Comisia pentru muncă din Senat, aleşii sunt puşi să spună dacă vor sau nu să mărească alocaţia pentru copii de la 42 de lei la 200 de lei

Toţi părinţii VOR FI AFECTAŢI de această decizie! Vezi ce se întâmplă azi în Parlament

 

 

Astăzi în Senat se poate decide soarta tuturor copiilor din România. În cazul în care legea propusă de senatoare PPDD, Steliana Miron va fi adoptată se pot schimba multe în viaţa celor mici.

Zi importantă pentru părinţii şi copii din România, care aşteaptă de mai bine de 23 de ani ca guvernanţii sau parlamentarii să le ofere un trai mai bun. Astfel, astăzi, la Comisia pentru muncă din Senat, aleşii sunt puşi să spună dacă vor sau nu să mărească alocaţia pentru copii de la 42 de lei la 200 de lei. Propunere legislativă este iniţiată de către senatoarea PPDD, Steliana Miron.

Aleşii, în special cei ai PSD şi PNL sunt puşi în faţa unei mari dileme, întrucât Guvernul Ponta, pe care îl susţin, prin vocea ministrului muncii Mariana Câmpeanu a spus că nu se poate da nici măcar un leu în plus pentru copii, întrucât ar da bugetul României peste cap. Cu toate acestea, oamenii închişi chiar şi câinii fără stăpân primesc mai multe fonduri decât copiii.

„Alocaţia pentru copii în România este cea mai mică din Uniunea Europeană. La noi, statul alocă mai mulţi bani pentru puşcăriaşi, (2.400 de lei lunar) şi pentru maidanezi, (70 de lei zilnic) decât pentru copii. Vreau ca alocaţia copiilor să crească întrucât cu bruma de bani pe care o primesc acum copii este una nici măcar de subzistenţă, este jenantă. Sper ca senatorii care au semnat pentru mărirea alocaţiei să susţină legea până la capăt nu să asculte ordinele de la partide”, ne-a spus Steliana Miron.

Adrian Văduva, Radu Nistor
Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s