Lucruri ascunse si nestiute despre fumat

Fumatul ajuta la protejarea impotriva cancerului pulmonar

Centrala nucleară de la Fukushima

În fiecare an, mii de medici și alți membri ai „Inchiziției anti-fumat” cheltuiesc miliarde de dolari pentru a perpetua  ceea ce a devenit, fără îndoială, cea mai înșelătoare, deși de success minciuna de inginerie socială în istorie. Cu încurajarea majoritati guvernelor occidentale, aceste lobby orwellien urmareste fumatori cu un zel fanatic care umbrește complet   interdicție la alcool din America care a început în 1919 și a durat până în 1933.
În prezent ne uităm înapoi la prohibitia americana a alcoolului cu uimire justificată. Este adevărat că unei întregi națiuni nu I sa  permis  o bere sau whisky de catre un mic numar de fanatici  galagiosi?  Din păcate, da, este, în ciuda o lipsă totală de dovezi că alcoolul provoacă nici un pericol pentru om, cu excepția cazului în consumate în cantități cu adevărat astronomice.
Din păcate nu siguranța  alcoolului a fost  interesul pentru  grupul galagios cat mai ales controlul asupra altora a fost unul și singurul motiv adevărat.
Deși nu există o legătură directă între alcool și tutun, in istoria americană aceasta interdicție este importantă, deoarece ne ajută să înțelegem modul în care un număr mic de fanatici a reușit să controleze comportamentul și viața a zeci de milioane de oameni.În prezent, exact același lucru se întâmplă la fumatori, deși de data aceasta este în mâinile altor fanatici guvernamentali și medici ignoranți, mai degrabă decât fanatici religioși .
Anumite guverne știu că acțiunile lor din trecut sunt direct responsabile pentru producerea celor mai multe dintre cazurile de cancer pulmonar si de piele, în lumea de astăzi, așa că merg  in extremă în încercarea de a devia responsabilitate și răspunderea, astfel, au dat vina pe tutunul organic Așa cum vom vedea mai târziu în raport, tutun organic umil nu a rănit pe nimeni, și în anumite moduri poate pretinde în mod justificat a asigurat protecția sănătății in mod incredibil.
. Nu toate guvernele din întreaga lume împărtășesc aceeași problemă. Japonia și Grecia au cel mai mare numar de fumatori de tigari adulti din lume, dar cea mai mică incidență a cancerului pulmonar. În contrast direct cu aceasta, America, Australia, Rusia,  unele grupuri de Sud insulare din Pacific au cel mai mic număr de fumătorii de țigări adulti din lume, dar cea mai mare incidenta a cancerului pulmonar.  Acest lucru este  indiciu numărul unu în  minciuna medicala  absurda, dar înrădăcinată că „fumatul cauzează cancer pulmonar.”
Primul contact european cu tutun a fost în 1492, atunci când Columb și colegii explorator Rodriguo de Jerez văzut nativii fumatul în Cuba.  In aceeași zi, de Jerez a luat primul său fum  și a constatat că e  foarte relaxant, la fel ca și localnicii l-au asigurat că va fi.  Aceasta a fost o ocazie importantă, deoarece Rodriguo de Jerez descoperit ceea ce cubanezii și americanii nativi au cunoscut pentru mai multe secole: că trabuc și fumatul nu este numai relaxant, de asemenea, vindeca tusea si alte afectiuni minore. Când sa întors acasă, Rodriguo de Jerez aprins cu mândrie un trabuc în stradă, și a fost imediat arestat și închis timp de trei ani de îngrozit Inchiziția spaniolă. De Jerez a devenit astfel prima victimă a lobby anti-fumat.
În mai puțin de un secol, fumatul a devenit o obișnuință socială mult mai plăcut și acceptat în toată Europa, cu mii de tone de tutun importat din coloniile pentru a satisface cererea tot mai mare. Un număr tot mai mare de scriitori lăudat tutun ca un remediu universal pentru relele omenirii. Până în secolul al 20-lea aproape unul din doi oameni fumat, dar incidenta a cancerului pulmonar a rămas atât de mică încât era aproape incomensurabila Apoi sa întâmplat ceva extraordinar pe 16 iulie 1945, un eveniment terifiant cataclismic care ar putea provoca în cele din urmă guvernele occidentale si a denaturat percepția despre fumat pentru totdeauna. As K. Greisen recalls: Ca K. Greisen amintește:

În cazul în care intensitatea luminii au diminuat, am pus deoparte paharul și se uită spre turnul direct. De la aceasta data am observat o culoare albastru din jurul norului de fum. Apoi cineva a strigat că ar trebui să respecte unda de șoc călătoresc de-a lungul solului . Apariția aceasta a fost o zonă circulară puternic luminat, aproape de sol, răspândirea încet spre noi. Culoarea a fost galben.
„Permanența nor de fum a fost un lucru care ma surprins. După prima explozie rapidă, partea de jos a nor părea să-și asume o formă fixă ​​și să rămână agățat nemișcat în aer. Partea superioară între timp a continuat să crească, astfel încât că după câteva minute a fost cel puțin cinci mile de mare. Aceasta presupune încet o forma zig-zag, din cauza vitezei vântului schimbare la diferite altitudini. Fumul a străpuns un nor mai devreme în ascensiune, și părea să fie complet neafectate de nor. „

Exploziiae primei bombe nucleare (New Mexico – 7/16/45)

Aceasta a fost notoriul „Test Trinity”, prima arma nucleara murdara  detonate în atmosferă. O sferă de șase kilograme de plutoniu, comprimat la  Trinity a explodat peste New Mexico, cu o forță egală cu aproximativ 20.000 de tone de TNT În câteva secunde, miliarde de particule radioactive mortale au fost aspirate în atmosferă la o altitudine de șase mile.
. Guvernul american știa despre radiații în prealabil, a fost conștient de efectele letale asupra oamenilor, dar a ordonat testarea cu un dispreț total față de sănătatea și bunăstarea oamenilor. În lege, aceasta a fost neglijență gravă vinovat, dar guvernul american nu-i păsa.  Mai devreme sau mai târziu, într-un fel sau altul, s-ar găsi un alt vinovat pentru efectele pe termen lung suferite de americani și de alte cetățenii din zonele locale și mai mult de la distanță.
În cazul în care un singura particula de reziduuri radioactive cad pe pielea ta la plajă, veți obține cancer de piele.  Inspira o singură particulă de același rezid letal, si moartea de la cancer pulmonar devine inevitabilă, dacă nu se întâmplă să fie un fumator extrem de norocos.  Particule solide radioactive microscopice se adâncesc în țesutul pulmonar îngroapă, complet rezervele limitate de vitamina B17 ale corpului, si provoaca agresiv multiplicarea celulelor canceroase.
Cum putem fi absolut siguri că particulele de reziduuri radioactive într-adevăr sunt cauza cancerului pulmonar de fiecare dată când un subiect este expus pe plan intern? Pentru oamenii de stiinta reali, spre deosebire de șarlataniile medicale și propagandiști guvernamentali, acest lucru nu este o problemă.  Pentru orice teorie să fie acceptată științific, trebuie mai întâi dovedită în conformitate cu cerințele riguroase universale convenite de către oamenii de știință.Primul agent radioactiv suspect trebuie izolat, apoi folosit în experimentele de laborator controlate în mod corespunzător pentru a produce rezultatul susținut, adică cancer pulmonar la mamifere.
Oamenii de stiinta au sacrificat fără milă zeci de mii de șoareci și șobolani, în acest fel de-a lungul anilor, supunerea în mod deliberat plamanii lor la materii radioactive.  Rezultatele științifice documentate ale acestor experimente diferite sunt identice. Fiecare șoarece sau șobolan contracta cuminte cancer pulmonar, și fiecare șoarece sau șobolan a murit. Teoria a fost astfel transformat în fapt științific greu de contestat în condiții de laborator strict controlate.  Agentul suspect [materii radioactive] a cauzat rezultatul obtinut[cancer pulmonar] atunci când este inhalat de mamifere.
Amplitudine totală a riscului de cancer pulmonar la om la  precipitații radioactive nu poate fi subevaluat.  Înainte de Rusia, Marea Britanie și America interzis testarea atmosferice pe 5 august 1963, mai mult de 4200 de kilograme de plutoniu au fost evacuate în atmosferă. Pentru că știm că mai puțin de un microgram [milionime dintr-un singur gram] de plutoniu inhalat provoacă cancer pulmonar terminal de la un om, de aceea știm că guvernul dumneavoastră prietenos are lofted 4200000000 [4,2 miliarde de euro] doze letale în atmosferă, cu particule radioactive jumătate plasmatică un minim de 50.000 de ani. Înfricoșător?  Din păcate, acesta devine mai rău. Plutoniu menționate mai sus există în arma nucleară efectivă înainte de detonare, dar de departe cel mai mare număr de particule radioactive mortale sunt cele derivate de la murdărie comun sau nisipul aspirat de la sol, și iradiate în timp ce călătoresc vertical prin minge de foc arma lui.  Aceste particule formează, de departe, cea mai mare parte a „fumului”, în orice fotografie de la o explozie nucleară inatmosfera.  În cele mai multe cazuri, mai multe tone de material sunt aspirate și iradiate permanent în tranzit, dar să fim incredibil de conservatoare și susțin că doar 1000 de kilograme de material de suprafață este aspirat de fiecare test nuclear atmosferic individuale.
. Înainte de a fi interzis de către Rusia, Marea Britanie și America, un total de 711 de teste nucleare atmosferice au fost efectuate, creând astfel 711,000 kg de particule radioactive microscopice de moarte, la care se adaugă originale de 4200 kg de arme înșiși, pentru o brută, deși foarte conservatoare totală de 715200 kg. Există mai mult de un milion de doze letale pe kilogram, ceea ce înseamnă că guvernele voastre au contaminat atmosfera cu mai mult de 715 miliarde [715 miliarde de euro] astfel de doze, suficient pentru a provoca pulmonar sau cancer de piele de 117 de ori în fiecare bărbat, femeie și copil de pe pământ.

© WHO © OMS Cancerul pulmonar incidență / mortalitate țară bu și sex

Înainte de a vă întreba daca particulele radioactive nu doar „se estompeze”, cel puțin nu în timpul vieții dumneavoastră sau a copiilor și nepoții tăi. Cu o jumătate de viață de 50.000 de ani sau mai mult, aceste mii de miliarde de nenumarate particule radioactive de guvern fabricate mortale sunt, în esență cu noi pentru totdeauna. Circuland in lume prin vanturi puternice, aceste particule sunt depozitate la întâmplare, dar în concentrații mai mari în cadrul unui cuplu de mii de mile de la poligoanele de testare originale. Un vânt simplu sau alte tulburări de suprafață este tot ce este necesar pentru a le stârni din nou și de a crea pericole sporite pentru cei din apropiere.
Activitatea  pe plajă în timpul verii s-ar putea in zilele noastre traduce cu ușurință la sinucidere, dacă se întâmplă să stârnească câteva particule radioactive care ar putea lipesc pe piele sau să fie inhalate în plămâni. Nu mai pare bataie de joc faptul ca Michael Jackson atunci când apare la aeroportul local purta o masca chirurgicala pe nas și gură.  El poate arata excentric, dar Michael va supraviețui aproape sigur majoritatea dintre noi.(A MURIT INTRE TIMP DIN ALTE CAUZE)
Doisprezece ani de la testul cataclismic Trinity, a devenit evident pentru guvernele occidentale că lucrurile au scapat  complet de sub control British Medical de Cercetare Raportul Consiliului 1957 precizând că la nivel mondial „Decese cauzate de cancer pulmonar s-au dublat în perioada 1945-1955” , deși nici o explicație nu a fost oferită.În aceeași perioadă de zece ani, deceselor provocate de cancer în imediata apropiere de Hiroshima și Nagasaki au crescut de trei or iPână la sfârșitul testării atmosferică oficial în 1963, incidenta cancerului pulmonar în insulele din Pacific a crescut de cinci ori din 1945.  După ce a stricat mediul complet pentru 50,000 ani, a fost timp pentru „guvernul mondial” pentru a începe să ia măsuri de diversiune viclene.

 În 1959, Organizația Mondială a Sănătății a încheiat un acord cu AIEA, care a dat AIEA pro-nuclear un drept de veto asupra OMS de cercetare cu privire la efectele radiațiilor.

Singura substanță evidenta care oamenii o inhaleaza în plămâni lor, în afară de aer, . era fumul de tutun, așa că guvernul a  pus în miscare „cercetatorii” slab calificati dintr-o data  în vederea realizării în același rezultatul final: „Dovediți că fumatul cauzează cancer pulmonar”. Adevărații oameni de știință (în special unii fizicieni nucleari notabili) au zâmbit amar la eforturile patetice timpurii ale tinerei lobby anti-fumat,Cercetatorii cvasi-medicali au fost invitați să dovedească pretențiile lor false în aceleași reguli rigide științifice care au fost folosite atunci când dovedește că particulele radioactive cauza cancer pulmonar la mamifere.
Amintiți-vă, pentru orice teorie să fie acceptată științific, trebuie mai întâi dovedită în conformitate cu cerințele riguroase universal acceptat de către oamenii de știință. În primul rând agentul suspect (fum de tutun) trebuie să fie izolate, apoi folosit în experimente de laborator controlate in mod adecvat pentru a produce rezultatul a susținut, de exemplu cancer pulmonar la mamifere. În ciuda expunerea literalmente zeci de mii de soareci deosebit de vulnerabile și șobolani la echivalentul a 200 de tigari pe zi, timp de ani de zile, „stiinta medicala” nu a fost niciodată dată reusit sa induce cancer pulmonar, în orice șoarece sau șobolan.  Pentru mai mult de patruzeci de ani, sute de mii de medici au mințit în mod deliberat .
Adevărații oameni de știință au avut cercetatorii cvasi-medicale de gât, pentru că „asocierea” experimentul de moarte de particule radioactive cu experimentul benigne fumul de tutun, s-au dovedit în mod concludent pentru tot timpul că fumatul nu poate în nici un caz cauza cancer pulmonar.  Și mai departe, într-un experiment de mare „accidentale”, ei nu au fost niciodată permis de a publica, oamenii de stiinta s-au dovedit reale cu o claritate uimitoare ca fumatul de fapt, ajuta la protejarea impotriva cancerului pulmonar.
Toți șoarecii și șobolanii sunt folosite o singură dată-doar într-un experiment specific, și apoi distrus.  În acest fel, cercetătorii se asigure că rezultatele de orice substanță care sunt de testare nu pot fi accidental „contaminat” de efectele reale sau imaginare de o altă substanță. Apoi, o zi ca prin magie, câteva mii de soareci de experimenti in fumat „accidental” a găsit calea lor în experimentul de particule radioactive, care în trecut au ucis pe fiecare dintre subiectele sale de testare nefericite.  Dar de data aceasta, complet împotriva cote, șaizeci la sută din șoareci care au fumat  au supraviețuit expunerii la particulele radioactive.  Singura variabila a fost expunerea lor înainte de a cantităților mari de fum de tutun.
Presiunea guvernului  nu a reduce la tăcere în totalitate oamenii de stiinta reali. Profesorul Schrauzer, Președinte al Asociației Internaționale a Farmaciștilor Bio-anorganici, a depus mărturie în fața unei comisii a Congresului SUA în 1982 că a fost mult timp bine cunoscut de oamenii de stiinta ca anumite componente ale actului de fumul de tutun, anti-cancerigene ( agenți anti-cancer), in testele pe animale.  El a continuat că, atunci când substanțe cancerigene cunoscute (substanțe cancerigene) sunt aplicate animalelor, aplicarea de constituenți ai fumului de țigară le contracara.
Nor did Professor Schrauzer stop there. Profesorul Schrauzer nici nu sa oprit aici.  El a mărturisit în continuare pe propria răspundere a Comitetului că „nici un ingredient de fumul de tigara a fost demonstrat de a provoca cancer pulmonar uman”, adaugand ca „nimeni nu a fost capabil de a produce cancer pulmonar la animalele de laborator de la fumat.”. A fost un răspuns elegant pentru o problemă destul de uimitoare.
Previzibil, acest adevăr greu  a adus guvernul și cvasi-medici „cercetători”, intr-o frenezie de furie.  Pana in 1982 au început efectiv să creadă propria propagandă ridicola, și nu au fost aduși la tăcere de către membrii eminenți ai comunitatii științifice.  Destul de brusc au trecut vina pentru alte ingrediente „secrete” puse în țigări de companiile de tutun.”Da, asta trebuie să fie!”  au vociferat cu nerăbdare, până când o mână de oameni de stiintai au subliniat că aceleași ingrediente „secrete” au fost incluse în experimentele soareci, si  prin urmare, de asemenea sa dovedit incapabile de a provoca cancer pulmonar.

(1997-1999). Laringe, trahee, bronhiilor si a mortalitatii de cancer pulmonar (1997-1999).  Cu mai mult de 300 de incidente, Windscale a generat 76% din radiațiile artificiale din Europa în 1984.

Lucrurile au fost în căutarea disperată de guvern și comunitatea medicală generală.  Având în vedere că finanțarea anti-fumat a început la începutul anilor șaizeci, zeci de mii de medici au trecut prin școala medicală, unde au fost învățați ca fumatul cauzeaza cancer pulmonar.. Cea mai crezuta minciuna, dar fisuri au început să apară în vopsea Chiar plictisitoare de drept medicilor „C” nu ar putea face într-adevăr de date corelează, și atunci când au interogate ar fi spus sa nu pui intrebari stupide. „Fumatul provoacă cancer pulmonar”, convertit la un crez, un mecanism de credinta cvasi-religioasă în care credința oarbă a devenit un substitut pentru dovezi.
Chiar și credința oarbă are nevoie de un sistem de armare pozitive, care în acest caz a devenit agențiile de publicitate și mass-media.  Dintr-o data ecranele de televiziune au fost inundate cu imagini ale „plămânii fumătorilor” teribil înnegrite, cu mantra însoțitoare care va muri în agonie îngrozitoare, dacă nu renunța acum. A fost patetic un gunoi, desigur. Pe placa mortuara plamani de fumator si nefumator arata un roz identic, iar singura modalitate de un medic legist pot să vă spun ar fi fost un fumător, este în cazul în care el găsește pete grele de nicotina pe degete, un pachet de Camel sau Marlboro în buzunar haină, sau în cazul în care una dintre rudele tale neînțelept admite pe înregistrarea pe care ați fumat o dată iarba demon.
De la un miner, care de-a lungul vieții sale de lucru a inspirat cantități mari de particule microscopice de praf de cărbune negru.  La fel ca particulele radioactive sunt prinși adânc în țesutul de plămâni și rămâne acolo pentru totdeauna.Dacă ați lucrat jos minele de cărbune pentru douăzeci de ani sau mai mult, fără o masca de fata, plamanii tai vor arata, probabil, ca aceasta pe lespede.

. Mulți oameni întreabă exact cum se face că aceste soareci fumat au fost protejate de particule radioactive mortale, și chiar mai mult se întreabă de ce cifrele reale în zilele noastre se arată mult mai nefumători mor de cancer pulmonar decat fumatorii. Sterling profesor de la Universitatea Simon Fraser din Canada, este, probabil, cea mai apropiată de adevăr, care folosește lucrări de cercetare la motivul pentru care fumatul promoveaza formarea unui strat subțire de mucus in plamani, „care formează un strat de protecție a opri orice particule de cancer, care transportă de la intră în țesutul pulmonar. ”
Acest lucru este, probabil, la fel de aproape ca putem ajunge la adevăr, în prezent, și are sens științifică perfectă. Particulele radioactive mortale inhalat de un fumator ar fi inițial prins de stratul mucos, și apoi să fie expulzat din organism înainte de a putea intra în țesut.
Toate acest lucru poate fi un pic deprimant pentru nefumători, dar există, probabil, unul sau două lucruri pe care le puteți face pentru a minimiza riscurile pe cât posibil. Mai degrabă decât timid departe de fumatori in pub-ul local sau club, pentru a primi cât mai aproape ca tine poate și respira în fumul de mâna a doua scump.  Du-te, nu fi timid, trage în câteva respirații mari. Sau poate ai putea fuma o tigara sau trabuc mic dupa fiecare masa, doar de trei ori pe zi pentru a construi un strat de mucus  subțire. Dacă nu pot sau nu vei face nici una din cele de mai sus, fa-ti rost de o masca cum purta vedeta muzici pop!

sursa articol
comentariul meu
Am pornit cu acest material de la un comentariu de pe blogul Saccsiv iata-l:
tataia said
Saccsiv, frate Vasile as vrea sa atrag atentia asupra unui aspect care s-a mai discutat cu ceva vreme in urma pe acest blog, chiar daca nu este tocmai la subiect in momentul de fata.Cu totii ne-am pus problema de ce lupta sistemul atit de crincen impotriva fumatului…cu totii stim ca fumatul nu este bun si totusi…doar nu i-a apucat pe mai marii lumii dragul de noi, oamenii de rind. Asa ca oricum am intors problema pe o fata sau pe cealalta tot cu rest ne-a dat. Totusi intre timp eu unul am mai tot cautat informatii pe net si am dat peste urmatoarele documente si articole:http://wispofsmoke.net/PDFs/Whitby.pdfhttp://www.godlikeproductions.com/forum1/message1439915/pg1

http://www.sott.net/article/226999-Smoking-Helps-Protect-Against-Lung-Cancer

Pe scurt cica este o minciuna colosala faptul ca fumatul provoaca cancer pulmonar…ca de fapt cancerul pulmonar este provocat de particulele radioactive din atmosfera provenite de la nenumaratele teste cu arme nucleare, precum si de la accidentele centralelor nucleare. Cei care au condus aceste teste stiau foarte bine ca se va inregistra o crestere vertiginoasa a incidentei cancerelor pulmonare si de piele in rindul populatiei si trebuiau sa gaseasca un tap ispasitor. Si pentru a culpabiliza din nou populatia (la fel ca in cazul posesorilor de masini care sint facuti pe nedrept responsabili pentru poluare si schimbari climatice) au gasit drept cauza fumatul. La vremea aceea (1945) cam jumatate din populatia adulta a lumii “civilizate” fuma, asa ca nu le-a fost greu sa dea vina pe fumat.

Ba mai mult, autorii articolelor si documentelor de mai sus sustin ca fumatul chiar ar putea preveni intr-o oarecare masura aceste cancere. Mai sint si unii care chiar afirma ca fumatul impiedica controlul mental pe care vor acestia sa il exercite asupra populatiei.

Toate cele de mai sus sint niste teorii. Nu sustin ca ar trebui sa le credem fara discernamint. La urma urmei ar putea fi o miscare din partea producatorilor de tutun pentru a convinge lumea sa se apuce din nou de fumat, deoarece in cea mai mare parte a lumii “civilizate” numarul fumatorilor cunoaste un declin vertiginos. Campania anti-fumat o cunoastem cu totii..este realizata prin clipuri de genul:

Si multe altele. Dar pina la urma care este adevarul? Este daunator fumatul sau nu? Este deja un fapt recunoscut de medicina ca fumatul previne boli ca Alzeihmer sau alte boli mentale. Eu unul am fost fumator. Si va pot spune din proprie experienta ca fumatul m-a vindecat de astm. De asemenea este cunoscut si faptul ca fumatorii nu prea racesc…Insa, din pacate fumatul a avut multe alte efecte negative asupra mea, printre care si psoriazis. De aceea m-am lasat. Iar eu unul chiar cred ca fumatul poate provoca cancer…dar sa nu uitam ca tigarile pe care le cumparam din comert in momentul de fata sint, la fel ca si hrana pline de aditivi chimici, nu sint nici pe departe tutun curat, asa cum s-ar putea crede. Sa fie oara vina acelor aditivi pentru efectele negative ale fumatului, iar tutunul in sine sa nu fie atit de daunator?

==========================

Ideea este ca elita si guvernul mondial din umbra ascund efectele experimentelor nucleare si au platit omeni de stiinta medici sa dovedeasca ca incidenta mare a cancerului de plaman este provocata de fumat  si nu de rezidurile radioactive din aer ca urmare a testelor cu bombe nucleare.Nu mai vorbim de chemtrails si alte substante nocive provocate de alte experiente ascunse publicului.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s