STIRILE ZILEI

Bombshell: Syria’s “chemical weapons” turn out to be fluoride

 

RTV: Crin Antonescu: Dacă va fi război cu Siria, România va fi în prima linie

Situaţia din Orientul Mijlociu, cu referire la criza din Siria, a constituit unul dintre principalele subiecte în discuţiile purtate marţi de preşedintele Senatului, Crin Antonescu, cu ministrul adjunct al afacerilor externe al Statului Israel, Zeev Elkin. Şeful Senatului, Crin Antonescu, a dat asigurări, din perspectiva parlamentară, că România va fi “în prima linie” în cazul în care partenerii internaţionali vor decide o intervenţie în Siria. Jurnalul: John McCain, în centrul unui scandal. Ce făcea senatorul american în timpul audierilor privind Siria

Senatorul republican John McCain a fost surprins, marţi, jucând poker pe telefonul mobil în timpul audierilor din cadrul Comisiei pentru Relaţii Internaţionale din Senatul american, pe tema unei intervenţii militare a Statelor Unite în Siria, relatează un blog al Washington Post, citat de Mediafax.

[…]

Ulterior, senatorul şi-a explicat pentru CNN obiceiurile de a juca poker. “Oricât de mult mi-ar plăcea să ascult mereu absorbit de remarcile colegilor mei peste trei ore şi jumătate, ocazional mă plictisesc şi atunci fac altceva”, a declarat el. “Dar cel mai rău lucru în legătură cu acest lucru este că am pierdut mii de dolari la acest joc”. El a adăugat însă că au fost doar bani virtuali.

Jurnalul: Putin: Rusia ar putea lua parte la o acţiune militară împotriva Siriei

Rusia nu exclude că şi-ar putea da acordul pentru o posibilă operaţiune militară în Siria în cazul în care vinovăţia Damascului cu privire la utilizarea de arme chimice va fi dovedită şi numai în condiţiile în care va exista o autorizare din partea Consiliului de Securitate al Naţiunilor Unite, a declarat miercuri preşedintele rus Vladimir Putin, într-un interviu pentru agenţia de presă Associated Press şi postul de televiziune rusesc Pervîi Kanal, potrivit RIA Novosti, citată de Agerpes

Ziua Veche: Sondaje SUA: Majoritatea americanilor nu vor o intervenție ȋn Siria Majoritatea americanilor se opun unor atacuri ale ţării lor împotriva regimului sirian, arată două sondaje publicate marţi, 3 august. (…)

ARMATA SIRIANA:

Realitatea: Elevii nu vor mai putea intra în şcoli fără acest lucru. Se aplică de la începutul anului şcolar

Primăria Sectorului 1 introduce carduri de acces pentru elevi în toate şcolile şi liceele din sector, cu excepţia unităţilor speciale, cei nou-veniţi în clasa I şi în clasa a IX-a urmând să beneficieze de acest sistem de la 15 octombrie.

Jurnalul: Cutremure produse SIMULTAN, în această dimineaţă, în Transilvania şi în zona Vrancea

Libertatea: În Asia, 80.000.000 de oameni vorbesc limba română!

Lucian Cueşdean: “Limba punjabi, din India, are 2.000 de cuvinte curat româneşti, iar multe altele seamănă foarte mult cu ale noastre. Asta pentru că ei sunt urmaşii unui trib getic, ca şi noi, deşi distanţa dintre români şi punjabi este de 4.500 de kilometri”.

Noi am învăţat la şcoală că daco-geţii ar fi fost o ramură a neamului tracic, care trăia exclusiv în Dacia, pe actualul teritoriu al României şi care vorbea o limbă diferită de latină. Imperiul Roman a cucerit Dacia, iar daco-geţii ar fi renunţat parţial la limba lor pentru a învăţa vorbirea cuceritorilor. Din combinaţia acestora ar fi apărut, în timp, româna. După 20 de ani de studiu, dr. Lucian Cueşdean a ajuns la concluzia că această teorie este falsă. Cueşdean spune că triburile getice, sub diferite nume, ocupau o arie geografică vastă, din Europa Centrală până în Asia, aproape de China şi de India. Actuala populaţie punjabi, din nordul Indiei, de pildă, este urmaşa unui trib de geţi localizaţi în Asia Centrală cu peste 2.500 de ani în urmă. Aceşti urmaşi ai geţilor vorbesc o limbă asemănătoare cu româna. Dar multe din cuvintele punjabi comune cu româna sunt comune şi cu latina. Problema este că acum 2.500 de ani nu exista Imperiul Roman. Asta înseamnă că geţii vorbeau o limbă “latină” mult înainte de expansiunea romană.

sursa

http://saccsiv.wordpress.com/2013/09/04/stirile-zilei-04-09-2013-natural-news-ce-sunt-de-fapt-armele-chimice-din-siria-s-a-sucit-putin-crin-antonescu-vrea-ca-romanii-sa-fie-in-prima-linie-in-razboiul-cu-siria-ce-nu-face-fata/#more-19076

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s