Consiliul IMM-urilor din România trage semnalul de alarma: doar 14% din români mai lucrează in sectorul privat si mai plătesc cu adevarat taxe

Doar 14% din români sunt oameni

14% țin in spate restul de 86%.

Consiliul IMM-urilor din România trage semnalul de alarma: doar 14% din români mai lucrează in sectorul privat si mai plătesc cu adevarat taxe (sursa: Eurostat).

România este pe ultimul loc in Europa, la numărul oamenilor care muncesc cu adevarat. O tara de cerșetori! In Cehia, Elveția, Danemarca, numărul oamenilor din privat este cel puțin…dublu!

“Adică bugetarii nu plătesc taxe, Giurgea?”

E întrebarea tipica a comuniștilor. Până si Klaus Johannis a susținut prostia asta!

Ei bine, NU! Absolut toate taxele bugetarilor sunt plătite de stat. Așa ca “taxele” bugetarilor sunt doar o plimbare a banilor statului, dintr-un buzunar intr-altul. Taxele bugetarilor nu baga nici un leu in plus in sistem. E contabilitate elementara.

Cine baga bani in sistem? Doar sectorul privat. Aia 14% își plătesc salariile lor, taxele lor, după care plătesc salariile bugetarilor si, culmea, si taxele bugetarilor.

Vedeți felia aia mare, roșie, comunista?

Ei bine, felia aia de populație e in faliment!

Supraviețuirea lor depinde de bunăvoința celor din felia mica, albastra. O greva fiscala de doar o săptămâna, pune in genunchi Statul si ii împinge in strada pe toți “roșii”.

Si culmea e ca nu vor urla împotriva patronilor si a sectorului privat. Nici vorba! Ci fix împotriva guvernului socialist, a politrucilor si a Statului: care nu le mai da pensii, salarii, prime, ajutoare sociale si alte pomeni cu care au fost obișnuiți.

Un stat de care depinde tot poporul nu e deloc mai puternic: ci din contra, mai slab!

Idioții de comuniști credeau ca “roșii” o sa-i susțină pe ei, la infinit!

Își făcuseră calculele: cum sa sprijine un pensionar, o Mișcare Antitaxe? Cum sa sprijine un bugetar, o mișcare care declara deschis ca vrea externalizarea si privatizarea serviciilor statului? O sa rămânem la putere la nesfârșit!

Ei, uite ca prostia se plătește! Nu poți sa consumi la nesfârșit, fără sa produci nimic. Este capcana socialismului – iar voi, șobolanilor, ați căzut in ea.

Nu numai ca “roșii” voștri ne sprijină: dar ne dau si bani! Din salariul ala al lor si din pensia lor nenorocita, ne-au trimis donații (nu la fel de mari ca firmele, dar mult mai multe!). Si s-au înrolat voluntar si in Brigada Vlad Țepeș: pentru ca abia așteaptă sa va spânzure in piața publica!

De ce ne susțin pe noi?

Simplu: pentru ca va urăsc pe voi!

Si pentru ca Mișcarea Antitaxe va face ca toți românii sa fie oameni: nu doar 14%! Iar poporul român e disperat sa trăiască intr-o tara normala, nu in lagărul mafiot si falimentar, pe care l-a creat Ion Iliescu in 1990.

De asta au si plecat milioane de români din România voastră!

De asta susțin România mea!

Mișcarea ANTI-sistem, o mișcare globala.

  • Italia: oamenii, sătui de vechile partide, l-au votat bloggerul Beppe Grillo, care a devenit peste noapte cel mai puternic partid din Italia (ați auzit bine: un om-partid!).
  • Bulgaria: oamenii si-au dat foc in plina strada, au dat jos guvernul, au continuat manifestațiile anti-mafie si au obținut alegeri anticipate. Nu mai vor nici un partid vechi.
  • Statele Unite: încrederea in vechile partide (republicani si democrați) s-a prăbușit si este la minimul istoric.

In România, șobolanilor, nu va fi așa simplu. In România, n-o sa scăpați cu câteva demonstrații de strada si cu alegeri anticipate. Ați vrea voi, după ce ați jefuit tara 22 de ani, sa plecați undeva prin Brazilia si sa stați restul vieții cu burta la soare. Dar n-o sa aveți norocul asta: in România va curge sânge!

Pentru ca, in 22 de ani, românii au re-învățat o vorba din bătrâni:

Pe cine nu lași sa moara, nu te lasă sa trăiești!

 

http://capitalismpepaine.ro/2013/03/09/doar-14-din-romani-sunt-oameni/

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s