Filmul „Trăind printre demoni/ The Conjuring”

Vera Farmiga: În timpul filmărilor pentru „Trăind printre demoni” am cedat nervos de mai multe ori

 

Actriţa americană Vera Farmiga, interpreta personajului Lorraine Warren din horrorul „Trăind printre demoni/ The Conjuring”, a povestit, într-un interviu acordat ProTV Magazin, că, în timpul filmărilor, a cedat nervos şi „de multe ori s-a întâmplat ca imaginaţia să câştige asupra realităţii”.

Protagonista lungmetrajului horror a dezvăluit că actorilor le place să joace roluri de supereroi, admiţând că şi pe ea a captivat-o acest lucru.

„Lorraine Warren este o eroină reală. În loc de costum impenetrabil, eu am onoarea de a intra în pielea unei femei adevărate, care a rezolvat cazuri supranaturale şi care acum va fi zdruncinată de puterea unui demon. Pentru cei mai religioşi, ea este o prezenţă surprinzătoare. Are o credinţă de neclintit. Crede că răbdarea, rugăciunea şi compasiunea pot învinge orice demon”, a spus actriţa.

Vera Farmiga a precizat că, deşi a cunoscut-o pe Lorraine, care acum are 80 de ani, i-a fost foarte greu să îşi imagineze cum era aceasta la vârsta de 30 de ani. „Majoritatea întrebărilor mele pentru ea au fost legate de temerile, nesiguranţa şi dezamăgirile trăite. Pe lângă asta, trebuia să fiu atât mamă, cât şi soţie devotată”, a adăugat aceasta.

Pe de altă parte, actriţa l-a descris pe Patrick Wilson, partenerul său de viaţa pe platorile de filmare, ca fiind o persoană glumeaţă, cu mult calm şi entuziasm. Întrebată cum a colaborat cu acesta, Vera Farmiga a spus că: „Mai mult decât Patrick, îmi place soţia lui, Dagmara Dominczyk. Ea era liantul nostru. Am lucrat împreună la mai multe proiecte şi suntem extrem de apropiate. O admir enorm. Prin asociere, Patrick primeşte acelaşi tratament. Oricum, el a fost factorul decizional. I-am spus lui Patrick că voi accepta rolul doar dacă acceptă şi el propunerea de a-l juca pe Ed. Este un om foarte glumeţ, cu mult calm şi entuziasm”.

De asemenea, actriţa americană de origine ucraineană a precizat că procesul de documentare pentru lungmetrajul filmat nu a fost „deloc plăcut”. „În prima fază, m-am inspirat din cartea «The Demonologist», care, deşi foarte populară, este şi foarte greu de găsit. E o carte ciudată despre ritualuri mistice. De acolo afli cum şi de ce se întâmplă aceste fenomene paranormale. Am fost profund înfricoşată citind-o. Nu am putut-o deschide deloc în interiorul căminului. O citeam doar când mă aflam în avion. Aşa am simţit că voi fi în siguranţă. O singură dată m-am putut relaxa pe platouri. În rest, a fost teroare săptămâni la rând. Am cedat nervos şi de multe ori s-a întâmplat ca imaginaţia să câştige asupra realităţii. Majoritatea nopţilor mă trezeam la ora 03.07 dimineaţa, aşa cum se întâmplă în film”, a povestit aceasta.

Totodată, ea a vorbit despre capacitatea sa de a percepe atmosfera dintr-o încăpere încă de când păşeşte înăuntru, punctând că sunt foarte multe persoane care pot simţi astfel de lucruri. În acest context, ea a povestit că o sperie clarvăzătorii, apreciind că nu este tentată să apeleze la unul.

„Prefer să descopăr singură cine sunt, cine îmi sunt duşmanii şi ce îmi rezervă viitorul. Ginerele lui Lorraine a insistat ca aceasta să îmi «citească aura». M-am panicat îngrozitor, dar, înainte să-mi fac curaj să o refuz, ea mi-a spus că atât eu, cât şi Patrick avem o aură pozitivă. Ce-i drept, am răsuflat uşurată”, a completat acesta.

Despre „Trăind printre demoni/ The Conjuring”, Vera Farmiga a precizat că „spectatorii trebuie să se aştepte să fie provocaţi din toate punctele de vedere: spiritual, emoţional, mental şi psihic”.

„Garantat, nimeni nu va rămâne impasibil. După ce vor vedea filmul se vor gândi mai mult la viziunea lor despre viaţă, moarte, Dumnezeu, Satana, Bine, Rău, misticism şi rostul lor pe Pământ”, a adăugat aceasta.

Filmul „Trăind printre demoni/ The Conjuring” a avut premiera în cinematografele româneşti vineri, fiind distribuit de MediaPro Distribution.

 

de Diana Parvulescu

sursa articol

http://www.mediafax.ro/life-inedit/vera-farmiga-in-timpul-filmarilor-pentru-traind-printre-demoni-am-cedat-nervos-de-mai-multe-ori-11248541

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s