Protestele din 2012

Protestele din 2012 si profetiile Parintilor

Sa stam bine, sa stam cu frica, sa luam aminte.

 

La stiri apar tot mai multe reacti de uimire, vis-a-vis de protestele de la inceputul lui 2012 (Sfarsitul lui 2011 pe calendar vechi) in care, oameni de televiziune erau uimiti ca acest popor letargic a iesit in strada. Ei bine, drept-credinciosii crestini stiau ca toate acestea se vor intampla. Am sa aduc cateva prevestiri care au fost publicate acum ceva mai mult timp:

 In primul rand (Desi nu are treaba direct cu subiectul, o prevestire a parintelui Arsenie Boca in discutia cu un credincios):

„Hai, să-ţi spun cum se va descotorosi România de comunism. Toate celelalte ţări comuniste vor face paşnic trecerea de putere de la comunism la capitalism – ca şi când dai cămaşa de pe tine şi iei altă cămaşă – numai România va face trecerea prin vărsare de sânge şi vor muri mulţi”. L-am întrebat pe Părintele dacă voi muri şi eu. Atunci, sfinţia sa s-a aşezat către Răsărit, cu mâinile împreunate, ca şi când s-ar fi rugat (nu cum fac preoţii, cu mâinile în sus). A stat aşa, cu faţa către cer, vreo 15 minute. Mi-a spus, apoi, că nu voi muri la revoluţie, dar că „ăsta” va muri în ziua de Crăciun. L-am întrebat: „Care ăsta?”. „Ăsta, mă, care ziceţi voi că nu vi-l mai schimbă Dumnezeu”. Am întrebat încet: „Ceauşescu, Părinte?”. Dânsul mi-¬a zis: „Da, mă, ăsta. Şi voi muri şi eu, cu vreo 3 săptămâni înaintea lui”

 

Ca mai apoi, acelas parinte sa prevesteasca indurerat, intr-o alta discutie cu un credincios, acestea:

Zicea Părintele Arsenie, parcă pentru toţi românii: „Îmi pare rău de voi că sunteţi slăbiţi în credinţă. Veţi cădea din cauza fricii. Frica-i de la diavol; nu vă fie frică pentru a vă salva sufletele. Vor veni vremuri foarte grele, dar toate sunt îngăduite de Dumnezeu, Care este tovarăşul de drum al fiecăruia, de la naştere până la moarte. Vor cădea şi cei aleşi. Îmi pare rău că sunteţi cei de pe urmă. Vă vor cerne. Vor pune impozite, taxe şi alte îngrădiri. Vor lua totul!”

Iar drept-credinciosii crestini, nu au avut nici o indoiala ca acestea se vor intampla, si priviti ca s-au intamplat toate.  Mentionez ca parintele Arsenie Boca a trecut la Domnul in anul 1989 pe 28 Noiembrie.

Si daca parintele Arsenie Boca a facut o profetie ceva mai abstracta, in care s-a spus in mare despre soarta acestei sfinte tari, Romania, au urmat alte profetii, cu evenimente concrete.

 Prima dintre acestea este facuta de Pusnicul N. unui frate, Fratele I.

Peste două săptămâni, o să fie un eveniment important [Este vorba de atacul terorist din 11 septembrie 2001, asupra celor două blocuri turn gemene din New York, care, după cum spunea preşedintele Bush, au schimbat soarta lumii (în mai rău pentru creştinii ortodocşi)] într-o ţară îndepărtată. Efectul dăunător în România va fi în anul 2011. Ai să fii în Iaşi, să nu te sperii…  Roagă-te lui Dumnezeu să nu te prindă anul 2011 în oraş, pentru că va fi mare vărsare de sânge. O să rânduiască Dumnezeu şi o să stai pe Muntele Rarău, în 2011.

Pustnicul N. se nevoia mai mult pe Muntele Giumalău. Avea darul lui Dumnezeu, de a se face nevăzut, precum alti pusnici ai ORTODOXIEI.

Aceasta profetie a fost publicata acum mai mult timp, nu stiu exact data concreta, dar eu am aflat-o prima data in 2008. Apoi, aceluai frate (Fratele I) pusnicul Zosima ii prevesteste aceasta:

Fratele I. l-a întrebat în anul 2007 pe Pustnicul Zosima: – Părinte, ce o să fie în România în anul 2011?O să fie mare măcel în oraşe. O să fie mai rău decăt ti-a spus părintele Pustnic N. Roagă-te să te păzească Dumnezeu, că este greu de scăpat de ce o să fie. Fratele I. a insistat să afle mai mult: – Ce o să fie, revoltă, război sau cutremur? Zosima i-a răspuns: – O să trăieşti şi o să vezi. Să te rogi lui Dumnezeu neîncetat!

Despre pustnicul Zosima, am aflat că a fost monahla Mănăstirea Rarău.L-a cunoscut pe părintele Daniil Tudor – Stareţla Mănăstirea Rarău, între anii 1954 -1958. Aplecat pe Muntele Rarău, fiind prigonit de autorităţile comuniste.

Sunt in acelas timp, constient ca pentru multi acestea nu vor fi o sursa sigura, fiindca s-a zis „Va fi varsare de sange” si oamenii vor spune „nu a fost asa rau”. Aici tin sa mentionez ca datele pot alterna, iar pentru rugaciunile monahilor s-a mai amanat putin si iau drept pilda o intamplare din Biblie:

Ninive era una dintre cele mai mari cetăţi din Antichitate. Era cunoscută pentru nelegiuirile şi răutatea locuitorilor ei (Naum3,1), însă Dumnezeu dorea să le mai acorde acestora cel puţin încă o şansă de a auzi adevărul şi l-a ales pe Iona ca sol al Său. La sosirea în cetate, profetul a proclamat solia lui Dumnezeu, care declara că, în patruzeci de zile, cetatea avea să fie distrusă. Toţi locuitorii au auzit vestea tulburătoare şi s-au temut din cauza păcatelorlor lor. Spre uimirea lui Iona, oamenii din Ninive, de la mare la mic, „s-au pocăit la propovăduirea lui”. (Matei 12,41). Dar Domnul este îndelung-răbdător şi mult-milostiv, dar nepedepsit nimic nu lasă. În vifor şi în furtună Îşi face loc, norii sunt pulberea de sub picioarele Lui. El ceartă marea şi o deşartă şi toate râurile cele mari le seacă (Naum 1,3-4)  Dar dupa cateva sute de ani, au revenit la vechile obiceiuri vazand ca profetia nu s-a implinit. Iar Dumnezeu i-a pedepsit, ducand cetatea la pierzare ( aici este toata intamplarea  http://www.bibliaortodoxa.ro/carte.php?id=57&cap=1  ) si acesta a fost canonul platit de locuitorii din Ninive.

Sfaturile parintilor in timpul acestor vremuri nefaste

 Astfel, intr-un numar al revistei „Atitudini” parintele Iustin Parvu, unul dintre cei mai mari duhovnici romani,  ce acum se nevoieste la manastirea „Petru Voda” intr-un interviu indeamna oamenii sa fie vigilenti, la conflictele ce s-au prevestit pentru anul 2011. Am sa redau in continuare interviul.

 “Părinte, un pericol social care se întrezăreşte la ora actuală îl reprezintă posibilitatea unor revolte generale, pe care nişte conducători din umbră le dirijează şi scot populația în stradă să protesteze faţă de criza în care ne aflăm. Chiar există nişte anunţuri de mobilizare generală programată anul acesta, oricum cât de curând. Ce sfătuiți oamenii să facă?

 

Parintele Justin Parvu: Sub nicio formă să nu iasă în stradă, pentru că este o capcană mai mare decât îşi pot vreodată închipui. Sunt manevre politice, în care românul nostru a picat de multe ori. Aşa cum ne-au ameţit şi ruşii şi americanii; după ’44 toţi săreau în sus că vin americanii şi vin americanii! Românii noştri peste tot aşteptau americanii. Şi securitatea înregistra toate persoanele care propovăduiau acest americanism. Americanii nu au mai venit, bineînţeles, au umplut însă puşcăriile de români, condamnări – 15-20 de ani de puşcărie. De aceea eu atenţionez şi acum, pentru că niciodată nu poţi şti ce e pus la cale şi care sunt înţelegerile şi dedesubturile dintre ei. (Nota: Toate strazile principale din Bucuresti sunt supravegheate video) Cetăţeanul, înainte de a ieşi la o manifestaţie sau revoltă, trebuie să îşi pună mai întâi întrebarea: Cine pune la cale această revoltă? Cine o conduce? Că spontană e o naivitate să crezi că e. Dacă se va informa va vedea că în spatele acestor mişcări sunt oameni ai sistemului, nişte criminali care se folosesc de mulţime spre a-şi câştiga ei autoritate şi putere. Împotriva cui te revolţi? Se ştie măcar cine e de vină pentru această criză? Nu e limpede că ea este provocată tocmai de bancherii şi oamenii sistemului în scopuri murdare? Aşadar cine se va face părtaş la astfel de revoluţie îşi va periclita şi libertatea pe care o mai are şi răspunde şi pentru întreaga omenire care se va afunda într-o dictatură nemaiîntâlnită până acum. Nu vă încredeţi în manipulările mass-mediei. Şi chiar de ar avea un scop bun o revoluţie, cine să mai dirijeze o societate în zilele noastre? Toţi stăpânii netrebnici s-au făcut, nu mai este niciun drept care să poată dori binele omenirii. Numai Dumnezeu ne poate scăpa de urgia care vine. De abia aici este justificată cuminţenia. Deci să avem cuminţenia cea bună şi să nu cădem în laţurile unei politici nefaste.”

Acestea au fost cuvintele Parintelui Iustin Parvu intr-un interviu acordat lui M. Fotini, pentru revista Atitudini. 

 Cine conduce revolutia?

 Aceste revolte violente sunt promovate de mass-media si romanii trebuie sa inteleaga asta! Daca ne lasam condusi de acest spirit euforic, spre a da jos puterea, nu vom obtine nimic, deoarece intreaga clasa politica este la fel de corupta. In piete ies oameni NEMULTUMITI, intradevar nemultumiti, dar aproape nimeni nu cere ceea ce trebuie. Tot aud: Vrem taxe mai mici, vrem conditii mai bune, vrem sa fie ca in occident. Vrem! Dar printr-un protest nu se va rezolva nimic. Si in cazul in care Basescu va fi dat jos, nu vom obtine nimic, daca in fruntea statului roman nu vor venii oameni competenti.

Problema cea mai ingrijoratoare din punctul meu de vedere este ca nu exista un lider. Printre cei ce demonstreaza nu exista un lider, nu sunt un grup bine unit, nu este o masa de oameni inchegata care sa doreasca ceva. Nu exista un scop in aceste manifestatii… sunt multi oameni, fiecare singur. Fiecare pe cont propriu iar aceasta nu este o „REVOLUTIE” ci este o mascarada.

 Pentru ca am pomenit putin mai sus despre Ninive, si canonul platit de aceasta cetate, voi completa cu un material dupa site-ul http://blog.pustniculdigital.info

Este canonul românilor pentru cele peste 25.000.000 de avorturi şi alte mari păcate. Criza economică, foamea, pierderea a sute de mii de locuri de muncă, neplata integrală a salariilor, a pensiilor, a medicamentelor compensate, pierderea a sute de mii de case şi a multor maşini achiziţionate în leasing, fără a li se restitui banii plătiţi; patimile şi păcatele, vor scoate milioane de români în stradă, avănd loc acest mare măcel în Rornănia. Indrumăm pe creştini noştri, să meargă la Biserică şi la Sfintele Mănăstiri, să se roage pentru pace şi mântuire, să postească, să se spovedească şi Împărtăşcască şi să nu participe la aceste revolte. Sunt Părinţi care spun că Romănia va fi atăt de distrusă, încăt nu va mai prezenta interes pentru a fi angrenată de marile puteri, care se vor confrunta după puțin timp timp în cel de al III-lea Război Mondial, care va începe prin atacul armatei ruse asupra Turciei şi strâmtorilor Dardanele şi Bosfor

 Acestea intaresc spusele Parintelui Arsenie Boca, din cartea „Despre durerile oamenilor”, si anume ca durerile si necazurile vin pentru pacatele oamenilor. Acesta face o analogie extrem de frumoasa: Cum te-ai teme de un şarpe pe care l-ai avea în buzunar şi-ai face ce-ai putea numai să scapi de el, ai arunca şi haina de pe tine cu el cu tot numai să scapi, căci poate găuri buzunarul şi să te muşte, tot aşa să faceţi şi cu păcatele.

Iar despre cum se scapa de pacate, ne lamureste Psalmistul David:  „Ziua şi noaptea mă apasă mâna Ta şi se uscă vlaga mea, ca de arşiţa verii. Mi-am mărturisit însă păcatul şi greşeala mea n-am ascuns-o, şi-am zis: <<Mărturisi-voi Domnului fărădelegea mea>> şi îndată a ridicat pedeapsa păcatului meu. De aceea toată sluga credincioasă să se roage Ţie la vreme cuvenită şi chiar potop de s-ar stârni, pe acela nu l-ar potopi” ”(Ps 31:4-7)

Si sa nu uitam fratilor ca: “Multe sunt bătăile care ajung pe păcătos; iar pe cel ce se teme de Domnul, mila îl va întâmpina”(Ps 31:11).

Deci sa ne curatim in Sfintele Biserici si Manastiri prin Spovedanie, sa ne nevoim prin post si rugaciune si sa lepadam pacatele, pentru a ne face partasii milei lui Dumnezeu. Amin!

 

de LgMihail

sursa

http://sensism.wordpress.com/2012/01/17/protestele-din-2012-si-profetiile-parintilor/

comentariul meu

Romania va fi distrusa dar in alt fel: prin saracirea si umilirea populatiei,regionalizare,vanzarea pamanturilor catre straini ,cotropire .

Anunțuri

2 responses to “Protestele din 2012

  1. numai pustinicii din Rarau stiu cat s-au rugat ca sa nu se intample acele nenorociri,de ce punem mereu ce e rau in fata,cum sa spui ca au dat-o in bara,noi in loc sa ne rugam si sa multumim lui Dumnezeu,spunem ca au dat-o oamenii sfinti in bara,dar noi nu o dam in fiecare clipa in bara? probabil ca daca am fi fost in timpul Mantuitorului si noi am fi strigat pentru rastignirea Lui,dar asa dam vina pe jidovi doar,cat de ipocriti putem fi,Iertati,Doamne ajuta Sa ne rugam mai mult in 2012,sa mai lasam cele lumesti!

    • Pai dute si cearta-i pe aceia ca spun asta nu pe mine care explic ca gresesc.Foarte ciudata reactie.Insa vad ce blog cu femei demon ai in stil gotic, asa ca nu ma mira ca de fapt esti satanist.Cata prefacatorie!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s