Se pregateste intrarea in lume a antihristului

Am fost avertizati ca profetul mincinos ocupa scaunul Vaticanului:

„Aceasta va fi o etapă premergătoare, iar atunci când se va împlini vremea şi prorocul mincinos se va instala în scaunul Vaticanului, va influenţa întreaga lume cu hotărârile lui. Toţi liderii politici vor fi de partea lui. Să nu credeţi însă, că Vaticanul va avea vremuri uşoare, dimpotrivă, va avea parte de multe tulburări. Vor încerca să aleagă un alt papă. Va fi format un antipapa. Va fi un papă, un antipapa şi  un antipapa secund. Toate acestea vor depinde de noi, de cât ne vom ruga ca să se schimbe situaţia. Dar acest pseudoprofet va aduce multă pagubă, el va aduce cipul”

„Un singur lucru vă voi spune: după ce noul Papă va fi ales ca şi întâistătător al bisericii catolice şi în viitor – ca şi conducător al pan-religiei mondiale, pentru că prorocul mincinos va fi şi conducătorul pan-religiei, vor urma o serie de schimbări uluitoare. Aceasta râvnesc slujitorii vrăjmaşului, să-l folosească pe acest papă ca şi lider al tuturor religiilor, acesta va fi pseudo-profetul”

http://atitudini.com/profetia-parintelui-elpidie-despre-noul-papa-antihrist-si-puterea-malefica-a-cipului-fragment/.

Apoi, în cazul în care acestea sunt văzute, în unele locuri publice, oamenii vor fi obligați, prin lege, să le dea în jos.

Crucile vor dispărea si se vor introduce altele cu alta forma si capul fiarei adaugat discret.

Potrivit presei germane, cel puțin 800 de biserici au fost închise în întreaga țară, incepand din 1990. Și, deși nu toate dintre ele au fost transformate în moschei, tendința este evidentă. În țara vecină, Franța, lucrurile sunt destul de asemanatoare, clericii crestini tragand semnale de alarma ca din ce in ce mai multe persoane renunta la credința tradițională europeană.

Un enorias al Bisericii Ruse din Londra a fost nevoit sa renunte la locul de munca dupa ce i s-a interzis purtarea la gat a crucii. “In dimineata aceasta am vorbit cu o femeie obligata acum o saptamana sa-si scoata crucea de la gat la locul de munca. Si crucea nu era nici macar vizibila! Femeia a cerut voie sa o poarte, ba chiar a promis ca o va lipi de corp cu banda adeziva pentru a-i impiedica alunecarea accidentala de sub haine, insa nu i s-a permis”, scrie protopopul Mihail Dudko pe Facebook.

Acesta este de parere ca pozitia guvernului britanic, de interzicere a purtarii crucii in public, este inteleasa de autoritatile locale ca o “interdictie totala”, iar cetatenii ce au cunostinte reduse vizavi de limba si viata Marii Britanii “nu au practic nicio sansa in a-si apara drepturile”

Conspiraţii viclene sunt în pregătire, pentru a şterge într-un mod subtil dar
şiret practicile religiei creştine. Se va începe prin schimbarea constituţiilor din toate ţările occidentale si nu numai.
Această grupare a răului, alcătuită dintre cei mai puternici şi influenți oameni din lume, săvârşesc cea mai mare înşelătorie, complotând
deliberat pentru a prelua controlul asupra ţărilor din Orientul Mijlociu, Europa şi Statele Unite ale Americii. Banul este arma cu care amăgesc. Colapsul sistemului bancar a fost premeditat. Acum pregătesc mutarea spre finalizarea următoarei faze din planul lor.Priviţi cum ţările europene cedează unei conduceri dictatoriale care nu va fi mai bună decât în zilele lui Hitler.Planul lor este orchestrat, pentru a vă elimina dreptul la bani noştri, la hrana şi dreptul de a practica Creştinismul şi alte religii.Au in plan si creare unei monede unice mondiale de asemenea şi o nouă vaccinare globală, care va duce la îmbolnăvire peste tot în lumeEi controlează băncile, guvernele şi sunt răspunzători pentru provocarea terorii în Orientul Mijlociu. Ei controlează o mare parte a mass-media din lume şi adevărul răutăţii lor este ascuns în spatele aşa-ziselor organizaţii umanitare.Plănuiesc deja de zeci de ani să
pună băncile sub controlul lor. Deja de cincisprezece ani, ei fac planuri să introducă Semnul Fiarei, un cip care să fie implantat obligatoriu în corpul fiecărui bărbat şi al fiecărei femei, pentru a avea acces la hrană. Din păcate, doar foarte puţini  cunosc planurile lor.

Foarte curând va deveni imposibil de a cumpăra o Biblie,  multe națiuni vor adera la noile legi, mai ales în Europa, care va interzice toate cărțile care promovează Cuvântul lui Dumnezeu. 

Noile norme care aduc modificări la rugăciuni în timpul Sfintei Liturghii, vor părea nevinovate.Pentru mulți, ei nu vor observa semnificația, dar se va referi la Sfânta Euharistie și Prezența lui Iisus Hristos în cadrul acesteia.Se va spune ca este o comemorare si nu prefacerea in insusi trupul si sangele Mantuitorului.

Razboaiele vor incepe curand si se vor amplifica pana la unul mondial

RĂZBOIUL NUCLEAR, CARE AR STERGE O TREIME DIN OMENIRE, POATE  FI EVITAT PRIN RUGACIUNE .

Veţi observa cum Rusia şi China sunt pe cale să devină al treilea element care va declanşa un conflict în lume. În curând, toţi aceia dintre voi care aţi predat controlul asupra ţării voastre unor grupări fără identitate ce vă tratează ca pe nişte marionete veţi vedea cum aceste grupări întunecate, aceste forțe politice care nu vin de la Dumnezeu, vă vor dicta cum să trăiţi.Cele două ţări aliate, China şi Rusia, îşi vor uni forţele. Asta se va întâmpla când bestia cu zece coarne se va ridica să domine poporul lor nevinovat şi îndelung răbdător. Bestia cu zece coarne este Uniunea Europeană.

Omul păcii urmează să se prezinte în faţa lumii.Va părea ca şi cum ar crea pace în Orientul Mijlociu insa el este antihristul si astfel isi va face intrarea pe scena lumii.

Existența iadului va fi declarata de biserica universala condusa de profetul mincinos un nonsens.Oamenii fiind inselati si vor trece cu vederea chiar și existenta  păcatelor de moarte.

La fel cum a fost înainte, Turnul Babel va fi ridicat din nou,  și prezentat ca un templu al lui Dumnezeu

Acesta va fi situat în Roma și va cuprinde noul simbol al noii o religii universale. Acest simbol va fi văzut de pe acoperiș, la intrare, și in altar.Noul turn, care va onora pe satana si va fi replicat în mai multe țări  care vor adera la aceasta religie.Despre acest temple se va spune ca este o biserică, care îi unește pe toți pentru că Dumnezeu îi iubește pe toți copiii Săi și dacă Dumnezeu îi iubește pe toți copiii Săi, atunci El ar vrea să se unească ca unul si că ei trebuie să îmbrățișeze unii pe alții, indiferent de crez, religie, culoarea pielii, rasa lor, legile lor.Cei care refuză să accepte acesta așa-numita Biserica , vor fi considerati a fi ne-creștini. Acestia vor fi hărțuiți și  făcut să arate ca niște nebuni si antisociali.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s