Ioannis Doukas Vatatzes cel Milostiv regele adormit pana la terminarea celui de-al 3 lea razboi mondial

ioannis

Ioannis Doukas Vatatzes cel Milostiv

Batranii Athoniti  spun despre Regele de marmura care este Agios Ioannis Doukas Vatatzes cel Milostiv,adica acel imparat de la Niceea, care a fost complet inmormantat si indestructibil în Asia Mică, atât el cat și hainele sale regale!

Dar luptele dintre franci și turci a facut sa se piarda urmele Sf. relicve atemporale și monolitice, situate așa cum se arată în Istanbul, acum sunt ascunse întro peșteră secretă, de care știu doar cativa  si care au in paza secretul sacru de secole, în așteptarea evenimentului care-l va scoate la lumina!

MĂRTURIA din America  a lui GERONTOS Ephraim – 1950
Primele dovezi valide și de încredere le avem de la Părintele Efrem a Americii, fostul  Filoteu din Muntele Athos, care a relatat că informațiile cu privire la acest Ierotheos marele preot ia spus că a văzut cu ochii lui pe regele adormit Ioan!Pentru ce a fost relatat în mod special Părintele Efrem a Americii în opoioprotakousame în urmă mut de aproape 14 ani pe Muntele Athos casete cu vocea de aceeași vârstă:
.Aici doarme regele pe nume Ioan pe care apoi Arhanghelul Mihail il va indica la creștini si că el va domni in curand. Le va arata cu degetul acel loc și se va fi chemat să conducă și să domnească poporul grec și ortodox . Și așa va fi!

Cu ani în urmă Sfântul Munte a fost un preot pe nume Ierotheos.Care a venit din Asia Mică si Patriarhia Ecumenica la pus pe Muntele Athos sa faca hirotoniri, servicii memoriale, functii, etc A fost un preot sfânt de genul lui Agios Nikolaos.Acest preot sfânt  din Asia Mică la sustinut la preotie.

Omul era binecuvântat de Dumnezeu!Cincisprezece ore de veghe, petrecea acest om Din scaunul de domnie a coborât să stea din nou în picioare.  Dupa  trei ore care au urmat  Utrenia lunga, el era tot în picioare!. Sa oferit un scaun să stea jos și nu a vrut.  Spunând că ” Doamna noastră nu a obosit”, și noi toți să tremuram de oboseala?Acest preot sfânt, ne-a spus. El a văzut dormind pe regele Ioan, care va învia atunci când se va termina al treilea război mondial! L-am văzut!.  Pentru ca buzele acestui preot nu puteau sa minta

Pentru că el a trăit atunci acolo și era binecuvântat și sfânt  bătrânii mei (nota celebrul Iosif Isihastul ) și împreună cu escorta, l-am abordat in biserică și am stat cu el acolo rugându-l sa ne raspunda la întrebări. Și ne spune urmatoarele am auzit cu urechile noastre.

El spune că ” este un rege adormit și se va trezi!”
Intrebam : Cand va fi acesta Marele sfânt al lui Dumnezeu”?
Spunea că, „atunci când va fi al treilea război mondial”!
Și, de asemenea, ne-a spus că „mâna dreaptă este pe mânerul sabiei! ». Care sabia este în mijlocul locului unde este asezat ”

Și va mai spun „Când sabia  va iesi din teacă, apoi va începe al treilea război mondial.”

Această revelație a episcopului Ierotheou puțin timp înainte de evenimentele din 1955  a pogromului de la Istanbul și Izmir, trăiesc de Fericitul Gheron Iosif Isihastul de spileotos, care a murit pe 15 august 1959 AD.

MĂRTURIA profesorului – 1970
Următoarele probe a fost publicat pe Internet:
„Narațiune care urmează descrie vizita unui profesor de la Universitatea din Istanbul în anii ’70.

Noi aveam prieteni doi profesori turci de la Universitatea din orasul Kon. Într-o conversație avuta cu ei pentru viitor a venit problema  recuperarii  Constantinopolului.

Apoi, profesorii din Turcia au zis:

„Vrei să te duc să văzi ceva unic, cu condiția să fii legat la ochii de-a lungul traseului, astfel încât nu se poate localiza locul. Pentru că ceea ce veți vedea este un secret păzit”!
Ea a acceptat și au pornit cu un jeep, el legat la ochi  pentru a ajunge la destinația lor el estimează că trebuie să fi fost în jur de 10 de kilometri de Constantinopol / Istanbul.  Asa legat la ochi  l-au condus la un loc cu umiditate astfel si-a  dat seama că au intrat intro pestera.

Au mers ceva timp prin peșteră și când au ajuns la o galerie interna a pesterii a deschis ochii! Ce antikrysefperevaine ce-ar fi imaginat înainte! Arcadele erau destul de mari și la un moment dat au ajuns un mormânt deschis, fără nimic distinctiv.  În interiorul mormântului a văzut un bărbat îmbrăcat în haine regale aristocratice  si se distingeau două cruci roșii pe umerii lor, dar șocant a fost că acest om parea  adormit cu fata de culoarea roz ca în viață.A fost adus  cu imbracamintea si  arma sa pentru ca  avea in mâna o  sabie. Și, în timp ce privea uluit, prietenii lui a spus:

„Asta e regele Ioan Vatatzes, regele de la Niceea, el va conduce poporul  grecilor. Secretul este transmisă din generație în generație in oameni de încredere și tradiția spune că atunci cand sabia va iesi în întregime din teacă, Grecii vor primi înapoi acel timp pierdut. Sa observat că sabia se mișcă unu sau două centimetri la cinci ani

PROOROCIRI pentru regele de marmură
Potrivit dovezilor de mai sus acest loc se află undeva în Istanbul fostul si viitorul oras Constantinopole și numele acestui rege  este, de fapt IOANNIS!

===========================

Profetia Sfantului Metodie, arhiepiscopul         Patarelor, care a patimit in anul 310 d.Hr.

„Atunci boul va striga, magura cea uscata va plange. Si   atunci vor sta caii si se va auzi glas din cer zicand: Stati, stati, pace  voua: destul. Aceasta izbandire se va face pentru cei nesupusi si neascultatori.  Si le va zice: veniti catre partile din dreapta orasului, si acolo veti afla un om stand cu multa mahnire, rezemandu-se intre doi stalpi, stergandu-si  sudoarea de pe hainele sale, si va fi cu barba alba, drept, milostiv si   cu haine simple si bland la fire; la varsta de mijloc. Si va avea la piciorul   drept un semn in mijlocul lui. Si glas de inger se va propovadui: Luati-l   si-l incoronati pe acesta imparat. Si luandu-l pe el patru ingeri purtatori de viata, il vor duce pe el la sfanta si marea biserica a lui Dumnezeu Sofia, si-l vor incorona pe el imparat, si-i vor da lui in mana dreapta  o sabie, zicandu-i: imbarbateaza-te si te intareste, si biruieste pe vrajmasii         tai. Luand el sabia de la ingeri va bate pe ismaeliti si pe etiopieni si pe europeni si pe tatari si pe alte neamuri. Iar pe ismaeliteni in trei ii va imparti. Partea intai o va trece sub sabie, iar a doua parte o va boteza, iar a treia parte o va goni cu mare manie, pana la copacul singur (Marul rosu). Si intorcandu-se de la razboi, se vor deserta comorile   pamantului si toti se vor imbogati, nimeni dintre ei nu va fi sarac. Si  pamantul isi va da roada sa insutit. Iar cu armele cele de razboi isi  vor face fiare de plug si seceri, si va imparati ani 15. ”

–––––––––––––-

Din vedeniile lui Agatanghel Ieromonahul

care a fost la anii de la Hristos 1274

„Şi neamuri multe va răsturna şi ostroavele va pustii până la punctul Chesin (Marea Neagră) şi până la vecinii ei de la Istru (Dunăre). Acolo va fi hotarul şi se va opri. Şi în al 8-lea indict Peloponesul va birui. Iară în al 9-lea indict se va oşti asupra părţii Crivăţului, în al 10-lea indict va supune pe dalmaţi, şi iară se va întoarce, după un timp, cu război mare la dalmaţi; şi pe unii îi va zdrobi. Mulţimea neamurilor la război se vor aduna cu cei de la miazănoapte, pe mare şi pe uscat, şi pe Ismail vor birui, iar pe un strănepot al lui îl va lăsa să împărăţească scăzut şi mic. Iar neamul celor plăviţi (ruşii) cu celelalte puteri într-o unire, pe Ismail îl vor zdrobi desăvârşit. Apoi război mare se va face de la toate neamurile, cu cruzime până la al 5-lea ceas şi glas de sus le va striga: „Staţi, staţi cu frică! Alergaţi, cu multă sârguinţă, către părţile drepte ale cetăţii şi veţi afla un bărbat minunat şi viteaz, pe acesta puneţi-l împărat, că iubit îmi este Mie şi, pe dânsul primindu-l, voia Mea veţi împlini.”

––––––––––––-

Sfantul  IOANNNIS  DOUKAS VATATZIS cel Milostiv

 Sa născut în 1193 în castelul istoric din Tracia, în   Didimoticho.   El a venit dintr-o familie care a fost aproape de a Senatului regal după bunicul său . așa-numita, a fost stratopedarches regelui Manuel I Comnenul.

    Când au murit părinții lui Ioan, a plecat de proprietatea sa mare, dar care a distribuit-o la cei săraci, precum și omagii la bisericile și bisericile din cauza   „Fericiți sunt iubitoare efprepeian din casa ta” …

Constantinopolul a fost în mâinile francilor,unde a fost sediul imperiului nostru, ca din 1204 orașul a fost invadat fde „cruciați” și   noul împărat a fost proclamat în   Νίκαια Nisa   ,Theodor Lascaris,  poet imnograf al Fecioarei Maria.

     Deci Ioan,  a găsit un unchi de la tatăl său, care era  preot în palatul lui Teodor Lascaris. Deci, el sa întâlnit cu regale cel  bun,  a continuat să fie prietenos și umil cu toată lumea, ușor accesibil, blând, nevinovat, senin, modest și in dialog întotdeauna calm.  Deci, cu toate aceste daruri au fost atât de simpatic, că virtutea  sa a placut fulgerator în fața ochilor împăratului Teodor, care ia dat de soție pe fiica lui Irene. Pentru ca sa devina soția lui  a trebuit să se dueleze   KORADO, care se lauda puterea lui! Dar Ioan Vatatzes  la învins, spunând „Doamne Isuse, ajută-mă”, ca al doilea Nestor!

Când regele-imnograf Teodor Lascaris a murit 1222 ramane  la tron Ioan care a aratat apoi  încă o dată cât de înțelepta a fost alegerea lui Theodore Laskaris. Judecător drept, sursă inepuizabilă de milă Ioan  a fost dat poreclit cel Milostiv!

 A fost cel mai pios si credincios rege al Ortodoxiei  a făcut acest lucru cu zel  pentru toti creștini botezați

    De asemenea, a încercat  reunificare a Bisericilor, și anume Occidentul să recunoască doctrina corectă. A trimis într-adevăr ambasadori  la Papa Grigore al IX și să înceapă un dialog rând pe partea noastră de atunci Germanos era patriarch. Ioan va gestiona apoi binevoitor, dar, din păcate occidentalii nu a vrut pana la sfârșit pentru a elimina adăugarea antiortodoxa a Simbolului de credință, adică   ”… „Și de la Fiul purcede de la” …

  Vatatzes, a fost protector și susținător al claselor din mediul rural și urban și căuta în permanent o viață mai buna în principal la agricultori și păstori, deoarece, în scopul de a ajuta le-a făcut (Ceva de genul Naționale Cadastru) și   parcelele rechiziționate de la aristocrați   le-a distribuit   la toți cetățenii săraci pentru a trăi confortabil și uman!El a fost adevărat „Tatăl grecilor”   a oprit exploatarea in orice fel a oamenilor dand senzația in fiecare minut ca nu este doar ca un rege, ci ca este rânduit de Dumnezeu pentru a ajuta oameni nedreptățiți!  Economia chiar a primit măsuri astfel încât  s-au fondat  capele,spitale, case de ingrijire, biblioteci, biserici construite și au ajutat decisiv mănăstirile noastre.

    Într-adevăr, era   politician de calitate care, atunci când sa întâlnit o dată    fiul său    Theodore   la vânătoare   acesta purta haine de lux, a refuzat să-l salut! Și atunci când copilul l-au întrebat ce a greșit, Ioan a răspuns că cei ce se imbraca cu mătase țesuta cu aur cum purta fiul său a fost facute din sângele poporului său  și el ar trebui să știe asta !!! Fiecare ieșire ar trebui să fie pentru oameni, pentru că toata bogăția regilor se face pe spinarea oamenilor. 

Credința lui în Dumnezeu a fost mare și a ajutat decisiv la fiecare pas, ca și atunci a trebuit să se bata cu Azatini feroce, Sultan de Iconium, de multe ori  devasta orașele noastre care au fost aproape de râu.  A invins  pe acel sultan teribil.

     Niciodată John Vatatzes nu a renuntat la,  recuperarea  orasului Constantinopol   și reconstituirea Imperiului creștin grec. Așa că a lucrat la aceasta cu toată puterea sufletului său.  Înțelept, prudent și proactive în cadrul politicii lui, cu toate că a ales generali iscusiti, căutat pentru a evita luptele. Știa să nu întreprindă nimic înainte de a fi bine pregătit  Oamenii l-au iubit și Biserica se roagă cu bucurie pentru el!  Și el, chiar mai mult a mers la sfânta cauză a patriei.

 A  construit o  flotă puternică și a eliberat Lesbos, Chios, Samos, Ikaria, Kos    și celelalte insule din arhipelagul grecesc, calculul corect că regula se ridica în Marea Egee nimeni nu are flota și, prin urmare, latini, fără nave de război și baze, nu va dura mult  și a încercat primele atacuri la marginea Basilides, reușind 1225 pentru a elibera  orasul de importanță strategică Adrianopol!    Drumul acum pentru orașul lui Constantin a fost deschis!

    In martie este acel moment in care mongolii, înfrâng pe  sultanului din Iconium, care este forțat să caute un tratat cu Nisa, încetarea de a prezenta un risc, rezolvarea mâinile lui Vatatzes   1246 acum și bulgari în 1246  și eliberează Axios bucata – riul  Evros, în timp ce clopotele sunt pe cale de a se rupe din bucuria lor atunci când Ioan Vatatzes intra in capitala Macedoniei, orasul nostru de Sf. Dimitrie domnind in Salonic în luna decembrie a aceluiași an binecuvântat!

Dar buna sa sotie, Irene Laskaris inchide pentru totdeauna ochii și  va fi pentru totdeauna de neșters în memori sa.  Dar el știe că  nu aparține decat poporului și patriei lui! Deci Ioan, care au dezvoltat o prietenie cu împăratul german Frederick al II-lea, este de acord să faca  ο căsătoriei cu fiica lui Frederick Constance ca o Alianța puternica care ar speria Europa și mai ales latinii, care sunt împinsi acum din toate părțile.

     Dar, în timp ce John Vatatzes construit un stat puternic din cenusa  Bizanțului   dusmani au strâns lațul  în jurul Istanbulului   in 4 noiembrie 1254  Ioan lăsând ultima suflare pe drumul  visat, credința in Dumnezeu, datoria pentru patrie, dragostea pentru oameni …

 Corpul regelui sincer, corect, curajos și milostiv a fost îngropat într-o mănăstire pe care el a construit și a numit-o  Sosandra în timp ce mai târziu   prin revelație un admirator al lui Ioan, a cerut să vada moaștele sale  Dar când s-au dus să deschidă mormântul pentru a efectua transportul, în loc de duhoarea obisnnuita, un miros dulce sa răspândit în jurul lui ca și în cazul în care ai fi intrat intro grădină aromata de flori!  Dar nu a fost numai asta!!! Decedatul părea să fie așezat pe tronul regal, luminos, nici un miros, absolut nici un punct care să sugereze că era mort!  Șapte ani a fost în mormânt  și culoarea corpului său a fost la fel ca orice om normal în viață! Arăta ca un adevărat viu, dar  era ca un rege de marmura ! hainele sale au fost, de asemenea, păstrate timp de șapte ani  !!! si arata ca au avut doar rafthei! !  Rasplata pe care o da Dumnezeu, pentru cei care L-au proslăvit pe pământ!Ioan a produs nenumărate minuni  vindecand boli ,alungand demoni  avand in el harul Duhului Sfânt!

-După cum sa menționat într-un jurnal publicat în 2001 Orestiados Didymoteichon Metropolis și Soufliou-   1992 până în 1992   „Memoria împăratului Ioan cel Milostiv este onorata în fiecare an în Biserica din Magnesia, pe care el însuși a construit și care a găsit ultima odihnă, ca    ( Οστρογκόρσκυ ). și Nymphaeum, reședința lui preferată „(Ostrogkorsky).

  Dar ce sa întâmplat cu Biserica asta?    Ce sa întâmplat cu moaștele nepieritoare de „marmură regelui”?   Ce înseamnă „legenda” și ceea ce profețiile de recuperare a orașului, atât  el a luptat?

Vezi recomandarile SYGKLONISTIKES și profețiile pentru venirea Sfântului Ioan KING și peștera secretă în ISTANBUL UNDE odihnă!: http://www.noiazomai.net/spilaio.html . Cine a văzut ȘI CÂND: http://www.noiazomai.net/spilaio.html .

Legenda regelui adormit

Un cont contemporan în timpul domniei lui Andronic Paleologul (1282-1328), menționează că în jurul momentul în care turcii au invadat Magnesia, în mai multe rânduri Garda castelul a vazut o lumânare aprinsă circuland în jurul zidurilor orașului. El a trimis oameni pentru a investiga fenomenul, dar fără nici un rezultat.  Apoi,un frate surdo-mut de Garda a fost trimis, și el insa a avut parte de o revelație, și a fost complet vindecat, la întoarcerea sa. El a spus că în zona în care a apărut lumânare aprinsă, el a găsit un om de o statură de mare rege, care a cerut cu voce tare ca creștini să continue apărare. Mai târziu, el a recunoscut imaginea acelui  om când  a vizitat un sfânt altar Sf. Ioan Vatatzes.  De atunci, IOAN a fost recunoscut ca sfânt și inmemoria sa stabilit pentru a fi onorat pe 04 noiembrie

Moastele sale nestricate au fost transferate la Constantinopol, care a fost eliberat de franci, în cazul în care legenda a adormit regelui a devenit asociat cu el.  La momentul de căderii Constantinopolului sub ocupatie turco- otomana, moaștele sale au fost ascunse într-o catacomb.

Legenda afirmă că, din acel moment, el a fost așteaptă eliberarea de Constantinopol.  De asemenea sa afirmat că regele sfânt are sabia cu el în teacă, și că în fiecare an lama de sabie iese cu  câțiva milimetri, până când vine timpul pentru ca sabia să iasă complet, ceea ce va însemna timp pentru eliberare a orașului.

Un bătrân contemporan a spus că regele Milostiv a apărut deja de ceva timp, și că sabia a ieșit complet din teacă.El rătăcește in oras în forma unui nebun pentru Hristos , și conduce armatele celor sfinți , astfel încât să le ia locul în jurul Reginei din oras. Batranul de asemenea, susține că relicvele sacre ale împăratului Sfântului Ioan cel Milostiv Vatatzes au fost păzite de o familie de Crypto-creștini, care a tinut secretul din generație în generație.

comentariul meu

Am remarcat faptul ca chipul acestui rege seamana foarte mult cu chipul Mantuitorului asa cum este reprezentat in icoanele ortodoxe.Daca profetiile se confirma acesta este imparatul cel bun care este reinviat de Dumnezeu pentru a chema la ortodoxie pe toti rataciti si uns rege peste tot pamantul de catre ingerii timisi de Tatal ceresc.Cine va trai dupa razboiul mondial se va bucura de pace liniste si credinta adevarata o perioada de timp pana la moartea acestui imparat deosebit.Dupa el lucrurile se vor schimba iarasi spre rau culminand cu domnia antihristului.

 

surse pentru articol

 

http://www.noiazomai.net/spilaio.html

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s