RUGACIUNI PENTRU VREMURILE DE ACUM

Rugaciune pentru Oprirea Răspândirii Războiului

O, dulce Iisuse Hristoase al meu, îndepărtează războaiele care distrug omenirea. Apara-i de suferinţă pe cei nevinovaţi.
  Apara sufletele care încearcă să aducă adevărata pace. Deschide inimile celor afectaţi de durerea războiului.
  Protejează-i pe cei tineri şi vulnerabili. Salvează toate sufletele ale căror vieţi sunt distruse de război.
  Întăreşte-ne pe noi toţi, Iisuse drag, cei care ne rugăm pentru sufletele tuturor copiilor lui Dumnezeu şi acordă-ne Harul de a rezista suferinţei de care am putea avea parte în timpul conflictelor.
  Te implorăm să opreşti răspândirea războiului şi adu sufletele în Refugiul Sfânt al Inimii Tale. Amin.
=====================================
Pentru a simţi Iubirea lui Iisus Hristos

 

Iisuse, ajută-mă, căci sunt atât de confuz.

 

Inima mea nu se deschide spre Tine.

 

Ochii mei nu Te pot vedea.

 

Mintea mea se închide în faţa Ta

 

Gura mea nu poate rosti cuvinte de mângâiere pentru Tine.

 

Sufletul meu e umbrit de întuneric.

 

Te rog fie-Ţi Milă de mine, un biet păcătos.

 

Sunt neajutorat fără Prezenţa Ta.

 

Umple-Mă cu Harurile Tale pentru a avea curajul să ajung la Tine, ca să implor Mila Ta.

 

Ajută-mă pe mine, ucenicul Tău pierdut, care Te iubesc însă nu mai simt iubirea cuprinzându-mi inima, ca să Te văd şi să accept Adevărul. Amin
===========================
Pentru generația pierdută a sufletelor tinere
Iisuse drag, implor Milostivirea Ta pentru generația pierdută a sufletelor tinere.
Pe cei care nu Te cunosc, acoperă-i cu Darul vederii.Pe cei care Te cunosc dar Te ignoră, atrage-i înapoi la Milostivirea Ta.
Te rog, dă-le curând dovada Existenței Tale și îndrumă-i către cei care pot să-i ajute și să-i călăuzească spre Adevăr.Umple mintea și sufletul lor cu dorul de Tine.Ajută-i să recunoască vidul care există în ei din cauză că nu pot simți Prezența Ta.
Te implor, iubite Doamne, nu-i abandona pe ei, și în Milostivirea ta daruieste-le Viața Veșnică. Amin
==========================
Rugaciunea Staretilor de la Optina impotriva pecetluirii cu semnul lui Antihrist

Doamne Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, păzeşte-ne de înşelăciunea vicleanului Antihrist, a cărui venire se apropie, şi ne izbăveşte de toate uneltirile lui. Acoperă-ne pe toţi şi pe toţi dreptmăritorii creştini de mrejele lui cele viclene, în tainica pustie a mântuirii Tale. Nu ne lăsa pe noi, Doamne, să ne îngrozim de frica diavolească mai mult decât de frica de Dumnezeu şi să ne depărtăm de Tine şi de Biserica Ta cea sfântă. Dă-ne Doamne, mai bine să pătimim şi să murim pentru sfânt numele Tău şi Credinţa cea adevărată, decât să ne lepădam de Tine şi să primim semnul mârşavului Antihrist şi să ne închinăm lui. Dă-ne nouă, zi şi noapte, lacrimi să plângem greşalele noastre şi îndură-Te de noi, Doamne, în ziua Infircoşatoarei Tale Judecăţi. Amin.

 Pelerinul rus – Rugaciunea catre Mantuitorul Hristos
DESPRE RUGACIUNEA NEINCETATA A INIMII

Fragment dintr-o omilie a Parintelui Elpidie Vagianakis din Rodos, din luna ianuarie 2013

Nu vreau sa va ingrijorati din cauza a ceea ce va urma; trebuie doar sa va rugati si sa-L implorati pe Dumnezeu sa va asculte umilele rugaciuni si sa ne miluiasca. As dori, daca este cu putinta, sa spuneti la toata lumea sa ne strangem multi oameni si sa ne rugam impreuna. Aceasta rugaciune comuna unii o vor desconsidera si vor rade zicand: daca asa a zis Dumnezeu ca se vor intampla lucrurile, atunci asa va fi. Nu, nu este asa! Va incredintez ca profetia este expresia cea mai inalta a iubirii lui Dumnezeu.

Reclame

4 responses to “RUGACIUNI PENTRU VREMURILE DE ACUM

  1. Va multumesc mult ca ati postat rugaciunile acestea de mare folos. Si pe mine ma chinuie niste duhuri antihristice si as vrea sa strig le ele ca nu vreau sa ma duc cu ele, ca nu sunt de-a lor, as ma rog la Domnul nostru Isus Hristos sa ma izbaveasca de viclenia vrajmasului, sa ma scoata din mana lui, Ei au o ura pe mine incat intr-o secunda m-ar face bucati,m-ar spulbera, dar Dumnezeu ma iubeste pe mine asa de mult, pe mine, necurata si cumplita incat de fiecare data m-a scapat si mi-a dat nadejde si m-a binecuvantat si totusi, eu sunt asa rea. Cred ca o sa ma ajute toate rugaciunile astea !

    • Nu stiu cati au sesizat o mare parte din articolele blogurilor mele graviteaza in jurul acestui subiect LUPTA SI RAZBOIUL NEVAZUT cu demoni.Si eu sunt rau neascultator,nerecunoscator si lenes in vointa.

      • intr-o carte, Sfantul Ioan Gura de Aur spune ca e mai bine sa fii demonizat si sa ai rabdare si credinta si sa te izbavesti de muncile iadului decat sa fii pacatos si sa ajungi in iad.

      • Cate pacate si patimi avem tot atatia demoni in noi.La uni ingaduie Dumnezeu sa se manifeste si vedem pe acestia cum sunt chinuiti.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s