La manastire si moastele sfintilor nu mergi sa dansezi si sa petreci!

Voiau să se închine la moaşte şi să se roage cu grătarul în gât. Romii au fost daţi afară din curtea Mănăstirii Curtea de Argeş de preoţi

de O.P.

Supărare în rândul romilor veniţi să încingă grătarele în curtea Mânăstirii Curtea de Argeş. Peste 2.000 de pelerini puşi pe distracţie au fost daţi afară de preoţi şi mutaţi într-un loc special amenajat pentru campare, la ieşirea din oraş. Oamenii plănuiau ca, după chef, să înnopteze în curtea lăcaşului sfânt. Au petrecut însă, sub clar de lună.
Miile de romi veniţi la Curtea de Argeş susţin că vroiau să se roage la moaştele Sfintei Filofteea, apoi să petreacă noaptea în curtea lăcaşului de cult. N-au avut însă parte nici de una, nici de alta.
Autorităţile au amenajat pentru pelerinii petrecăreţi un spaţiu de campare la ieşirea din Curtea de Argeş. Odată instalaţi la iarbă verde, oamenii au uitat de supărare şi au încins petrecerea.
Petrecăreţii n-au fost descurajaţi de faptul că preoţii i-au trimis acasă. Au spus că se vor întoarce la mânăstire să se roage.

 

de de O.P.

Anunțuri

One response to “La manastire si moastele sfintilor nu mergi sa dansezi si sa petreci!

  1. Ar trebui sa se ia aceasta masura si la celelalte Biserici de Sarbatori!
    Nu se poate sa lasam ca ;nesimtirea, prostia ,incultura si toate celelalte tampenii care nu au nici-o legatura cu BISERICA, sa DERANJEZE o intreaga adunare, in special la marile Sarbatori.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s