Comportamente și cutume din lumea islamică își fac loc în România

Agresiune islamică în România

Iată ce i s-a întâmplat unui prieten zilele trecute. Fetiței lui, în vârstă de 11 ani, i-au ieșit două coșuri pe pleoapele unui ochi. Apoi i-a mai apărut un coș în ureche, iar ceea ce părea a fi un coș pe pleoapă s-a transformat într-un urcior. Alertat, prietenul meu și-a pus fetița în mașină și au  plecat la Budimex (Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii „Marie Curie”). Aici a început calvarul lor. După o substanțială așteptare, fetița a fost văzută de un medic. Numele său nu are importanță, dar este suficient să spun că are rezonanțe arabe sau turcești, iar înfățișarea individului nu lăsa nicio urmă de îndoială privind originea sa. S-a uitat puțin la fetiță, cu o mină răutăcioasă și un limbaj corporal care exprima neplăcere pentru faptul că a fost deranjat. Iar apoi i-a spus prietenului meu că fata nu are nimic și că o să-i treacă de la sine. Eventual, să-i dea cu o pomadă. Prietenul meu a încercat să-i explice că este o problemă care durează deja de câteva zile și l-a întrebat dacă nu este cazul să-i prescrie un antibiotic. La care individul i-a spus că el este medic și știe mai bine. Exasperat, prietenul meu a decis să ignore tot ceea ce i-a spus acest așa-zis „medic” și a mers cu fetița la Spitalul Clinic de Urgențe Oftalmologice. Aici  fost consultată de un medic român care i-a prescris un tratament, inclusiv două antibiotice.

Comportamente și cutume din lumea islamică își fac loc în România, în particular în sistemul medical. Coruperea învățământului medical a început cu multă vreme în urmă, iar acum începem să simțim consecințele. În perioada socialismului dictatorial (căci de socialism nu am scăpat niciodată) facultățile de medicină au început să admită studenți străini, majoritatea veniți din țări arabe sau musulmane. Indiferent dacă motivația era o stupidă solidaritate cu lumea a treia ori goana după valută, cert este că toată lumea știa că acești tineri n-ar fi trebuit niciodată să devină studenți mediciniști, că nivelul lor de cunoștințe era foarte redus, că n-ar fi putut niciodată să urmeze cursurile unei facultăți de medicină și să susțină examene oneste. S-a trecut peste toate aceste considerente, deși era de notorietate faptul că studenții arabi (sintagmă care îi includea pe toți cei are proveneau din  lumea islamică) promovau examene făcând mici cadouri profesorilor și/sau asistenților. Ne consolam cu idea că, la sfârșitul studiilor, se vor întoarce în țările lor și că puținele cunoștințe pe care le vor fi dobândit în România se vor dovedi utile, totuși.

Doar că după 1990 nu s-au mai întors în țările lor. Au rămas în România, au devenit medici rezidenți aici și au început să populeze spitalele. Obținerea cetățeniei române nu a fost o problemă; cu un mic cadou s-a rezolvat imediat. Că doar nu erau români basarabeni, care așteaptă cu anii să li se reconstituie cetățenia care le-a fost furată bunicilor lor și sunt plimbați de la un birou la altul. Pentru islamiști este mult mai ușor. Așa se face că numărul lor s-a multiplicat, favorizați și de mărirea numărului instituțiilor de învățământ superior și de scăderea generală a standardelor în educație. Desigur, există destui astfel de indivizi care, de la bun început, nu au avut nicio intenție să practice profesia medicală. Pentru ei, statutul de student medicinist era doar o acoperire pentru activități infracționale sau terorism. Despre aceștia voi scrie un alt articol. Acum mă refer numai la numărul enorm de medici islamiști care au invadat spitalele.

antisemitism islamic

Mai există și o altă fațetă a problemei. Prietenul meu poartă un nume de familie cu rezonanțe germanice, cu sufixul „-stein”. Este singura moștenire pe care i-a lăsat-o bunicul său bavarez, emigrat în România pe vremea când această țară era un pământ al oportunităților pentru germani. Cum și multe nume evreiești au rezonanțe germanice, este perfect posibil ca atitudinea medicului islamist de la Budimex să fi fost motivată de antisemitism. Nu ar fi prima dată când prietenul meu pățește așa ceva. Paradoxal, el a fost victima prejudecăților antisemite mult mai des decât mine, evreul care a moștenit numele românesc al bunicului. În urmă cu câțiva ani a trebuit să meargă la Spitalul Clinic de Chirurgie Oro-Maxilo-Facială pentru o intervenție banală, dar a încăput pe mâna unui Hasan ori Yusuf care mișună pe acolo. Și așa s-a transformat mica intervenție într-un dezastru medical și o sesiune de tortură.

De ce sunt atât de mulți islamiști în spitalele din România? Diferența între nivelul economic al României și cel al țărilor din care provin respectivii este enormă. România nu este o țară bogată, dar nici nu poate exista comparație cu țările lor, care sunt niște fundături mizerabile. Deci, factorul economic este important, dar nu este decisiv. În fond, la fel de bine puteau să se stabilească în Arabia Saudită ori în țările golfului la terminarea facultății, acolo unde petro-dolarii creează aparența de opulență. Există o motivație mult mai puternică în spatele dorinței lor de a emigra în Europa, în particular în România. Fondatorul religiei islamice a fost un emigrant, care a plecat de la Mecca la Medina și a islamizat acest oraș. Imitarea acestei acțiuni este o componentă esențială a programului islamist. A aduce cât mai mulți musulmani în Europa, a trăi printre europeni și a impune modul de viață islamic este un punct prioritar pe agenda islamistă.

Ce putem face? Să lăsăm de-o parte politicianismul multiculturalist și să utilizăm un bun simț sănătos. Ajunși în situația de a fi tratat de un astfel de „medic”, să protejăm viața și sănătatea familiilor noastre. Știu că s-ar putea să existe și medici pricepuți printre ei, dar aceștia sunt excepțiile. Este foarte probabil să aveți în față un cârpaci, care ar putea fi motivat și de o agendă islamistă pentru a ignora jurământul lui Hipocrate. Așadar, refuzați să fiți tratat de unul dintre ei și căutați un medic român. Eu așa am făcut. Am avut o programare pentru o consultație și mi s-a spus numele medicului la care urma să mă prezint. După o scurtă căutare pe Internet am aflat că respectivul era iranian! Am început să am îndoieli în ceea ce privește calitatea tratamentului pe care urma să-l primesc. Iar apoi m-am gândit că individul ar putea dori să omoare un evreu pentru Allah. Brusc, am devenit prea ocupat pentru a-l vedea atunci când aveam programarea și m-am re-programat la un medic român.

Dan Grosu

SURSA

http://dangrosu.wordpress.com/2013/06/19/agresiune-islamica-in-romania-1/

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s