Masoni, grupuri oculte, marile corporatii

Cine conduce lumea si România? Masoni, grupuri oculte, marile corporatii

Să ai peste 25 de ani (consider că la vârsta de 25 de ani ar trebui   ca oricine să aibă creierul destul de copt), şi să nu fii încă perfect   convins de faptul că lumea este condusă, de undeva din umbră (sau chiar   pe faţă uneori), de nişte oameni foarte puternici (nu mulţi), plini de   bani şi cu foarte mare influenţă, înseamnă una sau mai multe dintre   următoarele variante:

1. Eşti retardat mintal la propriu, senil sau cu creierul incapabil să proceseze informaţie la un nivel acceptabil şi nu ai cum fizic-biologic-anatomic să pricepi ce se întâmplă în jurul tău;

2. Eşti neinteresat de acest subiect sau indiferent –  motiv  pentru care nu ai fost atent când s-a discutat despre aşa ceva în  jurul  tău, în mass-media, pe internet etc şi/sau nu te-a interesat  să   citeşti, să te documentezi pe acest subiect. Cei care nu sunt interesaţi   de un asemenea subiect (deşi îi vizează direct şi are o influenţă   incredibilă asupra propriei lor bunăstări), fac parte din acei români   distruşi mental la capitolul “propria viaţă şi lumea în care trăiesc”

3. Esti atât de prost educat (ce înseamnă educaţie  găseşti pe  blog) încât nu poţi înţelege cum funcţionează astfel de  lucruri – fie  aveai sau ai ajuns să ai un IQ prea mic, fie pur şi simplu  nu înţelegi  cum funcţionează lumea în care trăim;

Legat de cine conduce lumea sunt importanţi următorii paşi, în ordine:

1.Să ajungi să fii convins că LUMEA ESTE CONDUSĂ de grupuri oculte, din umbră, pe ascuns etc. (Populaţia globului nu a trecut încă nici măcar de acest prag;   nici măcar popoarele civilizate nu au depăşit, ca popor, acest prag al   conştientizării faptului că lumea e condusă NU de cei pe care îi votăm,   ci de cele mai multe ori, PRIN ei)

2.Să ajungi să înţelegi CE VOR cei care conduc lumea din umbră. Pe   scurt, aceştia vor: – control total al omenirii (masele de oameni să   fie „sclavi” care muncesc pentru cei care conduc lumea – se întâmplă   deja, masele de oameni să nu se răzvrătească niciodată și să stea   cuminți la locul lor de „sclavi muncitori” etc), înavuţire şi mai mare   cel puțin prin impunerea unei societăţi de consum şi prin exploatarea   resurselor naturale mai ales din ţările lumii a 3-a (inclusiv România –   vezi Roşia Montană, gaze de şist etc), impunerea unei „noi ordini   mondiale” care să asigure acest control total.

3.Să ajungi să înţelegi CUM funcţionează acest proces de control al omenirii,   prin care masele de oameni (peste 7 miliarde) sunt conduşi de către un   grup restrâns (câteva sute de oameni) – pe scurt, sistemul  funcționează  cu ajutorul banilor (mulți foarte mulți bani), prin  influență, prin  șantaj sau mită, prin amenințare sau chiar eliminarea  din peisaj a celor  care se opun (vezi John F. Kennedy din câte am  înțeles), prin  manipulare în masă a populației globului, prin controlul  produselor  alimentare la nivel mondial, prin controlul comerțului (nu  prea există  la nivel mondial o piață concurențială reală, ci mai multe  monopoluri),  prin controlarea sistemului medical, prin controlarea  cercetării și  dezvoltării tehnologice și nu numai (lucrurile nou   descoperite/inventate, care ar fi foarte importante pentru omenire,   ajung la urechile/ochii publicului la mult timp după descoperire, sau nu   ajung deloc din cauza intereselor mârșave ale celor care conduc lumea –   de exemplu lipsa leacului pentru cancer – existența cancerului în   populație este mai profitabilă pentru „elite”), prin controlarea   mass-media, a băncilor, a educației, a internetului (încă nu de tot), a   oamenilor politici, a locurilor de muncă etc etc etc etc etc. Alte   detalii în textul meu de aici: Strategii de manipulare si prostire a oamenilor. Cum se controleaza masele (pol34)

4.Să ajungi să ştii (măcar în mare) CINE sunt cei care conduc  din  umbră lumea; (consider că CINE conduce este mai puţin importat  decât  CE VOR şi CUM ACŢIONEAZĂ); cine conduce lumea o să vedeți mai jos  în  ”piramida puterilor”.

5.Să ajungi să descoperi metode de contracarare a acestui fenomen – pentru a salva de sub influenţa celor care conduc din umbră, măcar   ţara ta, măcar localitatea ta, măcar propria familie; două metode de   contracarare a fenomenului ar fi: 1.pentru familia ta – deținerea unei   ferme în proprietatea privată sau în asociație cu alte familii de bună   credință și 2.pentru localitatea ta – existența unui om de bună credință   (pe bune) în funcția de primar al localității respecive.

(Update oct 2012: puteți să urmăriți Ce-i cu noi? și pe Facebook AICI)

Există o serie de motive pentru care oamenii, în general, nu sunt   interesaţi de astfel de lucruri, sau NU VOR/ NU POT să le înţeleagă,   însă o să le explic altă dată. Până atunci, iată mai jos ce am primit pe   mail (nu e nevoie să fiţi întru totul de acord – de exemplu faza cu   statuia Europa nu e așa interesantă, dar în rest, cam aşa stau   lucrurile), vedeți AICI   niște relatări FOARTE INTERESANTE și pe înțelesul celor care au urechi   să audă, ale lui Anghel Rugină despre grupul care controlează lumea  din  umbră. – citiți neapărat măcar această chestie și înțelegeți că așa stau lucrurile la nivel planetar (UPDATE 28 oct 2012: se pare că discuția respectivă nu era între Rugină și Tucă așa cum este   prezentată situația acolo. Nu se știe exact cine a spus acele lucruri,   dar le consider la fel de adevărate (chiar dacă n-are grad) și merită   citite ca să vedeți cum stă treaba legat de cine-cum conduce lumea și   România. Despre dezinformarea legată de Anghel Rugină-TUCĂ citiți AICI).

Atenție: pentru   a afla cine conduce lumea și România, dacă plecați de la zero în acest   ”domeniu”, nu vă așteptați ca în urma citiri unui singur text să știți   totul despre tot. E ceva mai multicel de citit dacă vreți să  înțelegeți  calumea. Și este foarte bine că vreți asta. Nu vă  descurajați! Citiți  câte puțin când aveți timp, și curând veți avea o  imagine formată despre  cum stau lucrurile de fapt. Aveți câteva linkuri  bune și în josul  acestei pagini.

UN OM INFORMAT VALOREAZĂ CÂT DOI ŞI ESTE MAI GREU DE MANIPULAT

TURNUL BABEL REVINE – MAI MULTE LIMBI O SINGURĂ VOCE “Uniunea Europeană se îndreaptă spre un totalitarism care doreşte să   devină o religie de stat, o religie ateistă, nihilistă … o religie, care   va deveni obligatorie pentru toţi.” Planul ocult de cucerire a  Europei se desfăşoară sub ochii noştri şi cu  acceptul nostru. Al  III-lea Război Mondial are loc chiar acum. Nu cu  tunuri, ci cu vorbe.  Nu cu armate ci cu aşa-zişii “politicieni” corupţi.  Vrem sau nu, ne  opunem sau nu, în final Europa va fi cucerită.

Ce se întâmplă? Ce reprezintă de fapt Uniunea Europeană?

Uniunea Europeană este un proiect conceput încă de la începuturile   sale ca promovând interesele unei elite industrial/financiare în aşa fel   încât să “scape” de sub controlul naţional. Ideea fundamentală a   Comunităţii Europene a fost să se erodeze puterea şi autoritatea   statelor naţionale tocmai pentru a se da frâu liber acestor interese   industrial-financiare.

În anii 1980 Consiliul European a pus în circulaţie un afiş   interesant, înfăţişând Turnul Babel (reprodus după o pictură din 1563 a   pictorului flamand Peter Brueghel cel Bătrân). O macara în jurul căreia   se văd nişte muncitori, stelele Uniunii Europene precum şi sloganul  “Mai  multe limbi, o singură voce”, completează imaginea.

turnul babel comparatie uniunea europeana parlamentul european masonii conduc lumea prin UE  si SUA, cine sunt masonii, ceicunoi.wordpress.com

Semnificaţia este cât se poate de clară: construirea unui nou turn Babel a început în forţă.

Babel era un oraş unde întreaga omenire era unită, toţi oamenii   vorbind o singură limbă. Turnul Babel nu era construit pentru a aduce   slavă lui Dumnezeu, ci era dedicat unei religii false. Însă Dumnezeu   (scris în ebraică YHWH; tradus în română ca Yahweh, Iehova, sau cel mai   adesea, Domnul), văzând că oamenii păcătuiau împotriva lui, le-a   încurcat limbile şi a împrăştiat oamenii pe tot Pământul).

Turnul EuroBabel cum a fost supranumit, chiar a fost construit la Strasbourg şi în el se găseşte acum Parlamentul European. Clădirea a fost inaugurată în 1999.

turnul babel parlamentul european limbi oficiale ue directive regulamente ale uniunii europene se aplica in romania, controlul si manipularea maselor, dictatura moderna a grupurilor oculte mason, ceicunoi

Edificiul din Strasbourg este locul şi unui alt simbol păgân adoptat   de UE, pe unul din pereţii interiori fiind zugrăvită răpirea Europei de   către Zeus. Potrivit legendei greceşti, Zeus a dorit să se înfrupte  din  nurii prinţesei feniciene Europa. Ca să îi intre în graţii, el s-a   transformat într-un taur de o frumuseţe răpitoare şi a îngenuncheat la   picioarele tinerei. Aceasta s-a urcat pe taur, care a plonjat în apă, a   înotat până în insula Creta, răpind-o pe frumoasa prinţesă. “Cine  nu-şi  cunoaşte istoria, riscă să o repete”. Pentru cei avizaţi,  actualitatea  clasicului dicton sare în ochi atunci când privim  similitudinile dintre  mitul fondator al Europei şi naşterea modernă a  Uniunii Europene.  Potrivit legendei, acum 4500 de ani, minciuna,  seducţia şi violul au  fost armele folosite de Zeus, travestit într-un  taur alb, pentru a pune  mâna pe frumoasa prinţesă feniciană Europa.  Astăzi, aceleaşi metode –  secretomania, dirijismul dim umbră şi violul  conştiințelor-, sunt  utilizate de “arhitecţii” proiectului european  pentru a ispiti un întreg  continent şi a-l face să cadă în braţele  celui care va fi echivalentul  contemporan al tatălui păgân al zeilor  antici.

zeus legende crearea UE printesa feniciana Europa, parlamentul european cine conduce lumea franc masonerie simboluri controlul omenirii, ceicunoi.wordpress.colm

Semnificaţia statuii este următoarea:

– populaţia vede o Europă frumoasă şi mândră călare pe un taur puternic (o economie puternică). – de fapt taurul îl reprezintă pe ZEUS (masonii) care prin minciuna şi   înşelătorie pun mâna pe Europa şi o răpesc. De menţionat faptul că   Europa s-a lăsat păcălită şi de bună voie s-a urcat pe taur (ţările   Europei de bună voie au intrat în comunitate).

UE, cel mai “grandios” şi mai “democratic” proiect din istoria   modernă a omenirii, aşa cum este caracterizat de liderii continentului, e   în realitate opera unei elite oculte, care a construit pas cu pas, din   umbră, edificiul european.

Scena seducerii este pictată şi la Bruxelles, pe bolta celuilalt   sediu al Parlamentului European, pe o suprafaţă de trei ori mai mare   decât mărimea naturală a personajelor. Mai mult, europenii care   vizitează capitala UE se pot “delecta” privind statuia plasată chiar în   faţa sediului Consiliului European, în care Europa este înfăţişată   călărind taurul zeiesc.

Acest simbol este reprodus şi pe timbre, cum a fost cel emis cu   ocazia alegerilor parlamentare din Marea Britanie, în 1979, sau pe   moneda euro comemorativă pusă în circulaţie în Italia, unde Europa,   aşezată pe taur, este reprezentată ţinând în mână un stilou şi   Constituţia Europeană. Nici nu se putea găsi ceva mai “sugestiv”.

italia moneda comemorativa UE cine conduce lumea masoni, grupuri oculte, corporatii, ceicunoi.wordpress.com

DEJA TOATE ACESTEA SE ÎNTÂMPLĂ

Europa nu a putut fi cucerită prin razboi dar va fi cucerită prin   mijloace economice şi financiare. Enorma presiune financiară la care   este supusă România în momentul de faţă nu are alt scop decât cucerirea   ei. Când nu mai ai frontiere, nu mai ai monedă naţională, nu mai  ai  armată, ţi-au distrus industria şi agricultura, sistemul de  învăţământ  şi de sănătate, ţi s-au furat toate resursele şi eşti obligat  să te  supui legilor comunităţii europene, eşti deja cucerit.

Traian Băsescu ştia acest lucru în momentul când România semna   acordul cu FMI. În mai 2010 referindu-se la programul FMI, Băsescu   declara: “Traian Băsescu: Acest program ne menţine suveranitatea. Ţările   care sunt în mare dificultate financiară cedează mare parte din   suveranitate.” În iulie 2010 “Angela Merkel propune ca ţările-membre UE   care fac excese bugetare să-şi piardă suveranitatea.” Deci întâi ne   îndatorează prin acordul cu FMI fluturând ideea că luăm împrumut ca să   putem plăti pensiile şi apoi ne preiau suveranitatea şi ţara va fi   practic condusă de “investitorii care vor cumpăra obligaţiunile statului   respectiv”. Ce va urma? Putem să ne dăm seama din declaraţia lui Rocco   Buttiglione, fost candidat nominalizat de preşedintele Comisiei   Europene: “Uniunea Europeană se îndreaptă spre un totalitarism care   doreşte să devină o religie de stat, o religie ateistă, nihilistă … o   religie, care va deveni obligatorie pentru toţi.” SISTEMUL este atât de   bine conceput încât s-a gândit şi la cei săraci, la CEI CE VOR SĂ SE   REFUGIEZE în păduri, să evadeze şi să fugă de controlul total. Astfel   LEGEA 171/2010: prevede că nu doar copacii sunt ai statului în PĂDURI,   ci şi ciupercile, murele, perele pădureţe, plantele medicinale, peştele   din apele de munte, din crescătorii, bălţi şi iazuri din fondul   forestier, răşina etc., iar recoltarea lor constituie contravenţie şi se   pedepseşte. (Vezi Legea 171/2010 privind stabilirea şi sancţionarea   contravenţiilor silvice, publicată în Monitorul Oficial 513 din 23 iulie   2010).

Va urma desfinţarea parlamentelor naţionale, desfiinţarea funcţiei de   şef al statului (probabil vor mai fi 1 sau 2 alegeri prezidenţiale şi   gata). – Va exista un singur parlament, cel european şi un singur   preşedinte al Europei. – La noi va fi numit probabil un guvernator, iar   ţara va ajunge o anexă a marilor puteri. – Pentru ca suveranitatea  ţării  să poată fi transferată cât mai uşor către cei ce vor conduce în  final  întreaga lume, este necesar ca statul să fie cât mai suplu iar  funcţiile  lui să fie reduse la minim. De aceea e nevoie de concedieri  masive în  sistemul bugetar, de vânzarea tuturor activelor de stat şi  desfinţarea  serviciilor publice, învăţământ, sănătate etc. Toti  conducatorii pe care  i-am avut de la aşa-zisa Revoluţie încoace ne-au  trădat şi ne-au  vândut. Argumente referitoare la cele prezentate mai  sus încep să vină  din ce în ce mai multe şi într-un ritm accelerat,  ceea ce înseamnă că am  intrat deja în zona periculoasă în care  destinele noastre ale fiecăruia  vor fi pentru un timp în mâna celor  care fac aceste jocuri şi noi nu  avem cum interveni. Trecerea aceasta  forţată prin tumultul istoric pe  care îl trăim se va lăsa şi cu victime  colaterale, aşa că cine rezistă  şi scapă e bine, iar cine nu…asta e…  Lupta împotriva populaţiei se duce  pe toate planurile: religios,  politic, economic, financiar, social,  cultural, mediatic, medical. Scopul  final este reducerea  populaţiei globului sau înrobirea ei, eliminarea  clasei de mijloc (va  exista doar un grup elitist de bogaţi care vor  conduce lumea şi restul  populaţiei vor fi săraci şi supuşi) şi  instaurarea Noii Ordini Mondiale  în care un Guvern Mondial unic va  conduce şi controla toată planeta.  În mod normal, informaţiile  probate şi argumentate, prezentate mai sus,  precum şi o mulţime de alte  informaţii de acest tip, ar trebui să  reprezinte ştiri de primă mână  pentru mass-media. Şi totuşi  televiziunile şi presa în general nu suflă  o vorbă despre aceste  lucruri. Nici măcar să fie prezentate ca fapt  divers sau curiozităţi. Nu  v-aţi întrebat de ce? Populaţia este masiv  dezinformată prin  mass-media. Niciodata nu o să aflaţi aceste lucruri  privind la  televizor.

piramida puterii la nivel mondial, cine controleaza si conduce lumea si romania, grupuri de putere oculte franc masoni, marile corporatii bani, ceicunoi.wordpress.com

Piramida puterii la nivel mondial

( CINE CONDUCE LUMEA? – PIRAMIDA PUTERII ( detaliat pe familii, dinastii, institutii internationale etc – click AICI )

Şi încă o schema a puterii globale preluată de AICI:

cine conduce lumea din umbra ordinul iezuit schema ierarhia puterii mondiale secrete oculte franc masonerie instrumente planurile celor mai bogati puternici oameni din lume iezuitii masonii conduc lumea

Întemeierea Uniunii Europene prin fraudă Actul de întemeiere al   Uniunii Europene s-a bazat pe o fraudă grosolană, fiind una dintre cele   mai mari operaţiuni de manipulare colectivă din istoria omenirii.   Tratatul de la Roma, semnat în urmă cu o jumătate de secol, a fost de   fapt un document cu pagini goale, parafat cu mare pompă de lideri care   au interpretat magistral commedia dell’arte pusă în scenă în capitala   Italiei. Dezvăluirile şocante făcute de unul dintre protagoniştii   ceremoniei desfăşurate la 25 martie 1957 au confirmat cele mai sumbre   temeri ale celor ce văd în proiectul construcţiei europene   materializarea unei utopii pentru subiecţii expuşi consecinţelor   acesteia. Existenţa atâtor momente controversate în procesul de   constituire a Uniunii Europene, marcat de la punctul zero şi până în   prezent de fraude, conspiraţionism şi eludarea regulilor democratice   naşte în mod legitim următoarea întrebare: ce forţe se află la cârma   proiectului UE şi ce scopuri sunt urmărite? Un posibil răspuns la   această întrebare este dat de prestigiosul istoric César Vidal, potrivit   căruia, pentru a înţelege ce se întâmplă în Europa trebuie luat în   considerare fenomenul francmasoneriei. În cartea “Masonii: Istoria celei   mai puternice societăţi secrete”, apărută la editura Planeta, 2005,   Vidal documentează rolul discret dar imens jucat de francmasoni în   formarea Uniunii Europene. Spre exemplu, istoricul spaniol afirmă că   “proiectul Constituţiei Europene a fost elaborat de un francmason,   Valéry Giscard D’Estaing” (fost preşedinte al Franţei în perioada   1974-1981, preşedintele Convenţiei Europene care a redactat textul   tratatului constituţional – n.a.), că “masonii controlează   Internaţionala Socialistă şi s-au infiltrat puternic în partidele de   dreapta” şi că aceştia exercită “o influenţă masivă în lumea   comunicaţiilor şi în special în educaţie, justiţie şi forţele armate.”   Referirile privind rolul jucat de Valery Giscard d’Estaing în geneza   tratatului UE şi-au găsit o confirmare şi în mărturiile celebrului fost   dizident sovietic, Vladimir Bukovsky, care a avut acces la arhivele   Partidului Comunist al URSS. Într-o alocuţiune rostită în acest an la   Bruxelles, Bukovsky a dezvăluit că, în ianuarie 1989, o delegaţie a   Comisiei Trilaterale (organizaţie privată care grupează aproximativ   300-350 dintre cei mai influenţi lideri politici şi economici ai   planetei), formată din ex-premierul japonez Yasuhiro Nakasone,   ex-preşedintele francez Valéry Giscard d’Estaing, bancherul american   David Rockefeller şi fostul secretar de stal al SUA, Henry Kissinger,   s-a întâlnit cu Mihail Gorbaciov pentru a-l convinge că URSS trebuie să   se integreze în marile instituţii financiare ale lumii, GATT, FMI şi   Banca Mondială. Potrivit lui Bukovsky, la un moment dat Giscard   d’Estaing a luat cuvântul şi i-a spus lui Gorbaciov: “Domnule   preşedinte, nu pot să vă spun exact când se va întâmpla – probabil   într-un interval de 15 ani – dar Europa va fi un stat federal şi trebuie   să vă pregătiţi pentru aceasta.” Bukovsky nu şi-a putut reţine uimirea   faţă de capacităţile profetice ale lui d’Estaing:”Asta se întâmpla în   ianuarie 1989, într-o vreme în care tratatul de la Mastricht din 1992   nici măcar nu fusese schiţat. Cum de ştia Giscard d’Estaing ce se va   întâmpla în următorii 15 ani? Şi, surpriză-surpriză, cum de a devenit   autorul constituţiei europene în 2002-2003? Iată o întrebare foarte   bună. Miroase a conspiraţie, nu-i aşa?”

În toamna anului 2004, un imens scandal bulversa scena politică   europeană. Rocco Buttiglione, candidatul nominalizat de preşedintele   Comisiei Europene, José Manuel Barroso, pentru portofoliul Justiţiei,   Libertăţii şi Securităţii, era respins de una din comisiile   Parlamentului European, pe motiv că este mult prea conservator. În   viziunea grupurilor euro-parlamentarilor socialişti şi ecologişti,   “vina” lui Buttiglione, un catolic practicant, a fost afirmaţia făcută   în cadrul audierilor cum că homosexualitatea este un păcat. Confruntat   cu opoziţia furibundă a majorităţii Parlamentului European, care a   ameninţat cu un vot de blam la adresa întregii Comisii, Barroso a retras   candidatura lui Buttiglione. În locul acestuia, Italia l-a nominalizat   pe ministrul de externe Franco Frattini, şi se părea că toate   controversele vor fi date repede uitării. Înainte însă de a pleca de la   Bruxelles, Buttiglione a aruncat bomba, acuzându-l pe înlocuitorul său   de apartenenţă la o societate secretă. În momentul felicitării pentru   candidatura lui Frattini la postul de comisar european, politicianul   creştin-democrat a afirmat: ”Sper ca audierile lui să meargă bine şi   nimeni să nu îl întrebe dacă este francmason. Dacă vor face aceasta nu   va fi decât repetarea aceleiaşi injustiţii care mi s-a făcut şi mie”.   Ulterior, în cadrul unei dezbateri desfăşurate la Milano, Buttiglione a   spus că principiul după care funcţionează instituţiile europene este   “Afară cu creştinii, înăuntru cu francmasonii” (ştirea în engleză AICI).   Declaraţiile lui Buttiglione au atins un subiect-tabu în mass-media   oficiale, deşi la nivelul elitelor politico-economico-financiare acesta   face parte din categoria “secretul lui Polichinelle”, adică a acelor   realităţi pe care toată lumea le cunoaşte, dar aproape nimeni nu   vorbeşte în public despre ele. Cu alte cuvinte, marea “taină” a   procesului de construcţie a Europei Unificate este paternitatea sa   masonică, recunoscută cu mândrie chiar de arhitecţii din umbră ai   edificiului UE.

BONUS – cele 10 mari corporații care controlează cam toată piața comercială mondială – apăsați pe poză pentru a se mări:

10 mari corporatii bogatii lumii care controleaza produsele piata alimentara cererea si oferta, comertul ceicunoi.wordpress

Cele 10 mari corporații care controlează produsele

BONUS 2 ( SURSA AICI ) – Nişte poze interesante cu liderii mondiali PRIN care este controlată planeta:

NEW WORLD ORDER

“One World Socialist” Organizations – U.S. Democratic Party – Federal   Reserve – Goldman Sachs – CRIME, INC. – Bilderberg – Council on  Foreign  Relations – United Nations – Trilateral Commission – Microsoft –  Google  – Apple – More

cine conduce lumea si romania poza obama berlusconi medvedev intalnire rang inalt grupul de la roma, g20, fmi, ONU

HERE’S ONE FOR  THE PHOTO ALBUM: Obama seems  extremely pleased to be photographed  surrounded by socialists,  communists and terrorists… so much so, he  gave the “thumbs up”.  Communist Obama and Communist Russian President,  Dmitri Medvedev,  celebrate after agreeing on how to transform the world  into a one big  socialist planet via G20 financial reforms. Hugging  them both is  Socialist Italian Prime Minister Silvio Berlusconi, who  has an extensive  record of and criminal allegations, including mafia  collusion, false  accounting, tax fraud, corruption, sex with a minor,  and bribery of  police officers and judges. Summit host and socialist UK  Prime Minister,  Gordon Brown, said the deal heralded a “New World  Order”.

Also shown: Communist China’s President, Hu Jintao; Socialists   International member and South Africa’s President, Kgalema Motlanthe;   Prince Saud Al Faisal of Saudi Arabia (country source of fifteen 9/11   terrorists); Ethipoian socialist, terrorist and NEPAD head, Meles   Zenawi; Turkey’s domineering, anti-secularist and Islamic Extremist   Prime Minister, Recep Tayyip Erdogan; and Thailand’s Prime Minister and   Democrat, Abhisit Vejjajiva, who ascended to power during the 2009   global economic crisis and may be forced from office due to dual citizenship (like Obama).

WHY IS THE U.S. LINKING ITS ECONOMY TO G20 COUNTRIES?

reuniune grupul g20 cei mai puternici lideri mondiali vazuti, sclavi ai celor mai puternici lideri mondiali care stau ascunsi si controleaza lumea din umbra

Mai multe detalii AICI

Lista de instituţii de rang internaţional prin care se   controlează lumea (în lucru) (este bine să realizăm de fiecare dată când   auzim ceva despre aceste instituţii că sunt coordonate de această   ocultă mondială):

Private federal reserve – Rezerva federală a SUA

FMI

Banca Mondială

World trade organisation (WTO) – Organizaţia mondiala a comertului

Comisia Europeană

World Health Organisation – Organizaţia Mondială a Sănătăţii

Banca reglementărilor internaţionale (BRI)

Grupul Bilderberg

Clubul de la Roma – membrii români ai Clubului de la Roma aici: http://www.clubofrome.ro/arcor/aboutus.php

Institutul regal pentru afaceri internaţionale

Comisia Trilaterală

Council on Foreign Relations (CFR) – Consiliul pentru Relaţii Externe

ONU (United Nations)

NATO

Goldman Sachs

(Microsoft – Google – Apple -Facebook-IBM şi mulţi alţii)

 

 

sursa articol

http://www.stirimm.ro/dezvluiri/20975-cine-conduce-lumea-si-romania-masoni-grupuri-oculte-marile-corporatii

 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s