Un popor trăiește atâta timp cat are sange-n el

Proștii sunt mai filozofi ca deștepții

 

Dispariția României.

Un popor trăiește atâta timp cat are sange-n el.

Daca România nu-i mai interesează pe români, o sa dispară de pe harta, cum au dispărut si Cehoslovacia, Iugoslavia, Uniunea Sovietica.

7 milioane de români au plecat din România. Viitorul lor e acum in alta parte. Deci numai un orb nu vede ca România e in plina descompunere. Nu suntem pe marginea prăpastiei: ci in cădere libera. Si mai stăm sa si filozofam: oare e bine sa ne agatam de orice?…sau mai bine sa așteptam sa ne salveze cineva?…

Stați liniștiți, nu ne salvează nimeni! Nici Uniunea Europeana, nici americanii, nici ungurii, nici bulgarii, nici rușii, nici chinezii.

Nici Mișcarea Antitaxe si nici eu, Mihai Giurgea, nu vom salva poporul român: ci poporul român va salva poporul român – dac-o mai fi in stare! Chiar daca as avea vreo putere magica, tot n-as folosi-o. Pentru ca nu cred in viața artificiala.

Daca un popor întreg ajunge sa întrebe “muieti-s posmagii?”, atunci merita lăsat sa moara, ca in poveste. Pentru ca nu mai e poporul meu.

Românul e mare gânditor!

  • “E momentul sa ne gândim bine, înainte sa acționam”…
  • Sau: “degeaba acționam, ca astia tot ne înving”…
  • Sau: “e prea greu…pulimea sigur n-o sa facă nimic…așa ca nici eu nu mă mișc…”

Știți cine zice asta? Securiștii! Astea sunt tehnici defetiste vechi, inca din anii `50. Iar prostii ii aproba imediat: da, da, trebuie sa cugetam adânc…doamne ferește sa greșim ceva… . Pentru ca prostii au fost întotdeauna cei mai buni aliați ai comuniștilor.

Când un popor întreg mustește de ura împotriva politrucilor, cei care vor “sa mai stăm sa ne gândim” sunt cu adevarat tradatori. Si put! Ar trebui sa-si duca mana la spate: ca au pantalonii plini de cacat.

Nu s-au gândit destul 23 de ani? cat de încet “gândesc” dansii? inca 23 de ani de batjocura le-o fi suficient, ca sa emită vreun “gând”?

Nu avem nevoie de asemenea oameni in Mișcarea Antitaxe!

Si nici pe Capitalism pe pâine! Nu avem nevoie de “gândirea” lor, de fricile lor si nici de banii lor. Avem deja mii de mail-uri de susținere. Care vor deveni sute de mii, după ce vom ieși in strada. Acțiunea, nu frica, o sa ne facă victorioși.

Destule javre comuniste ziceau la fel: las’ ca-i oprește tata Statu’, nu se poate sa-i lase… . Ei, uite ca am sfidat Statul, l-am scuipat in fata, nu mi-am ascuns intenția de a-l distruge si de a porni o rebeliune civica. Si totuși Statul vostru “social” n-a reușit sa mă oprească. Pai credeți ca o sa va poată apăra PE VOI, daca n-a fost in stare sa se apere pe el însuși? Marele vostru “aliat” v-a trădat si v-a lăsat pe mana mea: iar eu n-o sa fiu milos!

Așa ca voi ramaneti la calculatoare, sa va “gândiți” adânc. Intre timp, noi vom lua puterea in România!

Prima acțiune de strada Antitaxe.

Va începe imediat ce vom lua actele de la judecătorie (cam in 10 zile).

Tot atunci vom face si conturile bancare, vom tipări primele carnete de membru, si vom căuta un birou de avocați specializați in procese cu Statul, ca sa dam in judecata Guvernul pentru abuzuri împotriva românilor si pentru impunerea de taxe ilegale.

Toți cei care au idei (in special pe partea de acțiuni juridice si miscari de strada) sunt liberi si bineveniți sa le discute. Atenție, e nevoie de idei CONCRETE, nu de filozofii de sufragerie. Numai socialiștii vorbesc mult si fac puțin. Vremea teoriilor a trecut. A venit vremea acțiunii.

Sa te vad ce FACI, popor român!

By

sursa

http://capitalismpepaine.ro/2013/06/02/prostii-sunt-mai-filozofi-ca-desteptii/

comentariul meu

Am ajuns unde suntem din cauza pasivitati.Daca nu vom actiona intr-un fel nimic nu se va schimba ba va fi din ce in ce mai rau.Romania trebuie schimbata din temeli altfel vom ajunge la groapa de gunoi a istoriei.Am ajuns o colonie, o tara fara perspective am stat sa ne uitam cum tara este furata, vanduta ,batjocorita in timp ce stam ca momaile si nu facem nimic.Ne pricepem numai sa ne facem rau uni altora in timp ce dusmani tari isi vad de furat in continuare.Se rasucesc stramosi nostri in morminte si ar iesi din ele sa ne arate ca nu au fost ca noi lasi. Pacat de sangele lor varsat pentru fiecare brazda a acestui pamant romanesc ca noi sa stam acum sa ne bocim ca babele ca ne este greu.Mai avem sa fim vanduti ca sclavi .

 

 

2 responses to “Un popor trăiește atâta timp cat are sange-n el

  1. Asa este! Trebuie sa ne trezim, dar sa ne trezim intorcandu-ne la Dumnezeu, ca asa din simple proteste violente sau pasnice nu cred sa iasa prea mult!

  2. Si… o remarca. Sa nu-ti fie cu suparare frate, dar te rog, scrie cu doi de „i” acolo unde cuvantul este accentuat! De exemplu: pasivitatii,temelii, unii, tarii… din comentariul de mai sus.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s