate. Ei au văzut apoi cum ard de iubire divină și mai târziu  focul  Duhului Sfânt se va imprastia în sufletele oamenilor!
Ce credeți că este cel mai mare moment al Duhului Sfânt, si cea mai mare plăcere a lui Dumnezeu Tatăl este momentul în care Duhul Sfânt este revarsat în suflete. Aceste suflete nu au nici o piatră  acolo, care sa impiedice cresterea, nici nu este umplut cu spini, care înăbușă glasul Duhului Sfânt, este sol fertil și curat, știu că acesta va crește în floarea iubirii divine.
Asta este ceea ce ne cere Dumnezeu! Utilizați dorința de Sf. Dumitru, Sf. Gheorghe, Toti  martiri și sfinții, care s-au sfințit au adus multe dovezi.. Nici unul dintre acesti  sfinti nu ar fi avut puterea de a rezista prin, efortul uman de a îndura suferința fizică produsa de închinătorii la idoli. Știti cum au îndurat toate aceste torturi care le-au suferit?  Au  rezistat prin Duhul Sfânt și cu iubirea divină care a inundat inimile lor.
Pentru aceasta aș dori să spun un singur lucru pentru toți cei care cred că venirea este atât de minunat și de mare și au început deja sa intre in panică:
Aveti dreptate să intrați în panică dacă nu aveți credință. Au dreptate de data asta să se teamă, dacă nu-l iubesc pe Dumnezeu. Dar este greșit să credem că ne va părăsi  Dumnezeu atunci când  ne vom umili.
,El le va da atât revărsarea si bogatie a Duhului Sfânt, bucuria și pacea Duhului Sfânt incat toti vor fi indestructibili, îndrăznesc să  spun că vor fi cei mai mari sfinți ai veacurilor!
Deoarece la acel moment va veti vedea o verificare a profeției lui Ioel Profetul care spune: ” In acele zile voi turna din Duhul Meu pe fiii și fiicele lor ” În ultimele zile se va turna Duhul Meu Sfânt și va inundat inimile lor și Toți ma vor adora cu iubirea divină  cu laude și slaviri. Deci, nu mă tem  pentru nimeni care are credința și iubirea divină.
Sfânta Împărtășanie, Trupul și Sângele lui Hristos,
va fi puterea noastră pentru cea mai mare măsură
Știu că ai credință în Dumnezeu. Mai mult, te face sa vii la biserica. Știu că ai credință în Iisus Hristos, pentru că vin în mod regulat să-l ai în inima ta. Nu voi uita niciodată ceea ce Dumnezeu nu vrea să uite. Știi ce e asta? Indiferent de puterea noastră va fi singurul Lui Fiu, ca Trupul și Sângele.Este prin Trupul și Sângele Fiului Său, am devenit un prim cu Fiul Său și apoi El ne duce direct să îmbrățișeze inima lui Dumnezeu Tatăl. Cei care au aderat prin comuniune cu simplitate și smerenie, subliniez acest lucru, nu trebuie să se teamă de nimic.
Îmi pare rău, dar acei oameni care se presupune că le place speculatori fac ceea ce fac mulți creștini. Ei văd unii creștini cu magazin credință unele lucruri, dar întotdeauna cu prudență și înțelepciune, așa uneori dificil de a avea ceva de mâncare. Dar acești creștini aceste alimente sfinți apa sfântă și puterea crucii au trecut. Astfel încât acestea vor permite.
Ceilalți care nu cred, vor face aceeași mână, va colecta alimente, numai propria lor vor fi rasfatati, de ce nu este problema de a colecta alimente. Ideea este de a aduna alimente cu credință și sfântă cu sfințenie și măsurile de precauție cu puterea divină a crucii. Cei care le colectează fără aceste elemente spirituale, este ca și cum au făcut nimic …
Avem o binecuvântare uimitoare de a lua parte la masa divina, Trupul și Sângele lui Hristos, Duhul Sfânt va umple inimile celor care vor fi umili. Deci, eu știu că de aceste suflete spirituale, acești copii ai lui Dumnezeu El se va îndura și  si mari lucruri va face!
Epilog
Toate acestea îți spun fara să ascundă faptul că există zile dificile care vin. Eu nu pot ascunde. Acele zile rele au început deja. Răul este deasupra capetelor noastre. Dar vreau să știu tot ce a fost cap de rău pe creștini. Apoi amintesc de primii ani ai creștinismului ce era peste capetele lor atunci. Cât de mulți oameni au suferit martiriul, dar uite cât de mulți marturisitori și cât de mulți sfinți au umplut Raiul!
Și acum din nou același lucru se va întâmpla. Veți vedea cum se va extinde încet un teribil război împotriva lui Hristos și față de acei oameni care l-am crezut. Veți vedea cum vor ucide creștini!Vor impiedica sa-si exprime credinta lor in Hristos, In caz contrar aceste elemente vor pierde si locurile lor de munca! Ei vor sacrificatii in Tarile islamice!  Va vor lua si  aerul! .
 Va spun luati decizia aceasta : Veniti repede la credinta in Dumnezeu! Veniti
repede la iubirea Lui  Dumnezeu! . Sa  ne gandim bine  este scris ca credinta simpla fara Dragostea divina nu este nimic  Aceste doua sunt ca cele doua aripi care zboara Nici pasărea nu poate zbura cu o aripa. Nu Este suficienta numai  credinta. Este necesare si iubirea divina!
Amandoua doresc sa le puteti primi curand pentru ca acumintelegeti  scopul de a va dura casa sufletului rezistenta astfel construita cu pietre si materialele puternice ale credintei si iubiri astfel sa rezistati lui lucifer.
Sper ca inimile voastre vor fi inundate de iubirea divina a Lui Dumnezeu Asa veti avea o mare pace, Pacea Copiilor lui Dumnezeu. Harul Domnului nostru Iisus Hristos,sa  va dea Pace Infinita  scrisa in sufletele voastre, Nu pierdeti Pacea lui Dumnezeu!
Dumnezeu sa va binecuvanteze! Amin
(Predica  parintelui Elpidios Vagianakis)
Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s