Patru pasi de rasturnare a unui stat fara a se trage un foc de arma, garantat KGB!

eussrlogo

Iuri Alexandrovici Bezmezov a fost ofiţer de rang înalt din cadrul KGB. Înainte de Perestroika el a defectat in SUA. Înainte de a pleca, a invitat bine carte,limbi străine si s-a instruit corespunzător unui agent de elita, specializându-se pe India unde sovieticii aveau interese si prioritati. Este interesant seminarul ţinut de Iuri Bezmezov după ce a ajuns in Canada unde a lucrat ca şofer, bodyguard trecând de la Agenţia de Presa Novosti la libertate. El descrie cum KGB ul isi ocupa doar 15% cu activităţile de obţinere a secretelor militare, tehnologice si economice, restul fiind încărcat cu propaganda si activităţile de natura subversiva, descriind paşii prin care se poate distruge un stat fara a se trage un foc de arma sau fara sa se scoată vreo sabia, aceeaşi, valabili, de pe timpul lui Sun Tzu pe care îl menţionează admirativ. Este un personaj extraordinar, este un profesionist si un om care a descoperit in final ca mulţi oameni mor mizerabil, chinuiţi si in suferinţa, pentru un adevăr de tipul: ‘2×2=4 sau pentru ‘Trăiască Stalin!'(care, chiar după spusele rusului, nu putea trai nedefinit). Tot Iuri Bezmezov spune ca pentru adevărul nepalpabil denumit Dumnezeu, Isus Hristos, oamenii au murit in lagăre senini, impacati, fara urma de suferinţa si neafectaţi de mizeria morala umana. Paşii de răsturnare ai puterii unui stat, in viziunea KGB, conform lui Iuri Bezmezov sunt: 1. Demoralizarea, 2.Destablizarea, 3.Criza, 4.Normalizarea
1.Demoralizarea da rezultate după cam 15-20 ani, timp in care apare prima generaţie in minţile si valorile căreia au fost implantate, prin propaganda, influenţare, contact direct, aliniere si racolare sectara sau religioasa, elementele care defăimează, demonetizează si subminează constant valorile societarii adverse. Sindicatele ajung sa facă politici sindicale, politia devine un represor iar infractorii sunt simpatizaţi, credinţa devine propaganda iar propaganda devine credinţa, media se imbacseste cu mediocritate si cretinism, la şcoala nu se mai invata fundamente ci debilitaţi, încet si criminal, valorile sunt substituite in vederea declanşării destabilizării.
2. Destabilizarea impune intoleranta, radicalizarea, decredibilizeaza si cretinizează instituţii, cam cum e pe la noi când oamenii nu mai discuta intre ei, când sunt susţinute doar certurile, când se impusca unii pe alţii(deocamdată cu bile de cauciuc, deocamdată!) când pun mana pe arma si când apar lideri din neant, grupuri de activişti, ONG uri, purtători ai diverselor ‘lupte legitime’, media devenind total opusa societarii, antagonismul ajunge la maximum iar agenţii conservaţi ani in sir, devenind activi si militanţi, conducând ‘grupurile legitime’ care aduc societatea in criza, acuzând prin ‚vocea societarii civile’ tocmai ‚corupţia si incompetenta’ celor de la putere.
3. Criza se termina numai când are loc din interior o acţiune de forţa din partea autoritarilor sau degenerează in război civil ori invazie. Criza libaneza este un exemplu, crescuta artificial in sanul statului libanez, a dus la Războiul din Liban, principalul actor fiind la acea vreme OEP ul, cobai militar al KGBului la acea vreme. Criza înseminata din Afganistan a dus la nenumărate invazii, de la cea sovietica, la interventia in forta a talibanilor, pana la cea americana si NATO.
Similar se poate analiza Războiul din Golf v.1&v2 ca si Criza Cehoslovaca din 1968. Se poate face o extrapolare interesanta si pe plan financiar, analizând cum se poate propaga efectul blocajului economiei greceşti in UE, via Bulgaria si romanii,mai apoi prin Ungaria, Cehia, Austria, pe tot continentul si poate colapsand Euro. In criza apar comitetele revoluţionare, emanaţii, comitetele nealese dar infinitate de ‘prietenii care ştiu de ce’ iar lumea disperata va aştepta un mesia care sa le dea păpica, munca, linişte si ‘normalitate’. In criza, mamaliga poate exploda! Toate comitetele si luptătorii, pe timp de criza, sunt convinşi ca sunt legitimi, societatea colapseaza, este aşteptat liderul cu mana forte, salvatorul care nu va intarzia decât daca nu au avut loc invazia sau războiul civil ori intervenţia in forţa din partea statului, nu neapărat din partea aceloraşi membri ai guvernării.
4. ‘Normalizarea‘ este etapa in care deja puterea a fost luata de un grup recunoscut pe plan extern si cu legitimitate in fata sponsorului evenimentelor cand agenţii, ‘profesorii’, propagandiştii, promotorii, conservaţii si foştii lideri tac sau sunt eliminaţi, statistica arătând ca se prefera eliminarea acestora. Cei care preiau puterea, de regula, vor stabilitate si linişte, vor ‚normalizare’ si de aceea elimina pe cei care au fost înainte la cârma si pe cei care sunt consideraţi pericole potenţiale ca alta ocazia atât de buna e greu de crezut ca vor mai găsi pana la noua lovitura de stat. Exerciţiul prezentat de Iuri Bezmezov e referitor la efectele activităţilor subversive ale KGB ului asupra SUA, mult eden aspectele prezentate fiind insa atât de actuale situaţiei romaneşti incat mă inspaimant.
Pot fi recunoscute aici destule elemente din mişcările de strada din Moldova si nu pot sa nu mă întreb cum putem evita toate acestea? Rusul recomanda întoarcerea la morala, înfrânarea consumerismului, respectul de sine si pentru ceilalţi, respectul vieţii, înţelegerea si cunoaşterea reciproca, dialogul ci nu monologul, atât de multe comori care astăzi ne lipsesc. Si ştiţi de ce nu prea se înţeleg pakistanezii cu americanii? Pentru ca pakistanezii, văzându-le filmele, nu pot pricepe de ce e nevoie de distrugerea atâtor maşini frumoase, de incendierea atâtor construcţii grozave si de atâta sexualitate in văzul tuturor, de parca americanilor le-a murit intimitatea si ei, revoltaţi, se ridica din sălile de cinema si pleacă, refuzând sa privească un atât de  mare dezastru. Unde mai ramane credibilitatea americana in ochii pakistanezilor? Chiar asa? Unde? Trăim intr-o lume in care fiecare in mulţime isi urla fiecare monologul in tăcere,pe culmile disperării mute! Tot specialistul rus povesteste cum un informatician rus a studiat ca la baza prabusirii civilizatiilor Inca, Maya si egipteana sta pierderea religiei, civilizatii puternic centralizate. Adevarul avea sa ii fie confirmat si verificat in doar 5 ani cind colegii lui ramasi in sistem dezmembrau Europa Rasariteana si noul sef Mihail Gorbaciov avea sa stinga lumina in ceea ce singular s-a numit: URSS.
Recapitulare: Cei patru paşi ai subversiunii sunt:

demoralizarea

destabilizarea

criza

normalizarea

… după care…

Ei vor fi aliniaţi la perete şi împuşcaţi.

Aţi observat faptul că nimic nu pare sa mai meargă bine?

Educaţia, economia, etc?

Totul se darâmă şi acum ştiţi de ce.

Tot ce se întâmplă urmăreşte exact aceşti patru paşi.

Şi dacă nu v-aţi dat seama…. Ne aflăm la pasul 3: CRIZA!”

Tare … Aceasta actiune de spalare a creierului se desfasoara din plin si in zilele noastre iar cei care o coordoneaza nu fac parte din KGB … Este o reteta folosita de mult timp de catre ELITE.

Anunțuri

One response to “Patru pasi de rasturnare a unui stat fara a se trage un foc de arma, garantat KGB!

  1. Cu ajutorul Domnului nostru Iisus Hristos şi al Maicii Sale
    S-a mai terminat un studiu biblic ortodox:
    Despre păcat în Sfânta Scriptură
    http://binevestitorul.wordpress.com/2013/06/08/despre-pacat-in-sfanta-scriptura/
    P.S. Rog fraţii să mă anunţe despre eventualele greşeli sau omisiuni.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s